سلام
دوستان برای راه اندازی دفتر کار تو حوزه دیجیتال مارکتینگ و طراحی سایت و ... پیشنهادتون چیه ؟
بخوام ثبت شرکت کنم حداقل 2-3 نفر باید باشن که بشه با مسئولیت محدود ثبت کرد
باید اصول شرکت داری بلد باشی
قوانین حقوقی، اساسنامه، مجمع و...
همشون مسئولیت محدودن، تعاونی و خاص و عام که نمیتونی بگیری
از سئو محلی شروع کن، مثلا طراحی سایت کرج و... خواستی میارمت بالا
تعدا رقبا فوق الاده زیاده! آمار یه کلمه شخمی که سرچ خور نیست رو درآوردم بالای صد نفر رقیب داشت!! ساده ترینش این بود سختش دیگه بدتره
تجربه داری تو این کار؟؟
اونایی که طراحی ایت کار میکنن فکر نکن میشینن با المتور و قالب یه چیزی سرهم میکنن، بیشتر از 10 دقیقه هم وقت نمیزارن، همه طراحی ها از قبل آماده دارن. بخوای وقت کشی کنی هیچ فایده نداره
جدی صفحه سفید آپلود کردی؟
حیف که اینجا عمومیه مگرنه میگفتم چی باید آپلود کنی

نمیدونم این همه سایت همه همینطوری وصل شدن به درگاه بانک؟؟ همه تعطیل کردن یا چند سالی منتظر موندن؟؟ این که از کار اداری هم بدتر شد، فکر کردن اینم اداره هست امروز برو فردا بیا سیستم قطعه.
سرچ کردم گرفتن ای نماد، اونم آخرش میرفت به آپلود مجوز، سرچ کردم درگاه بانکی... درگاه واسط اومد. اونا هم فروشنده اطلاعاتن منتظرن بیای آمارت رو بفروشن به دارایی حساب بانکیت رو ببندن یا اخطار بفرستن، همون اول نمیگه مسیر درستش اینه
یکی از دوستان انجام داده تازه رسیده به مرحله پلیس اماکن!!! حداقل سه ماه طولش میدن، تمام ماه های سال رو بشینیم واسه یه کار ده دقیقه ای؟؟
فکر کردن اینم مغازه هست که جواز بیار! ثبت شرکت هم بود تموم شده بود
ثبت شرکت مهم نیست
مهم مهارت و تخصصشه
مگرنه یک نفر توی خونه میتونه با همه شرکت ها رقابت کنه
توی دیجیتال مارکتینگ فقط رتبه و نمونه کار مهمه
یه نفر رو میشناختم به مشتری هاش میگفت سرچ کنید سئو در چلغوز آباد ما رتبه یکیم!! اونا هم باورشون میشد. نمیفهمیدن که همچین چیزی اصلا رقیب نداره.
باید با زبون بازی و چاپلوسی مشتری جذب کنید
مگرنه طرف شرکت هم نداشت میگفت شرکت دارم...