آمارگیر گوگل بازدیدش ریخته و نصف شدهبعد از اپدیت گوگل وضعیت اماریتون چطور شد ؟ رشد داشتید یا افت ؟
اما وبمستر تولز همونه و تغییری نداشته
آمارگیر گوگل بازدیدش ریخته و نصف شدهبعد از اپدیت گوگل وضعیت اماریتون چطور شد ؟ رشد داشتید یا افت ؟
منم بعد از اپدیت 20 30 کام ریخته فعلا .. باید صبر کنیم ببینیم چیمیشهآمارگیر گوگل بازدیدش ریخته و نصف شده
اما وبمستر تولز همونه و تغییری نداشته
اینو توی وبمسترتولز دیدی یا آمارگیر آنال ایتیکس؟منم بعد از اپدیت 20 30 کام ریخته فعلا .. باید صبر کنیم ببینیم چیمیشه
مگه آمارشون با هم فرق دارن ؟اینو توی وبمسترتولز دیدی یا آمارگیر آنال ایتیکس؟
سرچ کنسولاینو توی وبمسترتولز دیدی یا آمارگیر آنال ایتیکس؟
درصد خطای کوچولو در حد 3 4 کا دارن برای من ولی مبنای من سرچ کنسولهمگه آمارشون با هم فرق دارن ؟
آخه چطور ممکنه؟درصد خطای کوچولو در حد 3 4 کا دارن برای من ولی مبنای من سرچ کنسوله
نمیدونم واالاآخه چطور ممکنه؟
حتی روی عنوان این اگهی هام باید گاهی سئو کنی : /دیوار کم کم تعداد آگهی دهنده هاش از تعداد بازدیدکننده ها بیشتر شده و ارزش نداره
ی زمان بخش خدمات آگهی میزدی 200 تا بازدید میخورد الان بعد سه روز 19 تا خورده! تازه همینم اکثرا ربات جمع اوری شماره هستن
59 فاکینگ تومن پول ثبت و روز بعد 44 پول نردبان دادم حتی یکی نیومد بگه به خدماتت
بنظرم سرچ کنسولو بچسبیه مقدار وبمسترتولز بیشتر هست
مشاهده پیوست 1328437
امار کنسول زیاد تغییری نداشته
اما امارگیر گوگل که عکسشو نشون دادم یهویی ریخته
/اون قسمت دایره قرمز بخاطر افزونه کش امار ننداخته
ولی اون دوتا ضربدر بازدید رو ثبت نکرده حالا به هر دلیلی
مشاهده پیوست 1328438
واقعا این چیزی که مییگی وجود نداره خخخبا سلام
یه سیستم همکاری در فروش می خوام که اول از همه صداقت داشته باشه نه اینکه از هر ده تا سفارش یازده تا انصرافی بزنه
دوم اینکه سیستم پیامکی داشته باشه مثلا جهت سفارش فلان محصول کد فلان رو به سامانه فلان بفرسته و اتوماتیک ثبت بشه
سوم اینکه پرداخت درب منزل داشته باشه البته پرداخت آنلاین هم داشته . باشه
محصولات متفاوت و بروز مناسب فصل باشه
پابلیشریک قالب وردپرسی مجله ای سبک و جمع جور معرفی میکنید ؟
کچل خان میگن نونوایی زدیبا سلام
یه سیستم همکاری در فروش می خوام که اول از همه صداقت داشته باشه نه اینکه از هر ده تا سفارش یازده تا انصرافی بزنه
دوم اینکه سیستم پیامکی داشته باشه مثلا جهت سفارش فلان محصول کد فلان رو به سامانه فلان بفرسته و اتوماتیک ثبت بشه
سوم اینکه پرداخت درب منزل داشته باشه البته پرداخت آنلاین هم داشته . باشه
محصولات متفاوت و بروز مناسب فصل باشه
کو مشتری با درک و فهم ؟این که psd طراح کنی و تبدیل به html کنی هنوز بازار داره یا منسوخ شده ؟
طراح های وب با چه متود هایی که وب دیزاین میکنند؟
از عزیزان اگه کسی سایت با موضوع خبری یا عمومی برای فروش داره لطفا آدرسش رو پیوی بفرستهاز عزیزان اگه کسی سایت با موضوع خبری یا عمومی برای فروش داره لطفا آدرسش رو پیوی بفرسته
درآمد و بازدیدش مهم نیست و بیشتر ایندکس برام مهمه
اگه وقت و علاقه اش رو داری تبدیل به قالب وردپرس کن و تو مارکت هایی مثل راست چین برای فروش بذاراین که psd طراح کنی و تبدیل به html کنی هنوز بازار داره یا منسوخ شده ؟
طراح های وب با چه متود هایی که وب دیزاین میکنند؟