افزونه رو از هاست غیرفعال کن ببین میشه با ادرس اصلی یا نعشقا من با یکی از این نرم افزارهای تغییر مسیر دسترسی wp-admin توی وردپرس آدرس ورودم رو تغییر دادم
حالا یادم رفته
الان از کجا میتونم ادرس جدیدم رو پیدا کنم ؟؟؟
افزونه رو از هاست غیرفعال کن ببین میشه با ادرس اصلی یا نعشقا من با یکی از این نرم افزارهای تغییر مسیر دسترسی wp-admin توی وردپرس آدرس ورودم رو تغییر دادم
حالا یادم رفته
الان از کجا میتونم ادرس جدیدم رو پیدا کنم ؟؟؟
اره اکی شدافزونه رو از هاست غیرفعال کن ببین میشه با ادرس اصلی یا ن
4 ساله که اینطوریه ...یکبار برای همیشه اگر وبمسترا همگی باهم اینارو بزارن کنار 2 هفته، اونموقع متوجه میشن که قیمتشون پایینه... هرکلیک بنری 400ت هست برای من:/ بعد 7 سال پیش زرکلیک بود فکر کنم50 تا 100میداد ) (البته دلار پایین بود میصرفید)یکتانت درآمد نمایش دهنده رو کرده اندازه پول پفک!
خب خودت داری میگی معتبر.. ببین چطوری ممعتبر شدن ، رپورتاژ بک لینک و.. و مطلب یونیک + کپی و عمر فعالیت ، اینا تاثیر گذاره ..مطلب ۴.۵ساعت زودتر از وب سایت های دیگر متتشر میکنم ( اما اصلا تو ایندکس های گوگل نمیام ، سایت های معتبر که گاها بعدش پستو میزارن ، میان بالا تر )
این ماه دوم که وب سایت بالاس )) محتوا خوب اما افزونه سئویی نیست
...
بچه های اینجا ، میتونن دستی بگیرن به وب سایت ما بازدید و ورودی گوگلمون بهتر شه ))) ( + دستمزد)
داداش توی صنف ما طرف میره توی فیلترینگ میگه ما همه لینک دانلود واتساپ گذاشتیم.4 ساله که اینطوریه ...یکبار برای همیشه اگر وبمسترا همگی باهم اینارو بزارن کنار 2 هفته، اونموقع متوجه میشن که قیمتشون پایینه... هرکلیک بنری 400ت هست برای من:/ بعد 7 سال پیش زرکلیک بود فکر کنم50 تا 100میداد ) (البته دلار پایین بود میصرفید)
وبمسترا باید کمپینشو بزارن و قطع همکاری کنن 2 هفته.. و الا تا 10 سال دیگه هم همینه
این امار وب سایت خارجیم هست با عمر فعالیت ۲ ماهه و ۳۵ مطلب!! رقابت منصفانه تر هست با اینکه سخت تره ( افزونه سئو پولی و رعایت نکات سئو هم نداره ! یعنی میخوام بگم دیدم که تو سرچ از همون معتبر ترا بالاترم بیاد،گاها...خب خودت داری میگی معتبر.. ببین چطوری ممعتبر شدن ، رپورتاژ بک لینک و.. و مطلب یونیک + کپی و عمر فعالیت ، اینا تاثیر گذاره ..
بمرور درست میشه. قبلش چندتا مشاوره ی سئو بگیر. تا واقف باشی به امور
دمت گرمدوست دارم سه ماه دیگه فعالیت ادامه بدم ببینم وب سایت فارسی چطور میشه ، همینجا شئر میکنم)
دقیقا همینطوره : ) )داداش توی صنف ما طرف میره توی فیلترینگ میگه ما همه لینک دانلود واتساپ گذاشتیم.
بعد اولین نفر سایت خودشو فیلتر میکنن و بعدش سایت های بقیه.
اونوقت بیان یکتانت تحریم کنن؟
من ک 10 درصد درامدم از یکتانت هست و بقیشو از مشتری های خصوصی میگیرم.
ولی تا ابد کسی یکتانت رو بر نمیداره
خب با ووکامرس محصولشو بساز تا بتونی اون کاری که میخای رو انجامش بدی. وقتی خود زرینپال نگه نمیداره کار دیگه ای نمیتونی بکنی. جز اونکار ک گفتم.با سلام وقت بخیر رفقا
ما از زرین لینک (درگاه نیست فقط یه لینک خرید فوری هست ) برای سایت ووردپرسی استفاده میکنیم
کاربر قبل از اینکه وارد درگاه پرداخت شود مشخصات خود را در یک فرم مربوط به زرین پال وارد میکند
و بعد به صفحه بانکی وارد میشود
ولی بعضی از کاربران به هر دلیلی پرداخت نمی کنند
آیا افزونه یا راه حلی وجود دارد که ما مشخصات این کاربران که پرداخت نکردند را داشته باشیم
در پنل زرین پال هم چک کردم ثبت نمیشد
خب اکیهیعنی به چه صورت ؟ خوب من دقیقا محصولاتم با ووکامرس هست و لینک زرین پال رو داخل ووکامرس {قسمت محصول معرفی/ خارجی} میزارم
ولی ثبت نمیشهمشاهده پیوست 1329045
برای مرورگر ؟سلام دوستان
قندشکن خوب قیمت مناسب چی پیشنهاد میدین ؟
اینو دارمبرای مرورگر ؟
Proxy VeePN v2.7.7
تند تند ادرساش عوض میشه .. لوکیشنشو تغییر بده .. هربار با یکدومش وصل میشه من 3 ساله فکر کنم دارمش.اینو دارم
کم و بیش کار راه میندازه اما یه چی میخوام که بخرم خیالم راحت باشه
نه دیگه زرین لینک که بزاری برای محصول داخل ووکامرسخب اکیه
برو سفارشات ناموفق یا تموم نشده
اونجا مشخصاتشون هست
خوب از کی بخرم ؟ یه جای مطمئن معرفی کنیدتند تند ادرساش عوض میشه .. لوکیشنشو تغییر بده .. هربار با یکدومش وصل میشه من 3 ساله فکر کنم دارمش.
ولی v2ری بخر راحت باش