• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
به نظر من دامنه زیاد مهم نیست یه کم خلاقیت به خرج بدید اسم های خوبی پیدا میشه. مثلا اون موقع که دیجیکالا رو ثبت میکردن شاید webkala یا netkala یا irankala کلمه های بهتری حساب میشدن ولی به جاش یه کلمه نصفه digi مخفف digital رو انتخاب کردن الانم رتبه سه رقمی جهانی دارن.
مهم برند سازی و تولید محتوای خوب (یا ارائه خدمات خوب) هست
باز اون زمان حداقل مثلا netkala و ... بودن و دست آدم باز تر بوده برای ثبت دامین
الان به هیچی رحم نمیکنن
............
در رابطه با فروشگاه اینترنتی
برای هر محصول باید در درگاه پرداخت یک لینک ساخت؟
نمیشه از طریق پنل وردپرس خود فروشگاه وقتی محصول جدید میخوای اضافه کنی لینک پرداخت بزنی براش؟
یه حالتی که مثلا وردپرس با درگاه پرداخت مچ شده باشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
............
نمیشه از طریق پنل وردپرس خود فروشگاه وقتی محصول جدید میخوای اضافه کنی لینک پرداخت بزنی براش؟
چه درگاهی ؟ درگاه مستقیم بانک یا درگاه های واسط ؟ منظورتون از لینک ساختن چیه ؟
در حالت عادی شما هر محصولی به فروشگاهت اضافه میکنی در سیستم کدنویسی بصورت یک ID شناخته میشه و اون ID نشون دهنده محصول و قیمت اون هست که برای سبد خرید ارسال میشه , سبد خرید هم کل محصولات رو جمع میزنه و اون رقم رو ارسال میکنه برای درگاه پرداخت
چیزی بصورت دستی انجام نمیشه که بخوای برای درگاه پرداخت تعریف کنی

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
الان به هیچی رحم نمیکنن
............
o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
اصلا نیاز نیست تو لینک پرداخت بزنی خودکار اضافه میشه

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
الان به هیچی رحم نمیکنن
............
اگه واسه دومین موندی یه سر برو پیش ناصرا کارتو راه میندازه
کلکسیون دامنه داره:D
@nasser_a

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
کسی میتونه لینک دانلود از قالب sequex وردپرس رو پیدا کنه ؟
من هرچی گشتم پیدا نکردم.
یا مورد مشابه این معرفی کنید

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
اقا من پاپ اپ ننداختم ولی پاپ اپ باز میشه همه چی هم خریداری شده و نال نیست . چرا اینطوریه؟ چطوری میتونم بفهمم پاپ اپ از کجاست و پاکش کنم

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
چه درگاهی ؟ درگاه مستقیم بانک یا درگاه های واسط ؟ منظورتون از لینک ساختن چیه ؟
در حالت عادی شما هر محصولی به فروشگاهت اضافه میکنی در سیستم کدنویسی بصورت یک ID شناخته میشه و اون ID نشون دهنده محصول و قیمت اون هست که برای سبد خرید ارسال میشه , سبد خرید هم کل محصولات رو جمع میزنه و اون رقم رو ارسال میکنه برای درگاه پرداخت
چیزی بصورت دستی انجام نمیشه که بخوای برای درگاه پرداخت تعریف کنی
o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
اصلا نیاز نیست تو لینک پرداخت بزنی خودکار اضافه میشه
جدا تا به امروز فروشگاه اینترنتی نداشتم نمیدونم چطوریه :)))
فکر میکردم باید برای هر محصول یکبار بری سایت درگاه پرداخت و لینک درست کنی و بزاری تو سایت :|
جدا علم چقدر پیشرفت کرده که اینکارا لازم نیست :D
اگه واسه دومین موندی یه سر برو پیش ناصرا کارتو راه میندازه
کلکسیون دامنه داره:D
@nasser_a
5 تا دومین ثبت کردم با هزار بدبختی که بتونم همون ها رو راه ببرم باید خداروشکر کنم
ولی واقعا دومین 6 حرفی معنادار و با تلفظ راحت رو مردم تا تونستم ثبت کنم.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
فکر میکردم باید برای هر محصول یکبار بری سایت درگاه پرداخت و لینک درست کنی و بزاری تو سایت :|
این سیستم قبلا بوده و هنوز هست , اگر بخوای با شرکت هایی که خدمات پرداخت در محل رو ارائه میدن قرارداد ببندی دقیقا باید همین کار رو انجام بدی
باید بری در پنلی که اونها بهت میدن محصولت رو اونجا تعریف کنی و بعد لینکی که اونها میدن رو بزاری داخل سایتت. که میشه دقیقا همین چیزی که شما گفتی برای هر محصول یک لینک منحصر بفرد

البته این سیستم در قدیم کاربرد داشت چون هنوز ووکامرسی برای وردپرس وجود نداشت. ضمن اینکه اون زمان درگاه واسطی وجود نداشت و درگاه مستقیم هم به راحتی امروز نمیدادن
سورس های فروشگاه ساز هم اکثرا انگلیسی بودن و نسخه فارسی نداشتن و یا پلاگین اتصال به درگاه بانکی ایران براشون نبود و هزارتا داستان دیگه

ولی الان به لطف پیشرفت با یه ووکامرس یا بقیه سیستم های فروشگاهی نیازی به این داستان ها نیست

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
این سیستم قبلا بوده و هنوز هست , اگر بخوای با شرکت هایی که خدمات پرداخت در محل رو ارائه میدن قرارداد ببندی دقیقا باید همین کار رو انجام بدی
باید بری در پنلی که اونها بهت میدن محصولت رو اونجا تعریف کنی و بعد لینکی که اونها میدن رو بزاری داخل سایتت. که میشه دقیقا همین چیزی که شما گفتی برای هر محصول یک لینک منحصر بفرد

البته این سیستم در قدیم کاربرد داشت چون هنوز ووکامرسی برای وردپرس وجود نداشت. ضمن اینکه اون زمان درگاه واسطی وجود نداشت و درگاه مستقیم هم به راحتی امروز نمیدادن
سورس های فروشگاه ساز هم اکثرا انگلیسی بودن و نسخه فارسی نداشتن و یا پلاگین اتصال به درگاه بانکی ایران براشون نبود و هزارتا داستان دیگه

ولی الان به لطف پیشرفت با یه ووکامرس یا بقیه سیستم های فروشگاهی نیازی به این داستان ها نیست
با این اوصاف مدیریت یک سایت فروشگاهی ( مخصوصا فروش فایل ) خیلی آسون تر خواهد بود.
همه ش نگران این بودم که چطور برای هر محصول ( که احتمالا بالای 300 تا باشه ) باید هر بار برم درگاه پرداخت و مسائل مربوط به اون رو انجام بدم :دی
من رو از جهل و تاریکی به سمت روشنایی بردید

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
300 تا :D
فایل سل 1+ میلیون
4 کیا 500+ هزار
دیجیکالا 1.6+ میلیون
محصول دارن :D
اون چیزایی که من میخوام بفروشم آخه حوزه ی محدودی رو تحت پوشش قرار میده
من پیش خودم اون حالت دستی و لینک و ... رو فکر میکردم که خب برای 300 تا محصول هم خیلی سخته :)))
تو دیجی کالا رو با منی که هنوز نمیدونستم فروش محصول چطوریه مقایسه میکنی حاجی؟ :p:eek:
تازه من نمیدونم میگیره یا نه ، اگر بگیره اون 300 تا رو قرار میدم، اگر نگیره که هیچی دیگه به همون 50 تای اولیه بسنده میکنم
( الان حدودی فروش فایل در حد 4-5 هزار تومنی به ازای هر 1000 بازدید چقدره تقریبی؟ )

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
با این اوصاف مدیریت یک سایت فروشگاهی ( مخصوصا فروش فایل ) خیلی آسون تر خواهد بود.
همه ش نگران این بودم که چطور برای هر محصول ( که احتمالا بالای 300 تا باشه ) باید هر بار برم درگاه پرداخت و مسائل مربوط به اون رو انجام بدم :دی
من رو از جهل و تاریکی به سمت روشنایی بردید
300 که چیزی نیست ! من روز اول که استارت فروشگاه رو زدم نزدیک 1200 محصول بود , با احتساب اشتباهات و ویرایش , حداقل 2000 بار رفتم داخل پنل و برگشتم تو سیستم سایت خودم:general208:

بعد از دو سال اومدم تغییر سیستم بدم و از وردپرس برم روی اپن کارت و چون این دو کاملا دو سیستم متفاوت بود مجبور شدم اپن کارت رو از صفر بالا بیارم و این دفعه مجبور شدم 2000 محصول رو بزار , فقط خوشبختانه این دفعه دیگه نیازی به لینک خرید نبود فقط قراردادن محصول بود

اون چیزایی که من میخوام بفروشم آخه حوزه ی محدودی رو تحت پوشش قرار میده
من پیش خودم اون حالت دستی و لینک و ... رو فکر میکردم که خب برای 300 تا محصول هم خیلی سخته :)))
تو دیجی کالا رو با منی که هنوز نمیدونستم فروش محصول چطوریه مقایسه میکنی حاجی؟ :p:eek:
تازه من نمیدونم میگیره یا نه ، اگر بگیره اون 300 تا رو قرار میدم، اگر نگیره که هیچی دیگه به همون 50 تای اولیه بسنده میکنم
( الان حدودی فروش فایل در حد 4-5 هزار تومنی به ازای هر 1000 بازدید چقدره تقریبی؟ )

اصلا اینطور فکر نکن , اگر میخوای وسط کار ول کنی بهتره استارت نزنی , باید خودت رو آماده کنی که شاید در یک ماه حتی یک فروش هم نداشته باشی .

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
300 که چیزی نیست ! من روز اول که استارت فروشگاه رو زدم نزدیک 1200 محصول بود , با احتساب اشتباهات و ویرایش , حداقل 2000 بار رفتم داخل پنل و برگشتم تو سیستم سایت خودم:general208:

بعد از دو سال اومدم تغییر سیستم بدم و از وردپرس برم روی اپن کارت و چون این دو کاملا دو سیستم متفاوت بود مجبور شدم اپن کارت رو از صفر بالا بیارم و این دفعه مجبور شدم 2000 محصول رو بزار , فقط خوشبختانه این دفعه دیگه نیازی به لینک خرید نبود فقط قراردادن محصول بود

اصلا اینطور فکر نکن , اگر میخوای وسط کار ول کنی بهتره استارت نزنی , باید خودت رو آماده کنی که شاید در یک ماه حتی یک فروش هم نداشته باشی .
آخه این محصولات رو که میخوام بزارم باید برای تک تک شون توضیحات کامل رو قرار بدم و در کنارش هم مطالب وبلاگی بزارم بلکه بازدید بگیره و ...
از بابت ول کردن هم فکر نکنم به این زودی ها ول کنم و هم اینکه میخوام از طریق 3-4 تا سایت دیگه این فروشگاه رو ساپورت کنم و اینکه حداقل درآمد کمی میشه از اونا داشت که حداقل ضرر نکرد در این مدت :دی
دقیق نمیدونم ولی فکر کنم از حدود 30 سال پیش همچین امکاناتی بوده :D (شاید 20 سال)
فقط دیجیکالا نیست خیلی سایتا با همین ووکامرس و قالب های رایگان چند هزار محصول میزارن برای فروش
اگه تعداد فایلت 300 تاست از همین سایت filesell استفاده کنی بهتره، بازاریاب ها فایل ها رو میفروشن یه درصدی برمیدارن از هر فروش + سایت یه ترافیکی داره سایت جدید بزنی ترافیک صفره به این زودیام بازدید نمیگیره
فروش فایل بستگی به زمینه کاری داره، فایل های درسی نزدیک امتحانات شنیدم خوب فروش میره. فایل های جهان سومی (جن گیری و این حرفا) هم زیاد دیدم تو فایل سل احتمالا فروشش خوبه :D
دیجی کالا اسم و رسم داره
اون بنده ی خدا هم از قدیم الایام از صفر شروع کرد و اومد کم کم بالا که شد دیجی کالا
حالا ما هم میخواییم یکسری فایل بفروشیم که با توجه به اهمیت کم فایل ها نمیشه قیمت بالاتر از 4-5 تومن هم براش گذاشت، چون کسی نمیخره اونوقت
همون فایل ها رو هم باید بشینم تولید کنم تا بفروشم و فایل های آماده ی جای خاصی نیست که فقط بخوام قرار بدم تو سایت
خلاصه دهنم آسفالته

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
من بعد از یه سال برای یه سری چیزا رفتم والت بلاکچین رو چک کردم دیدم مثل قبل آدرس بیت کوین رو توی صفحه اصلی نزده تو نت گشتم دیدم تو قسمت تنظمات و والت ها یه آدرس زده به عنوان ساب والت.
برای برداشت توی سایت ها اینو با آدرس قبلی جایگزین کردم.
میخوام بدونم این کاری که کردم درسته یا آدرس اصلی رو جای دیگه میزنن و این برای چیز دیگست؟
سوال دیگه ای که دارم اینه که اگه سایتی تو این یه سال پرداخت کرده باشه به اون آدرس و اون آدرس دیگه وجود نداشته باشه چی میشه؟
ممنون

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام
من بعد از یه سال برای یه سری چیزا رفتم والت بلاکچین رو چک کردم دیدم مثل قبل آدرس بیت کوین رو توی صفحه اصلی نزده تو نت گشتم دیدم تو قسمت تنظمات و والت ها یه آدرس زده به عنوان ساب والت.
برای برداشت توی سایت ها اینو با آدرس قبلی جایگزین کردم.
میخوام بدونم این کاری که کردم درسته یا آدرس اصلی رو جای دیگه میزنن و این برای چیز دیگست؟
سوال دیگه ای که دارم اینه که اگه سایتی تو این یه سال پرداخت کرده باشه به اون آدرس و اون آدرس دیگه وجود نداشته باشه چی میشه؟
ممنون
اگر آدرس اشتباه باشه یحتمل پولت میره رو هوا ! البت مطمئن نیستم و باید کسی که اطلاع بیشتر داره نظر بده
برای آدرس ولت هم در صفحه اصلی به این روش برو
Untitled-1.png

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
‏برعکس استراتژی تلگرام که اینه کاربر رو راضی و تو اپلیکیشنش نگه‌داره؛ واتس‌اپ یک جوریه مدل توسعه‌ش که انگار "همینی که هست، نمیخوای برو بیرون".

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
‏برعکس استراتژی تلگرام که اینه کاربر رو راضی و تو اپلیکیشنش نگه‌داره؛ واتس‌اپ یک جوریه مدل توسعه‌ش که انگار "همینی که هست، نمیخوای برو بیرون".
واتس اپ یه جورایی شبیه بلاگفاست
تلگرام یه چیزی شبیه بلاگ بیان
اولی خدمات محدود و به دور از حاشیه ارائه میده ( با شعار سادگی همیشه مده )
دومی سعی در ارائه ی خدمات به روز و هیجانی ( با شعار امروز رو دریاب، فردا رو کی دیده )

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637

بیان یکی از چرت ترین سیستم های بلاگ دهی که اسپم ترین بلاگا اون تو ان! الان بری لیست 10 صفحه ای برترین بلاگ ها رو ببینی اینطوریه :

1. دختری از جنس کبریت
2. منو و دوستم
3. دلنوشته های پسر سکوت
....
واقعا اسپمه من خودم توش وبلاگ دارم ولی دیگه نمیرم سمتش

بالا