helpmasteri
Registered User
بله با هزینه ها اشنا هستم فقط نیاز به یک شخص حرفه ای که بفهمم دقیقا چه مقدار منابع میخوام نیاز دارمجهت اطلاع
هزینه ها وحشتناکه!
یه جمع و تفریق بزنید ببینید میصرفه.
بله با هزینه ها اشنا هستم فقط نیاز به یک شخص حرفه ای که بفهمم دقیقا چه مقدار منابع میخوام نیاز دارمجهت اطلاع
هزینه ها وحشتناکه!
یه جمع و تفریق بزنید ببینید میصرفه.
باگ شد مجبور شدم دوبار منشن کنم ولی نه آموزش نمیخوام ببینم فقط میخوام بدونم برای این چیزی که من میخوام منابع چقدر نیاز : ))در مورد آشنایی با مفاهیم پینگ و دی ان اس ..خواستی در خدمتیم..
10 جلسه 3 ساعته
دیگه شبکه رو فول میشی..
میتونی اقامت کانادا رو هم بگیری..
مشاهده پیوست 1302748
زنگ بزن این شرکت های شبکه..طرحتو بگو مشاوره رایگان میدن..باگ شد مجبور شدم دوبار منشن کنم ولی نه آموزش نمیخوام ببینم فقط میخوام بدونم برای این چیزی که من میخوام منابع چقدر نیاز : ))
بک لینک بله..دوستان بک لینک برای آمدن به صفحه اول گوگل و رتبه های بالاتر تاثیر داره ؟
ایا بک لینک خارجی گرفتن برای محتوای فارسی هم تاثیر دارد؟
هردوش باید کنارهم باشههرشخصی راه و روش خودش رو برای موفقیت داره ! به نظر من به جای وقت گذاشتن و پایین کشیدن رقبا , باید اون تایم رو برای بهتر شدن کار خودتون بذارید
من بدون بک لینک هم آوردم رتبه اولدوستان بک لینک برای آمدن به صفحه اول گوگل و رتبه های بالاتر تاثیر داره ؟
ایا بک لینک خارجی گرفتن برای محتوای فارسی هم تاثیر دارد؟
انرژی که قبلا گذاشتم دارم از راه دیگه درامدزایی میکنمکدوم موقعیت؟
مفت که نیست پکیج +30 سایت هست که ماهیانه 400دلار هست پیج اتوریتی ادعا میکنه بالای 40 هستبک لینک بله..
هرچی مرتبط تر بهتر...
باید ببینید کلمه و عبارات کلیدی مورد نظرتون چقدر توی سایت هردوتون به انگلیسی بهشون اشاره شده..
اگه مفتیه خوبه..
ولی پولی فکر نکنم بصرفه..
چون شما توی اکوسیستم وب فارسی هستید لینک دادن یکی از یه اکوسیستم دیگه فکر نکنم زیاد اثر بخش باشه..
فارسی بهتره بنظرم. (نظر شخصی)
هردوش باید کنارهم باشه
هم باید محصول خوب ارایه بدی هم رقبا رو حذف کنی
الان فیلیمو داره رقیب هارو حذف میکنه اونم به روش فیلترینگ
تازه انگاری آرشیو تاینی موویز هم که هارد هاش توقیف شد توی سرور های فیلیمو محتویاتش پیدا شده.
سلام چه سرویسی دقیقا میخوایید؟دوستان کسی اینجا با شبکه آشنایی داره ؟ سرور استریم میخوام راه اندازی کنم و هزینه هم پرداخت میشه بابت زحماتتون.
ممنونم (سوالی هست)
دوستان کسی اینجا با شبکه آشنایی داره ؟ سرور استریم میخوام راه اندازی کنم و هزینه هم پرداخت میشه بابت زحماتتون.
ممنونم (سوالی هست)
بنظر من شراکت حرامه..سلام دوستان
کسی تجربه ثبت شرکت داره ؟
از بابت مراحل ثبت و ... سوال ندارم
یه نفر هست پیشنهاد شراکت داده به این صورت که سرمایه نصف نصف و سود و ضرر هم نصف
ایشون برش ها و فنون مذاکره با مشتریش عالیه و میتونه به قول قدیمیا معامله رو جوش بده
بنده 12 13 ساله که تو زمینه طراحی سایت و گرافیک فعالم و طبیعتاً یه سری مشتری و اعتبار خودمو دارم
به نظرتون چطور باید این شراکت پیش بره و انجام بشه؟
بیشتر برام توضیح میدی این همکاری به چه صورت باشه ؟بنظر من شراکت حرامه..
بجاش به شکل همکاری باهم برید جلو..
و مسائل منطقی و مالی و مادی رو به شدت به حرمت ها و احترام ها ارجعیت بدید..
نگاه برای هر همکاری برای من اینطوره :
هرکسی ابتدا یک خائن و دزد پوله ، بعد کم کم طی همکاری باید اعتبار خودشو ثابت کنه..
@s.david.s
نمیدونم..بیشتر برام توضیح میدی این همکاری به چه صورت باشه ؟
روش زوم کن شیشه خورده اخلاقی نداشته باشه .دروغگویی و .............(معرفت گیر منفعت چیزی که ما خیلی توی ایران میبینیم اینم یه شیشه خورده اخلاقی هست)سلام دوستان
کسی تجربه ثبت شرکت داره ؟
از بابت مراحل ثبت و ... سوال ندارم
یه نفر هست پیشنهاد شراکت داده به این صورت که سرمایه نصف نصف و سود و ضرر هم نصف
ایشون برش ها و فنون مذاکره با مشتریش عالیه و میتونه به قول قدیمیا معامله رو جوش بده
بنده 12 13 ساله که تو زمینه طراحی سایت و گرافیک فعالم و طبیعتاً یه سری مشتری و اعتبار خودمو دارم
به نظرتون چطور باید این شراکت پیش بره و انجام بشه؟