- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,502
طراحی قالب ، با این نرم افزار های رایج طراحی قالب وردپرس، میتونه چیز خوبی از توش در بیاد یا اینکه حتما باید برنامه نویسی بلد باشیم و اینا فایده ندارن؟
Last edited:
در حد چیزهای رایج صفحه ساز Elementor Pro کاملا کارت رو راه میندازه - خودشم یه خیلی پلاگین داره !طراحی قالب ، با این نرم افزار های رایج طراحی قالب وردپرس، میتونه چیز خوبی از توش در بیاد یا اینکه حتما باید برنامه نویسی بلد باشیم و اینا فایده ندارن؟
برای من هم درست شد اختلال پیدا میکنه شبکهعجیبه برای من میاد بالا
بله درست شد اختلال در شبکه بودبرای منم همینطور
هاستو بگو هاست انقدر گرون شده نمیرزه هیچیاین پماد اعتماد الکترونیکی را فقط درست کردن برای گرفتن مالیات از وبمستر بیچاره ایرانی که یک قرون دو زار در میاره از وب، دلال جماعت و میلیاردرها را ول کردن میخوان از کسب و کارهای معمولی و خانگی ارزش افزوده بگیرنکسب و کاری که آخر سال 10 تومن براش نمی مونه!
حواستون باشه اگر درآمد کمی از نت دارین هرگز سمت پماد و چرب کننده نرید، ما که درآمدمون 2 ساله صفر شده و از نت و وب کشیدیم بیرون شما دوستان حواستون باشه.
کار بیرون آدم انجام بده هرطور هم که باشه شرف داره به کار نتی.... چیزی از نت درنمیاد واقعا![]()
در قسمت تصویر شاخص وردپرس..
هر عکسی رو انتخاب میکنم به صورت مربعی میبره..
با اینکه توی تنظیمات>>> رسانه
قسمت برش تصاویر بند انگشتی غیر فعاله..
چکار کنم که تصویر رو نبره؟ هرچی سرچ کردم به چیز بدرد بخوری نرسیدم.. نوشتن برو تو فایل های قالبت.. اصلا ربطی به قالب نداره..
معمولا با نرم افزار چیز خوبی از آب درنمیادطراحی قالب ، با این نرم افزار های رایج طراحی قالب وردپرس، میتونه چیز خوبی از توش در بیاد یا اینکه حتما باید برنامه نویسی بلد باشیم و اینا فایده ندارن؟
سایت انگلیسیه..موضوع سایتت چیه ؟ الان چقد بازدید داری؟ خودت مینویسی یا ترجمه ؟
سایت انگلیسیه..
تازه تاسیسه ولی سرعت رشدش نسبت به زمانی که فقط دنبال حرکت زدن و میانبر بودم خیلی بیشتره..
خودم مینویسم..
ولا معمولا هر بدبختی توی این فروم ( بخصوص این تاپیک ) اومد از موفقیت و پیشرفتش و اشتراک تجربیاتش گفت و آدرس سایتش رو داد، از فرداش سایتش مورد حملات چریکی قرار گرفت.. !!یه نمونه از پست هات یا تکه متنش میتونی برامون بزاری ببینیم چطوریه دقیقا؟ ممنون
چند تا پست زدید؟ولا معمولا هر بدبختی توی این فروم ( بخصوص این تاپیک ) اومد از موفقیت و پیشرفتش و اشتراک تجربیاتش گفت و آدرس سایتش رو داد، از فرداش سایتش مورد حملات چریکی قرار گرفت.. !!
وگرنه خیلی ها دوست دارن ضمن اشتراک تجربیاتشون ،سایتشون رو هم به عنوان نمونه نشون بدن..
ولا معمولا هر بدبختی توی این فروم ( بخصوص این تاپیک ) اومد از موفقیت و پیشرفتش و اشتراک تجربیاتش گفت و آدرس سایتش رو داد، از فرداش سایتش مورد حملات چریکی قرار گرفت.. !!
وگرنه خیلی ها دوست دارن ضمن اشتراک تجربیاتشون ،سایتشون رو هم به عنوان نمونه نشون بدن..
حالا بذار قول میدیم به ستاد مبارزه با جرایم رایانه ای جمهوری اسلامی گزارشش ندیمولا معمولا هر بدبختی توی این فروم ( بخصوص این تاپیک ) اومد از موفقیت و پیشرفتش و اشتراک تجربیاتش گفت و آدرس سایتش رو داد، از فرداش سایتش مورد حملات چریکی قرار گرفت.. !!
تازه تاسیسه..چند تا پست زدید؟
چه مدت و چند IP دارید؟
من 100 تا زدم کوتاه بلند داشت. 40 تا ورودی گرفتم.
البته چیزی بود که دیگران هم زده بودن آموزش کامپیوتر و ... بود.
اگه واقعا حرفه ای با هدف گیری پست بزنی کمش هم خوبه.تازه تاسیسه..
حدود 12 تا پست زدم..
توی 4 تاش صفحه اولم..
اصلا به تعداد پست نیست.. همون 4 تایی که زدم رو با حوصله زده بودم.. باقی رو برای رفع تکلیف و پویا بودن سایت زده بودم.. که دوزار برام مفید واقع نشد..
فعلا ورودی و بازدید آنچنانی نیست..
ولی قلق کار دیگه دستم اومد..
خودشون میگردن از اعماق اینترنت پروژههای قدیمی آدمو پیدا میکنن
بعد پیام میدن
بعد میگن گرونه
بعد میگن نمونه کار بده، از رو نمونه کارم پیدام کردی دیگه![]()
خوددرگیر نباشیم![]()
مشاهده پیوست 1221765
خب منم میگم همون وقت و انرژی که برای 5 مطلب میذاریم.. برای یه مطلب با کیفیت تر بذاریم..اگه واقعا حرفه ای با هدف گیری پست بزنی کمش هم خوبه.
در غیر این صورت به نظر من بهتر یکم تعداد پست هات رو بالا ببری، چون یه دفعه یه پست از توشون در می اد که 20-30% ترافیکت از همون یه پست می شه!