همچین افزونه ای نداره که تمام کارها رو انجام بده ولی ویبولتین افزونه دارکه امتیاز میده ، همین xenforo هم دارهبچه ها میخوام یه فروم راه بندازم که کاربر با پست گذاشتن امتیاز جمع کنه و بعد بتونه امتیاز هاش رو تبدیل به شارژ یا بسته اینترنت کنه
کدوم اسکریپت فروم از همه بهتره؟ این ماژولی که من میخوام وجود داره؟
اینا کاربر جمع میکنن که بعدا اشتراکی کنن ، دیبا که مثل اینکه گرفتنشوندوستان یه سوال دارم سایت هایی مثل دیبامووی یا همون والامووی که با بررسی ایی که انجام دادم از هرتزنر آلمان هاست دارن اینا دقیقا چه درآمدی از سایت دانلود فیلم دارن؟
واقع بین باشیم با دلار الان حداقل ماهی 10 میلیون تومن بابت شارژ سرورهاشون هزینه میکنن حالا بماند که جدیدا دامنه هاشون هم بسرعت فیلتر میشن ، برای آپلود فیلم و پست نوشتن ، گرافیک و بقیه کارها هم بلاخره وقت و هزینه می بره ، چطوری اینا رایگان سایت راه میندازن اونم چند سال نه تبلیغاتی نه پاپاپی نه سیستم وی آی پی ایی ! جدیدا گویا فقط برای آی پی کاربران خارج از ایران اکانت وی ای پی میدن که اونم مدت محدودیه که اوردن ، واقعا این چند ساله چه سودی براشون هست که سایت رو مرتب آپدیت می کنن و پابرجا نگهش داشتن؟
مشکل ssl توی پارسپک حل شد ، الان با یه تیک زدن ssl لتس نصب میشهنت افراز مگه پاسخگویی سریعی داره؟
قبلا رو نمیدونم. ولی چند ماه اخیر، زیر 12 ساعت جواب نمیدن
پارس پک پشتیبانی خوبی داره و سریع جواب میدن. ولی سروراشون قدیمی شده و دیگه کشش و سرعت لازم رو نداره. حتی دایرکت ادمین رو یه آپدیت نمیکنن(همون نسخه 5 سال پیشه). هنوز از hdd استفاده میکنن و کلا ssd یا nvme ندارن. خود دایرکت ادمین قابلیت ساخت ssl رایگان lets encrypt با تمدید خودکار داره بعد اینا گرفتن غیرفعالش کردن! (یه پنل داخل سایت دارن واسه ساخت ssl رایگان، ولی تمدید دستی و دردسرش زیاده)
همچین افزونه ای نداره که تمام کارها رو انجام بده ولی ویبولتین افزونه دارکه امتیاز میده ، همین xenforo هم داره
ولی شما برای نصب فروم از xenیا ips استفاده کن ، به هیچ عنوان ویبولتین استفاده نکن که پر از باگه و اپدیت جدیدی نداره و ماله چند سال پیشه ، بقیه اپدیت میشن وخوبن
نه زنفورو به لعنت خدا نمیارزه مشاهده پیوست 1220359
یا NodeBB میر NodeBB![]()
مشاهده پیوست 1220361
آموزه های جدید سلطان . . .
زنفورو مشکلش چیه ؟ وقتی اپدیت میشه افزونه ها از کار میوفته ؟ یا پوسته بهم میریزه ؟
نسخه های قدیمی IPS افتضاح بود ، یه انجمن دارم 3 سال فیلتر بود چک کردم دیدم 20 گیگ دیتابیسش شده ! یعنی کاربری که بلد نباشه تنظیم کنه و تازه کار باشه ، 10 بار انجمن رو نابود میکنه تا یاد بگیره و همه کاربراش میپرن ! حتی خود پشتیبانی فارسیش هم یادمه سال 96 یا 95 زد کل انجمن رو نابود کرد بک اپ چندین ماه قبلشو برگردوند = ))
این شنقل کیه ؟ مشاهده پیوست 1220363
بزار حمید @Hamid2day بگه زنفورو چرا بده, دلش پره :دی
ips نال آنتی اسپمش کار نمیکنه برای همین اسپمر ها حمله میکنن
من لایسنس دار داشتم خیلی منعطف هست و هر کاری بخوای میشه باهاش کرد و با وردپرس و whmcs و ... هم راحت هماهنگ میشه
:O
IPS با وردپرس و Whmcs هماهنگ میشه ؟! چرا من همچین چیزی ندیدم توی افزونه هاش ؟ اصلا سایتی ندیدم با ips که همچین قابلیتی داشته باشه ! چندین سال پیش در به در دنبال همچین چیزی بودم که بشه کاربرای وردپرس رو با انجمن ادغام کرد یا دیتابیسش رو هماهنگ کرد ! با چه افزونه یا برنامه ای وردپرس با IPS هماهنگ میشه ؟ نصب برنامه و افزونه های خریداری نشده مشکلی ایجاد نمیکنه روی نسخه لایسنس دار ؟
ایشون ادعای فضل بسیاری دارن توی همه زمینه های برنامه نویسیمشاهده پیوست 1220361
آموزه های جدید سلطان . . .
منابعی که قرار هست اختصاص بدهند ، با مصرف وردپرس جور در می یادسلام
یه سوالی که برام همیشه وجود داشته ، اینکه هاست وردپرس و ووکامرس دقیقا چه مزیتی داره ؟ آیا اصلا مزیتی داره یا همون ترفند قدیمی جذب خریداره ؟!!
@l3est
@siavashx
@Hamid2day
@MihanV
دوستان اگه استفاده کردن ، لطفا نظرشون رو بگن ، ممنون
سلام
یه سوالی که برام همیشه وجود داشته ، اینکه هاست وردپرس و ووکامرس دقیقا چه مزیتی داره ؟ آیا اصلا مزیتی داره یا همون ترفند قدیمی جذب خریداره ؟!!
@l3est
@siavashx
@Hamid2day
@MihanV
سرعت و کیفیت تایم لودشسلام
@l3est
@siavashx
@Hamid2day
@MihanV
به نظرم سایتتون رو به هاست دی ال یا سون هاست انتقال بدیدالان من
رم 4 سی پی یو 4 کور
هنوز سایت رو هواس و مشکل داریم
میرم روی دی ال از چند روز دیگهبه نظرم سایتتون رو به هاست دی ال یا سون هاست انتقال بدید