mehrdad_seo
Registered User
میشه کمک کنید هاست خوب ایران از کجا بگیرم ؟ میهن وب هاست یا نت افراز یا جای دیگه ؟
نت افراز و دیگر هیچمیشه کمک کنید هاست خوب ایران از کجا بگیرم ؟ میهن وب هاست یا نت افراز یا جای دیگه ؟
پشتیبانی افتضاحی داره الان تیکت میدی فردا جواب میدننت افراز و دیگر هیچ
چقد بد حرف زدی باهاشخودشون میگردن از اعماق اینترنت پروژههای قدیمی آدمو پیدا میکنن
بعد پیام میدن
بعد میگن گرونه
بعد میگن نمونه کار بده، از رو نمونه کارم پیدام کردی دیگه![]()
خوددرگیر نباشیم![]()
مشاهده پیوست 1221765
اره..پشتیبانی افتضاحی داره الان تیکت میدی فردا جواب میدن
بعضی آدما رو باید تحقیر کرد که دفعه بعد نره وقت نفر بعدی رو بگیره..چقد بد حرف زدی باهاشو اونم معلوم بود از این ادمای سیریش پول نده ست وگرنه با همون لحن تحقیر امیز اول کار ول میکرد میرفت
بعضی آدما رو باید تحقیر کرد که دفعه بعد نره وقت نفر بعدی رو بگیره..
اگه نفر قبلی همین کارو با این شخص میکرد دیگه تا قبل از این اصلاح شده بود..
رسیدگیشون خوبه ولی فرض کن یه مشکلی برای هاست پیش میاد باید سریع رسیدگی بشه میمونه برای فردا که سایتت نابود شده این دیر رسیدگی کردن داره به اعتبارشون لطمه میزنه که خوب مهم نیست چون دیگه اسم در کرده و نگرانی ندارهاره..
پاسخ دهیشون بخاطر تعدیل نیرو دیر به دیر شده..
ولی هم کیفیت هاستشون عالیه هم وقتی جواب میدن ، پاسخ دهیشون به لحاظ مسئولیت پذیری و رفع مشکل عالیه..
خیلی هاست های دیگه گاها تفره میرن..جواب سر بالا میدنن.. ولی اینا با حوصله و متانت جواب میدن..
کیورد های ورودی تلگرام همش ایرانیه ، فقط ایران! خود روس ها هم استفاده نمیکنن
قضیه مشکوکه
Amazon Alexa
www.alexa.com
متن خطا چیهچه اشتباهی کردم نت افراز گرفتم فکر میکردم مثل چند سال پیش پشتیبانیش نهایت 20 دقیقه ای جواب میده
یک روزم گذشت
مشاهده پیوست 1221910
اینهمتن خطا چیه
Cannot Execute Your Request | |
| |
جزییات 1 1 2021/02/02 17:29:52 [INFO] [domain.ir, cdn.domain.ir] acme: Obtaining SAN certificate |
اینه
Cannot Execute Your Request
جزییات
1
1
2021/02/02 17:29:52 [INFO] [domain.ir, cdn.domain.ir] acme: Obtaining SAN certificate
acme: Obtaining SAN certificate
تو نت سرچ زیاد کردم هیچی نفهمیدم
4 سال پیش ثبت کردم و فعاله سایت بالا میادوضعیت دامین چجوریه؟ کی ثبت شده؟ قبلا کجا ست شده و..... ؟ قبلا پارک بوده ؟ الان پارکه؟ addon هست؟
4 سال پیش ثبت کردم و فعاله سایت بالا میاد
هاستو عوض کردم آوردم رو نت افراز
فکر کنم چون قبلا ssl روش فعال بود الان این خطارو میده نه ؟
نه این دامینم چند روزه وصله به هاستاگر پینگ به سرور جدید هست، اما تغییر dns کمتر از 48 ساعت پیش انجام شده، صادر کننده هنوز ip قدیم رو میشناسه، باید صبر کنی تا اونو اپدیت کنه تا بتونی مجدد درخواست بدی. این وضعیت برای lets encrypt صادقه
نه این دامینم چند روزه وصله به هاست
چطوری میشه ssl قبلیو حذف کرد و روی این هاست جدیدشو نصب کرد؟ از همین رایگاناست lets
چون وقتی میرم روی فعال کردن ssl پیام داده ssl بر روی این دامین فعال است برای غیر فعال کردن اینجا کلیک کنید
کلیک میکنم میره صفحه مدیریت دامین
آره اونو برداشتم رفتم به سایت دیدم میزنه :از صفحه ی اصلی ی دایرکت ادمین، گزینه ی ssl رو خاموش کن تا قبلی پاک شه.
بعد از صفحه ی ssl یکی جدید بساز.
اون چیزی که شما گفتی باگ دایرکت ادمینه. و باید روش بالا رو انجام بدی تا درخواست حذف به lets بره
آره اونو برداشتم رفتم به سایت دیدم میزنه :
This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.
تیکت دادم میگن:
مطابق با بررسی انجام شده تغییراتی در زون دامنه انجام شده است
دقت داشته باشید انتشار تغییرات برای دامنه های آی آر ممکن است از ۴ تا ۸ ساعت و برای دامنه های بین المللی از ۱۲ تا ۲۴ ساعت بطول انجامد و خواهشمندیم پس از گذشت این مدت زمان دسترسی به سایت را بررسی فرمایید.
ولی من هیچ کاری نکردم تو پنل میزنه سرویس فعال ولی میری تو سایت این خطارو میده
نت افرازم گیج شده خودش نمیتونه حل کنه
نه اون 5 ماهه تقریبا لغو شدههاست قبلی مگه هنوز انلاینه؟
دامین رو rename کن اونجا .
توی پنل nic هم جای dns های نت افراز رو ، جای ns1 و ns2 رو عوض کن.