saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
بیزی نکنه میترسی fbi هم ازت شکایت کنه اخه چیرو میخواد اسپی کنه دیگه تو یوتیوب که ویدیو غیرقانونی نداریمبرای اینکه نمیزارم spy کنه دسترسی نمیده
بیزی نکنه میترسی fbi هم ازت شکایت کنه اخه چیرو میخواد اسپی کنه دیگه تو یوتیوب که ویدیو غیرقانونی نداریمبرای اینکه نمیزارم spy کنه دسترسی نمیده
خیلی وقت پیش روبات های دیجیکالا نوشته بودم هنوزم آثار بعضی از وبلاگهاش هست. چند هفته پیش وارد پنل دیجیکالا شدم دیدم 200 تومن پورسانت تو پنل هست (حس پول پیدا کردن تو جیب لباس قدیمی) درخواست پرداخت زدم الان 160ت به حسابم واریز شده ولی تو پنل زده 200 روی فاکتور هم کلیک میکنم زده قابل پرداخت 200![]()
قضیه چیه؟ 20 درصد مالیات کم میکنن؟![]()
یا اطلاعات کاربرانش رو میفروشه ، و یا چیزی که به نظر من به واقعیت نزدیک تره اینه که در حال سرمایه گذاری و جذب ممبر هست تا یه روزی خود اپلیکیشن رو به یه شرکت بزرگتر بفروشتش.
تلگرام بالاخره پلن های درآمدزایی خودش رو معرفی کرد، فروشش کلا منتفیه و تبلیغات و سرویس های پولی اضافه میکنه.اینایی که گفتی همشون تبلیغات یا سرویس های پولی خودشون رو دارن، تلگرام هیچ تبلیغاتی نداره بلاک چینش هم شکست خورده و تو این چند سال یک ریال هم درآمد نداشته این قضیه رو مشکوک میکنه.
آره خودش تبلیغات میاره یه درصدی به خودش میرسه یه درصدی به ادمین کانالها، اما بعید میدونم واسه ایرانیا کاربرد داشته باشه.شماره 7 نوشته کانالها میتونن از تبلیغات درآمد داشته باشن؟ دقیق متوجه نشدم چی نوشته
میخوام از دیجیکالا میز تلویزیون زیر رو بخرم
هر کی خواست لینک بازاریابیش رو بده با لینک اون بخرم
فروشگاه اینترنتی دیجیکالا
هر آنچه که نیاز دارید با بهترین قیمت از دیجیکالا بخرید! جدیدترین انواع گوشی موبایل، لپ تاپ، لباس، لوازم آرایشی و بهداشتی، کتاب، لوازم خانگی، خودرو و... با امکان تعویض و مرجوعی آسان | ✓ارسال رايگان ✓پرداخت در محل ✓ضمانت بازگشت کالا - برای خرید کلیک کنید!www.digikala.com
هر آنچه که نیاز دارید با بهترین قیمت از دیجیکالا بخرید! جدیدترین انواع گوشی موبایل، لپ تاپ، لباس، لوازم آرایشی و بهداشتی، کتاب، لوازم خانگی، خودرو و... با امکان تعویض و مرجوعی آسان | ✓ارسال رايگان ✓پرداخت در محل ✓ضمانت بازگشت کالا - برای خرید کلیک کنید!www.digikala.com
جایی میشناسید که هاست ایران هفتگی یا ماهانه بدن؟ فقط برای تست چند تا اسکریپت لازم دارم هاست رایگان اصلا باز نمیشه که باهاش کار کرد
#
هر مطلبی که برای کلمه درایور گرافیک کم حجم بالا هست همه اسپم و بدردنخورن هیچ کدوم زیر 400 مگ نیست
کلا نیست همچین چیزی؟! فقط برای شبیه ساز اندروید لازم دارم
هر آنچه که نیاز دارید با بهترین قیمت از دیجیکالا بخرید! جدیدترین انواع گوشی موبایل، لپ تاپ، لباس، لوازم آرایشی و بهداشتی، کتاب، لوازم خانگی، خودرو و... با امکان تعویض و مرجوعی آسان | ✓ارسال رايگان ✓پرداخت در محل ✓ضمانت بازگشت کالا - برای خرید کلیک کنید!affstat.adro.co
جالبه چند ساعت قبل که دنبال نوشته های قدیمیم بودم که ریپلای کنم دیدم قرار بوده با شما سایت فیلم بزنیم هر چی فکر کردم چیزی ازش یادم نیومد : ))سلام بروبکس قدیمی چطورید؟
یادم نمیاد ولی اره یه دوره ای وب مستر بودمو کلی سایت داشتمو قرارم بود با خیلی از دوستان ، سایت مشترک بزنیم. ههییی چه دورانی بودجالبه چند ساعت قبل که دنبال نوشته های قدیمیم بودم که ریپلای کنم دیدم قرار بوده با شما سایت فیلم بزنیم هر چی فکر کردم چیزی ازش یادم نیومد : ))
این چند سال کجا بودی حالا؟ (الکی مثلا نمیدونم جریان چیه)
اون لینکایی که بالا بهت دادم رو تک به تک کوتاه کن