• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
میبینم که نت افراز چراغ خاموش 10 تومن سرویس هاشو گرون کرد

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
من از چندتا سرور ایران پرسیدم گفتن اخطار بیاد باید جمع کنی ، حرف عجیبی بود اونم تو ایران
دیدی بعضی کارمندا فاز قانون مداری میگیرن. میگن نه نمیشه و اینا...
حکایت کاسه داغ تر از آش هست. یارو واسه الکترسیته مالشی حاضره هر حرف غیر منطقی رو بزنه
نه درسته دیتاسنتر های ایرانی هم حساسن یه تعدادیشون

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دیگه گوگل اجازه نمیده با curl چیزی از بین نتایج بگردی؟

information1990

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
من الان به چه شکلی میتونم ایرانیان خارج از کشور رو پیدا کنم ؟

در کدوم شبکه اجتماعی بیشتر فعالیت دارند و گروه های معروف؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

خدابیامرز چطور از اونور آهنگ میفرسته؟
multiuser.gif

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
دیگه گوگل اجازه نمیده با curl چیزی از بین نتایج بگردی؟
کلا گوگل روی رکوئست زیاد یا رکوئست از سمت آیپی دیتاسنتر ها حساسه
یه سرویس chrome handles از liara.ir بگیر مشکلت تا حدی حل میشه. گوگل روی مرورگر عادی کمتر حساسه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
این افزونه زمینه دلخواه ACF Pro مارو کچل اگه نکرده باشه، قطعا مورد عنایت قرار داده.
هر روز میگه بروزرسانی کنید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
یه مورد جالب من امروز برخوردم بهش
توی بینگ سایت شهریاریها هیچ بایگانی نداره
خیلی جالبه از 3 سال قبل وبمستر بینگ فعال هست. عکس ها ایندکس میشن ولی لینک های هیچی

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
برای کسب درآمد از یک سایت درسی با ورودی حدود 2 هزارتا گوگل به نظرتون چیکار میشه کرد پاپ ـپ که روزی هزار تومن بیشتر نمیده کلیکی هم که هیچی
دسترسی به مطالب رو پولی و VIP کنم:rolleyes:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
برای کسب درآمد از یک سایت درسی با ورودی حدود 2 هزارتا گوگل به نظرتون چیکار میشه کرد پاپ ـپ که روزی هزار تومن بیشتر نمیده کلیکی هم که هیچی. دسترسی به مطالب رو پولی و VIP کنم:rolleyes:
تعطیلش کنید! اینجوری سالی 500 هزارتومان صرفه جویی می کنید! مثل اینه که تقریباً ماهی 42000 تومان بهتون سود رسونده! بدون اینکه کوچکترین زحمتی به شما داده باشه :rolleyes:

پ.ن: اینقدر همه چی اشباع شده که کسب درآمد خصوصاً از نت بسیار بسیار مشکل شده. حتی درآمد اندک.

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
تعطیلش کنید! اینجوری سالی 500 هزارتومان صرفه جویی می کنید! مثل اینه که تقریباً ماهی 42000 تومان بهتون سود رسونده! بدون اینکه کوچکترین زحمتی به شما داده باشه :rolleyes:

پ.ن: اینقدر همه چی اشباع شده که کسب درآمد خصوصاً از نت بسیار بسیار مشکل شده. حتی درآمد اندک.
تو همین فکرم:D

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
البته بحث اشباع نیست واقعا تعداد سایت ها روز به روز دارن کمتر میشن قبلا 100 تا رقیب بودن برای سایت من الان همه تعطیل کردن رفتن بیشتر بحث تبلیغات و کاهش گردش پول تو این بخشه الان همه هجوم بردن سمت شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ما هم خیلی وقته تعطیلش کردیم!

البته بحث اشباع نیست واقعا تعداد سایت ها روز به روز دارن کمتر میشن قبلا 100 تا رقیب بودن برای سایت من الان همه تعطیل کردن رفتن بیشتر بحث تبلیغات و کاهش گردش پول تو این بخشه الان همه هجوم بردن سمت شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها
عملاً از سایت های اینترنتی فقط فروشگاه های بزرگ و سایت های دانلودی باقی موندند. بازدیدکننده ها هم یه مقدار باهوش تر شدند و میان داخل سایت و اگه سایت دانلودی باشه، سریع فایل رو دانلود می کنند و خارج میشن و اگه فروشگاه باشه، کل نت رو زیر و رو می کنند و ارزونترین فروشگاه رو پیدا می کنند و خرید می کنند.

البته اون سمت در شبکه های اجتماعی هم علیرغم تب و تاب ظاهری زیاد، عملاً کسب درآمد بالا و مناسب راحت نیست. مثلاً دهها پیج دیدم که هر ویدیوشون 300 تا 400 هزار بازدید خورده ولی نتونستن فالوری جذب کنند (مثلاً فالورهاشون در حد 3000 ~ 4000 تا است) و کسی هم بهشون تبلیغ نمیده، مگر فروشگاه هایی با محصولات تقلبی!

اینکه میگم اشباع شده، قبلاً شاید از هر پونصد نفر، یه نفر علاقه و دانش راه اندازی سایت رو داشت ولی الآن میشه گفت که تقریباً از هر چند نفر، یه نفر سایت یا شبکه اجتماعی راه اندازی کرده. ضمن اینکه تمایل عمومی هم به سمت شبکه های اجتماعی رفته. شبکه هایی که بعضی هاشون، حتی یه سرچ ساده برای یافت ویدیو/مطلب، ندارند!

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ما هم خیلی وقته تعطیلش کردیم!

عملاً از سایت های اینترنتی فقط فروشگاه های بزرگ و سایت های دانلودی باقی موندند. بازدیدکننده ها هم یه مقدار باهوش تر شدند و میان داخل سایت و اگه سایت دانلودی باشه، سریع فایل رو دانلود می کنند و خارج میشن و اگه فروشگاه باشه، کل نت رو زیر و رو می کنند و ارزونترین فروشگاه رو پیدا می کنند و خرید می کنند.

البته اون سمت در شبکه های اجتماعی هم علیرغم تب و تاب ظاهری زیاد، عملاً کسب درآمد بالا و مناسب راحت نیست. مثلاً دهها پیج دیدم که هر ویدیوشون 300 تا 400 هزار بازدید خورده ولی نتونستن فالوری جذب کنند (مثلاً فالورهاشون در حد 3000 ~ 4000 تا است) و کسی هم بهشون تبلیغ نمیده، مگر فروشگاه هایی با محصولات تقلبی!

اینکه میگم اشباع شده، قبلاً شاید از هر پونصد نفر، یه نفر علاقه و دانش راه اندازی سایت رو داشت ولی الآن میشه گفت که تقریباً از هر چند نفر، یه نفر سایت یا شبکه اجتماعی راه اندازی کرده. ضمن اینکه تمایل عمومی هم به سمت شبکه های اجتماعی رفته. شبکه هایی که بعضی هاشون، حتی یه سرچ ساده برای یافت ویدیو/مطلب، ندارند!
پنج یا شش سال پیش یه سایت 15هزار بازدید کننده یونیک در روز داشت راحت پنج میلیون درآمد ماهانه داشت با نرخ دلار فکر کنم ده تومن بود اون زمان یعنی با مبنای دلار پانزده میلیون الان یکی از سایت های من الان با همین بازدید یک میلیون به سختی درآمد داره ولی چون زحمت زیادی نداره برام نگه داشتمش الان به غیر از بحث فروشگاهی که شما به درستی اشاره کردید بقیه موضوع ها به راحتی بازدید بالایی میشه گرفت ولی درآمدی نداره.
در مورد اینستاگرام این پیجا که محتوی کپی یا زرد با کاور های جذاب میزارن و صرفا تو اکسپلور ویو بالایی میخورن نباید مد نظر قرار بگیره.
در حال حاضر گردش مالی تبلیغات سمت همین شبکه هستش تبلیغ دهنده ها پلن اولشون رو روی این شبکه ها برای کمپین هاشون می چینن.
دیگه برند های بزرگ که قبلا تو صداو سیما می دیدیمشون الان سر از اینستاگرام در آوردن.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
پنج یا شش سال پیش یه سایت 15هزار بازدید کننده یونیک در روز داشت راحت پنج میلیون درآمد ماهانه داشت. الان یکی از سایت های من الان با همین بازدید یک میلیون به سختی درآمد داره.
چه نکته جالبی. پس در واقع حتی اگه سایت، بازدیدکننده هم داشته باشه، به دلیل نرخ پایین و تعداد کم تبلیغات و همچنین عدم کلیک بازدیدکننده روی لینک ها، درآمد سایت ها به شدت کم شده. در مقابل، حجم عظیمی از تبلیغات به شبکه های اجتماعی، منتقل شده که صاحب کانال، نیازی به کلیک بازدیدکننده برای دریافت هزینه تبلیغات هم نداره. همون اول هزینه رو دریافت می کنند و اغلب شون از قبل شرط میذارن که هیچ گونه آماری ارائه نمیدن! من زیاد تبلیغات شبکه های اجتماعی رو رصد می کنم. جالب اینجاست که اکثراً هم بازدهی بسیار پایینی دارن. مثلاً طرف داره مرتب به پیج های 400k و 500k تبلیغ میده، بعد میری داخل پیجش، به زحمت 5000 هزار فالور جمع کرده و کامنت هاش هم همش دوست و رفیقاش، براش نوشتند!

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
برای موقت نیاز به درگاه بانکی دارم
درگاه پرداخت نیاز به ای نماد داره
واسطه های پرداخت هم فروشنده اطلاعات هستن(برای مالیات...)
برای موقت چطور میتونم درگاه پرداخت بگیرم؟ برای یکی دو روز

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
چه نکته جالبی. پس در واقع حتی اگه سایت، بازدیدکننده هم داشته باشه، به دلیل نرخ پایین و تعداد کم تبلیغات و همچنین عدم کلیک بازدیدکننده روی لینک ها، درآمد سایت ها به شدت کم شده. در مقابل، حجم عظیمی از تبلیغات به شبکه های اجتماعی، منتقل شده که صاحب کانال، نیازی به کلیک بازدیدکننده برای دریافت هزینه تبلیغات هم نداره. همون اول هزینه رو دریافت می کنند و اغلب شون از قبل شرط میذارن که هیچ گونه آماری ارائه نمیدن! من زیاد تبلیغات شبکه های اجتماعی رو رصد می کنم. جالب اینجاست که اکثراً هم بازدهی بسیار پایینی دارن. مثلاً طرف داره مرتب به پیج های 400k و 500k تبلیغ میده، بعد میری داخل پیجش، به زحمت 5000 هزار فالور جمع کرده و کامنت هاش هم همش دوست و رفیقاش، براش نوشتند!
بله دقیقا حتی مثلا سایت های کلیکی گزینه هایی دارن برای تبلیغ دهنده ها یوزر کلیک کرد وارد سایت هم شد اگه نرخ خروجش بالا بود میتونه تو پنل سایت شما رو تو لیست سیاه بزاره که تبلیغاتش تو سایت شما به نمایش گذاشته نشه. الان فروش مستقیم تو سایت فقط میتونه منجر به درآمد بشه نباید به تبلیغات دل بست.

Last edited:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
برای موقت نیاز به درگاه بانکی دارم
درگاه پرداخت نیاز به ای نماد داره
واسطه های پرداخت هم فروشنده اطلاعات هستن(برای مالیات...)
برای موقت چطور میتونم درگاه پرداخت بگیرم؟ برای یکی دو روز
دیگه برای خود واسطه ها هم بخوای اقدام کنی باید اینماد داشته باشی.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
بله دقیقا حتی مثلا سایت های کلیکی گزینه هایی دارن برای تبلیغ دهنده ها یوزر کلیک کرد وارد سایت هم شد اگه نرخ خروجش بالا بود میتونه تو پنل سایت شما رو تو لیست سیاه بزاره که تبلیغاتش تو سایت شما به نمایش گذاشته نشه. الان فروش مستقیم تو سایت فقط میتونه منجر به درآمد بشه نباید به تبلیغات دل بست.
یه نتیجه فرعی هم میشه از نوشته شما گرفت: تبلیغات در سایت های اینترنتی به صورت کلیکی ارزونترین و تبلیغات در شبکه های اجتماعی گرونترین نوع تبلیغ برای آگهی دهنده است.

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
الکسا به کار خود پایان می‌دهد
الکسا پس از ۲۵ سال از شروع فعالیت، در تاریخ ۱ می ۲۰۲۲ (اول اردیبهشت ۱۴۰۱) برای همیشه بازنشسته و از دسترس خارج می‌شود

بالا