شاید بشه، خیلی جزئیات داره نمیشه گفت.
برای هر قسمت با متخصص مشورت کنی بهتره.
استودیو حداقل یه اتاق ایزوله برای ضبط صدا میخواد با تجهیزات که سطحای مختلف داره
میکسر معمولی از 3-4 تومن شروع میشه به بالا حرفهای ها 10 به بالا
میکروفون هم مدلای مختلفی هست. برای ساز و وکال میکروفون ها فرق دارن.
اسپیکر و هدفون مانیتورینگ
یه تعداد سیستم برای طراحی سه بعدی و انیمیشن میخواد با گرافیک قوی برای رندرینگ. من چند وقت پیش یه سیستم با گرافیک میانرده 1070 8G + سی پی یو 9900k حساب کردم 40-50 تومن میشد.
سیستم برای برنامه نویسی هم لازمه که اونم شاید نصف بالایی هزینش بشه.
حقوق کارمندا برای حداقل 1 سال
ـــــــــــــــــــــــــــ
البته راهای کاهش هزینه هم زیاده. مثل برون سپاری که دیگه هزینه استودیو و تجهیزات نداره ولی مدیریت و هماهنگی تیم خیلی سخته.
یا اینکه استارتاپی کار کنی هرکسی لپ تاپ خودشو بیاره، برای رندر انیمیشن و طرح های سه بعدی هم میشه یه سرور در نظر گرفت که همه با اون رندر کنن.
برای حقوق کارمندها هم میشه به جای مبلغ ثابت، میشه بهشون یه درصدی سهام بدی.
به نظرم سخت ترین قسمتش اینه که یه نفر میخواد نسبتا از همه اینا سر دربیاره و هماهنگی ها رو انجام بده.
پ.ن: بازیای blizzard رو میبینم از جزئیاتش مغزم سوت میکشه اینکه چجوری مدیریت میکنن همیشه برام سواله :general105:
از من میشنوی سراغ بازی سازی نرو...به نظرت میشه با 700 800 شروع کرد؟ استودیو چه امکاناتی میخواد؟ میخوام تا یکی دو سال امادش کنم
اره 200 تومن که پایین تر از تصور منه خوبه این . یه چیز خیلی عالی
الان یه دامین ثبت کردم.. گزینه حفظ حریم شخصی فعاله و اطلاعاتم توی هویز دیده نمیشه ..ولی جایی که دامین رو ثبت کردم رو نشون میده.. اون رو هم میشه غیر فعال کرد؟
در مورد بازیسازی.خب اینطوری که سیستم هارو خودم تهیه خیلی گرون در میاد به نظرم خودشون بیارن خیلی بهتر . حقوق فکر کنم بهتر باشه چون اگه بشه این بازیو همینطوری که میخوام جمع کنم یه سرمایه گذارم میتونم براش پیدا کنم . الان یه بازی تو همین سبک هست با 2 میلیون نصب فعال ( توی صنعت بازی سازی - جهانی ) خیلی نیست بازی هایی دیدم با 100 میلیون نصب . حدودا داره ماهی 100 - 200 هزار تا در میاره . اون ور قیمت کردم برای ساخت یه بازی خیلی ساده گفتن 4 - 6 هزار دلار در صورتی که تو ایران میشه با 10 - 15 تومن ساخت D:
میشه ولی بعضی وقتا میخوای برای دسترسی راحتر همه موارد رو یه شرکت باشن یا مثلا با یه شرکت به مشکل میخوری و ....مگه نمیشه دامین رو از یجا بگیریم هاست رو از یجا دیگه؟!! پس این فلسفه انتقال دامنه چیه؟
<a href="http://www.yahoo.com">yahoo</a>
میخوای بلک لیست ایسنتنا و فیس بوک رو دور بزنی؟دوستان برنامه نویس, نیاز به یک کد دارم که عبارت yahoo.com داخلش نباشه ولی به لینک yahoo.com و با عنوان yahoo وصل بشه, برای مفهوم بهتر, جایگزین برای کد زیر میخوام با این شرایط که گذاشتن عبارت yahoo.com مجاز نیست ولی به این لینک وصل بشه
با جاوا اسکریپت میشه این کار رو انجام داد؟! چطوری؟کد:<a href="http://www.yahoo.com">yahoo</a>
:general502: تو فیسبوک و اینستامیخوای بلک لیست ایسنتنا و فیس بوک رو دور بزنی؟
اگه واسه اونه که فکر نکنم بشه..
ولی اگه واسه کار دیگه یی میخوای.. میتونی کد ریدایرکت جاوا بنویسی...بعد فایل جاوا رو آپلود کنی و توی کدت آدرس فایل جاوا رو بدی..
توضیحاتش رو توی روش های ریدایرکت وبلاگ به سایت هست..
من نمیدونم برای چه کاری میخوای.. اصلا صرفا گیرت روی کارکتر هاست خب لینک یاهو رو به شورت لینک تبدیل کن..:general502: تو فیسبوک و اینستا
کاری با اونا ندارم
آدرس فایل جاوا رو بدم یعنی چطوری؟!!
یه هاستینگ بود باگ داشت :general403:
مفت و مجانی امکانات ارتقاء میدادیم :general707:
یک نفر از راه رسید همینجا لو داد
بعد چند ماه اومدم تمدید کنم دیدم همه چی گرونه حتی هاست ایران، اون باگ قبلی رو هم نداره :general208:
حالا یه کم صبر میکردی نمیگفتی :general112:
الان گفتی که چی بشه؟ بهت چی دادن؟! :general211:
![]()
کوتاه کننده های لینک هم به عنوان موارد غیر مجاز گذاشتن، میخوام لینک مستقیم داشته باشم نه لینک شورتنرمن نمیدونم برای چه کاری میخوای.. اصلا صرفا گیرت روی کارکتر هاست خب لینک یاهو رو به شورت لینک تبدیل کن..
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Redirect url in Javascript</title>
</head>
<body>
<script>
var url= "http://yahoo.com";
window.location = url;
</script>
</body>
</html>
<script type="text/javascript" language="javascript" src="ادرس کد فایل با پسوند جی اس" > </script>
وقتی همه ما تحت فشار اقتصادی باشیم هر کاری انجام میدیم! تو از دیوار من بالا میری منم از دیوار تو !! شرایط فعلی جایی که الان داریم زندگی میکنیم همین هستحروم حرومه چه از هاست باشه چه دزدی و از دیوار مردم بالا رفتن
هر اتفاقی بیفته ماهیت کار عوض نمیشه دزدی دزدیهوقتی همه ما تحت فشار اقتصادی باشیم هر کاری انجام میدیم! تو از دیوار من بالا میری منم از دیوار تو !! شرایط فعلی جایی که الان داریم زندگی میکنیم همین هست
دامنه ای که تا همین یه سال پیش 30 تومن بود داره میشه 300 تومن
دلاری که 3 هزار تومن بود الان 13 هزار تومنه
قول دارم که این کار اشتباهه، ولی همه ما انگار داریم توی یه پادگان زندگی میکنیم! وقتی ریال :general502: باشه همه ما بجون هم می افتیم حلال و حروم، حق و ناحق هم نمیفهمیم
من خودم صد نفر دیگه سرم کلاه گذاشتن :general306:
شما نرم افزار کرک شده روی کامپیوترت نداری ؟هر اتفاقی بیفته ماهیت کار عوض نمیشه دزدی دزدیه
اینا همش بهانه تراشی و دلیل ساختن برای کار اشتباهته
نه عزیزم اصلا نرم افزار کرک شده ندارمشما نرم افزار کرک شده روی کامپیوترت نداری ؟![]()