Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
فعلا کاسبی راه انداختن دیگاین اصلا مال کی هست اصلا در جایگاهی هست بخاد سایتارو ارزیابیم کنه و لوح بده
فعلا کاسبی راه انداختن دیگاین اصلا مال کی هست اصلا در جایگاهی هست بخاد سایتارو ارزیابیم کنه و لوح بده
نمیدونم ولا.. باز اگر از اول میشد احراز کرد خوب بود واسه من در مرحله احراز آدرس یا قفل میشه یا میگه طول و عرض جغرافیایی اشتباه است!!!شت
منم دقیقا همین کارارو برا یه نفر انجام داده بودم
فقط احراز هویت تلفن ثابت مونده بود و حتی پستی هم انجام شده بود
پس دوباره باید از صفر شروع کنم ؟
برای شایان شلیله هستاین اصلا مال کی هست اصلا در جایگاهی هست بخاد سایتارو ارزیابیم کنه و لوح بده
دیدن هرکی هرکیه گفتن اینم یه تستی بزنیم ببینیم چند نفر رو میتونیم تیغ بزنیم
همون که فرو کردن تو اکثر وبمستر های ایران صاحب a networkاین اصلا مال کی هست اصلا در جایگاهی هست بخاد سایتارو ارزیابیم کنه و لوح بده
تو یه پادکستی مصاحبه میکرد با خنده و غیر مستقیم میگفت پول سایت های کوچیک رو میخوردیمهمون که فرو کردن تو اکثر وبمستر های ایران صاحب a network
شایان شلیله
الانم ژست موفقیت و استارتاپی میگیره
تو یه پادکستی مصاحبه میکرد با خنده و غیر مستقیم میگفت پول سایت های کوچیک رو میخوردیم
به این کارش افتخار میکرد
نه که کاری نکرده باشن کار کردناره منم دیدمش...طبقه ۱۶ هر چی شارلاتانه میاره حالا خیلیا هم این ورقا رو نمیشناسن
شلیله و هلوئه و امثال اینا یا سرمایه داشتن یا رانت خوب کار شاغی نکردن هر چی ایده داشتن کپی نمونه خارجی بوده
این آپدیت های شخمی گوگل تمامی سایت هارو ترکونده
حالا بازدیدها داره کجا میره، خدا میدونه
مثلا توی کیورد حذف اکانت فلان برنامه با 6 سال قدمت
سایت من رتبه اول هست
بعد سایت سید ابولفضل شوشول رو با 10 تا مطلب آورده دیسکاور همون مطلب
گوگل و یکتانت شدن کدخدای اینترنت و تبلیغات ایراناصلا باید گوگول رو تحریم کنیم تا دست از این شخمی بازی هاش برداره
خب چرا کامنت میکنی ؟ به خودت ایمیل کناز توی گوشی پروکسا رو توی سایت خودم کامنت میکنم
بعد از اونجا میرم توی تل وارد میکنم
به نکته خوبی اشاره کردیخب چرا کامنت میکنی ؟ به خودت ایمیل کن
توی وب انگلیسی سایت هایی مثل reddit نتایج رو گرفتن. جان مولر میگه نظری که کاربرای این شبکه ها میدن خیلی واقعی تر از سایتهای دیگه هست.گوگل و یکتانت شدن کدخدای اینترنت و تبلیغات ایران
هر ای که دلشون میخواد میخورن
همکارها هرکیو میبینم بازدیدش ریخته.
این بازدید حالا کجا رفته اودین میدونه
به نظر من این سایت مایت های شخمی و شخصی رو بازدید داده بهشون
مثلا طرف اومده سایت زده farnudshosho.ir داخلش هم 10 تا مطلب گذاشته، بعد آوردتش دیسکاور یه کیورد که روزی 10000 ورودی داره
مهندس انلاین تبدیلش کن کیو ار کد بعد اسکن کنبه نکته خوبی اشاره کردی
رمز ایمیلامو یادم رفته توی گوشی
باید بازیابی کنم
تنبلیم میشه
تو Pc با چی اسکن کنم مرد بزرگمهندس انلاین تبدیلش کن کیو ار کد بعد اسکن کن