امکان ویرایش پست ها توی پرشین تولز چرا اینقدر محدود شده ؟ مگه مجلس شورای اسلامی هستش یا وزارت اطلاعات
اقایان مدیر به داد اسلام برسید
اقایان مدیر به داد اسلام برسید
اگه طرف مال دزدی رو باهات معاوضه کردی اونوقت چی میکنی ؟من خودم معاوضه میکنم بجای معامله نقدی! چون قانون جنگله یقه ما رو میگیرن بجای دزد
اگه طرف مال دزدی رو باهات معاوضه کردی اونوقت چی میکنی ؟![]()
نمیشه که به خاطر 5ت بگیم بیا کپی شناسنامه و سلفی بگیر واسمون =))مثل اینکه با فیشینگ اصلا آشنا نیستی
همین بازارچه شارژ ، بخاطر 2 هزار تومن انتقال شارژ فیشینگ یقه همه طرفین رو میگرین
من خودم معاوضه میکنم بجای معامله نقدی! چون قانون جنگله یقه ما رو میگیرن بجای دزد
فرم های خارجی و کانال های هک تلگرام تمام این محتوا رو پابلیک میکنن
خریدار اطلاعات
فروشنده اطلاعات
بدون اینکه خودتون بفهمید عکس ها و مدارکتون خرید و فروش و پابلیک میشه
خودم چند تا نمونه کار هکر رو دیدم به راحتی میشه ازشون سوء استفاده کرد
قبلا اینطوری بودنهایتش باید پول طرف رو پس بدیم که چیزی نمیشه.
این ویس جواد رو پیدا کردمیکی برام ۴ میل پول زد و پرفکت خرید معلوم شد طرف از یه حساب دزدی برام پول زده بوده
کسی با Brave کار کرده؟ تبلیغاتش روشنه ولی تاحالا چیزی ندیدم نشون بده
یه باگی این وسط هست که موقع فیشینگ نمیان بانک و درگاه پرداخت و اینارو مقصر بدونن برای اینکه اینارو پیگیری کنن میان سر وقت شما میگن یا یارو رو پیدا میکنی یا خودت باید گردن بگیری (مثلا کار پلیسی کردن تو خیال خودشون) چیزای مثل ارز مجازی که قابل ردگیری نیستن برای همین مدارک میخوان از کاربر که البته فرستادن همین مدارک در آینده باعث میشه صاحب اون سایت اطلاعاتت رو بفروشه و یا لو بره و با مدارک شما کس دیگه ای اقدام به خرید کنه و دردسر داره.شماره موبایلی که تایید شده (با رمز موقت) کافیه؟![]()
سعی کن با یک درگاه واسط کار کنی (درگاه مستقیم باعث مسدودی حسابت میشه)نمیشه که به خاطر 5ت بگیم بیا کپی شناسنامه و سلفی بگیر واسمون =))
نهایتش باید پول طرف رو پس بدیم که چیزی نمیشه.
اختصاصی با asp نوشته شده وقتی چیزی اختصاصی باشه درست همون در میاد که میخوای نه کمتر و نه بیشتربچه ها cms فروم تو مایه های نی نی سایت هست؟
فروم نی نی سایت خیلی جمع جور و کاربردیه
طرف سایت یکی دیگه رو هک میکنه بک لینک میده بهت بعد میگن تو هک کردی
- مثلا بکلینک میفروشم بجای پول بکلینک تحویل میگیرم!
- مال دزدی رهگیریش سخته ولی حساب بانکی به راحتی صاحبش پیدا میشه
دوستان، دیروز و پریروز بازدید سایت شما هم کاهش داشت؟
ممنون، نظر منم همینه. امروزم کاهش ادامه داشته.بله.فکر کنم به خاطر یلدا بوده و ادامه خواهد داشت
تبادل خدمات غارنشینی نیستطرف سایت یکی دیگه رو هک میکنه بک لینک میده بهت بعد میگن تو هک کردی![]()
این کارا شدنی نیست جنس بدی جنس بگیری مگه غارنشینیه
یارو کارت شارژ میفروشه برای هر شارژ چی بگیره از مشتری
به خاطره همین دردسرهاست که در ایران خیلی ها سمت فعالیت اقتصادی نمیرن و میرن سمت دلار, طلا و...تبادل خدمات غارنشینی نیست
خیلی بهتر از دادگاه رفتنه
مگه نه؟
مثلا اینطوریه ، با کارت بانکی دزدی یا رمز دزدی از 10 نفر خرید میشه ، صاحب کارت اعلام سرقت میکنه ، دادگاه حساب تمام 10 نفر رو کامل مسدود میکنه ، میگی نه خودت برو ببین
این قانونه! دزد آزاد ولی حساب بقیه مسدود!!
راه پیشگیری درستی نداره ، الان فروشگاه ها فقط پرداخت درب منزل گذاشتن یا ساختن اکانت با ورفای شماره که اگه پیداش نکردن مالک سیمکارت رو پیدا کنن
دوستان من چطوری می تونم IP رو به IP ایران تغییر بدم؟
می خوام از سایت های ایرانی آهنگ دانلود کنم ولی نمی شه![]()
میتونی یه سرور مجازی ویندوزی ایران بخری ، میتونی از اینایی که وی پ ن میفروشن پروکسی ایران بخری ، میتونی فایل رو روی دیتاسنترهای ایرانی اپلود کنی (آپلود از روی آدرس) و ...دوستان من چطوری می تونم IP رو به IP ایران تغییر بدم؟
می خوام از سایت های ایرانی آهنگ دانلود کنم ولی نمی شه![]()