mehrdad_seo
Registered User
از من به شما نصیحت حتی شده 10 برابر پول هاست بدید ولی پشتیبانیش سریع باشه به خاطر هزینه کمتر خودتونو بدبخت نکنید
خودت رو بزار جای هاستینگاز من به شما نصیحت حتی شده 10 برابر پول هاست بدید ولی پشتیبانیش سریع باشه به خاطر هزینه کمتر خودتونو بدبخت نکنید
آذرآنلاین من پارسال داشتم ی بار ۲ روز از دسترس خارج شده بود سایتامخودت رو بزار جای هاستینگ
نهایتش بتونه کمتر از نیم ساعت جواب تیکت های معمولی رو بده
ولی اونایی که بیشتر از سه ساعت طول میکشه مشکل از طرف پشتیبانی هست
نت افراز از لحاظ کیفیت هاست حرف نداره
قبلا آذرآنلاین داشتم دیتابیس سایت از دسترس خارج میشد!! هر هفته تیکت میزدم هاست خرابه
خیلی خودمونی بگید سیستم های دیگه تقریبا به چه نسبت گوگل میدن..؟ یک دوم؟ یک سوم؟ یک دهم؟نرخ دستهبندیها با هم فرق داره، اینجا حدودی میگه هر دسته بندی اگر x بازدید داشته باشی درآمد سالانه چقدر میشه:
![]()
Google AdSense - Earn Money from Your Website with Monetization
Start earning money from your website through ad and content monetization. Learn how to start using AdSense for your website today.www.google.com
شرکتی با این همه اعتبار و سابقه و درآمد (قیمت هارو خیلی برده بالا) حداقل باید چند نفر پشتیبانی بزاره نه اینکه برای درآمد بیشتر تعداد پشتیبان رو کم کنهخودت رو بزار جای هاستینگ
قبلا آذرآنلاین داشتم دیتابیس سایت از دسترس خارج میشد!! هر هفته تیکت میزدم هاست خرابه
اذر خیلی داغون بود چندبار درخواست ثبت دامین زدم دامین که از دستمون درومد هیچ هزینه رو هم یکماهی طول داد تا برگردونهخودت رو بزار جای هاستینگ
من همیشه فکر میکردم صاحبش آذر خانم باید باشه (جدیصاحب آذرآنلاین دوست دوران دبیرستان من هست
الان ایران نیست اومد بهش میگم مشاهده پیوست 1222000
خب شاید دوست دختر زمان دبیرستانشه.. :دیمن همیشه فکر میکردم صاحبش آذر خانم باید باشه (جدی)
من همیشه فکر میکردم صاحبش آذر خانم باید باشه (جدی)
خب شاید دوست دختر زمان دبیرستانشه.. :دی
مجموعه دوست منو زیر سوال میبریاذر خیلی داغون بود چندبار درخواست ثبت دامین زدم دامین که از دستمون درومد هیچ هزینه رو هم یکماهی طول داد تا برگردونه
زیر سوال که هیچی زیر جواب هم میبرمنه 3 تا برادر هستند ,چون تبریزی هستند اسمش رو گذاشتند آذر آنلاین
مشاهده پیوست 1222001
مجموعه دوست منو زیر سوال میبری مشاهده پیوست 1222002
صاحب آذرآنلاین دوست دوران دبیرستان من هست
الان ایران نیست اومد بهش میگم مشاهده پیوست 1222000
@l3estخیلی خودمونی بگید سیستم های دیگه تقریبا به چه نسبت گوگل میدن..؟ یک دوم؟ یک سوم؟ یک دهم؟
من بررسی کردم گوگل سایت منو تایید نمیکنه..جواب خاصی نداره
سیستم های دیگه شاید اصلا تقاضا نداشته باشن برای تبلیغات تو یه بازه زمانی که بخوان به publisher ها چیزی پرداخت کنن. گوگل همیشه تقاضا داره
نرخها ثابت نیستن بازار قیمتارو تعیین میکنه. اونایی که تبلیغات میخرن بینشون رقابت هست میتونن قیمتا رو بالا پایین کنن
چرا نکنه؟من بررسی کردم گوگل سایت منو تایید نمیکنه..
هر 10k تقریبا 100 دلار درمیادبه فرض به 5k برسونمش روزی 20 دلار رو میتونه داشته باشه؟
اگه پیدا کردی به منم بگو ، البته پیدا هم بشه باید واسط پیدا کنی که نقدش کنهبا سیستم های دیگه هم میشه کار کرد؟
با این تعداد مطلب چقدر آی پی در روز گرفتی مومن خداتازه تاسیسه..
حدود 12 تا پست زدم..
توی 4 تاش صفحه اولم..
اصلا به تعداد پست نیست.. همون 4 تایی که زدم رو با حوصله زده بودم.. باقی رو برای رفع تکلیف و پویا بودن سایت زده بودم.. که دوزار برام مفید واقع نشد..
فعلا ورودی و بازدید آنچنانی نیست..
ولی قلق کار دیگه دستم اومد..
قوانین ادسنس همینه؟بستگی به موضوع سایت و موقعیت بازدیدکننده داره. با سایتهای cpa مثل ogads و cpabuild هم میتونی کار کنی
شاید به خاطر بازدید کم تایید نمیکنه. یه وبینار دیدم این دلایل رو گفت برای رد شدن درخواست ادسنس:
وبینار اینجاست اگه کسی خواست ببینه (درباره دریافت درآمد چیزی نمیگفت تا جایی که من دیدم، ولی تو همین پرشین تولز و بعضی سایت های دیگه افرادی هستن برای نقد کردن درآمد)
مشاهده پیوست 1222058eseminar
eseminar.tv
مشاهده پیوست 1222059
چرا نکنه؟
مگه گوگله که اینقدر بده!!هر 10k تقریبا 100 دلار درمیاد
اگه پیدا کردی به منم بگو ، البته پیدا هم بشه باید واسط پیدا کنی که نقدش کنه
بابا اصلا تعداد مطلب ملاک نبود..با این تعداد مطلب چقدر آی پی در روز گرفتی مومن خدا
هنوز که سطح بازدیدم به سطح مطلوب نرسیده که..بستگی به موضوع سایت و موقعیت بازدیدکننده داره. با سایتهای cpa مثل ogads و cpabuild هم میتونی کار کنی
شاید به خاطر بازدید کم تایید نمیکنه. یه وبینار دیدم این دلایل رو گفت برای رد شدن درخواست ادسنس:
وبینار اینجاست اگه کسی خواست ببینه (درباره دریافت درآمد چیزی نمیگفت تا جایی که من دیدم، ولی تو همین پرشین تولز و بعضی سایت های دیگه افرادی هستن برای نقد کردن درآمد)
مشاهده پیوست 1222058eseminar
eseminar.tv
مشاهده پیوست 1222059