• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
از این میزها که با قابلیت تنظیم ارتفاع هست ساخت ایران نداریم که ارزونتر دربیاد؟
hugly.gif

Last edited:

داش ممد

Registered User
لایک‌ها
221
بچه ها میخوام یه فروم راه بندازم که کاربر با پست گذاشتن امتیاز جمع کنه و بعد بتونه امتیاز هاش رو تبدیل به شارژ یا بسته اینترنت کنه
کدوم اسکریپت فروم از همه بهتره؟ این ماژولی که من میخوام وجود داره؟
همچین افزونه ای نداره که تمام کارها رو انجام بده ولی ویبولتین افزونه دارکه امتیاز میده ، همین xenforo هم داره
ولی شما برای نصب فروم از xenیا ips استفاده کن ، به هیچ عنوان ویبولتین استفاده نکن که پر از باگه و اپدیت جدیدی نداره و ماله چند سال پیشه ، بقیه اپدیت میشن وخوبن
دوستان یه سوال دارم سایت هایی مثل دیبامووی یا همون والامووی که با بررسی ایی که انجام دادم از هرتزنر آلمان هاست دارن اینا دقیقا چه درآمدی از سایت دانلود فیلم دارن؟
واقع بین باشیم با دلار الان حداقل ماهی 10 میلیون تومن بابت شارژ سرورهاشون هزینه میکنن حالا بماند که جدیدا دامنه هاشون هم بسرعت فیلتر میشن ، برای آپلود فیلم و پست نوشتن ، گرافیک و بقیه کارها هم بلاخره وقت و هزینه می بره ، چطوری اینا رایگان سایت راه میندازن اونم چند سال نه تبلیغاتی نه پاپاپی نه سیستم وی آی پی ایی ! جدیدا گویا فقط برای آی پی کاربران خارج از ایران اکانت وی ای پی میدن که اونم مدت محدودیه که اوردن ، واقعا این چند ساله چه سودی براشون هست که سایت رو مرتب آپدیت می کنن و پابرجا نگهش داشتن؟
اینا کاربر جمع میکنن که بعدا اشتراکی کنن ، دیبا که مثل اینکه گرفتنشون
واالا هم که اشتراکی شده و الان فقط لینک های زبان اصلیش رایگانه
یه ربات اخر این پستم میزارم اون رو چک کن
نت افراز مگه پاسخگویی سریعی داره؟ :D
قبلا رو نمیدونم. ولی چند ماه اخیر، زیر 12 ساعت جواب نمیدن

پارس پک پشتیبانی خوبی داره و سریع جواب میدن. ولی سروراشون قدیمی شده و دیگه کشش و سرعت لازم رو نداره. حتی دایرکت ادمین رو یه آپدیت نمیکنن(همون نسخه 5 سال پیشه). هنوز از hdd استفاده میکنن و کلا ssd یا nvme ندارن. خود دایرکت ادمین قابلیت ساخت ssl رایگان lets encrypt با تمدید خودکار داره بعد اینا گرفتن غیرفعالش کردن! (یه پنل داخل سایت دارن واسه ساخت ssl رایگان، ولی تمدید دستی و دردسرش زیاده)
مشکل ssl توی پارسپک حل شد ، الان با یه تیک زدن ssl لتس نصب میشه
ولی دایرکت ادمینه و اپدیت نیست ولی من از پشتیبانیشون خیلی راضیم
سرعت سایت و رباتم خیلی خیلی عالیه ، قبلا از بلوهاست استفاده میکردم به خاطر دلار اومدم سرویس دهنده ایران ، بعد از تست کردن حدود 7 یا 8 سرویس دهنده ، به نظرم از همشون پارسپک بهتره

====================
دوستانی که به فیلم و سریال علاقه دارن من یک ربات دارم که میتونین به راحتی لینک دانلود دریافت کنید از سه سایت مختلف
توی تلگرام ای دی زیر رو سرچ کنید : seerobot
کاملا رایگان و بدون نیاز به عضویت اجباری :دی

mrwebmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
66
همچین افزونه ای نداره که تمام کارها رو انجام بده ولی ویبولتین افزونه دارکه امتیاز میده ، همین xenforo هم داره
ولی شما برای نصب فروم از xenیا ips استفاده کن ، به هیچ عنوان ویبولتین استفاده نکن که پر از باگه و اپدیت جدیدی نداره و ماله چند سال پیشه ، بقیه اپدیت میشن وخوبن

ips این قابلیتی که این دوستمون میخواد رو نداره من از سال 90 دارم باهاش کار میکنم نسخه های جدیدش خوب شده اما واقعا یه حالت غیر استیبل داره ! با هر به روزرسانی افزونه ها و پوسته ها از کار میوفتن و هزارو یک دردسر داره ، الان پرشین تولز داره از زنفورو استفاده میکنه و انجمن به این بزرگی بدون مشکل سرپاس ! تجربه کار با زنفورو ندارم اما فکر میکنم بهتر از ips باشه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
الان پرشین تولز داره از زنفورو استفاده میکنه و انجمن به این بزرگی بدون مشکل سرپاس ! تجربه کار با زنفورو ندارم اما فکر میکنم بهتر از ips باشه

نه زنفورو به لعنت خدا نمیارزه 761.gif

mrwebmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
66
نه زنفورو به لعنت خدا نمیارزه مشاهده پیوست 1220359

زنفورو مشکلش چیه ؟ وقتی اپدیت میشه افزونه ها از کار میوفته ؟ یا پوسته بهم میریزه ؟
نسخه های قدیمی IPS افتضاح بود ، یه انجمن دارم 3 سال فیلتر بود چک کردم دیدم 20 گیگ دیتابیسش شده ! یعنی کاربری که بلد نباشه تنظیم کنه و تازه کار باشه ، 10 بار انجمن رو نابود میکنه تا یاد بگیره و همه کاربراش میپرن ! حتی خود پشتیبانی فارسیش هم یادمه سال 96 یا 95 زد کل انجمن رو نابود کرد بک اپ چندین ماه قبلشو برگردوند = ))

یا NodeBB میر NodeBB
145.gif

فکر نمیکنم بیشتر از 2.3 ساله ساخته شده باشه ، rtl رو پشتیبانی میکنه ؟ الان که ازش اسم بردید یکی میره انجمن پشتیبانی فارسیش رو میزنه :D

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
مشاهده پیوست 1220361
آموزه های جدید سلطان . . .

این شنقل کیه ؟ 479.gif

زنفورو مشکلش چیه ؟ وقتی اپدیت میشه افزونه ها از کار میوفته ؟ یا پوسته بهم میریزه ؟
نسخه های قدیمی IPS افتضاح بود ، یه انجمن دارم 3 سال فیلتر بود چک کردم دیدم 20 گیگ دیتابیسش شده ! یعنی کاربری که بلد نباشه تنظیم کنه و تازه کار باشه ، 10 بار انجمن رو نابود میکنه تا یاد بگیره و همه کاربراش میپرن ! حتی خود پشتیبانی فارسیش هم یادمه سال 96 یا 95 زد کل انجمن رو نابود کرد بک اپ چندین ماه قبلشو برگردوند = ))

بزار حمید @Hamid2day بگه زنفورو چرا بده, دلش پره :دی
ips نال آنتی اسپمش کار نمیکنه برای همین اسپمر ها حمله میکنن
من لایسنس دار داشتم خیلی منعطف هست و هر کاری بخوای میشه باهاش کرد و با وردپرس و whmcs و ... هم راحت هماهنگ میشه

mrwebmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
66
این شنقل کیه ؟ مشاهده پیوست 1220363

بزار حمید @Hamid2day بگه زنفورو چرا بده, دلش پره :دی
ips نال آنتی اسپمش کار نمیکنه برای همین اسپمر ها حمله میکنن
من لایسنس دار داشتم خیلی منعطف هست و هر کاری بخوای میشه باهاش کرد و با وردپرس و whmcs و ... هم راحت هماهنگ میشه

:O
IPS با وردپرس و Whmcs هماهنگ میشه ؟! چرا من همچین چیزی ندیدم توی افزونه هاش ؟ اصلا سایتی ندیدم با ips که همچین قابلیتی داشته باشه ! چندین سال پیش در به در دنبال همچین چیزی بودم که بشه کاربرای وردپرس رو با انجمن ادغام کرد یا دیتابیسش رو هماهنگ کرد ! با چه افزونه یا برنامه ای وردپرس با IPS هماهنگ میشه ؟ نصب برنامه و افزونه های خریداری نشده مشکلی ایجاد نمیکنه روی نسخه لایسنس دار ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
:O
IPS با وردپرس و Whmcs هماهنگ میشه ؟! چرا من همچین چیزی ندیدم توی افزونه هاش ؟ اصلا سایتی ندیدم با ips که همچین قابلیتی داشته باشه ! چندین سال پیش در به در دنبال همچین چیزی بودم که بشه کاربرای وردپرس رو با انجمن ادغام کرد یا دیتابیسش رو هماهنگ کرد ! با چه افزونه یا برنامه ای وردپرس با IPS هماهنگ میشه ؟ نصب برنامه و افزونه های خریداری نشده مشکلی ایجاد نمیکنه روی نسخه لایسنس دار ؟

آره میشه سایت من 5 سال پیش هماهنگ بود :دی
IPBWI رو جستجو کنید

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
سلام
یه سایت خوب انگلیسی که کد نمایش قیمت نفت و گاز بده سراغ دارید؟

داش ممد

Registered User
لایک‌ها
221
سلام

یه سوالی که برام همیشه وجود داشته ، اینکه هاست وردپرس و ووکامرس دقیقا چه مزیتی داره ؟ آیا اصلا مزیتی داره یا همون ترفند قدیمی جذب خریداره ؟!!
@l3est
@siavashx
@Hamid2day
@MihanV

دوستان اگه استفاده کردن ، لطفا نظرشون رو بگن ، ممنون

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
سلام

یه سوالی که برام همیشه وجود داشته ، اینکه هاست وردپرس و ووکامرس دقیقا چه مزیتی داره ؟ آیا اصلا مزیتی داره یا همون ترفند قدیمی جذب خریداره ؟!!
@l3est
@siavashx
@Hamid2day
@MihanV

منابعی که قرار هست اختصاص بدهند ، با مصرف وردپرس جور در می یاد

هر چند بازدیدتون بالا باشه ، هاست جواب نمی دهد و باید vps بگیرین

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
سلام

@l3est
@siavashx
@Hamid2day
@MihanV

بیشتر سایت ها با وردپرس ساخته میشه به خاطر همین ذکر نام مقدس وردپرس کنار هاست خالی از لطف نیست
برخی هاستینگ ها هم یکسری تنظیمات امنیتی انجام میدن مثلا از طریق داشبورد نشه فایل آپلود کرد و ...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سلام

@l3est
@siavashx
@Hamid2day
@MihanV

سرعت و کیفیت تایم لودش
ولی به شخصه اینو جذب مشتری می دونم.

بالا