hellbrain666
Registered User
وب سایت نمونه استت سون قاتی کرده داره آمار tbs.ir رو نشون میده...:general210:
یکی من از جونم میگذرم :general707:نياز به 2 عدد وبمستر براي نصب و تست پكيج سامانه خبرخوان (پوسته و پلاگين و تنظيمات - داكيومنت راهنما هم موجود هست) تحت وردپرس دارم :دي
بديهي است كه پكيج , رايگان جهت استفاده در اختيار اين 2 دوست كه تست انجام مي دهند قرار ميگيرد . پ خ بزنيد لطفا
شاهکار اخیر الگانت تمز مناسب است !دوستان بهترین قالبی که میتونم روی سایتم داشنه باشم چیه معرفی کنیدش.
سایتم مربوط به اخبار تکنولوژی و بررسی و...هست.
چند تا چیزم یادم بدید که چیکار کنم تو گوگل بالا بیام
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
حاضرنياز به 2 عدد وبمستر براي نصب و تست پكيج سامانه خبرخوان (پوسته و پلاگين و تنظيمات - داكيومنت راهنما هم موجود هست) تحت وردپرس دارم :دي
بديهي است كه پكيج , رايگان جهت استفاده در اختيار اين 2 دوست كه تست انجام مي دهند قرار ميگيرد . پ خ بزنيد لطفا
با نزول عکس دختر ایرانی از جایگاه اول به دوم به آینده وب امیدوار شدم : ))
مشاهده پیوست 588252
چ خبره بابا :دی مگه پکیج گرفتی :دییک سفر به تهران و نمایشگاه کتاب دو روزه 500ت خرج برداشت
پکیج فرغونی چنده من سایت هام پنالتی که هیچ دو کارته هم بشن از این جور جاد جمبل ها استفاده نمیکنمچ خبره بابا :دی مگه پکیج گرفتی :دی
حالا چی گرفتی که 500 تومن برا دو روز خرج برداشت؟؟؟پکیج فرغونی چنده من سایت هام پنالتی که هیچ دو کارته هم بشن از این جور جاد جمبل ها استفاده نمیکنم
275هارد اکسترنال یک گیگ + چنادین عنوان کتابحالا چی گرفتی که 500 تومن برا دو روز خرج برداشت؟؟؟
یک ترابایت رو گرون خریدی! :دی275هارد اکسترنال یک گیگ + چنادین عنوان کتاب
یک ترابایت رو گرون خریدی! :دی
بزار بازدید های آخرش رو هم بگیره گناه داره :دیکسی در فیلترینگ اشنا نداره ؟
دو سایت هست که تا چند روز دیگه فیلتر میشند ، ولی میخوام زودتر فیلتر بشند