• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
بچه ها کسی برای این وام 500 میلیونی برای کسب و کارهای مجازی اقدام کرده؟

بازپرداختش چطوره؟

"وام ۵۰۰ میلیونی به کسب‌وکارهای دیجیتال"

شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال​

سازمان فناوری اطلاعات ایران به نمایندگی از وزارت ارتباطات براساس آیین نامه "حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال" به شماره 142180/ت60511 ک مورخ 1401/08/10 هیات وزیران ، به کسب و کارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال کشور تسهیلات ارایه خواهد کرد
1649-1.png
.
این تسهیلات در راستای ایجاد اشتغال و به کلیه کسب و کارهای فعال که بر بستر سکوهای مشمول آیین نامه "حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال" اقدام به فروش کالا یا خدمات و یا فعالیت اقتصادی میکنند ارایه خواهد شد.
1649-2.png

سقف این تسهیلات برای کسب و کارهای حقوقی، پنج میلیارد ریال ، برای کسب وکارهای صنفی، سه میلیارد ریال و برای کسب و کارهای حقیقی، دو میلیارد ریال است که سود آن 15/33 درصد و باز پرداخت آن 48 ماهه با شش ماه تنفس خواهد بود.

1649-3.png

کسب و کارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال کشورکه حداقل سه ماه سابقه فعالیت در سکوهای داخلی مشمول نظیر ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله را دارند می توانند درخواست خود را از طریق این سامانه ارسال کنند.

1649-4.png

راهنمای تصویری ثبت نام کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال در سامانه وام

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
میتونه هک کنه؟
اره جدیدا زرنگ شدن و چت میکنن بعد یک فایل الوده برات میفرسته به عنوان آقا قصد خرید عمده داریم ببین این لیست رو داری یا نه

تا دانلود و بعد باز نکنی موشکلی پیش نمیاد

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
به نظرتون سایت با چه موضوعی رو می تونم با روزی 3 ساعت کار و راه اندازی سایت و تولید محتوا به ورودی گوگل 5.6 هزار بعد از 6 ماه برسونم . لطفا ایده ی بی دردسری که بشه تضمینش کرد که بعد از 6 ماه با ارسال روزی 2 .3 تا پست به این بازدید میرسه معرفی کنید . نویسنده 2 تا دارم که شاگردای کسب و کارم هستن و حقوق میگیرن و می تونم این کار رو هم به وظایف قبلیشون اضافه کنم با همون حقوق .

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
برای یکی از دوستان خواستم سایت بالا بیارم...
اگه برای دوستتون میخواید، قیمت 2.5 میلیون بدون هاست و دامنه خوبه. بهشون بگید هزینه ش با هاست و دامنه حداقل 8 میلیونه و 5.5 میلیون کمتر حساب کردید.

الان هاست خودم 8 گیگ رم و پردازنده 3 هسته داره یعنی از vps ها بهتر هست!؟
اصلاً نمیشه به این اعداد و ارقام دل بست! باید تست عملی کنید، چون ما نمیدونیم در پشت صحنه، مدیر هاست و سرور، منابع رو دقیقاً به چه صورت توزیع کرده ولی درحالت کلی همین هاست با همین ویژگی، قاعدتاً باید از یک VPS بهتر عمل کنه. چون در VPS منابعی که به شما داده میشه، بخش زیادیش صرف سیستم عامل، Cpanel، وب سرور و php و... میشه ولی در هاست اشتراکی، احتمالاً منابعی که صرف سیستم عامل، Cpanel، وب سرور و php و... شده پای شما حساب نشده.

پس با این حال بعد از هاست اشتراکی باید سراغ سرور رفت. یا vps با منابع بیشتر؟
بهترین گزینه برای شما، صحبت با مدیر هاست و دادن هزینه بیشتر به هاست های اشتراکیه. چون سرور و vps عملاً نیاز به یک نیروی فوق متخصص + دو نیروی پشتیبان متخصص 24 ساعته داره که هرجور حساب کنید، اصلاً مقرون به صرفه نیست.

اون هاست اشتراکی 5گیگ / رم 2 گیگ و پردازنده 3 هسته تا چه میزان جواب میده؟
باید در عمل تست بشه. اصلاً به این اعداد و ارقام دل نبندید.

بعضیا vps مدیریت شده می فروشن
ترجیح من هزینه بیشتر برای هاست های اشتراکیه.

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
به نظرتون سایت با چه موضوعی رو می تونم با روزی 3 ساعت کار و راه اندازی سایت و تولید محتوا به ورودی گوگل 5.6 هزار بعد از 6 ماه برسونم . لطفا ایده ی بی دردسری که بشه تضمینش کرد که بعد از 6 ماه با ارسال روزی 2 .3 تا پست به این بازدید میرسه معرفی کنید . نویسنده 2 تا دارم که شاگردای کسب و کارم هستن و حقوق میگیرن و می تونم این کار رو هم به وظایف قبلیشون اضافه کنم با همون حقوق .
نکن این کارو برده ت که نیستن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
کاربر @omidsmart فکنم بتونن کمکتون کنن سایت با همچین بازدیدی توی زمان خیلی کمتری داشته باشید..

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
یه سوال شاید بی ربط
امضا یه سری جاها میاد یه سری جاها نمیاد
یا تو یه تاپیک دیدم امضای من نبود ولی امضای یکی دیگه از دوستان بود
خواستم ببینم قضیه چیه؟

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
میخوام برای سایت با هاست خارجی که پشت کلودفلرم هست، هاست دانلود ایران بخرم
اگه هاست ایرانی بخرم باز اون dl.test.com هم مثل هاست اصلی پشت کلود قرار میگیره و با نت ایران اختلال میخوره؟

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
اگه هاست ایرانی بخرم باز اون dl.test.com هم مثل هاست اصلی پشت کلود قرار میگیره و با نت ایران اختلال میخوره؟

تا جایی که میدونم هاست دانلود اونم ایرانو اصلا نمیشه برد پشت کلود کانکشنش درست حسابی برقرار نمیشه
کلا هاست دانلودو نمیشه برد پشت کلود به گمانم

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
سابدامین رو میشه بایپس کرد فکر کنم DNS ONLY بشه

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
کاربر @omidsmart فکنم بتونن کمکتون کنن سایت با همچین بازدیدی توی زمان خیلی کمتری داشته باشید..

@omidsmart ممنون مییشم راهنمایی کنید
تنهاش راهش مجله زرد هست یعنی الان میتونم یه سایت بزنم با مطالب چرت و پرت اینستاگرامی یهو بازدید بره رو 8کا گوگل شانس بیاری یه خبر خوب هم بیاد که کسی توجه نکنه بهش که دیگه هیچی پرواز کردی مثلا یه سایت داشتم راجب پیشگویی کرونا گذاشتم روز دوم سایت بود بازدید رفت روی 200 تا آنلاین و تا مدت ها بازدید بالا بود یا سایتی که چند وقت اخیر کار کردم بخاطر جمعه خونین بازدید خیلی زیادی گرفت
اما به چه دردی میخوره؟ کیفیت نداره که بازدیدکنندتون یعنی انگار الکی از جیب داری پول میدی بره فقط اصلا فایده نداره برای همین هیچ سایتی ندارم مگر بخام یه جامعه هدف پیدا کنم که درباره اون سایت بزنم
یه سوال شاید بی ربط
امضا یه سری جاها میاد یه سری جاها نمیاد
یا تو یه تاپیک دیدم امضای من نبود ولی امضای یکی دیگه از دوستان بود
خواستم ببینم قضیه چیه؟
فکر کنم اینجوریه که امضا توی تاپیک یکبار نمایش داده میشه یا همچین چیزیه

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
تنهاش راهش مجله زرد هست یعنی الان میتونم یه سایت بزنم با مطالب چرت و پرت اینستاگرامی یهو بازدید بره رو 8کا گوگل شانس بیاری یه خبر خوب هم بیاد که کسی توجه نکنه بهش که دیگه هیچی پرواز کردی مثلا یه سایت داشتم راجب پیشگویی کرونا گذاشتم روز دوم سایت بود بازدید رفت روی 200 تا آنلاین و تا مدت ها بازدید بالا بود یا سایتی که چند وقت اخیر کار کردم بخاطر جمعه خونین بازدید خیلی زیادی گرفت
اما به چه دردی میخوره؟ کیفیت نداره که بازدیدکنندتون یعنی انگار الکی از جیب داری پول میدی بره فقط اصلا فایده نداره برای همین هیچ سایتی ندارم مگر بخام یه جامعه هدف پیدا کنم که درباره اون سایت بزنم

همین مجله زرد رو یه کم چهارچوب اولیه رو توضیح بدید لطفا . من سئو و بهینه سازی رو کامل خودم کار می کنم + نیروی نویسنده آماده و هاستینگ رو دارم فقط یه ایده اولیه و چهارچوب اولیه میخوام برای شروع .
منظورم اینه با وجود سایتای مجله ای بزرگی که الان دارن کار می کنند مثلا پایه رو بزاریم روی همین اینستاگرام و یوتیوب و اینجور چیزا ورودی خوبی میگیریم یا زحمت الکی هست ؟

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
همین مجله زرد رو یه کم چهارچوب اولیه رو توضیح بدید لطفا . من سئو و بهینه سازی رو کامل خودم کار می کنم + نیروی نویسنده آماده و هاستینگ رو دارم فقط یه ایده اولیه و چهارچوب اولیه میخوام برای شروع .
منظورم اینه با وجود سایتای مجله ای بزرگی که الان دارن کار می کنند مثلا پایه رو بزاریم روی همین اینستاگرام و یوتیوب و اینجور چیزا ورودی خوبی میگیریم یا زحمت الکی هست ؟
تو اینستا میبینن میان سرچ میکنن تو گوگل بعد همون پست رو میبینن:D
میخام بگم خوب چه سود و درآمدی داره؟

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
ا
تو اینستا میبینن میان سرچ میکنن تو گوگل بعد همون پست رو میبینن:D
میخام بگم خوب چه سود و درآمدی داره؟
درآمد بالا نمی خوام ازش می گم من 2 تا نیروی کار دارم که اینا نصف روز بیکارن . میخوام اینارو به کار بگیرم ببینم چی میشه خدا رو چه دیدی شاید سایته گرفت رفت بالای 50کا . حقوق همینا از توش در اومد .
از طرفی همه چی آماده هست . هاست . دامین . cms . قالب . نویسنده . حالا تیری تو تاریکی بزنیم ببینیم چی میشه آهو شکار نکنیم شاید یه مارمولکی چیزی شکار شد .

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دقیق نشدم ولی سرسری نگاه میکردم فکر کردم کاربرای فعال بیشتر نشون داده میشه امضاشون

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
بچه ها کسی برای این وام 500 میلیونی برای کسب و کارهای مجازی اقدام کرده؟

بازپرداختش چطوره؟

"وام ۵۰۰ میلیونی به کسب‌وکارهای دیجیتال"
اگه میدن به من بینوا هم بگو
این هدفش چیه؟ هفته ای یکی دو بار ایمیل میفرسته

میتونه هک کنه؟

مشاهده پیوست 1330460
اصلا شک نکن
من خودم چند بار همینطوری شدم
یک بار پسورد ایمیل رو به راحتی با یه صفحه فیشینگ از دستم در آوردن
شانس آوردم فوری اقدام کردم

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
کسب و کارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال کشورکه حداقل سه ماه سابقه فعالیت در سکوهای داخلی مشمول نظیر ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله را دارند می توانند درخواست خود را از طریق این سامانه ارسال کنند.
همش خوب بود تا رسیدم به این بند
سسکشا نشد یه بار خوشحالمون کنن

بالا