یا باید VPS ایران بخری یا از پروکـــسی ایران استفاده کنی که کیفیت چندانی ندارن و یا یه هاست ایران بخری و یه لیچر نصب کنی و لینک ها رو لیچ کنی فقط باید مراقب باشی زیاد فشار نیاری و ساسپند نشی
میتونی یه سرور مجازی ویندوزی ایران بخری ، میتونی از اینایی که وی پ ن میفروشن پروکسی ایران بخری ، میتونی فایل رو روی دیتاسنترهای ایرانی اپلود کنی (آپلود از روی آدرس) و ...
داداش نیست , آبجی ـهاگه سرورش ایران باشه آره داداش فقط مراقب باش ساسپند نشی
بیزی بدجور فوبیا دادگاه و شکایت و این داستانا دارهطرف سایت یکی دیگه رو هک میکنه بک لینک میده بهت بعد میگن تو هک کردی![]()
این کارا شدنی نیست جنس بدی جنس بگیری مگه غارنشینیه
یارو کارت شارژ میفروشه برای هر شارژ چی بگیره از مشتری
داداش نیست , آبجی ـه![]()
می ترسه خود گوگل هم ازش شکایت کنهداداش نیست , آبجی ـه![]()
بیزی بدجور فوبیا دادگاه و شکایت و این داستانا داره, این حجم از احتیاط رو تا حالا در کسی ندیدم![]()
می ترسه خود گوگل هم ازش شکایت کنه
آقا لیون ارسال اون سیستم ما رو تا امروز کش داد، امروز که برای پیگیری سفارش رفتم تو سایت دیدم قیمتهای نسل ده کشیده پایین اما واسه ما همون قیمت قبلیه.میتونی یه سرور مجازی ویندوزی ایران بخری ، میتونی از اینایی که وی پ ن میفروشن پروکسی ایران بخری ، میتونی فایل رو روی دیتاسنترهای ایرانی اپلود کنی (آپلود از روی آدرس) و ...
اگه قطعات و جدا و از جاهای ارزونتر میخردی گفتم بهت راحت 1 تومن کمتر در میومد برات ، کار خوبی کردی نسل جدید بهتره.آقا لیون ارسال اون سیستم ما رو تا امروز کش داد، امروز که برای پیگیری سفارش رفتم تو سایت دیدم قیمتهای نسل ده کشیده پایین اما واسه ما همون قیمت قبلیه.
خلاصه سی پی یو و مادربرد رو تعویض کردم اختلافش کلا شد 130ت : ))
جالبه الان 10100f تقریبا سیصد تومن از 9100f ارزونتره.
مورد اول اینکه همه سایت های موسیقی اینطوری نیستن همون اهنگ مورد نظرت رو سرچ کن از سایت دیگه دانلود کن . بعد مثلا آپلود بوی هم سرور ایران داشت هم میشد ادرس فایلو بدی دانلود کنه. در کل سریعترین راه همینه که گفتم نت افزارم اگه روی لوکیشن ایران باشی میشه که فکر نکنم روی ایران باشی.چند تا لینک برای اون دیتاسنتر های ایرانی می دی لطفا؟
یعنی کلا؟ راه اول اینه تو ایندکس های گوگل سرچ کنی اینطوری :تعداد لینک های یک سایت را چظوری می شه تشخیص داد ؟
مثلا سایت ورزش 3 ،چند تا خبر ، ویدیوو ... داره ؟
الان یه هفته میشه تو سایتش اطلاعیه زده اگه بعد از ثبت سفارش ارزون بشه مابه التفاوت رو برگشت میزنیم !آقا لیون ارسال اون سیستم ما رو تا امروز کش داد، امروز که برای پیگیری سفارش رفتم تو سایت دیدم قیمتهای نسل ده کشیده پایین اما واسه ما همون قیمت قبلیه.
خلاصه سی پی یو و مادربرد رو تعویض کردم اختلافش کلا شد 130ت : ))
جالبه الان 10100f تقریبا سیصد تومن از 9100f ارزونتره.
نمیشه واقعا به هر جایی اعتماد کرد من خریدهامو فقط از دیجیکالا میکردم که گند زده جدیدا دیگه.اگه قطعات و جدا و از جاهای ارزونتر میخردی گفتم بهت راحت 1 تومن کمتر در میومد برات ، کار خوبی کردی نسل جدید بهتره.
اون شامل ما نمیشه جنس ما هنوز قیمتش همونه.الان یه هفته میشه تو سایتش اطلاعیه زده اگه بعد از ثبت سفارش ارزون بشه مابه التفاوت رو برگشت میزنیم !
حالا چقدر واقعا بهش عمل بکنن خدا داند
چند روزه کارم شده تحقیق روی مدل های مختلف کارت گرافیک، مدلی که تو ایران باید حقوق دو ماهمون رو هزینه کنیم واسش رو میبینم تو سایتهای خارجی به عنوان مدل های رده پایین و بی ارزش بررسی میکنن، بعد پیش خودم فکر میکنم یه آمریکایی حتی با سطح پایینترین شغل هم با حداقل درآمد و تو بدترین شرایط با حقوق ماهیانه میتونه بیستا از همن مدل رو بخره، ما ایرانیا خیلی بدبختیم وجدانا...
باید اسپمر نبود همینبا این مشکل چی کار باید کرد؟
ایپی ورژن شیش؟ چه خبرتوونه تایم رو هم فیلتر کردی از بچه ها کارمند یوتیوب نباشه ببینه کیه هستی؟چطوری میشه با افزونه uBlock یا خود مرورگر تنظیماتی اعمال کرد که هیچ سایتی پیام پذیرش کوکی نشون نده؟
###
افزونه یا راهی هست که کیفیت صدا و تصویر اینستاگرام رو کم کنه کمتر از ترافیک اینترنت مصرف کنه؟
###
ویدئو که از یوتیوب حذف شده باشه چطوری میشه پیداش کرد؟
archive.org چیزی نشون نمیده
###
گوگل که اینقدر براش لود تایم مهمه ، خودش با اون کپچای شخمی اعصاب ما رو به فاک میده ، حالا از گذاشتن همونم امتنا میکنه دسترسی کاملا مسدود میکنه
فرض کنید آیپی من برای همه دیتابیس ها به عنوان اسپمر ثبت شده آیپی دیگه ای هم نمیخوام داشته باشم چون رنج پرا#کسی همیشه همینه
با این مشکل چی کار باید کرد؟
مشاهده پیوست 1214598
چیکار میکنی با این گوگل که انقدر باهات لجه؟ من تو عمرم یکی از مشکلاتت با گوگل و یوتوبو اینا رو ندیده بودمگوگل که اینقدر براش لود تایم مهمه ، خودش با اون کپچای شخمی اعصاب ما رو به فاک میده ، حالا از گذاشتن همونم امتنا میکنه دسترسی کاملا مسدود میکنه
فرض کنید آیپی من برای همه دیتابیس ها به عنوان اسپمر ثبت شده آیپی دیگه ای هم نمیخوام داشته باشم چون رنج پرا#کسی همیشه همینه
با این مشکل چی کار باید کرد؟
مشاهده پیوست 1214598
من دم به تله نمیدم حتی فایل اینفو عکس رو برسی میکنم چیزی ثبت نکرده باشه :دیتایم رو هم فیلتر کردی از بچه ها کارمند یوتیوب نباشه ببینه کیه هستی؟
کلا هر آیپی که رنج پراکسی باشه یا حتی آیپی سرور مجازی!ایپی ورژن شیش؟
میخواد هویت کاربر رو پیدا کنه ، فقط همینچیکار میکنی با این گوگل که انقدر باهات لجه؟
اون وقت که بیکار میشم دیگهباید اسپمر نبود همین![]()