خب خداروشکرنه عزیزم اصلا نرم افزار کرک شده ندارم
خب خداروشکرنه عزیزم اصلا نرم افزار کرک شده ندارم
دزدی و از دیوار مردم بالا رفتن
شما نرم افزار کرک شده روی کامپیوترت نداری ؟![]()
ویندوز هم اصلا نداره، لینوکس فدورا گذاشته :general405:نه عزیزم اصلا نرم افزار کرک شده ندارم
دوستان اگه بخوام توی متن زیر شماره رو قرمز کنم با css چیکار باید وکنم ؟
بخش your number رو میخوام قرمز کنم
<li id="user_zipcode"><span>cell phone :</span> your number</li>
<li id="user_zipcode"><span>cell phone :</span> <span style="color: red;">your number</span></li>
همه داریم..شما نرم افزار کرک شده روی کامپیوترت نداری ؟![]()
منظور شما اینه دزدی از کمپانی مولتی میلیاردی مشکلی نداره ولی دزدی از کمپانی کوچک درست نیست؟همه داریم..
ویندوز هممون هم کرکیه ..
ولی چگونگی رفتار با شرکت های بزرگ و کوچیک یکی نیست..
حالا زورمون نمیرسه لایسنس محصولات بزرگ رو بدیم..
ولی برای محصولات و خدماتی که زورمون میرسه جالبی نیست از زیر کار در بریم..
خود من ایده یه افزونه وردپرس رو دارم..وقتی به بعُد تجاریش فکر میکنم..میبینم اگه قیمتشو ماهی هزار تومن هم بکنن.. باز یه سری عزیزان همیشه در صحنه میان اسکریپتش رو برای قالب تعریف میکنن و انتشار عمومی میکنن..
اینطور فکر میکنم اگه به صورت فنی بتونه تشخیص بده که لینکه , موثره..بیخیال, بحث رو تموم کنید
###
بکلینکی که بواسطه اجرای کد جاوا اسکریپت ساخته شده در سئو بی تاثیره؟!
قبلا هم سر این مدل لینک درگیری بود اینجا :general306: ولی مشخص نشد نظر گوگل چیه تاثیر میده یا نه![]()
من یکی به نمایندگی از صنف دزدادن با وجدان میگم تاجایی که زورت میرسه لایسنس ها رو پرداخت کن...منظور شما اینه دزدی از کمپانی مولتی میلیاردی مشکلی نداره ولی دزدی از کمپانی کوچک درست نیست؟
کلیات حرف من اینه زمانی به کسی بگیم که فلان کار درست نیست که خودمون مشکل نداشته باشیم , وقتی خودمون تو زندگی ریز و درشت و لایی میکشیم بهتره ادای مریم مقدس رو در نیاریم برای کسی
میدونی که وبمسترای ایرانی آدمای قانعی هستن حتما نمیخواد کاربر اذیت بشهادمین خبرپو رو کسی میشناسه؟ دو تا فضای خالی پیدا کردم بگید اینا از دستش در رفته تبلیغ بزاره درآمدش کم نشه
مشاهده پیوست 1145383
اگه واقعا میخوای وارد صنعت گیم بشی به نظر من شتابدهنده به مراتب کم ریسک ترهبه نظرت میشه با 700 800 شروع کرد؟ استودیو چه امکاناتی میخواد؟ میخوام تا یکی دو سال امادش کنم
اره 200 تومن که پایین تر از تصور منه خوبه این . یه چیز خیلی عالی
پاسخ دادن که ما هدفمون فقط خدمت به مردمه نه کسب درامدادمین خبرپو رو کسی میشناسه؟ دو تا فضای خالی پیدا کردم بگید اینا از دستش در رفته تبلیغ بزاره درآمدش کم نشه
مشاهده پیوست 1145383
HTML:<li id="user_zipcode"><span>cell phone :</span> <span style="color: red;">your number</span></li>
اینو باید به عنوان سلطان تبلیغ ببرن یه جای خاصادمین خبرپو رو کسی میشناسه؟ دو تا فضای خالی پیدا کردم بگید اینا از دستش در رفته تبلیغ بزاره درآمدش کم نشه
مشاهده پیوست 1145383
تو فایل cssعشقم تو فایل style
#user_zipcode {color:#f70000}
#user_zipcode span {color:#000000 !important}
کلا یه اعتبار سنجی باید بذارن هرکی قیمت منطقی میده به مرور اعتبار جذب کنه و جدا گونه راحت بشه پیداش کرد..بعضی وقتا پیشنهادامو هدر میدم برا این پروژه ها میگم 150 میلیون 180 روز![]()