• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
یه نرم افزار رایگان پیدا کردم که حرکات موس رو ضبط میکنه و همون کار ما رو تکرار میکنه
اگه کپچا سر راهتون ندارید خیلی مفید میتونه باشه
به سازندش هم لینک میدم تا ازش حمایت بشه ، ساده ولی خیی مفید
به این میگن سئو ، باید اونقدر مفید باشید که دیگران بهتون لینک بدن
مشاهده پیوست 1216753

برای برنامه نویسی اگه پیدا کردی به منم بگو
این همه تایم زیاده ، مثلا من یک ساعت ویدئو آموزشی نگاه میکنم یک نکته 1 خطی ازش مینویسم
البته بستگی به شرایط داره مثلا پیش نیاز ها رو بدونی سریعتر یاد میگیری ولی از 0 بخای شروع کنی طول میکشه
نمونش مفهوم بیت کوین و ارز مجازی ، هر چی سرچ کنی هیچی نمیفهمی! ولی میشه توی یه متن 300 کلمه ای کامل مفهومش کرد
اینا ویدئو مفید و کوتاه بسازن کسی نمیخره یا مطلب مفید و کوتاه بنویسن بانص و تایم سایتشون خراب میشه

بحث تجربه با یادگیری خیلی فرق میکنه
میخواد یاد بگیره
حرفتو با طلا باید نوشت

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
سرجمع میشه این ها رو توی ۱/۵ آموزش داد چرا اینقد کژش میدن ؟
در حد کار با مِنوهاشون دیگه؟ :|
من 7-8 ساله هر چند روز یه بار کارم به فتوشاپ میفته هنوز خیلی چیزا رو دربارش نمیدونم با سرچ پیدا میکنم
داداش من فکر کردم داری ترول می کنی!
آره دیگه ما متاسفانه آدم های معمولی هستیم :(

ما دوتا مقوله جدا داریم در این مباحث:
یکیش اینه که بدونی با نرم افزار(یا هرچیز دیگری که میخوایم یاد بگیریم) چی کار میشه کرد و اسم ابزار هاش رو یه دور روخونی کنی و کار کردشون رو بدونی ،که میشه همون 2و3 ساعت.
یکیش اینه که بخوای یاد بگیری و کار حرفه ای درش انجام بدی - هیچ وقت یادگیریش تموم نمیشه و هر چه قدر بری جلوتر با چالش های جدید تری روبرو میشی و بیشتر میفهمی که چه قدر موارد هست که نمیدونی و باید یاد بگیری.

مثلا شما همین دستورات اولیه و ساختار هر زبان برنامه نویسی رو شاید تو یکی دو ساعت میتونی بفهمی چیه. ولی یادگیریش خیلی زمان میبره . یادگیری در پروسه انجام پروژه انجام میشه و ممکنه هفته ها، ماه ها و حتی سال ها زمان ببره و همیشه باید در حال سرچ ، داکیومنت خوندن و در حالت کلی مطالعه باشی.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان راهی بنظرتون میرسه یه کوکی http only رو با جاوا اسکریپت خوند ؟ (جاوا اسکریپت تو کنسول کروم وارد میشه)
@l3est

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
تو php چکار میشه کرد؟
با یه زبان مثل node.js یا سی شارپ میتونی یه api بسازی و بعد از طریق php باهاش ارتباط برقرار کنی
یه ویندوز سرور نیاز هست که مرورگر و api رو اون قرار بگیره

نه آی پی رو نمیخوام همون Cloudflare DDoS Protection منظورم بود، فعلا که این سایته غیرفعالش کرد حل شد.
دوباره فعال کرد :D:confused:

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
دوستان بهترین برنامه برای کاهش حجم فایل mp3 بدون افت کیفیت چی هست؟ (فشرده سازی)
یا اینکه mp3 رو تغییر فرمت بده و کاهش حجم بده بدون افت کیفیت؟

ممنون میشم اگه برنامه ای رو می شناسید یا استفاده عملی کردید راهنمائی بفرمایید.
به صورت دقیق چون خود فایل mp3 ( بدون در نظر گرفتن میزان بیت ریت ) فشرده شده در نتیجه فشرده کردن این پسوند بعد از اجرا با کیفیت به مراتب پایین تری همراه هست. یه وقت شما این فایل فشرده می کنید تا برای انتقال استفاده کنید و یه وقت هم فشرده می کنید تا در صفحه خاصی بارگذاری شود. اگر پسوند فایل شما .wav ویا .flac بود بعد از فشرده کردن افت کیفیت کمتر حس میشد اما فشرده سازی در mp3 کاملا محسوس هست. از این نرم افزار کمک بگیرید:
MP3 Quality Modifier

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
به صورت دقیق چون خود فایل mp3 ( بدون در نظر گرفتن میزان بیت ریت ) فشرده شده در نتیجه فشرده کردن این پسوند بعد از اجرا با کیفیت به مراتب پایین تری همراه هست. یه وقت شما این فایل فشرده می کنید تا برای انتقال استفاده کنید و یه وقت هم فشرده می کنید تا در صفحه خاصی بارگذاری شود. اگر پسوند فایل شما .wav ویا .flac بود بعد از فشرده کردن افت کیفیت کمتر حس میشد اما فشرده سازی در mp3 کاملا محسوس هست. از این نرم افزار کمک بگیرید:
MP3 Quality Modifier
ممنونم از محبت شما
در واقع برای بک گراند یه اپ می خواستم که البته گفتند باید حتما پسوند mp3 باشه اما حجمشون زیاده که باید حجمشونو کم کنم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
دوستان اگه شما وردپرس رو توی ۱۲ ساعت یادگرفتید و اعتقاد دارید که زیر ۲ ساعت نمیشه لطفا راهنمایی نکنید :)
بخوای قرص آموزش وردپرس هم بخوری بیشتر از از 2 ساعت طول میکشه اثر کنه 41.gif

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
سلام
رفقا برنامه نویسی رو باید از کجا شروع کنم ؟
html css php اینم بگم وردپرس رو ۲ ساعته فتوشاپ رو ۳ ساعته و ادوبی انیمیت رو ۴ساعته یادگرفتم
این آموزش های فارسی که هست اکثرا مزخرف و طولانیه مثلا آموزش وردپرس گذاشتن ۱۲ ساعت :) پشمای خود مولنوگ میریزه
فتوشاپ مقدماتی ۱۲ ساعت
سرجمع میشه این ها رو توی ۱/۵ آموزش داد چرا اینقد کژش میدن ؟

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
بخوای قرص آموزش وردپرس هم بخوری بیشتر از از 2 ساعت طول میکشه اثر کنه مشاهده پیوست 1216799
برا شما ساخت دیتابیس و بالاآوردن سایت وردپرس و اوکی کردن ظاهرش با المنتور بیشتر از ۲ ساعت طول میکشه انصافا باید از قرص و واکسن استفاده کرد :)

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
جک دورسی های وطنی و عزیز جان من
بخدا اگه کار با لایه ها و ابزارها و نمیدونم ماسک و ساخت گیف رو با ۲ ساعت آموزش نمیتونید یاد بگیرید این تقصیر من نیست :)
شما میتونید از ۱۲ ساعت آموزش استفاده کنید و از زندگی زیبا و سرشار از عشقتون لذت ببرید :)

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
نمیشه
جدا از جاوا اسکریپت کلا این مدل کوکی رو از کروم چطور میشه بدست آورد البته نه بصورت دستی فایل کوکی کروم رو چک کردم باید دیکود بشه اون ؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
این پسوندا رو مواظب باشید ثبت میکنید یه online. ثبت کرده بودم فرداش رفتم دیدم ساسپند شده (البته سایت خارجی ثبت کردم)، فقط بخاطر چی؟ بخاطر اینکه ایپی که روش ست کرده بودم قبلا اسپم میداده! رجیسترار online. ساسپند کرده بود
حالا که ساسپند شده میشه لینکشو بزاری از archive.org ببینم چطوری اسپم میکرده؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
حالا که ساسپند شده میشه لینکشو بزاری از archive.org ببینم چطوری اسپم میکرده؟
اصلا هنوز سایتی روش نیاورده بودم بالا، آیپی که برای سرور گرفته بودم توی لیست اسپم spamhaus بود اینا برداشتن ساسپند کردن. قانون آشغالی دارن

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
امروز تقریبا 300 بار کپچای گوگل رو زدم
از این 300 تا هر کدوم 9 تا عکس و هر کپچا تقریبا 2 تا 6 بار باز میشه تا اجازه ادامه فعالیت بده ، حتی یه عکس هم تکراری نبود
حالا این برای من یه نفر اسپمر ، با این حساب بی نهایت کپچای منحصر بفرد و غیر تکراری داره
اینا رو از کجا آورده؟ حتی از گوگل مپ جمع کرده باشه بازم نمیشه این حجم نامحدود با عکس کپچا ساخت

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
امروز تقریبا 300 بار کپچای گوگل رو زدم
از این 300 تا هر کدوم 9 تا عکس و هر کپچا تقریبا 2 تا 6 بار باز میشه تا اجازه ادامه فعالیت بده ، حتی یه عکس هم تکراری نبود
حالا این برای من یه نفر اسپمر ، با این حساب بی نهایت کپچای منحصر بفرد و غیر تکراری داره
اینا رو از کجا آورده؟ حتی از گوگل مپ جمع کرده باشه بازم نمیشه این حجم نامحدود با عکس کپچا ساخت
آخرش اف بی آی میاد میگیرتت با این اسپمات :D

Arashnz66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دوستان نظرتون راجع به راه اندازی سایت موزیک خارجی و قرار دادن تبلیغ از سایت های خارجی چی هست ؟ مشکلاتش چی هست به نظرتون ؟ کسی تجربه ای در این زمینه داره ؟

بالا