• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
آ بــ ــا د ا نــ مــ :general304::general307:

کدوم موسسه؟

از خودمون میتونی تهیه کنی :general307:
آیپی ایران هم خواهیم داشت اگه اسکریپتمون تمام بشه کارش فعلاً از حدود 20-30 کشور متغیر هست.
پایداری 99.99 درصد :دی

لینک بده
توی گوگل وب مستر تولز کارهاشو کی انجام دادی؟

مدت زمانی که بازدید تو سایت میمونه چقدره !!!؟؟؟

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
مدت زمانی که بازدید تو سایت میمونه چقدره !!!؟؟؟
30 ثانیه الی یک دقیقه.
میشه 15 ثانیه هم کرد (بازدید دو برابر میشه)
کمتر از این نمیشه
قیمت ها و تعداد بازدید روی 30 ثانیه هست که باز هم خیلی خوبه
پاپ آپ رو معمولاً خیلی ها زودی میبندند و اصلاً میان بلاک میکنند معلوم نیست که....

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
دوستان رنگبندی و لوگو و... چطوره؟
ufont.ir

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

ufont

لایک‌ها
4,086
30 ثانیه الی یک دقیقه.
میشه 15 ثانیه هم کرد (بازدید دو برابر میشه)
کمتر از این نمیشه
قیمت ها و تعداد بازدید روی 30 ثانیه هست که باز هم خیلی خوبه
پاپ آپ رو معمولاً خیلی ها زودی میبندند و اصلاً میان بلاک میکنند معلوم نیست که....
دادا پاپ اپ بخوام بگیرم واسه سایتم بنظرت چقدر پول بگیرم ؟ من تو کار قیمت و . نیستم
ufont[.]ir

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
دوستان رنگبندی و لوگو و... چطوره؟
ufont.ir

خیلی خوبه اما سعی کن لوگو رو بیشتر کار کنی
نمیگم سبز یکنواخت باشه اما سعی کن یه زنگ تیره در کنارش بزنی تا زننده نباشه...
فوت منوی سمت راست هم ریزتر باشه (از نظر پهنا) ...
سعی کن زمینه روشن تر باشه و ترجیحاً سبز نباشه تا بیش از حد ست نباشه...

سایتت هم خیلی خوبه
بهت تبریک میگم سایت خوشگلی داری :general504:

ufont

لایک‌ها
4,086
خیلی خوبه اما سعی کن لوگو رو بیشتر کار کنی
نمیگم سبز یکنواخت باشه اما سعی کن یه زنگ تیره در کنارش بزنی تا زننده نباشه...
فوت منوی سمت راست هم ریزتر باشه (از نظر پهنا) ...
سعی کن زمینه روشن تر باشه و ترجیحاً سبز نباشه تا بیش از حد ست نباشه...

سایتت هم خیلی خوبه
بهت تبریک میگم سایت خوشگلی داری :general504:
ممنون از کمکت.اره یکم بیشتر باید کار کنم.لطف داری چشات قشنگ میبینه

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
دادا پاپ اپ بخوام بگیرم واسه سایتم بنظرت چقدر پول بگیرم ؟ من تو کار قیمت و . نیستم
ufont[.]ir

تبلیغات پاپ آپ؟
نمیدونم بستگی داره اما ارزش نداره پاپ آپ بذاری
به نظر یه گوشه از سایتت (میتونه لینک به ساب دامنه باشه) تبلیغات ورودی گوگل رو بکن....

حداقل قیمت پاپ آپ 50 هزار تومان هست (اگر بنرت 5 هزار تومان باشه!!)
که فکر میکنم خیلی ارزش نداره
اگر از نظر هاست مشکلی داری تا دو گیگ مهمان ما باشی مشکلی نیست :دی (تا ده گیگ برای شما به شرط استفاده منطقی از منابع سرور عیدی 93)

ufont

لایک‌ها
4,086
تبلیغات پاپ آپ؟
نمیدونم بستگی داره اما ارزش نداره پاپ آپ بذاری
به نظر یه گوشه از سایتت (میتونه لینک به ساب دامنه باشه) تبلیغات ورودی گوگل رو بکن....

حداقل قیمت پاپ آپ 50 هزار تومان هست (اگر بنرت 5 هزار تومان باشه!!)
که فکر میکنم خیلی ارزش نداره
اگر از نظر هاست مشکلی داری تا دو گیگ مهمان ما باشی مشکلی نیست :دی (تا ده گیگ برای شما به شرط استفاده منطقی از منابع سرور عیدی 93)
ممنونم.بحث مشکل نیست از وقتی سایت رو زدم گفتم پاپ اپ نمیزارم و اتفاقا خیلی هم بدم میاد ولی مثل که فایده نداره خیلی ها شعور ندارن .دی

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
ممنون از کمکت.اره یکم بیشتر باید کار کنم.لطف داری چشات قشنگ میبینه

خواهش میکنم
یک مسئله دیگه
این بلوک بندی های فونت ها اگر تعدادش بیشت بشه یعنی عکس ها رو کوچکتر کنی خیلی بهتر میشه چون الان موبایلها بازدیدش تقریباً بیشتر از کاربران کامپیوتر هست و باید روی 5 اینچ میانگین در نظر بگیری که باللاخره آندروید یا هر چی باشه مرورگر کوچیک هیچی نداشته باشه هر کدوم رو توی یه خط داشته باشه
البته اگر کاملاً واکنش گرا باشه خیلی بهتره....

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
ممنونم.بحث مشکل نیست از وقتی سایت رو زدم گفتم پاپ اپ نمیزارم و اتفاقا خیلی هم بدم میاد ولی مثل که فایده نداره خیلی ها شعور ندارن .دی

به خاطر هزینه و درآمد میذارید؟

ufont

لایک‌ها
4,086
خواهش میکنم
یک مسئله دیگه
این بلوک بندی های فونت ها اگر تعدادش بیشت بشه یعنی عکس ها رو کوچکتر کنی خیلی بهتر میشه چون الان موبایلها بازدیدش تقریباً بیشتر از کاربران کامپیوتر هست و باید روی 5 اینچ میانگین در نظر بگیری که باللاخره آندروید یا هر چی باشه مرورگر کوچیک هیچی نداشته باشه هر کدوم رو توی یه خط داشته باشه
البته اگر کاملاً واکنش گرا باشه خیلی بهتره....
قالب ک رسپانسیو کامل هست.من با موبایل هم میرم این 7
ny9ytuqu.jpg

به خاطر هزینه و درآمد میذارید؟
واسه درامدش لاقر هزینه هاشو خودش در بیاره
پ.ن:دیجیکالا واسه شما باز میشه؟
یبار باهاش کار داشتیم از سر شب تا حالا باز نمیشه خخخ

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
قالب ک رسپانسیو کامل هست.من با موبایل هم میرم این 7
ny9ytuqu.jpg

واسه درامدش لاقر هزینه هاشو خودش در بیاره
پ.ن:دیجیکالا واسه شما باز میشه؟
یبار باهاش کار داشتیم از سر شب تا حالا باز نمیشه خخخ

خوبه

چه هزینه هایی داره مگه؟

دیجی کالا باز میشه.

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
این مطلب رو توی یکی از فروم ها دیدم گفتم اینجا کپی کنم تا شاید جرقه ای باشه برای دوستان وبمستر
چند روز پیش هم اینجا گفتم تو ایران اکثر وبمسترا زیر 25 سال هستن که به خاطر خیلی از مشکلات سایتهاشون به مشکل بر میخوره و حمایت خوبی از نت تو ایران نمیشه
و اینم لیست پر درآمدتزین سایت ها که وبمستراشون زیر 30 سال دارن
البته این آمار برای چند وقت پیشه و سن هم فکر کنم به زمان تاسیس اون سایتشون برمیگرده

پردرآمدترین سایتهای ساخته شده توسط افراد زیر 30 سال

RANK....................NAME............................site...................AGE...........ANNUAL TURNOVER

1.................Mark Zuckerberg..................Facebook...............23..................$700 MIllion.....

2.................Andrew Gower....................Runescape.............28..................$650 MIllion.....

3.............lake Ross and David Hyatt...........Mozilla..................22.................$120 MIllion......

4.....................Chad Hurley....................Youtube.................30.................$85 MIllion.......

5......................ngelo Sotira..................Deviant ART.............26.................$75 MIllion.......

6......................John Vechey...............PopCap Games...........28.................$60 MIllion.......

7....................Alexander Levin................WordPress..............23.................$57 MIllion.......

8...................Alexander Levin...............Image Shack.............23.................$56 MIllion.......

9......................Jake Nickell....................Threadless..............28.................$50 MIllion.......

10.....................Sean Belnick...................Biz Chair................20.................$42 MIllion.......

11.....................Kevin Rose........................Digg..................30.................$31 MIllion.......

12...................Robert Small......................MiniClips...............24.................$23 MIllion.......

13....................Ryan Block......................Engadget..............25.................$20 MIllion.......

14....................Aodhan Cullen................Stat Counter...........24.................$18 MIllion.......

15.......................Tom Fulp....................Newgrounds...........29.................$15 MIllion.......

16.........Rishi Kacker and Matt Pauker..........Voltage...............24.................$12 MIllion.......

17.......................Markus Frind...............Plenty Of Fish..........29.................$10 MIllion.......

18.........Catherine and David Cook.........My Year Book........17 & 19.............$10 MIllion.......

19.......................Fredrik Neij................The Pirate Bay..........28................$10 MIllion.......

20...................DAVID LEVICH...............Iced Out Gear..........25................$10 MIllion.......

21.....David Hauser & Siamak Taghaddos.......GotvMail...............24................$8 MIllion........

22.....................Jermaine Griggs.............Hear and Play...........23................$5 MIllion........

23......................Jay Westerdal...............Domain Tools...........29................$5 MIllion........

24.......................Ashley Qualls...............What Ever Life.........17................$3 MIllion........

25.....................Mario Lavandeira.............Perez Hilton............29................$3 MIllion........

26..........................Ben Way...................Rain Makers............27...............$2.2 MIllion......

27.........................Lauris Liberts...................Frype.................25................$2 MIllion.......

28.......................Alex Tew............Million Dollar Homepage......22...............$1.6 MIllion.....

29......................Rob Benwell...........Blogging to the Bank........23...............$1.2 MIllion.....

30.........................Matt Wegrzyn...................Bodis.................19..............$1 MIllion........

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
این مطلب رو توی یکی از فروم ها دیدم گفتم اینجا کپی کنم تا شاید جرقه ای باشه برای دوستان وبمستر
چند روز پیش هم اینجا گفتم تو ایران اکثر وبمسترا زیر 25 سال هستن که به خاطر خیلی از مشکلات سایتهاشون به مشکل بر میخوره و حمایت خوبی از نت تو ایران نمیشه
و اینم لیست پر درآمدتزین سایت ها که وبمستراشون زیر 30 سال دارن
البته این آمار برای چند وقت پیشه و سن هم فکر کنم به زمان تاسیس اون سایتشون برمیگرده

پردرآمدترین سایتهای ساخته شده توسط افراد زیر 30 سال

RANK....................NAME............................site...................AGE...........ANNUAL TURNOVER

1.................Mark Zuckerberg..................Facebook...............23..................$700 MIllion.....

2.................Andrew Gower....................Runescape.............28..................$650 MIllion.....

3.............lake Ross and David Hyatt...........Mozilla..................22.................$120 MIllion......

4.....................Chad Hurley....................Youtube.................30.................$85 MIllion.......

5......................ngelo Sotira..................Deviant ART.............26.................$75 MIllion.......

6......................John Vechey...............PopCap Games...........28.................$60 MIllion.......

7....................Alexander Levin................WordPress..............23.................$57 MIllion.......

8...................Alexander Levin...............Image Shack.............23.................$56 MIllion.......

9......................Jake Nickell....................Threadless..............28.................$50 MIllion.......

10.....................Sean Belnick...................Biz Chair................20.................$42 MIllion.......

11.....................Kevin Rose........................Digg..................30.................$31 MIllion.......

12...................Robert Small......................MiniClips...............24.................$23 MIllion.......

13....................Ryan Block......................Engadget..............25.................$20 MIllion.......

14....................Aodhan Cullen................Stat Counter...........24.................$18 MIllion.......

15.......................Tom Fulp....................Newgrounds...........29.................$15 MIllion.......

16.........Rishi Kacker and Matt Pauker..........Voltage...............24.................$12 MIllion.......

17.......................Markus Frind...............Plenty Of Fish..........29.................$10 MIllion.......

18.........Catherine and David Cook.........My Year Book........17 & 19.............$10 MIllion.......

19.......................Fredrik Neij................The Pirate Bay..........28................$10 MIllion.......

20...................DAVID LEVICH...............Iced Out Gear..........25................$10 MIllion.......

21.....David Hauser & Siamak Taghaddos.......GotvMail...............24................$8 MIllion........

22.....................Jermaine Griggs.............Hear and Play...........23................$5 MIllion........

23......................Jay Westerdal...............Domain Tools...........29................$5 MIllion........

24.......................Ashley Qualls...............What Ever Life.........17................$3 MIllion........

25.....................Mario Lavandeira.............Perez Hilton............29................$3 MIllion........

26..........................Ben Way...................Rain Makers............27...............$2.2 MIllion......

27.........................Lauris Liberts...................Frype.................25................$2 MIllion.......

28.......................Alex Tew............Million Dollar Homepage......22...............$1.6 MIllion.....

29......................Rob Benwell...........Blogging to the Bank........23...............$1.2 MIllion.....

30.........................Matt Wegrzyn...................Bodis.................19..............$1 MIllion........

یه دل میگه بگو چی کشیدی چی شد... :general503:
یه دل میگه نگو....:D
:general307:
ایرانیها به هر چی رسیدند....
اگر زیرساخت مناسبی داشتند ....

ما تو بدترین شرایط چه زجرها که نکشیدیم.
مردم گرسته اند نمیدونند اینترنت چیه..
رقابت ما کلاهبردار کردن طرف مقابل و .... کثیف ترین رقابت دنیا رو داریم....
ایرانیها اصولاً هیچ ویژگی خاصی ندارند بلکه از هم سرقت میکنند....

این خیلی بده که ما به فکر خودمون باشیم و بقیه رو..... :general503::general503:

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
آ بــ ــا د ا نــ مــ :general304::general307:

کدوم موسسه؟

از خودمون میتونی تهیه کنی :general307:
آیپی ایران هم خواهیم داشت اگه اسکریپتمون تمام بشه کارش فعلاً از حدود 20-30 کشور متغیر هست.
پایداری 99.99 درصد :دی

لینک بده
توی گوگل وب مستر تولز کارهاشو کی انجام دادی؟
هیچی همون که سود زیاد میده :D
تو پ.خ باهم صحبت کرده بودیم:general406:

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
کی گفت نمیده؟!!؟؟!!
میگم تونستید ارتقاش بدید؟!
حداقل سرما یه رو از بانک مرکزی بگیر :دی
اینجا منطقه آزاد تجاریه بانکش هم بخوای بزنی 1 هزار میلیارد هست نه 4 هزار میلیارد
موسسی مالی کمتره اما تعاونی بهتره :دی

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
این پلاگینای وردپرس چرا هروقت آپدیت میکنن و نسخه جدید میدن گند میزنن؟!!! XML Sitemap Generator for WordPress 4.0 مشکل داره کلا حذفش کردم :| فقط دارم از سایت مپ یوآست استفاده میکنم ببینم اون دیگه کی خراب میشه!!

بالا