هر جا انحصار باشهاصلا باید گوگول رو تحریم کنیم تا دست از این شخمی بازی هاش برداره
رمز نمیخواد که , اگه اکانت رو از اول رو گوشی تعریف کرده باشی اپ جی میل بدون پسورد باز میشهبه نکته خوبی اشاره کردی
رمز ایمیلامو یادم رفته توی گوشی
باید بازیابی کنم
تنبلیم میشه
اگه ریا نشه آیفون دارمرمز نمیخواد که , اگه اکانت رو از اول رو گوشی تعریف کرده باشی اپ جی میل بدون پسورد باز میشه
اگر هم اکانت رو تعریف نکرده باشی که حتی پلی استور هم نداری , اونوقت چطور اپ نصب میکنی ؟
با کیبرد تایپ کن سوسول نباشتو Pc با چی اسکن کنم مرد بزرگ
معمولا توافقیه و فرمول خاصی نداره اما دیدم مثلا سود ۶ ماه سایت رو حساب میکنندوستان ملاک قیمت گذاری یک سایت مجله ایی و تفریحی چیه ؟
کاملا دل بخواهی هست... دوستداری بزار نداری نزار. برای گوگلم فرق نمیکنه.توی نسخه موبایل سایت (فروشگاه)، هدر و فوتر محفی باشن بهتره یا نباشن؟ دیجیکالا توی نسخه موبایل، هدر و فوتر نداره (یه جستجوی محصول داره). آمازون و تارگت و بست بای و والمارت هدر و فوتر دارن
از چنگیز هاست سرور میخریدی زودتر لود میشددوستان من یه مشکل جدی دارم که بعد از مدت ها فهمیدم گوگل به خیلی از قسمت های سایت دسترسی نداره! کد آنالیتیکس گذاشتم داخل فوتر دیدم نمیخونه گذاشتم هدر دیدم فرقی نکرد. با اینکه همین کار رو برای جای دیگه کردم و مشکلی نداشت. هاست نت افراز هست و مشکل هاست ندارم
الان از کجا بفهمم گوگل سایت رو چطوری میبینه و ه کجا دسترسی نداره و چرا نمیتونه دسترسی داشته باشه. اگر دستی با یوزر اجنت گوگل برم چک کنم فایده نداره . چی کار باید کرد؟
لینک سایت
######
واگذاری دامنه uploadtools.ir
از نت افراز هاست بهتری سراغ داری؟از چنگیز هاست سرور میخریدی زودتر لود میشد
نت افراز سرورای تبیانش خوبهاز نت افراز هاست بهتری سراغ داری؟
و این سوال رو پرسیدم چون چند تا سایت دیگه تست کردم ببینک کد آنالینتیکس رو میخونن یا نه . همه نت افراز بودن. اونا مشکلی نداشتن این خرابه!!
بیزی جان هرجارو ک بخوای دسترسی بدی یا ندی همه در قلب خود سایت یعنی robots.txt هست ، یا اینکه از بخش پلاگین سئوت ببندی..دوستان من یه مشکل جدی دارم که بعد از مدت ها فهمیدم گوگل به خیلی از قسمت های سایت دسترسی نداره! کد آنالیتیکس گذاشتم داخل فوتر دیدم نمیخونه گذاشتم هدر دیدم فرقی نکرد. با اینکه همین کار رو برای جای دیگه کردم و مشکلی نداشت. هاست نت افراز هست و مشکل هاست ندارم
الان از کجا بفهمم گوگل سایت رو چطوری میبینه و به کجا دسترسی نداره و چرا نمیتونه دسترسی داشته باشه. اگر دستی با یوزر اجنت گوگل برم چک کنم فایده نداره . چی کار باید کرد؟
لینک سایت
######
الان کد آنالیتیکس تو قالب نیست که!دوستان من یه مشکل جدی دارم که بعد از مدت ها فهمیدم گوگل به خیلی از قسمت های سایت دسترسی نداره! کد آنالیتیکس گذاشتم داخل فوتر دیدم نمیخونه گذاشتم هدر دیدم فرقی نکرد. با اینکه همین کار رو برای جای دیگه کردم و مشکلی نداشت. هاست نت افراز هست و مشکل هاست ندارم
الان از کجا بفهمم گوگل سایت رو چطوری میبینه و به کجا دسترسی نداره و چرا نمیتونه دسترسی داشته باشه. اگر دستی با یوزر اجنت گوگل برم چک کنم فایده نداره . چی کار باید کرد؟
لینک سایت
######
1- نوایندکس داخل سرچ کنسول ندارمبیزی جان هرجارو ک بخوای دسترسی بدی یا ندی همه در قلب خود سایت یعنی robots.txt هست ، یا اینکه از بخش پلاگین سئوت ببندی..
بغیر از این دو جایی وجود نداره
User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Disallow: /login/
Disallow: /wp-login.php/
Disallow: */feed*
Allow: /wp-admin/admin-ajax.php
Sitemap: https://roozinab.com/sitemap_index.xml
<div class="elementor-menu-toggle" role="button" tabindex="0" aria-label="Menu Toggle" aria-expanded="false">
var wpseoScriptData = {"frontendInspector":{"isIndexable":true,"indexable":{"is_robots_noindex":null,"primary_focus_keyword":"\u0622\u0698\u0627\u0646\u0633 \u062f\u06cc\u062c\u06cc\u062a\u0627\u0644 \u0645\u0627\u0631\u06a9\u062a\u06cc\u0646\u06af","primary_focus_keyword_score":53,"readability_score":90},"contentAnalysisActive":true,"keywordAnalysisActive":true}};
7- وقتی میخواستم کد آنالیتیکس بزارم توی ابزارک قالب بهجای فایل فوتر. دیدم ابزارک بهم نمیده چون المنتوره گفتم پس نشون هم ندیده باید بزارم داخل فایل فوترالان کد آنالیتیکس تو قالب نیست که!
8- هست که. از کجا دیدی؟الان کد آنالیتیکس تو قالب نیست که!
داداش مشکل شما اینه که اصلا تو قالب شما نیست که گوگل ببینه! مسئله عدم اجازه دسترسی نیست.1- نوایندکس داخل سرچ کنسول ندارم
2- فایل robots.txt متنش اینه، بنظرم مشکلی نداره
3- داخل تنظیمات وردپرس، نوایندکس نزدمکد:User-agent: * Disallow: /wp-admin/ Disallow: /login/ Disallow: /wp-login.php/ Disallow: */feed* Allow: /wp-admin/admin-ajax.php Sitemap: https://roozinab.com/sitemap_index.xml
4- نرمافزار screaming frog چیزی که نوایندکس باشه نشون نداد
5- افزونه یواست، پست یا پیج نوایندکس میکنه که نکردم
6- این دو تا کد توی پیج سورس صفحه اصلی بودن که بهشون مشکوکم. چی هستن؟
کد:<div class="elementor-menu-toggle" role="button" tabindex="0" aria-label="Menu Toggle" aria-expanded="false">
کد:var wpseoScriptData = {"frontendInspector":{"isIndexable":true,"indexable":{"is_robots_noindex":null,"primary_focus_keyword":"\u0622\u0698\u0627\u0646\u0633 \u062f\u06cc\u062c\u06cc\u062a\u0627\u0644 \u0645\u0627\u0631\u06a9\u062a\u06cc\u0646\u06af","primary_focus_keyword_score":53,"readability_score":90},"contentAnalysisActive":true,"keywordAnalysisActive":true}};
7- وقتی میخواستم کد آنالیتیکس بزارم توی ابزارک قالب بهجای فایل فوتر. دیدم ابزارک بهم نمیده چون المنتوره گفتم پس نشون هم ندیده باید بزارم داخل فایل فوتر
مشاهده پیوست 1327813
8- هست که. از کجا دیدی؟
اینجا نگاه کردم هست
مشاهده پیوست 1327814
فکر کن سایت مشتریه مشکل سئو داره حل کنشدوستان من یه مشکل جدی دارم که بعد از مدت ها فهمیدم گوگل به خیلی از قسمت های سایت دسترسی نداره! کد آنالیتیکس گذاشتم داخل فوتر دیدم نمیخونه گذاشتم هدر دیدم فرقی نکرد. با اینکه همین کار رو برای جای دیگه کردم و مشکلی نداشت. هاست نت افراز هست و مشکل هاست ندارم
لینک سایت
######
ممنون که گفتیداداش مشکل شما اینه که اصلا تو قالب شما نیست که گوگل ببینه! مسئله عدم اجازه دسترسی نیست.
اول از همه اون تگ <head> و </head> رو حذف کن. دوم کد رو قبل از </body> بزار.