Ehsan_king99
Registered User
من بار اول متوجه شدم ولی فکر نکنم ربطی به ضریب هوشی داشته باشه هرکی اینارو بشناسه تقریبا همینجوری تو ذهنش دخیره کردههرکی اینو با یه بار خوندن متوجه میشه ضریب هوشش بالای 140ه
مشاهده پیوست 1219822
من بار اول متوجه شدم ولی فکر نکنم ربطی به ضریب هوشی داشته باشه هرکی اینارو بشناسه تقریبا همینجوری تو ذهنش دخیره کردههرکی اینو با یه بار خوندن متوجه میشه ضریب هوشش بالای 140ه
مشاهده پیوست 1219822
هک که نه فقط میخوام استفاده کنم چون حتی وای فای عمومی هم که گذاشتن برداشتن روش رمز گذاشتن یا مثلا بعضی موقه ها وسط یه خیابون یهو نت لازممیشی بتونی استفاده کنیمودم های اینترنت چند نوع رمز گذاری مختلف دارن تا جایی که یادمه یک نوعش با این نرم افزارها قابل هک بود باید سرچ کنی دربارش، اما در کل کار درستی نیست.
نه فقط میخوام استفاده کنم چون حتی وای فای عمومی هم که مخصوص برجه برداشتن رمز گذاشتن روش میری اعتراض میکنی میگن برو به مدیریت بگو مدیریت هم اصلا ایران نیستمودم های اینترنت چند نوع رمز گذاری مختلف دارن تا جایی که یادمه یک نوعش با این نرم افزارها قابل هک بود باید سرچ کنی دربارش، اما در کل کار درستی نیست.
من که تنها دغدغم اینه بعد از مرگم هاردم آتیش بگیره و محتویاتشو کسی نبینهتا حالا فکر کردین بعد از مرگ (بلانسبت شما) چه بلایی سر سایتها/نرم افزارها/سرورها یا مثلا ارزهای مجازی که داریم میاد؟ شما برنامه ای دارید واسش؟
من که کلا خودمم و خودم هیچکی هیچ دسترسی به اطلاعاتم نداره و بعد از مرگم همشون یکی یکی از کار میوفتن
یه بار درباره سیستمی شنیدم که قابلیت ارسال پیام قابل برنامه ریزی داشت و مثلا هر روز (هفته / ماه / سال) باید تمدید میشد و اگر این اتفاق نمی افتاد (بعد از مرگ) به شخصی که تعریف کرده بودی پیام ارسال میکرد، احتمالا برم دنبالش.
آدم باهوشی هستی![]()
دارم یه گروه از آچارفرانسههای Elite میسازم بیا سرپرستی گروهو قبول کن![]()
نت افراز مگه پاسخگویی سریعی داره؟پشتیبانی ایران سرور واقعا همیشه پاسخگویی سریعی داره. بعد از نت افراز.
کجا خوبه پس ؟ برا nodejs جایی سراغ داری خوب باشه؟ ( بجز لیارا )نت افراز مگه پاسخگویی سریعی داره؟
قبلا رو نمیدونم. ولی چند ماه اخیر، زیر 12 ساعت جواب نمیدن
پارس پک پشتیبانی خوبی داره و سریع جواب میدن. ولی سروراشون قدیمی شده و دیگه کشش و سرعت لازم رو نداره. حتی دایرکت ادمین رو یه آپدیت نمیکنن(همون نسخه 5 سال پیشه). هنوز از hdd استفاده میکنن و کلا ssd یا nvme ندارن. خود دایرکت ادمین قابلیت ساخت ssl رایگان lets encrypt با تمدید خودکار داره بعد اینا گرفتن غیرفعالش کردن! (یه پنل داخل سایت دارن واسه ساخت ssl رایگان، ولی تمدید دستی و دردسرش زیاده)
کی تموم میشه این زندگی سگی ؟تا حالا فکر کردین بعد از مرگ (بلانسبت شما) چه بلایی سر سایتها/نرم افزارها/سرورها یا مثلا ارزهای مجازی که داریم میاد؟ شما برنامه ای دارید واسش؟
من که کلا خودمم و خودم هیچکی هیچ دسترسی به اطلاعاتم نداره و بعد از مرگم همشون یکی یکی از کار میوفتن
یه بار درباره سیستمی شنیدم که قابلیت ارسال پیام قابل برنامه ریزی داشت و مثلا هر روز (هفته / ماه / سال) باید تمدید میشد و اگر این اتفاق نمی افتاد (بعد از مرگ) به شخصی که تعریف کرده بودی پیام ارسال میکرد، احتمالا برم دنبالش.
من خودم از چند جای مختلف هاست دارم ولی معمولا اگر امکانش باشه سعی میکنم از هاست دی ال بگیرم. حداقل خیالم بابت کیفیت و پشتیبانی راحته. میدونم که وقتی تیکت میزنم، جواب چرت و پرت به آدم نمیدن (مثل همین پارس پک که اکثرا پشتیبانیشون جواب چرت و پرت میده)کجا خوبه پس ؟ برا nodejs جایی سراغ داری خوب باشه؟ ( بجز لیارا )
لیارا رو امتحان کردم خوبه ولی احساس میکنم برا همون کار کوچیک خوبه . یه مشکل هم باهاش داشتم یه تغییراتی تو یه کتابخونه داده بودم گفتن که کتابخونه ها مستقیم اپلود نمیشه باید بری تو گیتهاب فورک کنی تا بشه استفاده کرد . ولی خب خوشم میاد از لیارا درکل راه اندازی و کار باهاش راحت و سریعهمن خودم از چند جای مختلف هاست دارم ولی معمولا اگر امکانش باشه سعی میکنم از هاست دی ال بگیرم. حداقل خیالم بابت کیفیت و پشتیبانی راحته. میدونم که وقتی تیکت میزنم، جواب چرت و پرت به آدم نمیدن (مثل همین پارس پک که اکثرا پشتیبانیشون جواب چرت و پرت میده)
---
والا تا حالا واسه node.js هاست نگرفتم. ولی سی پنل توی چند سال اخیر از node.js پشتیبانی میکنه. بعضی هاستینگ ها محدودش میکنن ولی بعضی ها نه. بخاطر همین موضوع ساپورت شدن توسط سی پنل، سرویس دهنده ایرانی زیاده. با تحقیق هم میشه از کیفیت مطمئن شد.
سرویس دهنده خارجی و معتبر هم زیاده اگر با پرداخت ارزی مشکل نداری
در کل اگر از نظر هزینه مشکل نداری، سرور مجازی بهتره و انعطاف پذیری بیشتری هم داره
با لیارا مشکل خاصی داری؟ من واسه کارای کوچیک استفاده کردم اوکی بوده.
میخای بری اون دنیا هم اسپم کنی ؟کی تموم میشه این زندگی سگی ؟
مشاهده پیوست 1219906
دندون خرگوشاتو بکش که دیگه دندون نزننواسه adsl یدونه خط خریدم و 30 متر سیم که از سر خط برسونم به مودم. سیم یه سره گرفتم تا کیفیت خط پایین نیاد و نویز نیوفته
دوتا خرگوش دارم. سیم رو به سر خط وصل کردم. آقا ما یه لحظه رفتیم بیرون و برگشتیم. دیدم خرگوشم اومده سیم رو درست از وسط جویده و نصف کرده100 تومن پول سیم دادم
![]()
الان چیکار کنم کیفیت خط پایین نیاد و نویز نیوفته؟ بهترین وسیله برای وصله چیه دوتا سیم چیه![]()
یه شب خوابیده بودیم. دیدیم یه چیزی چپ شد.دندون خرگوشاتو بکش که دیگه دندون نزنن![]()
حیوون خونگی واقعا اعصاب میخوادیه شب خوابیده بودیم. دیدیم یه چیزی چپ شد.
بلند شدم دیدم از این گل های بزرگ داشتیم اومده از ساقه جویده انداخته پایین گل به اون بزرگی
البته دندونش شکست از بس چیزای سنگین میجوه
تو حیاط هستن بازی میکنن. کاری با ما ندارنحیوون خونگی واقعا اعصاب میخواد
صبور تر شدی با وجود حیوون خونگی؟
واسه adsl یدونه خط خریدم و 30 متر سیم که از سر خط برسونم به مودم. سیم یه سره گرفتم تا کیفیت خط پایین نیاد و نویز نیوفته
دوتا خرگوش دارم. سیم رو به سر خط وصل کردم. آقا ما یه لحظه رفتیم بیرون و برگشتیم. دیدم خرگوشم اومده سیم رو درست از وسط جویده و نصف کرده100 تومن پول سیم دادم
![]()
الان چیکار کنم کیفیت خط پایین نیاد و نویز نیوفته؟ بهترین وسیله برای وصله چیه دوتا سیم چیه![]()
اول دندون های خرگوش بکش بعد کباب کن رو منتقلواسه adsl یدونه خط خریدم و 30 متر سیم که از سر خط برسونم به مودم. سیم یه سره گرفتم تا کیفیت خط پایین نیاد و نویز نیوفته
![]()
سیمو گذاشته بودم روی زمین که بیام درستش کنماول دندون های خرگوش بکش بعد کباب کن رو منتقل
خوب از سیمو از بالاتر می کشیدی