نت شما هم مشکل داره؟!
هی وسط کار برا من سکته میزنه
دارم روانی میشم
یه آموزشی دیدم به کار من نیومد ببین شاید به کار تو اومدمشاهده پیوست 1330477
مدام در این حالته :|
قالب عوض کردم پیش فرض گذاشتم برای تستچه کردین؟
به کجا رسیدین؟
آره مال منم همینطور میشهمشاهده پیوست 1330477
مدام در این حالته :|
دمت گرم . دیدمش من گزینه شو نداشتم : ) ) )یه آموزشی دیدم به کار من نیومد ببین شاید به کار تو اومد
🤌قاچ تِک • یه قاچ تکنولوژی on Instagram: "با قطعی اینترنت خداحافظی کن😉🔥 شنیدم با مشکل قطعی اینترنت روبرویی کیومرث🤨 تازه هر سری لپتاپم خاموش میکنی به امید اینکه درست شه😂 حاجی این کارا واسه عصر حجره یکم تغییر کن😁 پا به پای سید پیش برو ضرر نمیکنی ستو
32K likes, 643 comments - ghachtech on April 12, 2024: "با قطعی اینترنت خداحافظی کن😉🔥 شنیدم با مشکل قطعی اینترنت روبرویی کیومرث🤨 تازه هر سری لپتاپم خاموش میکنی به امید اینکه درست شه😂 حاجی این کارا واسه عصر حجره یکم تغییر کن😁 پا به پای سید پیش برو ضرر نمیکنی ستونم🥰 #ویندوز #لپتاپ #اینترنت". www.instagram.com
اره منم مخابراتمآره مال منم همینطور میشه
مخابرات
لایت اسپید اگر افزونش رو هم نصب کنی بهتر از انجین هست و سریعتر مخصوصا روی محتوای سنگین و عکس . ولی در حالت عادی اگر محتوای سنگین نداشته باشی خیلی به اون صورت تفاوتی حس نمی کنی . من الان نت افراز دارم هاست اقتصادی انجین ایکس که با جوملا 3.10 و دو سه تا افزونه نسبتا سنگین امتیاز 96 گوگل میگیرم از لحاظ سرعت . لایت باشه به 100 میرسه .آقا لایت اسپید چقدر از انجین ایکس بهتره؟
ارزش اون هزینه اضافی رو داره؟
بیشتر از جهت کشینگ بهتر و افزایش سرعت لود سایت میپرسم.
این سایت در واقع: وبلاگ فنزو استایل
هاستینگم هم نت افزاره
منم نداشتم:/دمت گرم . دیدمش من گزینه شو نداشتم : ) ) )
اره منم مخابراتم
هر بار تیکت میدم یه نوشته ی اماده میفرسته که کابلتو بررسی کن :| انگار ما هرروز به کابلو مودم دست میزنیم : |
قالب عوض کردم پیش فرض گذاشتم برای تست
یک هفته درست بود
اما باز مجدد داره پاک میشه
نمیدونم حالا میخواهم هاست پارس پک ریست کنم مجدد بک اپ برگردونم
لینکش میزاریبابا پارس پک به درد نمیخوره
پلن ۳۰۰ ۴۰۰ تومنی هاست دی ال هم مطمئنم برات جوابگوئه
تست نکردی؟
لینکش میزاری
ایمیل گفت ثبت شده !!هاستدیال - ارائه دهنده سرویسهای توسعه و میزبانی وبسایت در ایران و آلمان
خرید هاست سایت، هاست دانلود، سرور اختصاصی و سرور مجازی در ایران و آلمان و طراحی و توسعه انواع وبسایتhostdl.com
فقط پشتیبانیش بی اعصابه زیاد رو مخشون نرو
من بعد دو سل باهاشون آشتی کردم
در حد متن نوشتن و ساخت عکس فعلا برای کاربرا فعاله... ولی در حوزه های پزشکی و... که خیلی پیشرفته تر دستشونهالان از هوش مصنوعی میشه کمک گرفت که مثلا همین متن رو برام اینجا تایپ و پست کن؟
یا بگیم کروم رو باز کن و فلان سایت رو بزن؟ ما هم بشینیم نگاه کنیم؟
اره باباایمیل گفت ثبت شده !!
گشتم ایمیل هام دیدم سال 2014 عضو این سایت شدم !! یعنی انقدر قدیمی هستن ؟
جالب بود
اگر برای اینکه با نوتیف بخوای مطلبت رو ببری دیسکاور ، آره دارماگر کسی پوش نوتیف فعال و خوب در حوزه های خبری- مجله ای داره بیزحمت پیام بده برای تبلیغات میخوام
( تعداد حداقل 200هزار تا باشه که کم کم 10 تا 30 هزار تاشون اکتیو باشن به همراه قیمت بگید )