• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

asrbarani

Registered User
لایک‌ها
161
دوستان ملاک قیمت گذاری یک سایت مجله ایی و تفریحی چیه ؟

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
زیر ساخت اینترنتو دارن دستکاری میکنن خدا میدونه کی گندش ربیاد که چه غلطی کردن سرعت نت به شدت شخمی شده

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
میدونید چطوری میشه اینماد به اسم شرکت گرفت نه شخص؟ کجاش به نام شرکت میشه؟ چون اکانت به اسم شخصه

اصلا باید گوگول رو تحریم کنیم تا دست از این شخمی بازی هاش برداره
هر جا انحصار باشه
جای پیشرفت نیست و جای فساده
و همینطور تصمیم گیرنده یک نفره
قبلا گفتم بجای گوگل، از بینگ و داک داک گو استفاده کنید

link: https://t.me/s/roozinab/53

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
به نکته خوبی اشاره کردی
رمز ایمیلامو یادم رفته توی گوشی
باید بازیابی کنم
تنبلیم میشه :LOL:
:LOL:
رمز نمیخواد که , اگه اکانت رو از اول رو گوشی تعریف کرده باشی اپ جی میل بدون پسورد باز میشه
اگر هم اکانت رو تعریف نکرده باشی که حتی پلی استور هم نداری , اونوقت چطور اپ نصب میکنی ؟
42.gif

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
رمز نمیخواد که , اگه اکانت رو از اول رو گوشی تعریف کرده باشی اپ جی میل بدون پسورد باز میشه
اگر هم اکانت رو تعریف نکرده باشی که حتی پلی استور هم نداری , اونوقت چطور اپ نصب میکنی ؟
42.gif
اگه ریا نشه آیفون دارم

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
با phpMyAdmin دیتابیس رو drop میکنم اما باز حجم mysql همون قدره.
1695928547785.png

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
توی نسخه موبایل سایت (فروشگاه)، هدر و فوتر محفی باشن بهتره یا نباشن؟ دیجیکالا توی نسخه موبایل، هدر و فوتر نداره (یه جستجوی محصول داره). آمازون و تارگت و بست بای و والمارت هدر و فوتر دارن

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
توی نسخه موبایل سایت (فروشگاه)، هدر و فوتر محفی باشن بهتره یا نباشن؟ دیجیکالا توی نسخه موبایل، هدر و فوتر نداره (یه جستجوی محصول داره). آمازون و تارگت و بست بای و والمارت هدر و فوتر دارن
کاملا دل بخواهی هست... دوستداری بزار نداری نزار. برای گوگلم فرق نمیکنه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
استفاده از این قالبهای خارجی مثل وودمارت یا فلت سام که توی rtl-theme هست مشکلی بوجود نمیاره؟ روی هاست ایرانی/

........

چند تا قالب فروشگاهی ایرانی تو rtl-theme دارم. هر کی خواست بگه 60 درصد تخفیف میدم.
لایسنس ها رو نمیشه به پنل دیگه انتقال داد . توی مدیریت لایسنس باید اسم دامنه وارد شه.

Last edited:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
دوستان من یه مشکل جدی دارم که بعد از مدت ها فهمیدم گوگل به خیلی از قسمت های سایت دسترسی نداره! کد آنالیتیکس گذاشتم داخل فوتر دیدم نمیخونه گذاشتم هدر دیدم فرقی نکرد. با اینکه همین کار رو برای جای دیگه کردم و مشکلی نداشت. هاست نت افراز هست و مشکل هاست ندارم
الان از کجا بفهمم گوگل سایت رو چطوری میبینه و به کجا دسترسی نداره و چرا نمیتونه دسترسی داشته باشه. اگر دستی با یوزر اجنت گوگل برم چک کنم فایده نداره . چی کار باید کرد؟
لینک سایت

######

واگذاری دامنه uploadtools.ir

Last edited:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دوستان من یه مشکل جدی دارم که بعد از مدت ها فهمیدم گوگل به خیلی از قسمت های سایت دسترسی نداره! کد آنالیتیکس گذاشتم داخل فوتر دیدم نمیخونه گذاشتم هدر دیدم فرقی نکرد. با اینکه همین کار رو برای جای دیگه کردم و مشکلی نداشت. هاست نت افراز هست و مشکل هاست ندارم
الان از کجا بفهمم گوگل سایت رو چطوری میبینه و ه کجا دسترسی نداره و چرا نمیتونه دسترسی داشته باشه. اگر دستی با یوزر اجنت گوگل برم چک کنم فایده نداره . چی کار باید کرد؟
لینک سایت

######

از چنگیز هاست سرور میخریدی زودتر لود میشد

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
از چنگیز هاست سرور میخریدی زودتر لود میشد
از نت افراز هاست بهتری سراغ داری؟
و این سوال رو پرسیدم چون چند تا سایت دیگه تست کردم ببینک کد آنالینتیکس رو میخونن یا نه . همه نت افراز بودن. اونا مشکلی نداشتن این خرابه!!

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
از نت افراز هاست بهتری سراغ داری؟
و این سوال رو پرسیدم چون چند تا سایت دیگه تست کردم ببینک کد آنالینتیکس رو میخونن یا نه . همه نت افراز بودن. اونا مشکلی نداشتن این خرابه!!
نت افراز سرورای تبیانش خوبه

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
الان از کجا بفهمم گوگل سایت رو چطوری میبینه و به کجا دسترسی نداره و چرا نمیتونه دسترسی داشته باشه. اگر دستی با یوزر اجنت گوگل برم چک کنم فایده نداره . چی کار باید کرد؟
لینک سایت

######

بیزی جان هرجارو ک بخوای دسترسی بدی یا ندی همه در قلب خود سایت یعنی robots.txt هست ، یا اینکه از بخش پلاگین سئوت ببندی..
بغیر از این دو جایی وجود نداره

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
لینک سایت

######

الان کد آنالیتیکس تو قالب نیست که!

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
بیزی جان هرجارو ک بخوای دسترسی بدی یا ندی همه در قلب خود سایت یعنی robots.txt هست ، یا اینکه از بخش پلاگین سئوت ببندی..
بغیر از این دو جایی وجود نداره
1- نوایندکس داخل سرچ کنسول ندارم
2- فایل robots.txt متنش اینه، بنظرم مشکلی نداره
کد:
User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Disallow: /login/
Disallow: /wp-login.php/
Disallow: */feed*
Allow: /wp-admin/admin-ajax.php

Sitemap: https://roozinab.com/sitemap_index.xml
3- داخل تنظیمات وردپرس، نوایندکس نزدم
4- نرم‌افزار screaming frog چیزی که نوایندکس باشه نشون نداد
5- افزونه یواست، پست یا پیج نوایندکس میکنه که نکردم
6- این دو تا کد توی پیج سورس صفحه اصلی بودن که بهشون مشکوکم. چی هستن؟
کد:
<div class="elementor-menu-toggle" role="button" tabindex="0" aria-label="Menu Toggle" aria-expanded="false">
کد:
var wpseoScriptData = {"frontendInspector":{"isIndexable":true,"indexable":{"is_robots_noindex":null,"primary_focus_keyword":"\u0622\u0698\u0627\u0646\u0633 \u062f\u06cc\u062c\u06cc\u062a\u0627\u0644 \u0645\u0627\u0631\u06a9\u062a\u06cc\u0646\u06af","primary_focus_keyword_score":53,"readability_score":90},"contentAnalysisActive":true,"keywordAnalysisActive":true}};

7- وقتی میخواستم کد آنالیتیکس بزارم توی ابزارک قالب به‌جای فایل فوتر. دیدم ابزارک بهم نمیده چون المنتوره گفتم پس نشون هم ندیده باید بزارم داخل فایل فوتر
1696263386759.png
8- هست که. از کجا دیدی؟
اینجا نگاه کردم هست
1696264154493.png

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
1- نوایندکس داخل سرچ کنسول ندارم
2- فایل robots.txt متنش اینه، بنظرم مشکلی نداره
کد:
User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Disallow: /login/
Disallow: /wp-login.php/
Disallow: */feed*
Allow: /wp-admin/admin-ajax.php

Sitemap: https://roozinab.com/sitemap_index.xml
3- داخل تنظیمات وردپرس، نوایندکس نزدم
4- نرم‌افزار screaming frog چیزی که نوایندکس باشه نشون نداد
5- افزونه یواست، پست یا پیج نوایندکس میکنه که نکردم
6- این دو تا کد توی پیج سورس صفحه اصلی بودن که بهشون مشکوکم. چی هستن؟
کد:
<div class="elementor-menu-toggle" role="button" tabindex="0" aria-label="Menu Toggle" aria-expanded="false">
کد:
var wpseoScriptData = {"frontendInspector":{"isIndexable":true,"indexable":{"is_robots_noindex":null,"primary_focus_keyword":"\u0622\u0698\u0627\u0646\u0633 \u062f\u06cc\u062c\u06cc\u062a\u0627\u0644 \u0645\u0627\u0631\u06a9\u062a\u06cc\u0646\u06af","primary_focus_keyword_score":53,"readability_score":90},"contentAnalysisActive":true,"keywordAnalysisActive":true}};

7- وقتی میخواستم کد آنالیتیکس بزارم توی ابزارک قالب به‌جای فایل فوتر. دیدم ابزارک بهم نمیده چون المنتوره گفتم پس نشون هم ندیده باید بزارم داخل فایل فوتر
مشاهده پیوست 1327813

8- هست که. از کجا دیدی؟
اینجا نگاه کردم هست
مشاهده پیوست 1327814
داداش مشکل شما اینه که اصلا تو قالب شما نیست که گوگل ببینه! مسئله عدم اجازه دسترسی نیست.
اول از همه اون تگ <head> و </head> رو حذف کن. دوم کد رو قبل از </body> بزار.

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
لینک سایت

######

فکر کن سایت مشتریه مشکل سئو داره حل کنش:D

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
داداش مشکل شما اینه که اصلا تو قالب شما نیست که گوگل ببینه! مسئله عدم اجازه دسترسی نیست.
اول از همه اون تگ <head> و </head> رو حذف کن. دوم کد رو قبل از </body> بزار.
ممنون که گفتی
آره درست میگی، توی پیج سورس نگاه کردم نیست!
ارتباطی با هد و بادی نداره چون بقیه سایت هایی که زدم مشکلی نداشتن
جی نیوز واقعا قالب آشغالیه
حتی ارزش نداره به پشتیبانیش بگم. باید کلا قالب رو بندازم بیرون
کد رو گذاشتم داخل فوتر المنتور تا دیدم اومد توی پیج سورس

بالا