meysam0211
Registered User
اره ..ولی همون معدود افرد رو بخای نگاه کنی اگر سایت پربازدید باشه چند ده هزارتا میشن D:طبق اماری که توی وبمسترتولز برای من ثبت میشه
80 درصد کاربران ایرانی هستند
زیاد فیلتری نمیزنن
اره ..ولی همون معدود افرد رو بخای نگاه کنی اگر سایت پربازدید باشه چند ده هزارتا میشن D:طبق اماری که توی وبمسترتولز برای من ثبت میشه
زیاد فیلتری نمیزنن
وبمسترتولز فکر کنم مثل سایر سرویس های گوگل به جیمیل ثبت نام شده کاربر هم توجه میکنهطبق اماری که توی وبمسترتولز برای من ثبت میشه
زیاد فیلتری نمیزنن
حالا افزونه ای هست بشه ، این کارو کرد؟طبق اماری که توی وبمسترتولز برای من ثبت میشه
زیاد فیلتری نمیزنن
اطلاعی ندارمحالا افزونه ای هست بشه ، این کارو کرد؟
شما درگاه سامان داری؟ تو قرارداد زدن تو یک دورهای میان به آدرس سرکشی میکنند. واقعاً میان؟برو اونجا میبینی خودت تنها نیستی، خیلی ها میان برای پوز گرفتن. کار تو ، تو اون قسمت براشون خیلی شخمیه. یه امضا همونجا میزنی تو فرمه و میدیش میری.
دو سه روز بعد بهت پیام فعال سازی با یه پنل ساده میدن.
از طریق همون ایمیل پیگیر باش جوابدهیشون خوبه.
حساب رو ببند و شرش رو بکنسلام دوستان
من میخواستم درگاه بگیرم داخل سایت مالیات ثبت نام کردم
تا گام 3 پیش رفتم و یک از حسابام هم که گردشی هم نداشت معرفی کردم
به دلایلی لغو کردم پرونده رو
با اینکه پرونده لغو کرده بودم بعد ازچند روز از مالیات اس ام اس اومده حساب شما از طرف بانک مرکزی تجاری شده
بنظرتون چی کار کنیم حالا
کسی تجربه ای داشته ؟
آرهشما درگاه سامان داری؟ تو قرارداد زدن تو یک دورهای میان به آدرس سرکشی میکنند. واقعاً میان؟
ضمناً همونطور که گفتی خیلی شخمی بود. اصلا مدارک رو چک نکرد. فقط گفت اسکن میگیرم میفرستم تهران.فقطم من بودم!
سایت خبری هست؟دوستان میخوام سایتم رو توی سایت رپرتاژی برای دریافت رپرتاژ ثبت کنم،هزینه پیشنهادی هر رپرتاژ رو چقدر بزنم که منطقی باشه؟بصورت میانگین روزی 30 هزارتا بازدید دارم و سایت هم 10 ماه هست راه اندازی شده.
سلام.بله.سایت خبری هست؟
دامین اتوریتی و پیج اتوریتی و اسپم اسکور و سیمیلار رو چک کن، ببین سایت های خبری تو این محدوده چه قیمتی گذاشتن همون حدود بزار.سلام.بله.
دستیدامین اتوریتی و پیج اتوریتی و اسپم اسکور و سیمیلار رو چک کن، ببین سایت های خبری تو این محدوده چه قیمتی گذاشتن همون حدود بزار.
دستی خبر میزاری یا با ربات کپی میکنید؟
زیاد شدهسلام . بازدیداتون چطوره ؟ کم نشده احیانا ؟ یا برعکس
سایت من تازه تاسیس هست قبلا آنچنان بازدیدی نداشت توی 6 ماه اخیر رو به رشد بوده.سلام . بازدیداتون چطوره ؟ کم نشده احیانا ؟ یا برعکس
سایت من تازه تاسیس هست قبلا آنچنان بازدیدی نداشت توی 6 ماه اخیر رو به رشد بوده.
خب خداروشکرزیاد شده
عالیه.سایت من تازه تاسیس هست قبلا آنچنان بازدیدی نداشت توی 6 ماه اخیر رو به رشد بوده.