- نوشتهها
- 3,306
- لایکها
- 7,288
کتابکدوم صنف؟
کتابکدوم صنف؟
کتاب فروشی؟
ندیدم! چی هست؟کتاب فروشی؟
چرا از سایت کتاب اول آرشیو نمیخری؟
نمیدونم..ندیدم! چی هست؟
ادیت: چک کردم. بد نیست. مثلاً چه تعداد کتابفروشی داره؟ ازش خرید داشتی؟
باید تو بانک اطلاعاتی هم تعریف شه و البته باید تصویر بند انگشتیش هم ایجاد شهیه سری عکس از یه سایت دیگه دستی کپی کردم توی پوشه uploads سایت دوم..
ولی نمایش نمیده..
سطح دسترسی ها استاندارده..
ظاهرا فقط چیزایی که توی خودش آپلود میکنی رو توی قسمت کتابخونه میاره!
چکار میشه کرد؟
ياهو خیلی کمسلام
میخوام تعدادی ایمیل از یک سایت که به یک صنف مشخص ارتباط داره، جمع آوری کنم که بعدا بهشون یک ایمیل تبلیغاتی بفرستم. منتها به نظر میاد بخش زیادیشون ایمیل یاهو هست. به نظرتون این ایمیل های یاهو رو چک می کنند؟ ارزش جمع آوری داره؟
دیگه اون قسمت ( دامنه های تازه ازاد شده ) بالا نمیادامروز بعد چند سال رفتم تو گوگل درایو ، دیدم الی ماشالله بک آپ سایت هام رو گوگل درایوم هست ...
برای چند تا سایت ها هزینه قابل توجهی کرده بودم گفتم برشون گردونم بیکاریم رو پر کنم ؛ متوجه شدم تمام دامنه های ملی رو خود سرویس دهندهام واسه خودشون ثبت کردن !
رفتم تو نیک ببینم لیست دامنه های تازه آزاد شده رو اگر چیزی بکارم اومد ثبت کنم زد شما دسترسی ندارید ، اومدم وارد بشم بازم خطا داد !
کلا بیخیال شدم ، این چند سال چه اتفاقی واسه نیک و ... افتاده ؟
نه از دسترس خارج نشدهناخدای ابرسوار در طوفان
![]()
دوستانی که cdn یا هاست از اروان داشتن سایت هاشون از دسترس خارج شده ؟
من تغیر ندادم مشکلی هم نیست داره باز میشهناخدای ابرسوار در طوفان
![]()
ناخدای ابرسوار در طوفان
![]()
من تغیر ندادم مشکلی هم نیست داره باز میشه
مشتری میتونه پخش کنه همیشه راهی ندارهدوستان یه سوال
من ۸ ۹ ساله یه سایت درمورد کتاب و معرفی کتاب دارم، مدتیه تو فکرم بخش فروشگاه ایبوک بهش اضافه کنم. بنظرتون بازارش چطوره؟
بعد اینکه برای فروش فایل کتاب برای اینکه مشتری نتونه فایل رو تو اینترنت بخش کنه باید به چه فرمتی باشه؟
من فقط چندباری از فیدیبو کتاب گرفتم سایت های دیگه رو نمی تونم چطوریه![]()
بازار کتاب خرابه،اسفناکدوستان یه سوال
من ۸ ۹ ساله یه سایت درمورد کتاب و معرفی کتاب دارم، مدتیه تو فکرم بخش فروشگاه ایبوک بهش اضافه کنم. بنظرتون بازارش چطوره؟
بعد اینکه برای فروش فایل کتاب برای اینکه مشتری نتونه فایل رو تو اینترنت بخش کنه باید به چه فرمتی باشه؟
من فقط چندباری از فیدیبو کتاب گرفتم سایت های دیگه رو نمی تونم چطوریه![]()