هاست دی ال که عالیه
توی قیمت مناسب ها parsvds خوب جواب داده البته من با آنلاین 200-300 نفر مشکلی نداشتم اسکریپت هم وردپرس و زنفورو همزمان
برای رشد سایت هم خوب بود و از نت افزار خیلی بهتر جواب داد
آره پشتیبانیش خوبه هم خوب جواب میدن فاکتور م صادر میشه واسه دوره گوشیت رو سوراخ میکنن انقدر زنگ میزننپشتیبانیشون خوبه از نت افراز کوچ کنیم؟
یوتیوب این برنامه نویس هایی که با خارجی ها کار می کنند رو ببین. دو سه تاشون رو که قبلا دیدم، ظاهرا به جایی دستت بند نیست و ممکنه پولتو بخورند. ولی با کشورهای حسابی مثل انگلیس و هلند و آلمان ریسک خیلی کمترهاینجا کسی تا حالا مشتری خارجی داشته؟ نحوه همکاری و اعتماد سازی به چه شکله؟ قرارداد فریلنسری
همینطوری اعتبار خاصی نداره، برای یه مشتری ایرانی که خارج هست یا خود خارجی ها بماند
هیچ تاثیری در سئو نداره..سلام دوستان
سایت من فقط با https:// بالا میاد
ولی میخوام مثلا اون www.هم داشته باشه
اینطوری بشه : https://www.name.ir
درواقع میخوام هر دوحالت فعال باشه ... الان ولی www. اضافه میکنم 404 میگیرم !
کدی هست که اینکارو انجام بده برام از htaccess
حالا سئو جهنم : ) )هیچ تاثیری در سئو نداره..
فقط یه کد ریدارکت مربوطه درست کن و توی htacecs بذار که اگه کسی اونطوری زد بیاد توی آدرس جدید..
هاست دی ال که عالیه
توی قیمت مناسب ها parsvds خوب جواب داده البته من با آنلاین 200-300 نفر مشکلی نداشتم اسکریپت هم وردپرس و زنفورو همزمان
برای رشد سایت هم خوب بود و از نت افزار خیلی بهتر جواب داد
آرهاینجا کسی تا حالا مشتری خارجی داشته؟
برای خارجی ها سایت های فریلنرسی معتبر جهانی (شبیه پونیشا) بهترین گزینه هستن..اینجا کسی تا حالا مشتری خارجی داشته؟ نحوه همکاری و اعتماد سازی به چه شکله؟ قرارداد فریلنسری
همینطوری اعتبار خاصی نداره، برای یه مشتری ایرانی که خارج هست یا خود خارجی ها بماند
من چند تا سرویس داشتم ازشون هیچکدوم همچین مشکلی نداشتنHost_IR_Wordpress_Pro_01
اینو گرفتم برای تست !! هر 5ثانیه 1مگ اپلود میکنه ) با سرور تازه !!
شروعش اینطوری فاجعه اس
این هست ولی ایمیل میخواد بجای موبایل..یه افزونه میخوام که بازدیدکننده وقتی خواست فایل رو دانلود کنه یه شماره تماس وارد کنه بعد بتونه دانلودش انجام بشه
کسی سراغ داره ؟
من چند تا سرویس داشتم ازشون هیچکدوم همچین مشکلی نداشتن
جای دیگه ای واسه هاست امتحان کردی؟ پارس پک رو خبر داری خوبه یا نه؟دو مشکل اساسی سرور ایرانشون داره برای کسانی دنبال این شرکت هستن parsvds
1) اپلود از خارج کشور برای سرور های ایران اینها به شدت افتضاح هست !! هر سه ثانیه میشه 1.5مگ اپلود کرد !! برای بک اپ خودشون گفتن در اخر فایل رو بفرست ما لود کنیم رو پابلیک اچ تی ام ال
2) سرور sql شون هر چند دقیقه دان میشود و کلا برای بروز کردن سایت منتظر و تو کف باید باشیم که رفع میشه ) و من دست کم 50ممبر همیشه در سایت انلاین دارم که اون هاهم اذیت میشن
این نتایج تست در 24ساعت اول هست ! فکرنمیکنم بتونم 24ساعت دیگه تحمل کنم این وضعیت رو !! حرفه ای ترین پلن شون تهیه شده
...
درنتیجه من برای کاربران اینجا که سایت پربازدید دارم همچین نمیتونم بگم ریسک کنید اینجا بیاید !
مشاهده پیوست 1329343
هم زمان پارس پک هم سرویس پر قدرتش دارم در حال حاضرجای دیگه ای واسه هاست امتحان کردی؟ پارس پک رو خبر داری خوبه یا نه؟
هم زمان پارس پک هم سرویس پر قدرتش دارم در حال حاضر
دان نمیشه هیچ وقت ، رابط کاربری اتوماتیک عالی داره مخصوصا منابع میشه انلاین کم و زیاد کرد
اپ تایم عالی!
من گفتم برای سایت دیگم یک سرویس سی پنلی هم از یک جا دیگه بگیرم تست کنم ، پارس پک دایرکت ادمینش ماله زمان شاهه )))
که به نظر همون پارس پک( برای سرور ایران ) ظاهرا بهتر است از لحاظ دان نشدن بی دلیل
...
نویسنده نه ؟ مطالب زیاد نیست اونقدر ! ولی همون تعداد کمم باید به موقع باشه که مخاطب بیارهمیگما نویسنده داری برای سایت هات؟
چطوری وقت و حوصله میکنی تو این همه سایت پست میزاری؟