• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان کسی از hostdownload .net هاست دانلود ایران خریده؟ کیفیتش چطوره؟

در کل کجا رو پیشنهاد میدید واسه هاست دانلود ایران؟
همین چند روز پیش سرویس گرفتم. البته هاست دانلود المان. پشتیبانی خیلی سریع نیست . کیفیت سرویس هم تا اینجا خوب بوده. php روی هاستشون فعاله که به درد میخوره.

mrwebmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
66
1611163051587.png

توجه شمارو جلب میکنم به تاپیک این دوستمون ! اگر اشنا نداشته باشید سایتتون فیل تر میشه ! خیلی جالبه !

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

mrwebmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
66
دوستان من اصولا سعی می کنم کمک کنم و اگر چیزی بلدم به کسی یاد بدم... اما یه سوال داشتم.. الان دارم در زمینه freelancer کار می کنم و مثلا یک موردی پیش اومد که کارفرما در مورد جزییات کار ازم سوال کرد که دقیقا به چه روشی می خوام کار رو انجام بدم، که منم بهش جواب دادم اما احتمال این هست که خودش بره یاد بگیره یا کارو به یه کارفرمای دیگه ای بده، به نظرتون اینجور صداقت داشتن کار درسته در کار یا اشتباهه ؟

با توجه به تجربه ای که بنده دارم پیشنهاد میکنم در هر شغلی که هستید به خودتون و شغلتون و همکارانتون احترام بگذارید ! شما هزینه برای انجام کار گرفتید نه برای اموزش دادن به کارفرما ! پس سوالات بیجا و درخواست اموزش رو خیلی محترمانه جواب رد بدید ! برای مثال شما که تشریف می برید پیش تعمیرکار ماشین یا ... ؛ ، مگه به شما یاد میده فوت و فن کارشو ؟ خیر ! چون هزینه دریافت کرده برای تعمیر نه اموزش شما ! پس وظیفه ای ام نداره چیزی به شما یاد بده ! هرکاری هرچند هم ساده باید به کاردان سپرده بشه !

یک خاطره از این فروم بگم ! یادم نمیاد چند سال پیش بود ! یه فردی گفت اقا هرکسی مشکل سایت من رو حل کنه هزینه ش رو میدم و ... ! پیام دادم کلی وقت گذاشتیم صحبت کردیم عیب رو پیدا کردیم و راه حل دادیم ، اخر با یه تشکر رفت ! =)) درس عبرت شد برای من که برای هرکسی و هر کار کوچیکی وقت نذارم و اگر قرار شد کاری رو با هزینه انجام بدم ، اول هزینه رو دریافت کنم !

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
سلام
هنوز هم میشه شبکه های وای فای رو هک کرد؟ من 2 سال پیش هم رو گوشی هم ویندوز یه برنامه بود راحت میزدی و وصل میشد خودش هک میکرد اینترنت وای فای رو
الان تو محل کارم 40 تا واحد هستن که همشون وای فای دارن ولی رمز داره و نمیتونم وصل بشم
برنامه ای هست که انجام بده؟ هرچی نصب میکنم کار نمیکنن

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
سلام
هنوز هم میشه شبکه های وای فای رو هک کرد؟ من 2 سال پیش هم رو گوشی هم ویندوز یه برنامه بود راحت میزدی و وصل میشد خودش هک میکرد اینترنت وای فای رو
الان تو محل کارم 40 تا واحد هستن که همشون وای فای دارن ولی رمز داره و نمیتونم وصل بشم
برنامه ای هست که انجام بده؟ هرچی نصب میکنم کار نمیکنن

حرام است makaremshirazi.jpg

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
حالا نمیشه اگرمیشناسید بگید خیلی لازم دارم

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
ایرادی نداره میریم جهنم مهم الانه که بدون نت موندن برام سمه اینا همشون شرکت های بزرگ هستند براشون فرقی نداره
یه زمانی نت شبانه نامحدود داشتم
هر شب از خوبم میگذشتم چند ده گیگ فیلم و نرم افزار و... دانلود میکردم
با اینکه از فیلم بدم میاد! هیچ کدوم رو نگاه نکردم ، فقط برای اینکه اینترنت مجانی بود!
فقط عمر گرانمایه بود که مجانی از دست رفت :(

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
بچه ها نظرتون در مورد این سرویس ها چیه؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
اینو ببنید

نمونه سایت : https://www.bartarinha.ir

90 درصد سایتهای خبری همین ایران سامانه هست.
قبلا قیمتش زیر 15 تومن بود نمیدونم چرا شامل تورم شده!! این میزان سرمایه گذاری فقط برای سایتهای با سابقه ی بالای 10 سال جواب میده چون ترافیک دارن. برای سایت جدید، به نظرم اشتباهه. چون این هزینه رو میشه طور دیگه ای برای جذب مخاطب کرد.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
بچه ها نظرتون در مورد این سرویس ها چیه؟

پشتیبانی ایران سرور واقعا همیشه پاسخگویی سریعی داره. بعد از نت افراز.

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
پشتیبانی ایران سرور واقعا همیشه پاسخگویی سریعی داره. بعد از نت افراز.
نت افرازو خدا بیامرزه
الان زودتر از ۱۳ ساعت جواب نمیده
پارس پک همیشه کمتر از ۵ مین جواب میده
چندروز پیش پیام دادم یادم رفت تصویر رو هم ضمیمه کنم تا ضمیمه کردم فرستادم , دیدم جواب داده :)

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
یه زمانی نت شبانه نامحدود داشتم
هر شب از خوبم میگذشتم چند ده گیگ فیلم و نرم افزار و... دانلود میکردم
با اینکه از فیلم بدم میاد! هیچ کدوم رو نگاه نکردم ، فقط برای اینکه اینترنت مجانی بود!
فقط عمر گرانمایه بود که مجانی از دست رفت :(
نه من فقط برای کارام میخوام پر از وای فای هست اینجا ولی هیچکدومو نتونستم هک کنم بهش وصل بشم هرچی برنامه تو اینترنت هست الکیه هیچ کروم کار نمیکنن

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
نه من فقط برای کارام میخوام پر از وای فای هست اینجا ولی هیچکدومو نتونستم هک کنم بهش وصل بشم هرچی برنامه تو اینترنت هست الکیه هیچ کروم کار نمیکنن
مودم های اینترنت چند نوع رمز گذاری مختلف دارن تا جایی که یادمه یک نوعش با این نرم افزارها قابل هک بود باید سرچ کنی دربارش، اما در کل کار درستی نیست.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
تا حالا فکر کردین بعد از مرگ (بلانسبت شما) چه بلایی سر سایتها/نرم افزارها/سرورها یا مثلا ارزهای مجازی که داریم میاد؟ شما برنامه ای دارید واسش؟
من که کلا خودمم و خودم هیچکی هیچ دسترسی به اطلاعاتم نداره و بعد از مرگم همشون یکی یکی از کار میوفتن :(

یه بار درباره سیستمی شنیدم که قابلیت ارسال پیام قابل برنامه ریزی داشت و مثلا هر روز (هفته / ماه / سال) باید تمدید میشد و اگر این اتفاق نمی افتاد (بعد از مرگ) به شخصی که تعریف کرده بودی پیام ارسال میکرد، احتمالا برم دنبالش.

mrwebmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
66
تا حالا فکر کردین بعد از مرگ (بلانسبت شما) چه بلایی سر سایتها/نرم افزارها/سرورها یا مثلا ارزهای مجازی که داریم میاد؟ شما برنامه ای دارید واسش؟
من که کلا خودمم و خودم هیچکی هیچ دسترسی به اطلاعاتم نداره و بعد از مرگم همشون یکی یکی از کار میوفتن :(

یه بار درباره سیستمی شنیدم که قابلیت ارسال پیام قابل برنامه ریزی داشت و مثلا هر روز (هفته / ماه / سال) باید تمدید میشد و اگر این اتفاق نمی افتاد (بعد از مرگ) به شخصی که تعریف کرده بودی پیام ارسال میکرد، احتمالا برم دنبالش.

در راه رضای خدا بعد از ( 120 سال ) اگر فوت شدید مسئولیت ادامه راهتون رو به عهده میگیرم : )) اطلاعات رو تنظیم کنید برای من پخ شه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
در راه رضای خدا بعد از ( 120 سال ) اگر فوت شدید مسئولیت ادامه راهتون رو به عهده میگیرم : )) اطلاعات رو تنظیم کنید برای من پخ شه
والا اطلاعات من فقط دردسر داره برای گیرنده احتمالا بعد از مرگم طرف کلی نفرینم میکنه =))

بالا