- نوشتهها
- 2,896
- لایکها
- 2,153
میبینم که نت افراز چراغ خاموش 10 تومن سرویس هاشو گرون کرد
من از چندتا سرور ایران پرسیدم گفتن اخطار بیاد باید جمع کنی ، حرف عجیبی بود اونم تو ایران
نه درسته دیتاسنتر های ایرانی هم حساسن یه تعدادیشوندیدی بعضی کارمندا فاز قانون مداری میگیرن. میگن نه نمیشه و اینا...
حکایت کاسه داغ تر از آش هست. یارو واسه الکترسیته مالشی حاضره هر حرف غیر منطقی رو بزنه
کلا گوگل روی رکوئست زیاد یا رکوئست از سمت آیپی دیتاسنتر ها حساسهدیگه گوگل اجازه نمیده با curl چیزی از بین نتایج بگردی؟
تعطیلش کنید! اینجوری سالی 500 هزارتومان صرفه جویی می کنید! مثل اینه که تقریباً ماهی 42000 تومان بهتون سود رسونده! بدون اینکه کوچکترین زحمتی به شما داده باشهبرای کسب درآمد از یک سایت درسی با ورودی حدود 2 هزارتا گوگل به نظرتون چیکار میشه کرد پاپ ـپ که روزی هزار تومن بیشتر نمیده کلیکی هم که هیچی. دسترسی به مطالب رو پولی و VIP کنم![]()
تو همین فکرمتعطیلش کنید! اینجوری سالی 500 هزارتومان صرفه جویی می کنید! مثل اینه که تقریباً ماهی 42000 تومان بهتون سود رسونده! بدون اینکه کوچکترین زحمتی به شما داده باشه
پ.ن: اینقدر همه چی اشباع شده که کسب درآمد خصوصاً از نت بسیار بسیار مشکل شده. حتی درآمد اندک.
البته بحث اشباع نیست واقعا تعداد سایت ها روز به روز دارن کمتر میشن قبلا 100 تا رقیب بودن برای سایت من الان همه تعطیل کردن رفتن بیشتر بحث تبلیغات و کاهش گردش پول تو این بخشه الان همه هجوم بردن سمت شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن هاپ.ن: اینقدر همه چی اشباع شده که کسب درآمد خصوصاً از نت بسیار بسیار مشکل شده. حتی درآمد اندک.
ما هم خیلی وقته تعطیلش کردیم!تو همین فکرم![]()
عملاً از سایت های اینترنتی فقط فروشگاه های بزرگ و سایت های دانلودی باقی موندند. بازدیدکننده ها هم یه مقدار باهوش تر شدند و میان داخل سایت و اگه سایت دانلودی باشه، سریع فایل رو دانلود می کنند و خارج میشن و اگه فروشگاه باشه، کل نت رو زیر و رو می کنند و ارزونترین فروشگاه رو پیدا می کنند و خرید می کنند.البته بحث اشباع نیست واقعا تعداد سایت ها روز به روز دارن کمتر میشن قبلا 100 تا رقیب بودن برای سایت من الان همه تعطیل کردن رفتن بیشتر بحث تبلیغات و کاهش گردش پول تو این بخشه الان همه هجوم بردن سمت شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها
پنج یا شش سال پیش یه سایت 15هزار بازدید کننده یونیک در روز داشت راحت پنج میلیون درآمد ماهانه داشت با نرخ دلار فکر کنم ده تومن بود اون زمان یعنی با مبنای دلار پانزده میلیون الان یکی از سایت های من الان با همین بازدید یک میلیون به سختی درآمد داره ولی چون زحمت زیادی نداره برام نگه داشتمش الان به غیر از بحث فروشگاهی که شما به درستی اشاره کردید بقیه موضوع ها به راحتی بازدید بالایی میشه گرفت ولی درآمدی نداره.ما هم خیلی وقته تعطیلش کردیم!
عملاً از سایت های اینترنتی فقط فروشگاه های بزرگ و سایت های دانلودی باقی موندند. بازدیدکننده ها هم یه مقدار باهوش تر شدند و میان داخل سایت و اگه سایت دانلودی باشه، سریع فایل رو دانلود می کنند و خارج میشن و اگه فروشگاه باشه، کل نت رو زیر و رو می کنند و ارزونترین فروشگاه رو پیدا می کنند و خرید می کنند.
البته اون سمت در شبکه های اجتماعی هم علیرغم تب و تاب ظاهری زیاد، عملاً کسب درآمد بالا و مناسب راحت نیست. مثلاً دهها پیج دیدم که هر ویدیوشون 300 تا 400 هزار بازدید خورده ولی نتونستن فالوری جذب کنند (مثلاً فالورهاشون در حد 3000 ~ 4000 تا است) و کسی هم بهشون تبلیغ نمیده، مگر فروشگاه هایی با محصولات تقلبی!
اینکه میگم اشباع شده، قبلاً شاید از هر پونصد نفر، یه نفر علاقه و دانش راه اندازی سایت رو داشت ولی الآن میشه گفت که تقریباً از هر چند نفر، یه نفر سایت یا شبکه اجتماعی راه اندازی کرده. ضمن اینکه تمایل عمومی هم به سمت شبکه های اجتماعی رفته. شبکه هایی که بعضی هاشون، حتی یه سرچ ساده برای یافت ویدیو/مطلب، ندارند!
چه نکته جالبی. پس در واقع حتی اگه سایت، بازدیدکننده هم داشته باشه، به دلیل نرخ پایین و تعداد کم تبلیغات و همچنین عدم کلیک بازدیدکننده روی لینک ها، درآمد سایت ها به شدت کم شده. در مقابل، حجم عظیمی از تبلیغات به شبکه های اجتماعی، منتقل شده که صاحب کانال، نیازی به کلیک بازدیدکننده برای دریافت هزینه تبلیغات هم نداره. همون اول هزینه رو دریافت می کنند و اغلب شون از قبل شرط میذارن که هیچ گونه آماری ارائه نمیدن! من زیاد تبلیغات شبکه های اجتماعی رو رصد می کنم. جالب اینجاست که اکثراً هم بازدهی بسیار پایینی دارن. مثلاً طرف داره مرتب به پیج های 400k و 500k تبلیغ میده، بعد میری داخل پیجش، به زحمت 5000 هزار فالور جمع کرده و کامنت هاش هم همش دوست و رفیقاش، براش نوشتند!پنج یا شش سال پیش یه سایت 15هزار بازدید کننده یونیک در روز داشت راحت پنج میلیون درآمد ماهانه داشت. الان یکی از سایت های من الان با همین بازدید یک میلیون به سختی درآمد داره.
بله دقیقا حتی مثلا سایت های کلیکی گزینه هایی دارن برای تبلیغ دهنده ها یوزر کلیک کرد وارد سایت هم شد اگه نرخ خروجش بالا بود میتونه تو پنل سایت شما رو تو لیست سیاه بزاره که تبلیغاتش تو سایت شما به نمایش گذاشته نشه. الان فروش مستقیم تو سایت فقط میتونه منجر به درآمد بشه نباید به تبلیغات دل بست.چه نکته جالبی. پس در واقع حتی اگه سایت، بازدیدکننده هم داشته باشه، به دلیل نرخ پایین و تعداد کم تبلیغات و همچنین عدم کلیک بازدیدکننده روی لینک ها، درآمد سایت ها به شدت کم شده. در مقابل، حجم عظیمی از تبلیغات به شبکه های اجتماعی، منتقل شده که صاحب کانال، نیازی به کلیک بازدیدکننده برای دریافت هزینه تبلیغات هم نداره. همون اول هزینه رو دریافت می کنند و اغلب شون از قبل شرط میذارن که هیچ گونه آماری ارائه نمیدن! من زیاد تبلیغات شبکه های اجتماعی رو رصد می کنم. جالب اینجاست که اکثراً هم بازدهی بسیار پایینی دارن. مثلاً طرف داره مرتب به پیج های 400k و 500k تبلیغ میده، بعد میری داخل پیجش، به زحمت 5000 هزار فالور جمع کرده و کامنت هاش هم همش دوست و رفیقاش، براش نوشتند!
دیگه برای خود واسطه ها هم بخوای اقدام کنی باید اینماد داشته باشی.برای موقت نیاز به درگاه بانکی دارم
درگاه پرداخت نیاز به ای نماد داره
واسطه های پرداخت هم فروشنده اطلاعات هستن(برای مالیات...)
برای موقت چطور میتونم درگاه پرداخت بگیرم؟ برای یکی دو روز
یه نتیجه فرعی هم میشه از نوشته شما گرفت: تبلیغات در سایت های اینترنتی به صورت کلیکی ارزونترین و تبلیغات در شبکه های اجتماعی گرونترین نوع تبلیغ برای آگهی دهنده است.بله دقیقا حتی مثلا سایت های کلیکی گزینه هایی دارن برای تبلیغ دهنده ها یوزر کلیک کرد وارد سایت هم شد اگه نرخ خروجش بالا بود میتونه تو پنل سایت شما رو تو لیست سیاه بزاره که تبلیغاتش تو سایت شما به نمایش گذاشته نشه. الان فروش مستقیم تو سایت فقط میتونه منجر به درآمد بشه نباید به تبلیغات دل بست.