- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,502
تعرفه هاش به نسبت به هاست های داخلی خیلی بهترن که..namecheap
پس چرا ملت از هاست های ایران دامین میخرن؟
تعرفه هاش به نسبت به هاست های داخلی خیلی بهترن که..namecheap
چون نمی تونن پرداخت کنن یا نصف ملت نمی دونن اصلا مثل اون روز یکی اومد گفت ( مغازه دار ) یه اسم سایت ( دامنه ) خریدم 250 تومن رفتم دیدم دامنه ملی 5 تومنیه :general307:تعرفه هاش به نسبت به هاست های داخلی خیلی بهترن که..
پس چرا ملت از هاست های ایران دامین میخرن؟
میدههاست اشتراکی برای روزی 5 هزار بازدید کفاف میده؟
وب فارسی که تیر توش نیست..
مثلاً چه مطالبی؟ فکر نمیکنم خیلیا دایم فیلتر شکن بزننوب فارسی که تیر توش نیست..
وب خارجی هم چالش زبان داره و رقالب سخت..
آدم خیلی شیک و مقتدر یه سایت باب میلش بزنه واسه وب فارسی..
به حمد الله الان همه قند شکن دارن..فیلترینگ دیگه شخمم نیست..
درآمد رو هم از سیستم تبلیغاتی خارجی بدون دشواری با زبان فارسی میزنم..
به نسبت سیستم های داخلی کمتر هست..ولی چون دستت بازه و آب پاکی رو بابت فیلترینگ ریختی رو دست خودت..دیگه هر مطلبی که باقی نمیتونن بزنن رو میزنی..و بازدید بیشتر جبرانش میکنه..
هرجور محتوایی که بخاظر خطر فیلترینگ توی وب فارسی زیاد درج نشدن..مثلاً چه مطالبی؟ فکر نمیکنم خیلیا دایم فیلتر شکن بزنن
قضیه ش چیه؟انیمیشن سازی + انگلیسی = ماهی 500 میلیون - 2 میلیارد :|
https://socialblade.com/youtube/channel/UClEpJ7OYW9hnvFZUsRvpsyw
قضیه ش چیه؟
متوجه نشدم!
انیمیشن درصد فوق العاده زیادیش به فیلمنامه شه..بازدیدای روزانه اش + درامد پیش بینی شده رو ببین . یه چنل با 70 تا ویدیو . قیمت این چنل الان بالای 1.5 میلیون دلار
انیمیشن درصد فوق العاده زیادیش به فیلمنامه شه..
گرافیک و تدوین و کارگردانی و صدا گذاری و تمام چیزای دیگه ش جلو ارزش فیلمنامه ش لُنگ هم نمیندازن...
این مهارت نویسنده ست که تعیین میکنه کارکتر ها چه شکلی باشن..فضا و استایل چطوری باشه و داستان چی باشه..و از دلش چی بیرون میاره..
حتی میتونه اثر موفقی بنویسه که به لحاظ زحمت ساخت , مثل کارتون کوتلاس باشه..
بلهاقا اینجا کسی هست به ساخت بازی ( اندروید + ios ) اطلاعاتی داشته باشه؟ یه سوال دارم
حواست هم به این باشه سایتی که فیلتر میشه یجور جرم کرده و ادامه بده ممکنه پرونده بسازن و...هرجور محتوایی که بخاظر خطر فیلترینگ توی وب فارسی زیاد درج نشدن..
واسه اون محتوایی که در به در دنبالش میگردن فیلتر شکنو روشن میکنن :general703:
من میخوام روی فیلم تمرکز کنم.. هم خود فیلم..هم حواشی مربوطه..
قضیه ش چیه؟
متوجه نشدم!
نمیدونم دقیق. ولی از اونجایی که این کار یه نفر نیست و زمان زیادی هم باید صرف کرد بودجه زیادی میخواد.یه بازی خیلی حجیم + انلاین که ریزکاری زیاد داره ( دقیقا sims 4 ) برای شروع چقدر بودجه میخواد؟
مثلا 1000 تا لباس برای مردا باشه 1000 تا زنا . انواع رنگ پوست و سن و ...
اره یه تیم منظورمه . برای آینده میخوام الان نهنمیدونم دقیق. ولی از اونجایی که این کار یه نفر نیست و زمان زیادی هم باید صرف کرد بودجه زیادی میخواد.
یه بازی اپلیکیشن موفق توی کافه بازار ..برای تیم سازندش اوطنور که خودشون گفتن 200 تومن هزینه داشت..یه بازی خیلی حجیم + انلاین که ریزکاری زیاد داره ( دقیقا sims 4 ) برای شروع چقدر بودجه میخواد؟
مثلا 1000 تا لباس برای مردا باشه 1000 تا زنا . انواع رنگ پوست و سن و ...
من کارم بازی سازی نیست ولی هزینش خیلی میتونه متغیر باشه
اینکه چه افرادی رو استخدام کنی، فقط برنامه نویسی نیست.
مدل سازی سه بعدی / انیمیشن (برای خود بازی و تبلیغات احتمالا) / صدا / مارکتینگ / برنامه نویس بازی (که برای موبایل با engine هایی مثل corona / unreal / unity و... نوشته میشه) / سمت سرور (چون بازی آنلاین هست)
در کل یه تیم میخواد که با هم مچ باشن و یه فضای کار که استدیو هم داشته باشه.
بازی مثل سیمز هزینش در حدیه که تا پروژه مشابه انجام ندی مشخص نمیشه
پ.ن: تحت وب مشابه travian بحثش فرق میکنه. قسمت مدل سازی سه بعدی / انیمیشن برای بازی / صدا / موتور بازی سازی حذف میشه، کار خیلی سبک تر میشه. شاید با یه تیم 3-4 نفره در عرض 6-12 ماه بشه جمع کرد همچین بازی رو.
یه بازی اپلیکیشن موفق توی کافه بازار ..برای تیم سازندش اوطنور که خودشون گفتن 200 تومن هزینه داشت..
سخترین بخشش طراحیه..
اینکه چی بسازی.. چطور جالب باشه ..المان های هیجانی و ...
میشهمگه نمیشه دامین رو از یجا بگیریم هاست رو از یجا دیگه؟