hamedovic5405
Registered User
دوستان اگر شما یه وبسایت کفش و کتونی داشتید کجا تبلیغش میکردید؟
ترب پنل میگرفتم.دوستان اگر شما یه وبسایت کفش و کتونی داشتید کجا تبلیغش میکردید؟
به جز اونترب پنل میگرفتم.
این ظاهر فایل صدا توی وردپرس رو بدون افزونه چطوری میشه اینجوری تغییر داد؟
مشاهده پیوست 1330526
مشاهده پیوست 1330527
من با یه هاست 500 مگ ماندگار وب یه مجله زدم فعلا.برای سایت خبری چند گیگ هاست و رم کافیه؟
چه قالبی خوبه؟ قالب رایگان (نال شده نه) خوب چی هست؟ قالب پولی تو راست چین چی؟ مثل قالب سایت تسنیم
برای شخصی دیگه اس. قالب 7 تیر انتخاب کرد/من با یه هاست 500 مگ ماندگار وب یه مجله زدم فعلا.
ولی باید احتمالا ارتقا بدم. بستگی به افزونه و عکسهایی هست که میزاری. در کل سایت های خبری وبلاگی، هاست بالا نمیخوان مگر اینکه تعداد پست و عکس و فیلم زیاد بزاری
قالب هم جی نیوز قالب استاندارد و پر امکاناتیه . نوین وردپرس و ابزار وردپرس دارن که لایسنس نداره
خودم با آسترا پرو بالا آوردم ولی مثل اینکه امکانات جی نیوز بیشتره و اختصاصی برای وبلاگ و خبره. خریدمش ولی فعلا وقت نشده باهاش سایت بزنم
پارس وی دی اس به نظرم اختلال زیاد دارن. از نظر من واسه سایتی که تازه بالا میاد تنها چیزی که واسه هاست مهمه پشتیبانیه.برای شخصی دیگه اس. قالب 7 تیر انتخاب کرد/
هاست 1 گیگ /پردازنده 1 گیگ/ رم 1 گیگ hostiran چطوره؟ ماهیانه 29 هزار تومن
پارس vds هم هاست 5 گیگ / رم 3 گیگ / پردازنده 2 هسته سالیانه 354 هزار تومن. حدود 60 تومن از هاست ایران بیشتر میوفته (از فردا 30 درصد میره رو قیمتها)
با سلام و احترام
ضمن تشکر از ارتباط شما
کاربر گرامی درصورتی که قصد انتقال یکی از سرویس های خود به ناحیه کاربری یک کاربر دیگر را دارید، باید هم شما و هم کاربر مقصد، تصویر کارت ملی هایتان را به همراه جزئیات درخواست در یک تیکت به واحد مالی ارسال نمایید.
یعنی شما در یک تیکت به واحد مالی، درخواست خود را به همراه تصویر کارت ملی خود و کارت ملی دوست خود،
و دوست شما نیز در یک تیکت، تصویر کارت ملی شما و خودشان را ارسال نمایند تا تطابق این دو تیکت بررسی و انتقال سرویس بین پنل میسر گردد.
بررسی کرده و درصورت وجود مشکل یا سوال، منعکس نمایید تا رسیدگی شود.
برای احراز هویتش لازمه..برای فعالیت توی یوتیوب حتما باید صورتمون باشه ؟ شرایطش چطوریاس؟
نه نیازی نیست بهتره از تاپیک یوتوب توی همین تالار وبمستر ها بازدید کنید، اطلاعات خوبی اونجا وجود داره.برای فعالیت توی یوتیوب حتما باید صورتمون باشه ؟ شرایطش چطوریاس؟
فروشگاه ما همواره نهایت تلاش خود را میکند تا کلیه سفارشها در نهایت صحت و بدون آسیب به دست مشتریان خود در سراسر کشور برسد. با توجه به بستهبندی ایمن و استاندارد همه مرسولات، تحویل به هر یک از شرکتهای حمل و نقل معتبر به انتخاب کاربر و اعلام بارنامه مرسوله (درج در سبد خرید و اطلاع رسانی از طریق سرویس پیام کوتاه) به این معنی است که بروز هر گونه حادثه در هنگام حمل و تحویل به عهده شرکت حمل و نقل است و دیجیکالا تنها در صورت تایید شرکت حمل کننده سفارش و در راستای تسهیل امور پیگیری، خسارت را جبران میکند
آسیبهای ناشی از حمل و نقل باید در عرض ۲۴ ساعت کاری پس از تحویل سفارش به خدمات پس از فروش دیجیکالا اطلاع داده شود و کالای آسیب دیده به همراه صورت جلسه رسمی شرکت حمل کننده و کلیه متعلقات و فاکتور به خدمات پس از فروش دیجیکالا ارسال شود.
پست تا ۲ میلیون بیمه میکنه و باید پاسخگو باشهاگه سفارش فروشگاه توسط شرکت حمل و نقل (مثلا پست) آسیب ببینه، جبران خسارت بر عهده فروشگاه هست یا شرکت حمل و نقل؟
دیجیکالا اینطوری نوشته:
فکر نکنم رعایت هم کنن
پیدا کردم اون تعهد غرامت اجباری تا سقف 1 میلیون تومنهپست تا ۲ میلیون بیمه میکنه و باید پاسخگو باشه
بالاتر از این مبلغ باشه باید بیمه بشه جدا
در نهایت وقتی تو باربری مشکلی پیش اومده همون شرکت حمل و نقل باید جبران کنه
2 میلیونه تعهد الانپیدا کردم اون تعهد غرامت اجباری تا سقف 1 میلیون تومنه
مبلغ بالاتر رو هم
بیمه دیگری با عنوان بیمه اظهار شده وجود دارد که این بیمه با توجه به ارزش محتوای مرسوله تا سقف ۲۰ میلیون تومان در نظر گرفته میشود. متناسب با قرارداد، به ازای هر یک میلیون تومان حق بیمه، ۲ هزار تومان باید پرداخت شود. یعنی سقف این بیمه تا ۲۰ میلیون تومان، حق بیمه ۴۰ هزارتومانی دارد.