- نوشتهها
- 3,306
- لایکها
- 7,287
سلامآره
به سوراخ سس عمشون هم سرکشی نمیکنن چه برسه به آدرس ما.
مومن درگاه روی ووکامرسه؟ افزونه شو چی کار کردی
سلامآره
به سوراخ سس عمشون هم سرکشی نمیکنن چه برسه به آدرس ما.
اگه می تونی یکی اختصاصی واسه خودت بسازخوب از کی بخرم ؟ یه جای مطمئن معرفی کنید
سلام
مومن درگاه روی ووکامرسه؟ افزونه شو چی کار کردی
سرور میخواد نمی ارزهاگه می تونی یکی اختصاصی واسه خودت بساز
درسته اما حداقل آدم اعصابش آرومهسرور میخواد نمی ارزه
واقعا نمی ارزه بازم خخدرسته اما حداقل آدم اعصابش آرومه
اگر هزینه واست مهم باشه میتونی با چند نفر دیگه شیر کنی
علاوه بر این موضوع ، بخش CrawlBudget هم از کار افتاد و از این به بعد باتوجه به فعالیت سایت کراول انجام میشه .. خلاصه که واااااای مصیبتا خخخخخب گوگل پینگ کردن دستی نقشه سایت رو بعد از سال ها غیرفعال کرد .
از عنصر lastmod استفاده میکنه دیگه . ( البته قبلا هم بود ولی الان دیگه رسما استفاده میکنه برای زمان اپدیت یا بروزرسانی مطلب )
بخوام وی پی اس بگیرم تکی نمیتونماگه می تونی یکی اختصاصی واسه خودت بساز
هر چی که ایندکس نمیشه تضمینی ایندکس میکنم حتی بک لینک هامطلب ۴.۵ساعت زودتر از وب سایت های دیگر متتشر میکنم ( اما اصلا تو ایندکس های گوگل نمیام ، سایت های معتبر که گاها بعدش پستو میزارن ، میان بالا تر )
این ماه دوم که وب سایت بالاس )) محتوا خوب اما افزونه سئویی نیست
...
بچه های اینجا ، میتونن دستی بگیرن به وب سایت ما بازدید و ورودی گوگلمون بهتر شه ))) ( + دستمزد)
تلگرام بده برادرهر چی که ایندکس نمیشه تضمینی ایندکس میکنم حتی بک لینک ها
خدمات ایندکس سریع سایت و بک لینک های شما | نمایه سازی فوری
در کمتر از 1 ساعت جدید ترین مطالب یا بک لینک های خود را در گوگل ایندکس کنید. روزی ناب، ارائه دهنده خدمات ایندکس سریع و نمایه سازی فوری در گوگلroozinab.com
https://t.me/SW_ZXتلگرام بده برادر
ctrl+uبا مرورگر کروم یا فایرفاکس گوشی موبایل چطور میشه پیج سورس یه سایت رو دید؟
عالی و موفق باشی... بحث درامدی رو فکر کردی و اکی هستی ؟ از گوگل رو میگم .مقایسه بازدید دوسایت تازه تاسیس ( امار کم برای زبان ایرانی هست ) و پربازدید برای زبان انگلیسی
سلامسلام
نه یه اسکریپت دیگه هست. داخل نت بگرد افزونش هست. فقط از جای معتبر دان کن. قالب رو هم هواست باشه این روزا رایگان ها خیلی باگ دارن.