وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
خلاصه کتاب ؟ نهدوستان
آیا تورنت یا سایتی داریم که خلاصه کتاب های خارجی رو بصورت PDF بزاره؟ (مثلا یک کتاب ۳۰۰ صفحه ای رو بصورت خلاصه ۳۰ ۴۰ صفحه بهمون بده)
خلاصه کتاب ؟ نهدوستان
آیا تورنت یا سایتی داریم که خلاصه کتاب های خارجی رو بصورت PDF بزاره؟ (مثلا یک کتاب ۳۰۰ صفحه ای رو بصورت خلاصه ۳۰ ۴۰ صفحه بهمون بده)
فکر کنم در هر صورت باید شما رو بعنوان رابط اداری یا مالی معرفی کنه تو irnicدامنه ir به نام کسی باشه میشه با رضایتش به اسم خودمون اینماد و درگاه پرداخت بگیریم؟
دامنه ir به نام کسی باشه میشه با رضایتش به اسم خودمون اینماد و درگاه پرداخت بگیریم؟
این چند روزه چند تا از سایتهام رو به چند هاست دیگه انتقال دادم ولی یک نتیجه رسیدم!!! واقعا نت افراز پشتیبان هاش به نسبت بقیه سطح اطلاعات بالایی دارند. دمشون گرم
الان همه هاستینگ ها یاد گرفتن زود جواب بدن ولی خیلیاشون ابتدایی ترین نکات رو هم بلد نیستن
خلاصشم نباشه مهم نیستخلاصه کتاب ؟ نه
وردپرس قبلا یه باگ داشت اگر با ایمیل ادمین سایت کامنت میزدی بدون تایید منتشر میشد! الان تست کردم نمیشه. راه دیگه ای هست؟
این پارس پک بالاخره خوبه یا نه؟ یکی اینجا میگه خوبه یکی میگه نه.هم زمان پارس پک هم سرویس پر قدرتش دارم در حال حاضر
دان نمیشه هیچ وقت ، رابط کاربری اتوماتیک عالی داره مخصوصا منابع میشه انلاین کم و زیاد کرد
اپ تایم عالی!
من گفتم برای سایت دیگم یک سرویس سی پنلی هم از یک جا دیگه بگیرم تست کنم ، پارس پک دایرکت ادمینش ماله زمان شاهه )))
که به نظر همون پارس پک( برای سرور ایران ) ظاهرا بهتر است از لحاظ دان نشدن بی دلیل
...
این پارس پک بالاخره خوبه یا نه؟ یکی اینجا میگه خوبه یکی میگه نه.
پارس پک هاست ایران فضا 2 گیگ پردازنده 2 هسته رم 1 گیگ زده 505 هزار تومن
آذر آنلاین هم قیمتاش بد نیست ماهیانه 49 تومن، دامنه قابل میزبانی 2 عدد. اما ترافیک ماهانه 20 گیگ هست
این ماندگار وب الان دارم سرعتش به نظرم کمه
ماندگار ماهی 45 هزار تومن اما برای سفارش جدید 29 درصد تخفیف داره. یعنی میوفته سالی 385 تومن
i/o usage سون هاست هم فکر کنم 1 مگابایت بود/ ماندگار توی سی پنل i/o usage نداره. باید تیکت بزنم. آپدیت: گفتن محدودیتی اعمال نشده !!پارس پک که انگار مال زمان تیرکمون شاهه
i/o usage رو گذاشته رو یه مگابایت پنل وردپرس به زور بالا میاد
ماندگار وب برای سایتای کم بازدید خوبه
برای سایتای متوسط شتابان هاست خوبه parsvds هم خوبه
برای سایتای پر بازدید فقط هاست دی ال هر چند باهاشون مشکل دارم
هاستهای خارجی به دامین ir هاست میدن؟ یه هاستینگ کانادایی مشخصاتش خوب بود
i/o usage سون هاست هم فکر کنم 1 مگابایت بود/ ماندگار توی سی پنل i/o usage نداره. باید تیکت بزنم. آپدیت: گفتن محدودیتی اعمال نشده !!
میهن وب هاست هم توی مشخصات سرویس هاش نزده
آذر آنلاین هم پرسیدم 1.5 مگ.
سایت پر بازدید نیست. نت افزار هم با دایرکت ادمین راحت نیستم ... به نظرم امکانات هاست رو هم محدود کردن
نت افراز ، مشخصاتش منظورمههمون نت افراز از اکثر هاستینگا بهتر کانفیگ میکنن
سرور های لایت اسپیدشون که خیلی بهتره
اکثر هاستینگا درست سرورشونو کانفیگ نمیکنن لایت اسپید و sql سرور رو اپدیت نگه نمیدارن
من از سون هاست و سرور ستاپ الان سرویس دارم که راضی نیستم ازشون
ماندگار سرویس دارم اوکیه (برا سایت کم بازدید)
شتابان و نت افراز و parsvds هم خوبن ترجیحا لوکیشن خارج باشه
هاستینگای هلند چند تایی بودن که به ایرانیا خدمات میدادن پرداختشونم با کریپتو بود الان تو ذهنم نیستن
کدت ناقصه و صحیح نیست..دوستان، من یه مشکل جدی با www دارم. کد اچ تی اکسس ریدایرکت به بدون دبلیو میذارم فقط برای صفحه اصلی ریدایرکت میشه نه مطالب!! چی کارش باید کنم؟ داخل خود هاست جایی هست که دبلیو رو بشه حذف کرد؟ دایرکت ادمین نت افراز
اینا. بی فایده بودنکدت ناقصه و صحیح نیست..
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.(.*)$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ https://%1/$1 [R=301,L]
یا این کد
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.example\.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ https://example.com/$1 [L,R=301]