ایشون از سلاطین برنامه نویسی،وخالق تئوریه "جاوا اسکریپت همون جاواست که کوچک شده"می باشنداین شنقل کیه ؟![]()
اگه کوچیک شده چرا اسمش دراز شدعایشون از سلاطین برنامه نویسی،وخالق تئوریه "جاوا اسکریپت همون جاواست که کوچک شده"می باشند
کلا سه تا نصیحت رو آویزون گوشتون کنید:
جاوای کوچیک شده فقط جاوااسکریپت!
زبان برنامه نویسی فقط html
مدرس برنامه نویسی فقط استاد مدحج!
30نما ، والاموویHTML ؟
سایت دانلود فیلم خارجی چی پیشنهاد می دین ؟
سایت کم شده یا ما نمی بینیم ؟
والا و 30نما موندنHTML ؟
علاوه بر این با توجه به خدمات ارائه شده به شما در نظر داریم با استفاده از این ایمیل، نسبت به تهیه نسخه پشتیبان و نگهداری آن در محیطی امن و خارج از فضای میزبانی که از مجموعه Server.ir تهیه شده است یادآوری و تأکید نماییم چرا که در زمینه ی حفظ اطلاعات، همانطور که پیش از این و در شرایط و قوانین همکاری نیز هنگام سفارش ذکر و اطلاع رسانی شده است، مسؤلیت حذف تمام یا بخشی از اطلاعات موجود در سرور شما به دلیل بروز هرگونه خطای نرم افزاری یا سخت افزاری و... بر عهده ی Server.ir نمی باشد و کاربران این خدمات موظف به ایجاد و نگهداری نسخه پشتیبان و یا بکاپ از طرف خود می باشند. علاوه بر این مطابق ویژگی هایی که پیش از سفارش اعلام گردیده است روشن است که در مورد برخی خدمات مانند سرور مجازی، اختصاصی و هاست دانلود و ... امکان بکاپ گیری به صورت خودکار و پیش فرض توسط ما حتی ممکن نیز نمی باشد. بنابراین لازم دیدیم تا به شما عزیزان یاد آوری کنیم که برای حفظ اطلاعات خود لطفاً همواره طبق یک برنامه مشخص در بازه های زمانی منظم اقدام به تهیه نسخه پشتیبان (بک آپ) از اطلاعات سرور، سایت ها و نرم افزار ها، دیتابیس ها و همچنین از آخرین تغییرات انجام شده نموده و این بکاپ ها را بر روی سیستم لوکال یا کامپیوتر شخصی خود یا یک سرور دیگر ذخیره و نگهداری نمایید تا در صورت بروز مشکلی ناخواسته، ناگهانی و یا غیرقابل پیش بینی که منجر به در دسترس نبودن و یا حذف اطلاعات موجود در سرور یا... گردید، اطلاعات شما در محیط دیگری برای بازگردانی موجود باشند و در غیر این صورت مطابق قوانین و شرایطی که در مراحل سفارش مطالعه و پذیرفته اید، هیچ گونه مسئولیتی در این خصوص بر عهده ی Server.ir و ایده پردازان نخواهد بود.
من درک نمیکنم با وجود نت افراز چرا بعضی ها سراغ هاست های دیگه میره..متن زیر ، امروز از طرف server دات آی آر برای من اومده ، بخونید و ایمان بیاورید که ایرانی جماعت زیر وظیفه خود فرار میکند:
جیمیل این قابلیت رو داره. تو قسمت Inactivity Account Manager که توی قسمت تنظیمات (احتمالا تنظیمات Privacy) هست می تونی تنظیم کنی اگه بعد از یه مدت مشخص تو اکانتت لاگین نشدی به دو نفر ایمیل بزنهتا حالا فکر کردین بعد از مرگ (بلانسبت شما) چه بلایی سر سایتها/نرم افزارها/سرورها یا مثلا ارزهای مجازی که داریم میاد؟ شما برنامه ای دارید واسش؟
من که کلا خودمم و خودم هیچکی هیچ دسترسی به اطلاعاتم نداره و بعد از مرگم همشون یکی یکی از کار میوفتن
یه بار درباره سیستمی شنیدم که قابلیت ارسال پیام قابل برنامه ریزی داشت و مثلا هر روز (هفته / ماه / سال) باید تمدید میشد و اگر این اتفاق نمی افتاد (بعد از مرگ) به شخصی که تعریف کرده بودی پیام ارسال میکرد، احتمالا برم دنبالش.
تحت فشارن خیلیاشون نابود شدن سرعت فیل.ت شدن خیلی بالا رفته دارن از نتایج هم حذف میشنسایت کم شده یا ما نمی بینیم ؟
یا NodeBB میر NodeBB![]()
نه زنفورو به لعنت خدا نمیارزه مشاهده پیوست 1220359
این چند ماهه خیلی جهت دار بعضی از سایتهای فیلم رو فیلتر کردن.HTML ؟
برادر قرن حجر نیست که پسورد 123 بزارن رو مودم نت هم گه دیگه مثل قبل خیلی گرون نیست.کسی نرم افزاری برنامه ای چیزی برای وصل شدن به شبکه های دارای پسورد نمیشناسه؟ همون هک وای فای
اسم فونتش Font Awesome هستببخشید اقایون میتونم بپرسم چطور می تونم ایکون های سایت رو اوکی کنم؟ پریدن مثل اینکه یه فونت خاصی دارن باید اپلود شه
ممنون میشم یکی کمک کنه؟
یه شماره تلفن اینجا هستدوستان کسی راه تماس سریعی با آپارات نداره؟ کانال آپاراتم هک شده، طرف داره کلیپ ها رو پاک می کنه
خوب اونایی که 123 نمیزارن چی؟برادر قرن حجر نیست که پسورد 123 بزارن رو مودم نت هم گه دیگه مثل قبل خیلی گرون نیست.
یادمه برای هک کردن یه مودم باید wps اون روشن باشه، نرم افزار هم براش زیاد بود، اسم یکیش فک کنم wifi dumper بود، دقیق یادم نیست.خوب اونایی که 123 نمیزارن چی؟