• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان نظرتون راجع به راه اندازی سایت موزیک خارجی و قرار دادن تبلیغ از سایت های خارجی چی هست ؟ مشکلاتش چی هست به نظرتون ؟ کسی تجربه ای در این زمینه داره ؟
کپی رایت ، از نتایج کامل حذف میشی و بازدید مستقیم باید بگیری که تبلیغات بسیار زیادی میخواد.

Arashnz66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
کپی رایت ، از نتایج کامل حذف میشی و بازدید مستقیم باید بگیری که تبلیغات بسیار زیادی میخواد.
راجع به سایت های تبدیل لینک نظرتون چیه ؟ الان من این سایت https://ytmp3.cc/ رو که لینک یوتیوب مستقیم می کنه میبینم خیلی وقته داخل گوگل بالاست و مشکلیم نداشته و احتمالا ترافیک خوبیم داره...

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
راجع به سایت های تبدیل لینک نظرتون چیه ؟ الان من این سایت https://ytmp3.cc/ رو که لینک یوتیوب مستقیم می کنه میبینم خیلی وقته داخل گوگل بالاست و مشکلیم نداشته و احتمالا ترافیک خوبیم داره...
رقابت بالاست رو این چیزا چون دردسری نداره یه اسکریپته همه جا هست اینکه بیایی تو صفحات اول مشکله تو این موضوع البته هیچ چیز نشدنی نیست.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
امروز تقریبا 300 بار کپچای گوگل رو زدم
از این 300 تا هر کدوم 9 تا عکس و هر کپچا تقریبا 2 تا 6 بار باز میشه تا اجازه ادامه فعالیت بده ، حتی یه عکس هم تکراری نبود
حالا این برای من یه نفر اسپمر ، با این حساب بی نهایت کپچای منحصر بفرد و غیر تکراری داره
اینا رو از کجا آورده؟ حتی از گوگل مپ جمع کرده باشه بازم نمیشه این حجم نامحدود با عکس کپچا ساخت
بیزی بیا ردیف کنیم برو آمریکا رئیس بخش اسپم گوگل شو11.gif

Arashnz66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
رقابت بالاست رو این چیزا چون دردسری نداره یه اسکریپته همه جا هست اینکه بیایی تو صفحات اول مشکله تو این موضوع البته هیچ چیز نشدنی نیست.
ممنون. شما پیشنهادی ایده ای چیزی تو این زمینه نداری ؟ کلا منظورم پیشنهاد برای کار در وب خارجی هست..

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

Last edited:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
چه اسکریپت رایگانی میشناسی برای اینکار؟
توی سایت های فارسی فقط اسکریپت نال شده و بدافزار هست اصلا قابل اعتماد نیستن
یه چند دلاری خرج کن دیگه این همه اسپم میکنی برای چی صبح تا شب

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
یه چند دلاری خرج کن دیگه این همه اسپم میکنی برای چی صبح تا شب
کیفیت freeware از پولی بهتره!
چون زیاد استفاده میشه ، امنیت ، آپدیتش ، همه چیزش سرجاشه
ولی پولی رو یه طور میسازن که بری سراغ پشتیبانیش

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
photo_2021-01-07_13-29-27.jpg

s519.gif

xugly.gif

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
جک دورسی های وطنی و عزیز جان من
بخدا اگه کار با لایه ها و ابزارها و نمیدونم ماسک و ساخت گیف رو با ۲ ساعت آموزش نمیتونید یاد بگیرید این تقصیر من نیست :)
شما میتونید از ۱۲ ساعت آموزش استفاده کنید و از زندگی زیبا و سرشار از عشقتون لذت ببرید :)
میگم شما که اینقدر زود یاد میگیری یه دو ساعت هم وقت بذار انگلیسی رو یاد بگیر نخوای خودتو درگیر ما وطنی های کندذهن بکنی ;)
امروز تقریبا 300 بار کپچای گوگل رو زدم
از این 300 تا هر کدوم 9 تا عکس و هر کپچا تقریبا 2 تا 6 بار باز میشه تا اجازه ادامه فعالیت بده ، حتی یه عکس هم تکراری نبود
حالا این برای من یه نفر اسپمر ، با این حساب بی نهایت کپچای منحصر بفرد و غیر تکراری داره
اینا رو از کجا آورده؟ حتی از گوگل مپ جمع کرده باشه بازم نمیشه این حجم نامحدود با عکس کپچا ساخت
اینا رو اکثرا از طریق دوربین های ماشین های بدون سرنشینش تهیه می کنه. هدفش هم از اینجور کپچا ارتقای هوش مصنوعی همین ماشین هاست که بتونن موانع توی خیابون رو حتی اگه کیفیت تصویر خیلی پایین بود یا سوژه ازشون خیلی فاصله داشت تشخیص بدن

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
جک دورسی های وطنی و عزیز جان من
بخدا اگه کار با لایه ها و ابزارها و نمیدونم ماسک و ساخت گیف رو با ۲ ساعت آموزش نمیتونید یاد بگیرید این تقصیر من نیست :)
شما میتونید از ۱۲ ساعت آموزش استفاده کنید و از زندگی زیبا و سرشار از عشقتون لذت ببرید :)
سلام
آموزش مخ زنی واسه وبمستران در 0.5 ساعت سراغ ندارید؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
سایت یا ابزاری میشناسید که دامنه ir برای آزاد بودن چک کنه؟ سایت های خارجی ir نشون نمیدن چند تا سایت ایرانی هم نهایتش تا 20 تا دسته جمعی چک میکنن

###

چطوری میشه فیلتر کلمات اجاد کرد؟
منظورم داخل سایت نیست ، به صورت دستی روی کامپیوتر یا ابزار آنلاین برنامه ای باشه که متن بدیم کلمات مورددار و کلماتی که ما تعریف کردیم رو حذف یا سانسور کنه

Last edited:

ََA-brand

Registered User
لایک‌ها
258
سایت یا ابزاری میشناسید که دامنه ir برای آزاد بودن چک کنه؟ سایت های خارجی ir نشون نمیدن چند تا سایت ایرانی هم نهایتش تا 20 تا دسته جمعی چک میکنن

سلام
تو این سایت خارجی میتونی 50 تا دامنه ir رو یکجا چک کنی

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
امروز صبح برای یکی از سرویس های وبلاگ دهی داخل یه سایت دیگه اسپم کردم
عصر دیدم محتوا روی سایت مقابل حذف شده ، دوباره اومدم لینک وبلاگ رو بزارم ارور داد که دامنه وبلاگدهی وارد بلک لیست و دیتابیس اسپم شده o_O o_O
یعنی دیگه هر سایتی که از دیتابیس اسپم موردنظر استفاده کنه تحت هیچ شرایطی نمیتونه لینک اون دامنه رو بزاره یعنی لینک خود وبلاگدهی با هر ساب دامنه ای که داره مسدود شد
یه کم عذاب وجدان گرفتم :دی :confused:
الان فکرم اینه که اگه خودم سایت کاربر محور داشته باشم و یوزر بره اسپم کنه چطوری میشه دامنه رو از لیست دیتابیس های اسپم خارج کرد ؟!

Last edited:

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
سلام . به نظرتون بهترین موضوع محتوا محور برای وب انگلیسی چه موضوعی هست .

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
طراح خنگش خیال کرده هرچقدر کپچا برای انسان محوتر باشه برای رباتم تارتر و محوتر میشه! یکی نیست بگه خنگ خدا اون زرد و صورتی دو تا رنگ با کد مشخص هستن با سفید و سیاه هم می نوشتی فرقی نداشت! قراره ربات نخونه یا انسان!؟
t2101.gif

Untitled.jpg

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
طراح خنگش خیال کرده هرچقدر کپچا برای انسان محوتر باشه برای رباتم تارتر و محوتر میشه! یکی نیست بگه خنگ خدا اون زرد و صورتی دو تا رنگ با کد مشخص هستن با سفید و سیاه هم می نوشتی فرقی نداشت! قراره ربات نخونه یا انسان!؟
t2101.gif

مشاهده پیوست 1217456
سایتای دولتی و دانشگاه ها و.. همشون پر ازباگ و مشکله . جدا از اینکه کار رو درست انجام نمیدن و تجربه کاربری افتضاح دارن حتی خیلیاشون معلومه html و css هم درست بلد نیستن . یه سایت دانشگاهی بود فک کنم اسمش گلستان بود فقط با اینترنت اکسپلور باز میشد
154fs232528.gif

خدا میدونه چقد بودجه خرجشون میشه

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
سایتای دولتی و دانشگاه ها و.. همشون پر ازباگ و مشکله . جدا از اینکه کار رو درست انجام نمیدن و تجربه کاربری افتضاح دارن حتی خیلیاشون معلومه html و css هم درست بلد نیستن . یه سایت دانشگاهی بود فک کنم اسمش گلستان بود فقط با اینترنت اکسپلور باز میشد
154fs232528.gif

خدا میدونه چقد بودجه خرجشون میشه

ما که دانشجو بودیم یه سامانه داشتیم انقد افتضاح بود برامون گلستانو اوردن
ببین دیگه اون چی بود

بالا