شما میری مغازه مغازه دار میگه چقدر براش میخوای خرج کنی ؟چقدر میخوایید براش خرج کنید؟
یه قیمت بگو
شما میری مغازه مغازه دار میگه چقدر براش میخوای خرج کنی ؟چقدر میخوایید براش خرج کنید؟
قیمت 25شما میری مغازه مغازه دار میگه چقدر براش میخوای خرج کنی ؟
یه قیمت بگو
دوستان اگر کسی نیازمند تولید محتوا برای اینستاگرام بود، من و دوستانم تخصصی اینکارو انجام میدیم.
با قیمت توافقی و طراحی بسیار شیک
برای اطلاعات بیشتر لطفا PM بدید.
من نمیدونم اون دامنه مخفف چیه اما دامنهٔ سه کاراکتری net. آزاد زیاد هست. برای مثال 4kz.net که همون کاراکترها رو داره.شما میری مغازه مغازه دار میگه چقدر براش میخوای خرج کنی ؟
یه قیمت بگو
من نمیدونم اون دامنه مخفف چیه اما دامنهٔ سه کاراکتری net. آزاد زیاد هست. برای مثال 4kz.net که همون کاراکترها رو داره.
ما بهتون محتوا بدیم میتونید ریلز های خیلی خوشگل در بیارید ؟
پیام بدید لطفا تلگرام بزارید
بی صاحب تر از این اینماد وجود ندارهورود و ثبت نام در اینماد آپدیت شد
با توجه به بازنویسی سامانه اینماد و یکپارچهسازی اطلاعات کاربری و به منظور رفع مشکلات سازوکار قدیمی نام کاربری و رمز عبور، امکان ورود به سامانه از طریق پنجره واحد تجارت الکترونیکی یا پنجره ملی خدمات دولت هوشمند وجود دارد. در مورد اشخاص حقوقی لازم است داخل سامانه امتا (منوی نمایندگی شخص حقوقی) یک بار شرکت توسط مدیر عامل اضافه شده و سپس با نقش شخص حقوقی از نوار بالای پنجره واحد وارد سامانه اینماد شوید. داخل سامانه اینماد میتوانید از امکان تفویض اختیار کلی یا تعریف نماینده برای اقدامات مختلف هر کسبوکار استفاده نمایید.
مشاهده پیوست 1327689
شتبی صاحب تر از این اینماد وجود نداره
همه مراحل رو جلو رفتم حتی هزینه پین کدی که پست میفرسته رو هم دادم و کد را پست کردند و تو سامانه احراز کردم...یهو سایت عوض شد همه احرازهویت نشانی،تلفن ثابت و... پریده!!! یک هفته هم هست تیکت دادم کلا جواب نمیدن!!! زنگ هم میزنی میگن تیکت بده!!! دوباره هم می خوای احراز کنی باز ارور میده !!!
سوالت نامفهومه. از ساپورتش بپرس [email protected]اکانت های پولی Moz pro و Ahrefs توی بخش تحلیل کلمات کلیدی و این داستانها میشه ایران رو انتخاب کرد و بر اساس کلمه فارسی و منطقه ایران کلمات رو تحلیل کرد یا نه؟ الکی پول خرج نکنیم
ممنون که گفتیمن نمیدونم اون دامنه مخفف چیه اما دامنهٔ سه کاراکتری net. آزاد زیاد هست. برای مثال 4kz.net که همون کاراکترها رو داره.
کمالگرایی میتونه آدم رو نابود کنه. اما خیلی از ماها به جای اینکه کمالگرا باشیم اهمالکار هستیم. عقب انداختن کارها و از این شاخه و به اون شاخه پریدنهای مداوم. من هم زیاد ضربه خوردم از اهمالکاری. مهمتر از ضرر مالی، زمان و فرصتهای زیادیه که از دست میدیم. همون مثال معروف مسابقهٔ لاکپشت و خرگوش که خرگوش انقدر درگیر حواشی میشه که مسابقه رو به لاکپشت میبازه.ممنون که گفتی
اونقدر از این مدل دامنه ها داشتم کسی نخرید و دیگه تمدید نکردم
یعنی فقط پول هدر دادم
حتی سایت هم براشون نزدم گفتم باید یه سایت چند زبانه و چند منظوره بزنم مثل fc2.com ولی نتونستم
کمال گرایی=سقوط
دوستان آپدیت جدید گوگل روی بازدیدتون تاثیر داشته؟
من افت رتبه تجربه کردم
Google Search Status Dashboard
status.search.google.com
نه بخاطر آپدیت هست. طبق آمار گوگل کنسول، جایگاه ها افت کردهوضعیت اینترنت داغانه. به خاطر این و شروع مدارس افت کرده.
اینم کد میده دیگه! همون طوریه...راهی هست که گوگل آنالیتیکس جدید، بدون افزونه نصب بشه؟ قبلی راحت کد میذاشتیم داخل قالب. این یا تگ منیجر میخواد یا افزونه![]()
کد میده ولی کد تگ منیجر، منظورت همینه؟ همین رو بذارم کافیه یا باید بروم تو سایت تگ منیجر اونجا ورفای کنم؟اینم کد میده دیگه! همون طوریه...
<!-- Google tag (gtag.js) -->
<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-V0E35ZGG27"></script>
<script>
window.dataLayer = window.dataLayer || [];
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag('js', new Date());
gtag('config', 'G-V0E35ZGG27');
</script>
همین رو بزار تو فوتر...کد میده ولی کد تگ منیجر، منظورت همینه؟ همین رو بذارم کافیه یا باید بروم تو سایت تگ منیجر اونجا ورفای کنم؟
مشاهده پیوست 1327736
کد:<!-- Google tag (gtag.js) --> <script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-V0E35ZGG27"></script> <script> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-V0E35ZGG27'); </script>
اینقدر مزخرف شده که نگوورود و ثبت نام در اینماد آپدیت شد
با توجه به بازنویسی سامانه اینماد و یکپارچهسازی اطلاعات کاربری و به منظور رفع مشکلات سازوکار قدیمی نام کاربری و رمز عبور، امکان ورود به سامانه از طریق پنجره واحد تجارت الکترونیکی یا پنجره ملی خدمات دولت هوشمند وجود دارد. در مورد اشخاص حقوقی لازم است داخل سامانه امتا (منوی نمایندگی شخص حقوقی) یک بار شرکت توسط مدیر عامل اضافه شده و سپس با نقش شخص حقوقی از نوار بالای پنجره واحد وارد سامانه اینماد شوید. داخل سامانه اینماد میتوانید از امکان تفویض اختیار کلی یا تعریف نماینده برای اقدامات مختلف هر کسبوکار استفاده نمایید.
مشاهده پیوست 1327689