برا من میاد فقط عکسا لود نمیشنداستان این یوتیوب چیه یه وقتایی باز میشه نیمساعت ویدیو نشون میده بعد وسطش دیگه لود نمیشه
برای من برعکسه ویدیو لود میشه عکس نمیاد اونم بگیر نگیر داره البتهبرا من میاد فقط عکسا لود نمیشن
دوستان ، چطور میشه توی سرچ تصاویر ورودی گرفت؟ من تست کردم عکس اختصاصی و غیر کپی تاثیر ناچیزی داره توی سرچ عکس ها !! پس چی کار میشه کرد؟
منم برای همین بعد از 6 ماه نتیجه رو برسی کردمطبق تجربه من توی سرچ عکس خیلی دیرتر سایت بالا میاد و نتایج دیر به دیر آپدیت میشه
وقتی کردیت کارت وارد میکنی سایتها سعی میکنن مبلغ کمی ازش بردارن که مطمئن بشن اطلاعات درست هست، حالا اینجا دو حالت داره، بعضی از سایتها فقط اگه اطلاعات درست باشه و موفق به برداشت وجه بشن قبول میکنن، بعضی ها نه در هر حالت قبولش میکنن.کسی تا حالا تونسته شماره کردیت کارت پیدا کنه که تو سایت ها قبول بشه؟
میخوام اینجا ثبت نام کنم https://stock.adobe.com
سایتی سراغ دارید بشه ازش psd های نال شده یا تصاویر رزلوشین بالا رو دانلود کرد؟وقتی کردیت کارت وارد میکنی سایتها سعی میکنن مبلغ کمی ازش بردارن که مطمئن بشن اطلاعات درست هست، حالا اینجا دو حالت داره، بعضی از سایتها فقط اگه اطلاعات درست باشه و موفق به برداشت وجه بشن قبول میکنن، بعضی ها نه در هر حالت قبولش میکنن.
قاعدتا کردیت کارتی که بشه موجودیش رو خارج کرد رایگان تو نت پیدا نمیشه.
این سایت هم احتمالا جزو دسته اول باشه.
نه من زیاد دنبالش نرفتم...سایتی سراغ دارید بشه ازش psd های نال شده یا تصاویر رزلوشین بالا رو دانلود کرد؟
freepik.comسایتی سراغ دارید بشه ازش psd های نال شده یا تصاویر رزلوشین بالا رو دانلود کرد؟
ببین تجربه شخصیم در مورد سایت ویدیویی اینجور بود که توی ۱ سال ۳ بار هربار ۷-۸ تا لینک برام فرستادندوستان نظرتون راجع به سایت موزیک چیه ؟ امکان داره دستگیری و زندانی و ... داشته باشه ؟
چرا هر سایت موزیک که میرم پیج لاگین میاد![]()
یکی از سمی ترین افزونه های وردپرس
WP-Optimize
حتما ازش استفاده کنید
خوبهمن دقیقا دارم ازش برای کش کردن سایتم استفاده میکنم،منظورتون از سمی ترین افزونه چی هستش؟بد هست یا خوبه؟