سایت تخصصی که بلد درامدش بدست بیارهرسما ر............دن تو همه چیز رفته... چندساله قیمتها همین مونده .. حتی بعضا اینقدر کم میندازه که ادم میگه ببنده بره پی کارش :|
اسپم کمتر کنیدسلام دوستان ، من داخل فیسبوک اکانت میسازم، اما یک روز بعد میبینم اکانتم رو محدود کرده، بنظر شما از چه فیلتر شکن و روشی استفاده کنم که چنین اتفاقی نیفته؟ بصورت کلی به یکسری از کانال ها و گروه های فیسبوکی نیاز دارم که داخلشون عضو باشم و فعالیت کنم.
شما می بایست به مرور فعالییت خودتونو زیاد کنیدسلام دوستان ، من داخل فیسبوک اکانت میسازم، اما یک روز بعد میبینم اکانتم رو محدود کرده، بنظر شما از چه فیلتر شکن و روشی استفاده کنم که چنین اتفاقی نیفته؟ بصورت کلی به یکسری از کانال ها و گروه های فیسبوکی نیاز دارم که داخلشون عضو باشم و فعالیت کنم.
سایت تخصصی مثلا چی !؟ الان همه چیز توی یوتیوب هست میزنه نگاه میکنه یادمیگیره !سایت تخصصی که بلد درامدش بدست بیاره
میمونه سایت های سرطانی اسپم ! که با هرچیزی تو گوگل بالا هستن الکی ! اینا درامدشون کم بشه ببندن برن پی کارشون بهتر نیست؟
فیلم سال دیگه ریلیز میشه سرچ میکنی فارسی ( اطلاعات بدست بیاری ) زده لینک های دانلود !
وارد صفحه میشی میبینی نوشته در صورت انتشار -- قرارمیگیرد !!
مدیر این سایت مثلا زحمت میکشه ؟
--
یا سایت های دانلود موزیک ؟
ساند کلود و اسپاتیفای بدون فیلتر دارن کارارو میکنن !!
اینا چه انتظار درامدی مثلا دارن ؟ یا سایت هایی مثل فال امروز و فلان روز )
یعنی قبلش یک صفحه داخلی مشخص شده ببینن بعدش دایرکت بشن به مقصد؟ :-؟افزونه ای هست بشه : تمام لینک های خارجی سایت تبدیل به ریدایرکت بشه یعنی یک صفحه دیگه هم ببینند؟
بعد انتقال داده بشه
من در داخل پست های قبلی کلی لینک مستقیم گذاشتم خروجی و مفیدیعنی قبلش یک صفحه داخلی مشخص شده ببینن بعدش دایرکت بشن به مقصد؟ :-؟
هم میشه همگی به یک صفحه خاص ارجاع داده بشن.. و ترافیک هدایت بشه به اون صفحه و اون صفحه با قدرت زیادی بازدید بخوره.. (باید صفحه یی باشه که ارزشش رو داشته باشه)من در داخل پست های قبلی کلی لینک مستقیم گذاشتم خروجی و مفید
حالا دیدم بازدید بالاس ! حف هلو برو تو گلو
میخوام یک صفحه ای تنظیم بشه اینطوری
domain.com/post-link
-- link : google.com
---
تبدیل بشه اتوماتیک به یک چیزی مثل این
domain.com/link/google.com
یعنی یک 5-6 ثانیه داخل یک صفحه از سایت ما باشن بعد لینک رویت شه
دمت گرماز لحاظ سئو و استراتژی بنظرم یه بررسی بکن ببین کدوم یکی رو مناسب تر میدونی..
ایده اولیه خودت یا ایده پیشنهادی من.
این اسکریپت (احتمالا آلوده ) چیزی هست که میخواستی..
اسکریپت فارسی انتقال دهنده لینک حرفه ای - بیست اسکریپت
Redirect Persian یک اسکریپت انتقال دهنده لینک و اسکریپت فارسی می باشد که با استفاده از این اسکریپت می توانید لینک های خروجی رو با یک صفحه ای دیگر از سایت خود انتقال دهید که این هم برای سئو مناسب هستwww.20script.ir
توضیحات این افزونه ها رو هم یه نگاهی بنداز.. (ببخشید کم حوصله شدم )
External Links – nofollow, noopener & new window
Internal links & external links manager: open in new window or tab, control nofollow, ugc, sponsored & noopener. SEO friendly.wordpress.org7 Best WordPress External & Internal Linking Plugins 🔗 2023 (Free & Pro) - BetterStudio
Boost your website's SEO with these top 7 WordPress external and internal linking plugins. Improve your user experience and drive more traffic to your site - all for free!betterstudio.com
قربونت..دمت گرم
نه نمونه خواستم نشون بدم
..
سایت رو دیدم تو ۲۸ روز گذشته : ۵۲ هزار ویو داشت و ۱۸هزار بازدید کننده
۱۲۰هزار ایونت
گفتم دوبرابر این کلیک کردن رو لینک های خروجی
بیان یکم بیشتر تو سایت بچرخن ))) هردو متود یکی هست
اما وقت زیادی ندارم ، کدوم بهتر به نظر شما؟ ملاک کم تر گرفتن وقتم
دمت گرم
hostdlسلام
هاست دی ال یا پارس وب سرور ؟ کدوم رو پیشنهاد میدید؟
مثال : من سال ها از فایلگیر استفاده میکردم ! دیدم یک جورایی سیستمش قدیمی و ماله همون سال های اوایل اینترنت هستسایت تخصصی مثلا چی !؟ الان همه چیز توی یوتیوب هست میزنه نگاه میکنه یادمیگیره !
خدایی جوری ک ما زحمت میکشیم ، اسپمرا 1هزارم نمیکشم : /
یارو اسکریپت اسپمرشو گذاشته 50م :| :| :|
ادم میمونه چیبگه.. حتی ریپورت به گوگلم میدی ، به یه ورش میگیره