من اصلا پارس پک سرویس ندارمخب چرا تا الان ترجیحت این بود روی سرور ایرانی بمونی؟
فقط ارزون بودن پارس پک؟
یه مدت سایت های متفرقه روی پارس بود
من اصلا پارس پک سرویس ندارمخب چرا تا الان ترجیحت این بود روی سرور ایرانی بمونی؟
فقط ارزون بودن پارس پک؟
خداییش چقدر بهش قیمت دادی؟دوستان
برای سایت روانشناسی شخصی که نوبت دهی هم داره، اینماد خاکستری میدن یا نه؟ (این سایت فقط یک روانشناس داره که نوبت هاش اینترنتیه)
قوانین اینماد خاکستری براش صدق میکنه ؟
خودت گفتی با 8k بازدید سرویس ابری از پارس پک گرفتی ماهی ۸۰ تومن فقط میدیمن اصلا پارس پک سرویس ندارم
یه مدت سایت های متفرقه روی پارس بود
خداییش خوب میدادخداییش چقدر بهش قیمت دادی؟
زیر ۱۵؟
خودت گفتی با 8k بازدید سرویس ابری از پارس پک گرفتی ماهی ۸۰ تومن فقط میدی
دعوا با هاست دی ال کلا سالی یکی دوبار پیش میاد برای همهبا هاست دی ال دعوام شده پیشنهاد ندید :|
دعوا با هاست دی ال کلا سالی یکی دوبار پیش میاد برای همه
parsvds بودم راضی بودم از کیفیتش فقط تیکت رو سالی یک بار ج میدن
شتابان هاست سرویس دارم خوبه راضیمparsvds دارم اون سرویس طلاییش برا سایتی که زیاد برات مهم نیست عالیه
کیفیتشم خوبه یکی مشکلش تیکته دومین مشکلش ایندکسرا ارور ۴۰۳ میدن :|
کلا هر کدوم یه عیبی دارن
شتابان هاست سرویس دارم خوبه راضیم
ولی سایت پربازدید هیچ جا بهتر از دی ال نیست
به نظرم از حاج موسی طلب بخشش کن
امیرهرچی درمیاری میدی به خیک هاست دی الفکر کن با این تعداد سرویس دعوا بشه و بگه جمع کن برو
من باهاشون که بحثم میشه تو تیکت، یهو زارت تیکتو میبندن خخخخخ اعصاب ندارندعوا با هاست دی ال کلا سالی یکی دوبار پیش میاد برای همه
آره پشتیبانیشون عالیه و خیلی با شخصیتن کوچکترین تغییر لحنی ندارن ولی هاست ایرانشون زیاد جالب نیستشتابان هاست پشتیبانی زود جواب میده، ولی هاست اینقدر مشکلات فنی داره، دسترسی ها محدود شده، برای هرچیزی باید هی تیکت بدی
ابر دیتاسنتر قدرتمند و بهینه 0-1الان شما هاست ایران کجا رو توصیه میکنی؟
ابر دیتاسنتر قدرتمند و بهینه 0-1
آپتایم و سرعت سرورهاش با دیتاسنتر گینه بیسائو رقابت میکنه
دارای پورت 8mbps برای هر سرور مجازی که به کاربر اجازه می دهد یک فایل را با سرعت 1 مگابایت بر ثانیه دانلود و آپلود کنه توی هاست دانلودخصوصا با هارد های گودرتمند sata
همونم محدودیت داره سی چهل گیگ دانلود کنی سرعت دانلود میشه ۳۰ ۴۰ کیلو بایتدارای پورت 8mbps برای هر سرور مجازی که به کاربر اجازه می دهد یک فایل را با سرعت 1 مگابایت بر ثانیه دانلود و آپلود کنه توی هاست دانلود