• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان میزان ماندرگاری کاربر در صفحه اهمیت بیشتری داره یا میزان محتوی اختصاصی آن صفحه؟
محتوی اختصاصی مهم هستش ولی برای گوگل به نظر من بیشتر واکنش کاربر مهمه هزار تا مثال دیدم که طرف مطلبش خیلی ضعیف تر از رقیب بوده ولی چون کاربرا سایتش رو دوست داشتن و با سلیقشون سازگار بوده رتبه های خیلی بهتری گرفته شما مطالب کپی بزن سرتاسر ولی کاربری داشته باش که تو سایت بمونه از صفحات دیگه دیدن کنه و در واقع به هدفش برسه قطعا بازدید خیلی خوبی می گیری.

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
سلام دوستان

به نظرتون افزونه های وردپرس قابلیت استعلام آنلاین قیمت و موجودی بلیط هواپیما قطار و...رو دارند؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
برای کلیپ های ویدیویی ، با چه نرم افزاری می تونم و بالا و پایین ویدیو ، مثل این عکس
عکس های ثابت بگذارم ؟

unnamed.jpg

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
سلام دوستان

به نظرتون افزونه های وردپرس قابلیت استعلام آنلاین قیمت و موجودی بلیط هواپیما قطار و...رو دارند؟
اینها معمولا به یک API متصل هستند
باید ببینید مرجع API کدوم سایت و شرکت هست ، تا بتونید بهش وصل بشین

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,230

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
کسی کد اچ تی اکسس ریدایرکت ارور 404 داره؟ کد پی اچ پی نمیخوام فقط اچ تی اکسس
چند تا کد تست کردم خراب بودن

چرا؟!
رفیق این سوالاتی که اینجا میپرسی قبلش گوگل میکنی ؟ یا یه راست میای اینجا میپرسی ؟
چون فکر کنم گوگل کنی سریعتر به جواب میرسی

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
رفیق این سوالاتی که اینجا میپرسی قبلش گوگل میکنی ؟ یا یه راست میای اینجا میپرسی ؟
آره
فکر میکنی الکی 7940 تا پست اسپم گذاشتم؟! :D
منابع فارسی سرچ کردم هیچ جا کد اچ تی اکسس نگذاشتن کد پی اچ پی و افزونه گذاشتن
منابع خارجی هم چند مدل مختلف کد اچ تی اکسس برای ریدایرکت 404 پیدا کردم هیچ کدوم کار نکردن:(

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
برای کلیپ های ویدیویی ، با چه نرم افزاری می تونم و بالا و پایین ویدیو ، مثل این عکس
عکس های ثابت بگذارم ؟

مشاهده پیوست 1175347
تقریبا با هر نرم افزار ویرایش تصویری نظیر premiere, final cut, vegas و حتی نرم افزارهای رایگان کم حجم یا اندویدی
چون ویدیوها اکثرا نسبت تصویرشون ۱۶ به ۹ هست، شما باید اونو تبدیل به ۴ به ۳ کنید و یا ۱ به ۱ (مربع) و قسمتی که سیاه میشه رو مثه تصویر بالا متن یا عکس بزاری

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429

افزایش پست = تبلیغات امضا :D
باید با بچه های بالا مطرح کنم امضا بیزی رو ببندیم دیگه اسپم نکنه :دی

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
نت افراز cPanel نداره درسته؟
فی الواقع بعد از 6 سال دوری از دنیای وب مستری دیروز از چند تا شرکت سرویس ثبت کردم
و عجب افتضاحی شده فضای وب ایران!
کثافت گرفته این جا رو، به یکی از پشتیبانی ها گفتم چرا بعد از 6 ساعت هنوز سرویس تائید نشده، برگشتن پاسخ دادن که «مشتری نفهم نصیب هیچ کس نشه»
هزینه 20 30 در ماه مناسب هست
عرض کردم سایت شخصی میخوام بنویسم ولی آپ تایمش مهمه
از پارس پک بگیر.
من الان پنج شش سال ازشون دو سه تا سرویس دارم.
شاید سالی یکبار نیاز باشه تیکت بدم.بعد از سه سال تازه امروز مشکل‌ پیش اومده برا هاست دانلودم تیکت دادم !
Screenshot_20200424-123756_Chrome.jpg

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
این قالب رو دانلود کردم , قالب فیلم و سریال هست .همه چیزش در ظاهر اوکی هست ,

پیش نمایش قالب

داشتم قسمت های مختلف رو چک میکردم که به یه مشکلی برخوردم مطمئن نیستم باگ هست یا من درست تنظیمات رو انجام ندادم ولی فکر کنم باگ بخاطر نال شدن باشه

مشکل از این قرار هست که در بخش سریال ها در دموی قالب برای هر سریال دو فصل در نظر گرفته ولی وقتی در قسمت نوشته , فصل جدید اضافه میکنی و تغییرات رو ذخیره میکنی
کلا تب " فصل " از صفحه سریال حذف میشه ! کلا هرتغییری در فصل ها ایجاد کنی و ذخیره کنی تب " فصل " از نوشته منتشر شده حذف میشه !

مشاهده پیوست 1175238

باگ قالب معمولا حفره های امنیتی و کار نکردن یه قسمت هایی از قالب هستش
فکر نمیکنم این موضوع باگ باشه , برای فهمیدن اینکه چطور میشه این مشکل رو حل کرد باید با قالب کامل اشنا باشی و باهاش کار بکنی تا متوجه بشی چی به چیه , هر قالب یه تنظیمات خاصی برای خودش داره , اموزش های قالب رو نگاه کن
صفحه اصلی قالب رو دیدم چیز خاصی نیست به نظرم جالب نیومد , اگه فکر میکنی مشکل از قالبه از جاهای دیگه همین قالبو دانلود کن ببین این مشکل رو داره یا نه

تخریب زمانی معنی داره که من یا یکی از نزدیکان من وبسرویس هاستینگ و میزبانی داشته باشه
اینکه شما با یک فرد دوستی دارید دلیلی بر صحت کار اون فرد نمیشه
ماجرای کار کمی مفصل هست اما خلاصه اش رو توی مطالب قبلی نوشتم
اگر عمری باشه تاپیک میزنم و توضیح میدم
پی نوشت: لازم به ذکر نیست که ایران سرور همون آریا وب هاست قدیمیه، که چندی تن از دوستان توی پی وی به بنده این لینک رو ارسال کردن.
شیراز وب هاست هم محفلی هست برای کاربران نو ظهور فضای وب ایران و ادبیات مدیر اون هم متاسفانه در همون سطح کاربران هست (انجمن اسکینک رو اگر نمیشناسید دنبال کنید)

ربطی نداره شما ذینفع باشی یا نه ! شما وقتی یه ادعایی میکنی با دلیل و مدرک صحبت کن بقیه هم درجریان باشن چه اتفاقی افتاده
وگرنه ما که خوشحال نمیشیم بریم سرویس بگیریم از سایتی بعدا بفهمیم کلاهبردار بوده , اگر تاپیک زدید حتما لینک رو اینجا بفرستید یا تگ کنید مارو بدونیم قضیه چی بوده

چون اکانت هایی قدیمی محدودیت های خاصی که برای اکانت های جدید هست رو ندارن و به شدت کاربردی ان

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان برای راه اندازی فروشگاه بهترین گزینه چیه به نظرتون ؟ ووکامرس جوابگو فروشگاهی هست که در اینده محصولاتش زیاد بشه ؟ یا از اول روی اسکریپت های دیگه کار رو باید شروع کرد ؟

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
محتوی اختصاصی مهم هستش ولی برای گوگل به نظر من بیشتر واکنش کاربر مهمه هزار تا مثال دیدم که طرف مطلبش خیلی ضعیف تر از رقیب بوده ولی چون کاربرا سایتش رو دوست داشتن و با سلیقشون سازگار بوده رتبه های خیلی بهتری گرفته شما مطالب کپی بزن سرتاسر ولی کاربری داشته باش که تو سایت بمونه از صفحات دیگه دیدن کنه و در واقع به هدفش برسه قطعا بازدید خیلی خوبی می گیری.
به نظرم بیشتر کاربر مهم هست
البته موندگاری زیاد هم فکر نکنم زیاد مهم بوده باشه بلکه رفتار کاربر مهم هست
به عنوان مثال وقتی یک کاربر یک کلمه رو سرچ میکنه و اولین مورد سرچ نیازش رو بر طرف میکنه و دیگه در اون مورد سرچی نمیکنه احتمالا گوگل میگه خب این صفحه پس اوکی هست و رتبه 1
اما وقتی در مورد یک مطلبی بارها و بارها رتبه ها جا به جا میشه احتمالا به خاطر این هست که نیاز کاربر برطرف نشده و کاربران مختلف بارها یک کلمه رو برای رسیدن به پاسخ سرچ کردن.

از این بابت میگم که مطلب اختصاصی ( با متن بیشتر ) بارها شده که به یک متن چند خطی قافله رو باخته
چون وقتی مطلب ما رو میبینه باید بیشتر بمونه تو سایت ( و میمونه ) ولی در سایت رقیب در چند ثانیه ی اول به نتیجه ی دلخواهش میرسه و میره ( و میزان خروج از سایت رقیب بیشتر و سریع تر اتفاق می افته ) به همین دلیل باید یه چیزی این وسط باشه و اون هم رفتار کاربر هست.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
باگ قالب معمولا حفره های امنیتی و کار نکردن یه قسمت هایی از قالب هستش
فکر نمیکنم این موضوع باگ باشه , برای فهمیدن اینکه چطور میشه این مشکل رو حل کرد باید با قالب کامل اشنا باشی و باهاش کار بکنی تا متوجه بشی چی به چیه , هر قالب یه تنظیمات خاصی برای خودش داره , اموزش های قالب رو نگاه کن
صفحه اصلی قالب رو دیدم چیز خاصی نیست به نظرم جالب نیومد , اگه فکر میکنی مشکل از قالبه از جاهای دیگه همین قالبو دانلود کن ببین این مشکل رو داره یا نه
الان چون محتوا نداره زیاد به چشم نمیاد , دمو با محتوا بهتره , من از سایت خارجی دانلود کردم دو ورژن مختلف هردو همینطوری بود

کل راهنما رو زیر رو کردم چیز خاصی نداشت , تنظیمات مختلفشم تست کردم تاثیری نداشت , بیخیالش شدم گذاشتم کنار

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
عکس های ثابت بگذارم ؟

مشاهده پیوست 1175347
یدونه کاور طراحی میکنی که بالا و پایینش اون متن ها باشه و وسطش خالی باشه بعد با هر برنامه ای که کار میکنی ویدیو رو میزاری وسط این کاور دیگه به همین سادگی

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
این هاست اسپانسری چطوریاست ؟؟
اگه ترافیک بالا باشه پول هم میدن ؟چقد میدن ؟
ازکجا میشه گرفت ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
این هاست اسپانسری چطوریاست ؟؟
اگه ترافیک بالا باشه پول هم میدن ؟چقد میدن ؟
ازکجا میشه گرفت ؟
بستگی به موضوع داره معمولا باید ترافیک اپلودی از سرور سه برابر حجم مصرفی هاردت باشه برای سایت های فیلم و اینا دیگه خدمات نمیدن مگه اینکه سایتت شناخته شده باشه

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,230

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
بستگی به موضوع داره معمولا باید ترافیک اپلودی از سرور سه برابر حجم مصرفی هاردت باشه برای سایت های فیلم و اینا دیگه خدمات نمیدن مگه اینکه سایتت شناخته شده باشه
شما هم چیزی داری که قبول نشده بفرست کمکت کنم.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
IMG_20200424_215602_488.jpg
یکی تو توییتر برای اکانتِ تلگرام کامنت گذاشته: شما اطلاعات کاربرا رو میدزدین. اطلاعاتِ دقیقِ مارو از کجا میارید؟ تلگرامم جواب داده: از مادرت میگیریم!

بالا