Erfan_Buffon
مدیر بازنشسته
این سرویس های حرفه ای نت افراز که لایت اسپیده اوضاعش چطوره کسی استفاده کرده؟
دو مشکل اساسی سرور ایرانشون داره برای کسانی دنبال این شرکت هستن parsvds
1) اپلود از خارج کشور برای سرور های ایران اینها به شدت افتضاح هست !! هر سه ثانیه میشه 1.5مگ اپلود کرد !! برای بک اپ خودشون گفتن در اخر فایل رو بفرست ما لود کنیم رو پابلیک اچ تی ام ال
2) سرور sql شون هر چند دقیقه دان میشود و کلا برای بروز کردن سایت منتظر و تو کف باید باشیم که رفع میشه ) و من دست کم 50ممبر همیشه در سایت انلاین دارم که اون هاهم اذیت میشن
این نتایج تست در 24ساعت اول هست ! فکرنمیکنم بتونم 24ساعت دیگه تحمل کنم این وضعیت رو !! حرفه ای ترین پلن شون تهیه شده
...
درنتیجه من برای کاربران اینجا که سایت پربازدید دارم همچین نمیتونم بگم ریسک کنید اینجا بیاید !
مشاهده پیوست 1329343
من واقعا هیچ مشکلی نداشتم تا حالا باهاشون چه از نظر سرعت و چه از نظر قطعی و حتی جالبه سایت هایی که روش آوردم بالا خیلی سریعتر رشد کردندو مشکل اساسی سرور ایرانشون داره برای کسانی دنبال این شرکت هستن parsvds
1) اپلود از خارج کشور برای سرور های ایران اینها به شدت افتضاح هست !! هر سه ثانیه میشه 1.5مگ اپلود کرد !! برای بک اپ خودشون گفتن در اخر فایل رو بفرست ما لود کنیم رو پابلیک اچ تی ام ال
2) سرور sql شون هر چند دقیقه دان میشود و کلا برای بروز کردن سایت منتظر و تو کف باید باشیم که رفع میشه ) و من دست کم 50ممبر همیشه در سایت انلاین دارم که اون هاهم اذیت میشن
این نتایج تست در 24ساعت اول هست ! فکرنمیکنم بتونم 24ساعت دیگه تحمل کنم این وضعیت رو !! حرفه ای ترین پلن شون تهیه شده
...
درنتیجه من برای کاربران اینجا که سایت پربازدید دارم همچین نمیتونم بگم ریسک کنید اینجا بیاید !
مشاهده پیوست 1329343
پارس پک بدک نیست هم پنل کاربری بدی داره و اصلا برام باز نمیشه هم دایرکت ادمین...هم بک آپ گرفتن توش و منتقل کردن یکم مسئله داره و پیچیدسهم زمان پارس پک هم سرویس پر قدرتش دارم در حال حاضر
دان نمیشه هیچ وقت ، رابط کاربری اتوماتیک عالی داره مخصوصا منابع میشه انلاین کم و زیاد کرد
اپ تایم عالی!
من گفتم برای سایت دیگم یک سرویس سی پنلی هم از یک جا دیگه بگیرم تست کنم ، پارس پک دایرکت ادمینش ماله زمان شاهه )))
که به نظر همون پارس پک( برای سرور ایران ) ظاهرا بهتر است از لحاظ دان نشدن بی دلیل
...
دوستان، کسی میدونه چطور میشه از اینجا لینک گرفت؟
همه مدل تستش کردم
شرایطش چیه؟ اگه به تعداد نوشته یا عمر اکانته. چقدر؟
stackoverflow.com
فراموشی پسورد بزن با همون آدرس جیمیل یا ایمیل های دیگتفکر کنم یه اکانت قدیمی ازش داشتم، هرچی جیمیلمو میزنم وارد نمیشه. نمیدونم حذفش کرده یا یه جیمیل دیگه بوده
فراموشی پسورد بزن با همون آدرس جیمیل یا ایمیل های دیگت
توی خود ایمیلت هم میتونی سرچ کنی شاید ایمیلش بیاد که مطمئن بشی قبلآ بوده
این یکی از سایت های بود که میگفتن با اومدن هوش مصنوعی این دیگه کاربردی نداره تعطیل میشه! قوی تر شد خخخ
چون عین همون هوش مصنوعی جاییکه که سوال های شخماتیک ازش میپرسن
سلام دوستان
من دنبال تیکه صداهای مختلف مثل دکلمه و انگیزشی و ... میگردم
کسی جایی سراغ داره که بشه دانلود کرد؟
تعداد بازدید و قیمت رو برام بفرستینفروش سایت فیلم و سریال
اخبار سینما و ... با ربات و اتوماتیک ثبت میشه
ادرس سایت: hifilmz.ir
جهت خریدپیامبدید توتلگرام: @websitesupport
خدایی زیر ۲۵ که قیمت ندادی؟!برای یک موسسه بان انگلیسی نیاز به یک سیستم یا قالب دارم
به این صورت که افراد در سایت ثبت نام کنن برای دوره های حضوری (ترمی) و استاد بتونه برای افرادی که در کلاسش ثبت نام کرده Home work بفرسته و هر فرد هم بتونه تکالیفشو ارسال کنه برای استاد از طریق سایت
قالب وردپرس یا سیستمی سراق دارید برای این کار ؟
نه بحث پول نیسخدایی زیر ۲۵ که قیمت ندادی؟!
نه فرقی نکردنسایتایی که روی هاست و سرور اروپا دارید افت نکرده این دو روز اخیر؟