• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
سلام
میگم اگر پول مشتری به حساب ما نیومد و به حسابش هم برگشت نخورد باید چی کار کرد؟ پنل سامان اصلا قسمتی برای پیگیری مغایرتی ها نداره! (یا مثلا برگشت پول از سفارشات انصرافی)
من گفتم از زرین پال کوچ کنم به درگاه مستقیم که به اینها دسترسی مستقیم داشته باشم ولی سامان یک پنله با ساده ترین شکل ممکن!!!

داخل همون پنل برو تو لیست گزارشات، اگه تراکنش تایید شده باشه که میاد به حسابت. اگه تایید نشده باشه برگشت میخوره. برگشتش گاهی تا 72 ساعت هم طول میکشه. ( محدوده تاریخ رو درست انتخاب کن. تاریخ بروز رو خودش نمیزنه، ولی فکر کنم از یه روز قبل تا دو روز بعد از روز فعلی رو انتخاب کنی، تراکنش روز رو هم بهت نمایش میده)

برگشت هم نخورد پیگیریش با خود مشتری هست کاری به تو نداره ( چون به حساب تو نیومده ). باید بره بانک خودش پیگیر بشه.

سفارشات انصرافی که پولش میاد تو حساب تو بعد میتونی کنسل کنی.

ولی داخل شرایط خریدت بنویس در صورت خرید امکان انصراف به دلیل هزینه ها و مالیات و... وجود ندارد. اصلا انصرافی هم قبول نکن بگو تو شرایط نوشتیم. ای نماد هم شرایط خرید تو براشون مهمه.

اون مهلت مرجوعی هم بنویس در صورت خرابی یا تناقض با محصول، فقط براتون تعویض میکنیم و امکان مرجوع کردن وجود نداره.

خلاصه مثل قدیما نیست که مشتری انگل فروشنده بده. الان یه کم قانون طرف فروشگاه ها شده. اونم به خاطر مالیاتی که میگیرن و براشون سود داره هست.

upir

Registered User
لایک‌ها
184
سلام و احترام وبمسترهای عزیز
سایت بکلینو امروز افتتاح شد و تازه در ابتدا راه هست و خیلی راه طولانی در پیش داره
میتونید سایتها و وبلاگهای خودتون رو ثبت کنید و به کسب درامد از فروش بک لینک و رپورتاژ بپردازید
backlino.ir
🌹

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
فروش بک لینک تا چه حد روی سئو تاثیر منفی میگذاره ؟
اصلا تاثیرگذار هست یا نه ؟
یکتانت و مدیا و اینا روی سئو تاثیر منفی داره قرار دادن تبلیغاتش ؟

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
داخل همون پنل برو تو لیست گزارشات، اگه تراکنش تایید شده باشه که میاد به حسابت. اگه تایید نشده باشه برگشت میخوره. برگشتش گاهی تا 72 ساعت هم طول میکشه. ( محدوده تاریخ رو درست انتخاب کن. تاریخ بروز رو خودش نمیزنه، ولی فکر کنم از یه روز قبل تا دو روز بعد از روز فعلی رو انتخاب کنی، تراکنش روز رو هم بهت نمایش میده)

برگشت هم نخورد پیگیریش با خود مشتری هست کاری به تو نداره ( چون به حساب تو نیومده ). باید بره بانک خودش پیگیر بشه.

سفارشات انصرافی که پولش میاد تو حساب تو بعد میتونی کنسل کنی.

ولی داخل شرایط خریدت بنویس در صورت خرید امکان انصراف به دلیل هزینه ها و مالیات و... وجود ندارد. اصلا انصرافی هم قبول نکن بگو تو شرایط نوشتیم. ای نماد هم شرایط خرید تو براشون مهمه.

اون مهلت مرجوعی هم بنویس در صورت خرابی یا تناقض با محصول، فقط براتون تعویض میکنیم و امکان مرجوع کردن وجود نداره.

خلاصه مثل قدیما نیست که مشتری انگل فروشنده بده. الان یه کم قانون طرف فروشگاه ها شده. اونم به خاطر مالیاتی که میگیرن و براشون سود داره هست.
سلام. نمیشه این موارد رو جزو قانون سایت نوشت. در صورتی که زیر بار تعویض یا انصراف از خرید نرید و کار به شکایت برسه تمامی حساب هاتون رو میبندن و جریمه میشید. تازه اینا بدون در نظر گرفتن احتمال لغو درگاه هست.

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
سلام. نمیشه این موارد رو جزو قانون سایت نوشت. در صورتی که زیر بار تعویض یا انصراف از خرید نرید و کار به شکایت برسه تمامی حساب هاتون رو میبندن و جریمه میشید. تازه اینا بدون در نظر گرفتن احتمال لغو درگاه هست.

قبلا که این موارد جزو قانون ای نماد بود تا 7 روز باید حق مرجوعی میزاشتی براش. ولی الان نه، خود اینماد هم تاکید زیادی داره روی بخش قوانین خود فروشگاه.

اصلا مگه میشه یه مشتری بیاد یه دست لباس مجلسی 20 میلیونی بگیره، بعد بره باهاش مهمونی و قر بده بعد بیاد بگه میخوام مرجوع کنم؟

شما تو شرایط خریدت داری مینویسی انصرافی و مرجوعی ندارم ( فقط در صورتی که جنس ارسالی متناقض با توضیحات باشه قبول میکنم)، مشتری هم قبول میکنه و خرید میکنه. قبول هم نکرد بره به سلامت.

.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
دوستان، کسی اکانت سابقه دار داخل گیت هاب داره بهم لینک بده؟
رپورتاژ رایگان با دامین ریت 33 بهش میدم. می‌تونه لینک رو به رپورتاژ خودش هم بزنه

فروش بک لینک تا چه حد روی سئو تاثیر منفی میگذاره ؟
اصلا تاثیرگذار هست یا نه ؟
یکتانت و مدیا و اینا روی سئو تاثیر منفی داره قرار دادن تبلیغاتش ؟
فروش یا خرید؟
هر دو تا
اگه سایدبار باشه مثل فوتر همین انجمن
لینک فارمه و بی ارزش

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
دوستان، کسی اکانت سابقه دار داخل گیت هاب داره بهم لینک بده؟
رپورتاژ رایگان با دامین ریت 33 بهش میدم. می‌تونه لینک رو به رپورتاژ خودش هم بزنه

فروش یا خرید؟
هر دو تا
اگه سایدبار باشه مثل فوتر همین انجمن
لینک فارمه و بی ارزش
نه فروش بک لینک یعنی مثلا یکی بیاد بک لینک از سایت ما بخره برای تبلیغ خودش . منظورم اینه از رتبه سایت مبدا (سایت من ) خیلی کم میکنه ؟ من مدتی هست که نتایجی که صفحه اول داشتم رفته صفحات 2.3 گوگل . حدود 10 تا بک لینک فروختم که تو همه صفحات سایت قرار دارن قسمت سایدبار .

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
نه فروش بک لینک یعنی مثلا یکی بیاد بک لینک از سایت ما بخره برای تبلیغ خودش . منظورم اینه از رتبه سایت مبدا (سایت من ) خیلی کم میکنه ؟ من مدتی هست که نتایجی که صفحه اول داشتم رفته صفحات 2.3 گوگل . حدود 10 تا بک لینک فروختم که تو همه صفحات سایت قرار دارن قسمت سایدبار .
آره کم میشه
یه چیزی مثل فشار آبه
از یه سوراخ آب بیاد فشارش بیشتره
ده تا سوراخ بشه نه
سایت همینطور
البته باید از نزدیک ببینمش تا نظر بدم

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
قبلا که این موارد جزو قانون ای نماد بود تا 7 روز باید حق مرجوعی میزاشتی براش. ولی الان نه، خود اینماد هم تاکید زیادی داره روی بخش قوانین خود فروشگاه.

اصلا مگه میشه یه مشتری بیاد یه دست لباس مجلسی 20 میلیونی بگیره، بعد بره باهاش مهمونی و قر بده بعد بیاد بگه میخوام مرجوع کنم؟

شما تو شرایط خریدت داری مینویسی انصرافی و مرجوعی ندارم ( فقط در صورتی که جنس ارسالی متناقض با توضیحات باشه قبول میکنم)، مشتری هم قبول میکنه و خرید میکنه. قبول هم نکرد بره به سلامت.

.
مرجوعی 7 روزه، یکی از مواد قانون تجارت الکترونیک هست و الزامیه. هرچند یک سری استثنائات داره

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
شما تو فروشگاهت ۷ روز مرجوعی بزار
مجبوریم!!! همه فروشگاه هایی که مشتری زیاد داشته باشند این رو رعایت می کنند چون چوبش رو خوردن
یخچال 70 تومنی دادیم مشتری، سر همین قانون مجبور شدیم غیر پول یخچال و ارسال کالا، هزینه دادرسی و هزینه وکیل هم به طرف بدیم...

از اون موقع دیگه محصولاتی که مایه بالا باشن فروش رو غیر اینترنتی کردیم، که طرف دم در تحویل بگیره رسید بده و پول بده که این قانون شاملمون نشه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
دو روز پیش رو سایت ssl نصب کردم! دیروز متوجه شدم تمام محصولات توی ترب از همون روز از دسترس خارج شده. بهشون تیکت زدم چرت و پرت تحویلم دادند.
کسی تجربه ای داشته؟ چطور میشه حلش کرد؟

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
دو روز پیش رو سایت ssl نصب کردم! دیروز متوجه شدم تمام محصولات توی ترب از همون روز از دسترس خارج شده. بهشون تیکت زدم چرت و پرت تحویلم دادند.
کسی تجربه ای داشته؟ چطور میشه حلش کرد؟
توگروه تلگرام پرسیدی سایت تو بود ؟
هنوز درست نشده ؟
ایمیلشونو بزارببینیم چیمیگن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
توگروه تلگرام پرسیدی سایت تو بود ؟
هنوز درست نشده ؟
ایمیلشونو بزارببینیم چیمیگن
تو گروه خودم نپرسیدم. تو گروه های دیگه چرا
گفته بودند پلاگین نمیتونه محصولات شما رو بخونه.
پلاگین رو حذف و دوباره نصب کردم. گفتن درست شده. به نظر میاد رباتشون حدودای ساعت دو سایت رو کرال میکنه. تا چند ساعت دیگه مشخص میشه.

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
دوستان
توی بک لینک خریدن چیا رو باید در نظر بگیریم ؟
تعداد صفحه های ایندکس! دامین اتوریتی یا پیج اتوریتی یا چیزای دیگه.. کدومش خیلی مهمه ؟

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
دوستان
توی بک لینک خریدن چیا رو باید در نظر بگیریم ؟
تعداد صفحه های ایندکس! دامین اتوریتی یا پیج اتوریتی یا چیزای دیگه.. کدومش خیلی مهمه ؟
همشون رو میشه فیک بالا برد علاوه بر دامین و پیج اتوریتی، حتی تعداد ایندکس رو میشه توی یک ماه بالای 30 هزار رسوند :D

تنها چیزی که فیک نداره: 1- ورودی گوگل واقعی (سایت مورد نظر توی کلمات سخت صفحه اول گوگل باشه)
2- مطالب یونیک و غیر کپی
3- ریفر دامین خوب داشته باشه مثلا لینک از ایلنا و ایمنا و ... ( کامنتی و سایت خارجی رو باز با ربات میتونن بالا ببرن)

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
همشون رو میشه فیک بالا برد علاوه بر دامین و پیج اتوریتی، حتی تعداد ایندکس رو میشه توی یک ماه بالای 30 هزار رسوند :D

تنها چیزی که فیک نداره: 1- ورودی گوگل واقعی (سایت مورد نظر توی کلمات سخت صفحه اول گوگل باشه)
2- مطالب یونیک و غیر کپی
3- ریفر دامین خوب داشته باشه مثلا لینک از ایلنا و ایمنا و ... ( کامنتی و سایت خارجی رو باز با ربات میتونن بالا ببرن)
همون دیگه ... من چون یه مدت سایتمو ول کرده بودم از لحاظ پوزیشن لینک ، 2 تا 5 لینک جا ب جا شدم :/
از لحاظ محتوا اکی هست فقط بک لینکام خیلی کمه...رقبا دامین اتوریتی +20 دارن .. من 15 هستم .. یا دامین ریت +25 هستن من 5 : ) ) )
میشه گفت 30 تا 50 درصد امارم پریده.. برای همین جایگاه ها..
پارسال 10تا رپورتاژ رفتم و عالی بود.. ولی خب کم بود خیلی کم

ebibatboy

Registered User
لایک‌ها
11
آقا من یهویی یاد کلیپ های فلش ایران کلیپ افتادم
یه سی دی داشتم دویست سیصد تا کلیپ موزیک و طنز بود توش.
جایی سراغ دارید آرشیوی چیزی داشته باشه؟

ERIK911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام فرق اینماد بی ستاره و یک ستاره چیه ؟ چه مزیتایی داره ؟
با بی ستاره میشه درگاه گرفت ؟
سوال اصلیم بحث مالیاته این دوتا تفاوتی در مالیات دارند ؟ چقدر مالیات سالیانه باید بدیم؟

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
بچه ها این کانالا و گروه های تلگرامی سالهای قبلو که میخرن به چه دردی میخوره؟

یکی دارم سال 2015 هست پول توشه؟

بالا