• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✿✪❤ طـــرز تهــیه انــواع دســـر ❤ ✿✪

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
نکات مهم در تهیه سالاد
salad.jpg


نکات مهم در تهیه سالاد

سبزی ها را بعد از شستن در آبکشی ریخته تا آب آن کاملا گرفته شود.سپس برای سالاد خرد نمایید.
همیشه برای تهیه سالادهای سبزی از سبزیجات و میوه های تازه استفاده نمایید تا سالاد شما طراوت بیشتری داشته باشد و مطبوع تر باشد.
اگر در سالاد از کنسرو ماهی یا تخم مرغ ژخته استفاده می نمایید حتما هنگام سرو سالاد تخم مرغ و کنسرو را اضافه نمایید.
سس سالاد باید نزدیک صرف سالاد با آن مخلوط شود زیرا در صورتیکه سس زودتر در سالاد بریزیم سبزیها پلاسیده می شوند و آب می اندازند.
سرکه سالاد به طور متوسط باید یک سوم روغن زیتون باشد مگر آنکه سالاد را ترش تر دوست داشته باشیم.
نمک و فلفل را باید در سرکه حل کنیم و بعد روغن روغن زیتون را به آن اضافه نمائیم .
در صورتیکه بخواهیم در سالاد سیب زمینی بریزیم ، سیب زمینی را اول با سرکه و نمک و فلفل مخلوط می کنیم ، بعد روغن زیتون را می ریزیم زیرا در این صورت ترشی بهتر جذب سیب زمینی میشود.
در صورت مصرف کنسرو قارچ احتیاج به سرخ کردن ندارد.
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد سلوری

مواد لازم
سلوری (سلوری نوعی سبزی است ، شبیه کلم قمری با عطر و طعم کلم.) متوسط 2 عدد در حدود 300 تا 400 گرم
هویج 400 گرم
کشمش سبز 100 گرم
مغز بادام پوست گرفته 100 گرم
خامه 150 تا 200 گرم
آبلیمو 2 تا 3 قاشق سوپخوری
شکر 2 قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه
برای گرفتن پوست بادام در صورت آماده نبودن،مقداری آب جوش روی بادام می ریزیم و بعد از چند دقیقه پوست آن به آرامی گرفته می شود.
سلوری و هویج را پوست کنده ،می شوئیم ، خشک کرده ، با چرخ مخصوص به شکل رشته های باریک خلال می نمائیم و یا با کارد ورقه نازک نموده ، به اندازه چوب کبریت ظریف خلال می کنیم.
خامه و شکر و آبلیمو و کمی نمک را مخلوط می کنیم . بادام و کشمش را داخل سلوری و هویج می ریزیم ، هم می زنیم . سس خامه را در سس خوری ریخته ،همراه سالاد سر میز می بریم و موقع مصرف سس را داخل سالاد ریخته و مخلوط می نمائیم.
به طور کلی در تمام سالادهای سبزی باید موقع صرف ، سس آن را مخلوط نمود تا سبزیجات آب نینداخته و طراوت و لطافتش را از دست ندهد.

منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد مش

مواد لازم

مغز یک عدد کاهو
250 گرم مش
2 عدد گوجه فرنگی متوسط قاچ شده
4 تا 5 عدد تربچه نازک ورقه شده
1 عدد فلفل قرمز خلال شده
4 قطعه فیله ماهی قزل آلا سرخ شده (یا یک قوطی کنسرو ماهی تن)


طرز تهیه
مش نوعی سبزی بسیار لطیف و خوش طعم شبیه بولاغ اوتی (آب تره یا شاهی آبی) می باشد. در خارج فراوان است . چنانچه این سبزی در دسترس نبود ، می توان از آب تره استفاده نمود.مش دارای شن فراوان است ، باید آن را در ظرف بزرگ آب سرد ریخت و چندین بار باید آن را از روی آب گرفت و آب را عوض نمود تا شن آن کاملا رسوب کرده و آخرین آب بدون شن باشد. بعد مش تمیز شده را میان حوله می ریزیم تا آب آن گرفته شود .

برگ های کاهو را از هم جدا کرده ، می شوئیم و خشک می نمائیم . ظرف قشنگ مناسبی را انتخاب کرده ، دور آن را یک ردیف برگ کاهو می چینیم و مش و خلال فلفل و قطعات گوجه فرنگی را مخلوط نموده در سالادخوری می ریزیم و قطعات ماهی را دور آن می چینیم . بعد سس سالاد را به طریق زیر آماده می نمائیم

1 عدد پیاز سفید متوسط رنده شده را با دو قاشق سوپخوری سرکه و کمی نمک و فلفل و 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون مخلوط می نمائیم و سس را روی سالاد می دهیم.

برای تزئین ، 2 عدد تخم مرغ پخته سفت را رنده کرده با 1 تا 2 قاشق جعفری ، نعناع و ترخان خرد کرده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم و آن را به شکل مخروط وسط سالاد می ریزیم . تربچه های حلقه شده را روی سالاد می ریزیم.

منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد اولیویه

مواد لازم

مرغ 750 گرم
تخم مرغ سفت شده 4 عدد
نخود سبز یک پیمانه
هویج متوسط 1 تا 2 عدد
خیار شور 150 گرم
سیب زمینی اسلامبولی یک کیلوگرم
سس مایونز 2/5 پیمانه
سرکه و آبلیمو
نمک و فلفل به مقدار لازم

saladolivier.jpg


سالاد اولیویه
طرز تهيه

مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده و چند برگ جعفری و یکی دو عدد هویج و کمی نمک میپزیم بطوری که بعد از پختن یکی دو عاشق بیشتر آب نداشته باشد.

نخود و سیب زمینی را جداگانه میپزیم ، سپس مرغ را پس از بیرون کشیدن استخوانهایش خرد می کنیم ، بعد هویج و سیب زمینی را چهارگوش کوچک خرد میکنیم و دو تا سه قاشق از سس مایونز را کنار میگذاریم و بقیه آنرا با 3 تا 4 قاشق سوپخوری سرکه یا آب لیمو و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و مواد پخته شده و خرد شده را با این سس مخلوط کرده نخود و خیار شور را نیز میریزیم تمام مواد را به هم میزنیم ، آنگاه سالاد آماده شده را در دیس میریزیم و روی آن را با پشت قاشق صاف میکنیم و سس مایونز کنار گذاشته شده را روی آن میمالیم و با دانه های زیتون و حلقه های خیار شور و ... روی آن را تزئین میکنیم .
می توان سالاد اولیویه را به تعداد نفرات در برگهای کاهو ریخت و روی آن را با یک حلقه مایونز در قیف و یک عدد زیتون تزئین نمود .
می شود در سس مایونز سالاد اولیویه 100 گرم خامه نیز اضافه نمود در این صورت 2 پیمانه سس مایونز کافیست.

منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد تربچه

مواد لازم

کاهو 1 عدد
تربچه ورقه شده 350 گرم
پنیر موزارلای خلال شده 150 گرم
پنیر فتا حبه ای 100 گرم
فلفل سبز خلال شده 1 عدد
خیار شور ورقه شده 4 عدد
کشمش سبز 2 قاشق سوپخوری
سرکه 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه
تربچه ها را در کاسه ای بریزید، سرکه را اضافه کرده کمی هم بزنید تا تربچه ها به سرکه آغشته شوند .سپس نمک و کمی جعفری اضافه مخلوط نمایید.

پنیر موزارلای خلال شده را با کمی سرکه و روغن زیتون مزه دار نمایید. بعد از آن پنیر فتا را هم حبه ای برش نموده روی آن بریزید، سطح ظرف مورد نظر را با کاهوی خرد شده پوشانده و مواد فوق را روی بستری از کاهو بریزید سپس سس آماده را روی سالاد تربچه ریخته و با جعفری خرد شده تزیین و سپس سرو نمایید.

منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد پرتقال و نعنا

مواد لازم

پرتقال 4 عدد
خرما 12 عدد، بدون پوست و خرد شده
نعنا يك بوته كوچك شسته و ساطوري شده (مقداري برگ درسته را براي تزئين سالاد نگه داريد)
شربت گل سرخ يا گلاب يك قاشق چايخوري

روش تهیه
ابتدا پرتقال‌ها را پوست گرفته، تكه تكه كرده و پوست سفيد روي هر تكه را جدا كنيد. حالا پرتقال‌ها را در كاسه‌اي بريزيد و خرماها را كه با برش‌هاي طولي خرد كرده‌ايد، به آن اضافه كنيد. نعنا‌هاي ساطوري شده و شربت گل سرخ را هم مي‌توانيد در همين ظرف بريزيد و خيلي آرام محتويات داخل كاسه را هم بزنيد. حالا سالاد را بين 4 ظرف كوچك‌تر تقسيم كرده و روي آن را با برگ‌هاي درسته نعنا تزئين كنيد. اين سالاد را مي‌توانيد همراه با مقداري ماست و پنكيك، به‌عنوان صبحانه ميل كنيد يا با اضافه كردن مقداري بستني وانيلي، آن را مثل پودينگ سرو كنيد.

منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد جوجه

مواد لازم

جوجه پخته شده 1عدد
کنسرو نخود سبز یک قوطی
خیارشور 250 گرم
سُس مایونز یک پیمانه
سرکه 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به قدر کافی

طرز تهیه
استخوان های جوجه را می گیریم و با قیچی به شکل خلال خرد می کنیم. خیار شور را هم خلال می کنیم، سُس مایونز را با سرکه و نمک و فلفل و کمی خردل مخلوط کرده و جوجه و خیارشور و نخودفرنگی را داخل این سُس می ریزیم. می توانیم یکی دو عدد فلفل دلمه ای را به این سالاد اضافه نمائیم. سالاد را در ظرف ریخته و اطرافش را با حلقه های پیاز و فلفل سبز و تخم مرغ سفت تزئین می نماییم.

منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد پانزانلا

مواد لازم

نان تست مكعبي‌شده 300گرم
سركه بالزاميك دو قاشق غذاخوري
روغن زيتون پنج قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زیتون بی دانه به ميزان لازم
گوجه‌فرنگي درشت خردشده 700 گرم
خيار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک از هر کدام يك عدد
سير يك حبه

saladpanzanella.jpg


طرز تهيه

يك سالاد خوشمزه و سالم كه در ايتاليا پرطرفدار است و مطمئنم كه شما هم از آن خوشتان مي‌آيد. ابتدا نان‌ها را داخل فر مي‌گذاريم تا برشته شود. در ظرف گودي تمام مواد را با هم مخلوط كرده رويش را با سلفون مي‌بنديم و به مدت 30 دقيقه در يخچال مي‌گذاريم تا طعم‌ها با هم آميخته شود.
هنگام سرو سالاد، نان‌ها را اضافه كرده و به آرامي هم مي‌زنيم و آن را با زيتون تزئين مي‌كنيم.

منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد بادنجان

مواد لازم

بادنجان قلمي چهار عدد
ماست معمولي يا موسير دو پيمانه
روغن زيتون نصف پيمانه
نمك به ميزان لازم

saladbadenjan.jpg


طرز تهيه
بادنجان‌ها را در فر يا روي حرارت اجاق كباب كرده پوست آنها را بگيريد. در ظرف گودي قرار داده روي آن روغن زيتون و كمي نمك اضافه كرده و به كمك گوشت‌كوب يا يك قاشق چوبي، بادنجان‌ها را كاملا له كنيد. سپس ماست را اضافه كرده و خوب با بادنجان‌ها مخلوط و در ظرف ريخته، سطح آن را تزئين كنيد

منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد کاهو و کاسنی

مواد لازم

كاهو پيچ خردشده 10 برگ
كاسني خردشده پنج برگ
كاهو بنفش براي تزئين به ميزان لازم
پنير ليقوان خردشده دو قاشق سوپخوري
كشمش يك قاشق سوپخوري
روغن زيتون سه قاشق سوپخوري
نمك و فلفل و سس بالزامیک به ميزان لازم

saladkahovakasni.jpg


طرز تهيه
كاهو پيچ، كاسني، كشمش، روغن زيتون، نمك و فلفل را داخل ظرف ريخته و هم مي‌‌زنيم و داخل ظرف سرو سالاد مي‌‌ريزيم. سپس كاهو بنفش را به شكل گرد در آورده وسط ظرف سالاد گذاشته، پنير خردشده را روي سالاد به صورت نامنظم مي‌‌ريزيم و كمي سس بالزاميك روي سالاد ريخته و سرو مي‌‌كنيم.

منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد لوبیا سبز

مواد لازم

لوبيا سبز 100 گرم
خيارشور و هویج از هر کدام 100 گرم
سيب‌زميني 200 گرم
آبليمو و سس مايونز به ميزان لازم
روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم

saladlobiasabz.jpg


طرز تهيه
لوبياهاي شسته و از وسط دو نصف شده را در آب جوش مي‌‌ريزيم و به مدت 15 دقيقه با حرارت ملايم مي‌‌پزيم. لوبيا را پس از اين كه در سبد ريختيم فورا در آب سرد مي‌‌ريزيم تا رنگ لوبياها سبز بماند. هويج را هم نيم‌پز و خرد كرده، سيب‌زميني را هم پس از پختن خرد مي‌‌كنيم. خيارشور خردشده، هويج، لوبياسبز و سيب‌زميني را مخلوط مي‌‌كنيم. با استفاده از سس مايونز، آبليمو، نمك، فلفل و روغن زيتون هم مقداري سس درست كرده و روي سالاد مي‌‌ريزيم و خوب مخلوط مي‌‌كنيم، سالاد را به مدت يك ساعت در يخچال گذاشته سپس سرو مي‌‌كنيم.

منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد اسفناج و گریپ فروت

مواد لازم

برگ اسفناج 10 برگ
كلم بنفش خردشده چهار قاشق سوپخوري
فيله گريپ‌فروت 10 تكه
روغن زيتون سه قاشق سوپخوري
آب پرتقال يك پيمانه
كاهو و كنجد به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم

saladesphenajvagripfrot.jpg



طرز تهيه
كلم را كف ظرف ريخته برگ‌هاي اسفناج را با فيله گريپ‌فروت به صورت لايه لايه مي‌چينيم. آب پرتقال را روي مواد ريخته، روغن زيتون و سركه بالزاميك را اضافه مي‌كنيم. كاهو را خرد كرده كمي كنجد روي سالاد مي‌ريزيم و در صورت نياز نمك و فلفل را اضافه مي‌كنيم.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد شارلوت سبزی

مواد لازم

سيب‌زميني‌ پخته شده يك كيلوگرم
كره 100 گرم
لبو و گل کلم پخته شده از هر کدام نيم كيلوگرم
شير يك پيمانه
هويج و نخود فرنگی پخته‌شده از هر کدام نيم كيلوگرم
نمك و فلفل به ميزان لازم

saladsharlotsabzi.jpg


طرز تهيه

سيب‌زميني‌ها را كوبيده با كره، شير و مقداري نمك و فلفل مخلوط كرده و به صورت پوره در مي‌آوريم. همه سبزي‌ها را جداگانه پوره كرده و درون قالب را كيسه نايلوني گذاشته، به ترتيب پوره سيب‌زميني و پوره هويج را ريخته و مواد را با پشت قاشق فشرده مي‌كنيم. دوباره كمي پوره سيب‌زميني را روي لايه هويج مي‌ريزيم و فشرده مي‌كنيم. از پوره نخودفرنگي يك لايه روي مواد مي‌ريزيم و يك لايه نازك پوره سيب‌زميني اضافه و فشرده مي‌كنيم. پوره گل كلم و لبو را هم به همين صورت به لايه‌ها اضافه مي‌كنيم وسط آنها پوره سيب‌زميني مي‌ريزيم (از پوره سيب‌زميني براي چسبيدن مواد و نگه داشتن لايه‌ها استفاده مي‌شود.)

لبه‌هاي نايلون را روي هم آورده، ظرف را به مدت دو ساعت در يخچال مي‌گذاريم. سپس آن را خارج كرده و در ظرف مورد نظر بر مي‌گردانيم و نايلون را از روي آن جدا مي‌كنيم.

منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
چیکن پاستا

مواد لازم

پاستاي صدفي نصف بسته
سس مايونز چهار قاشق غذاخوري
آويشن نصف قاشق چايخوري
سينه مرغ 100 گرم
پودر سير 1/4 قاشق چايخوري
پيازچه شش ساقه
نمك، فلفل سياه و آبليمو به ميزان لازم

chickenpasta.jpg


طرز تهيه

پاستا را در آب‌جوش ريخته، پس از پخته شدن در آبكش مي‌ريزيم. سس مايونز، نمك، آويشن و پودر سير را در كاسه‌اي هم زده و پاستا را درون آن مي‌ريزيم و‌كاملا مخلوط مي‌كنيم. سينه مرغ را خرد كرده، در كمي روغن سرخ مي‌كنيم و آن را روي پاستا ريخته و سالاد را با پيازچه خردشده تزئين مي‌كنيم.

منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد میوه

مواد لازم
سيب و خیار و هویج از هر کدام دو عدد
آناناس نصف قوطي
سس مايونز 100 گرم
آبليمو به ميزان لازم

طرز تهيه
سيب را چهار قسمت كرده و اسلايس مي‌كنيم.سپس بر روي آن كمي آبليمو ريخته تا سياه نشود. خيار، هويج و آناناس را هم خرد كرده و با سيب‌ مخلوط مي‌كنيم. كشمش‌ها را هم چند دقيقه در آب خيس كرده و بعد به مواد افزوده، با سس مخلوط مي‌كنيم و دو ساعت در يخچال استراحت مي‌دهيم.

منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد کاهو با سس ریحان

مواد لازم

كاهو يك بوته
خيار يك عدد
گوجه‌فرنگي دو عدد
پياز يك عدد
ريحان تازه (پودر ريحان) به ميزان لازم
آبليمو دو قاشق غذاخوري
روغن زيتون نصف پيمانه

طرز تهيه
خيار، كاهو و پياز را به صورت ريز خرد كرده و گوجه را به شكل گل در آوريد. سپس كاهو را در ظرف مورد نظر ريخته، پياز را روي آن بريزيد و با خيار و گوجه‌فرنگي تزئين كنيد.
جهت سس آن مي‌توانيد روغن زيتون، آبليمو و ريحان را با هم مخلوط كرده و روي سالاد بريزيد.

منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد رنگین سبزیجات

مواد لازم

كلم بروكلي 100 گرم
كلم بروكسل 100 گرم
گل كلم 100 گرم
خيارشور 50 گرم
گوجه گيلاسي 100 گرم
ذرت دو قاشق سوپ‌خوري
سس فرانسوي دو قاشق سوپ‌خوري
سس خردل يك قاشق سوپ‌خوري
آبليمو و نمك به ميزان لازم

طرز تهيه
كلم‌ها و خيارشور را ريز خرد مي‌كنيم، ذرت و گوجه‌ها را به كلم‌هاي ريز شده اضافه مي‌كنيم. آن‌گاه سس فرانسوي و سس خردل را با كمي آبليمو و نمك مخلوط كرده ، به سالاد اضافه مي‌كنيم سپس به مدت نيم ساعت در يخچال استراحت مي‌دهيم و بعد سرو مي‌كنيم

منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد قرمز

مواد لازم

فلفل دلمه‌اي سه الي چهار عدد
گوجه‌فرنگي سه الي چهار عدد
جعفري يك يا دو ساقه
هويج يك عدد
پياز يك عدد
نمك و اريگانو به ميزان لازم
روغن‌زيتون سه قاشق سوپخوري
ax281327.jpg


طرز تهيه
پياز را به صورت نيم حلقه خرد مي‌‌كنيم. فلفل دلمه‌اي، گوجه و جعفري را نيز خرد و هويج را رنده مي‌‌كنيم. اين مواد را در يك ظرف ريخته و به آن نمك، روغن‌زيتون و اريگانو اضافه كرده و با هم مخلوط مي‌‌كنيم.
منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد هویج و زیتون

مواد لازم

هويج 400 گرم
روغن‌زيتون سه قاشق سوپخوري
سركه سفيد سه قاشق سوپخوري
زيتون سبز 200 گرم
زيتون سياه 100 گرم
اريگانو يك قاشق سوپخوري
سير حلقه‌شده چهار حبه
آب، جعفري و نمك به ميزان لازم

طرز تهيه
هويج‌ها را شسته و با آب مي‌گذاريم به مدت 20 دقيقه بپزد. زماني كه هويج‌ها پخته شدند كمي صبر مي‌كنيم تا سرد شوند بعد آنها را پوست مي‌گيريم و به صورت حلقه‌اي خرد مي‌كنيم.
آن‌گاه هويج، زيتون سياه، سبز و سير را نيز در يك ظرف قرار داده و بقيه مواد را نيز به آن اضافه و مخلوط مي‌كنيم. سالاد آماده است.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد شیکارون

مواد لازم

ژامبون مرغ خردشده 100 گرم
كوكتل پنيري خردشده 100 گرم
نخودفرنگي پخته‌شده 100 گرم
هويج پخته‌شده دو عدد
سس‌مايونز نصف پيمانه
آبليمو دو قاشق غذاخوري
تخم‌مرغ آب‌پز خردشده دو عدد
نمك به ميزان لازم
خيار براي تزئين دو عدد
تربچه براي تزئين دو عدد
ماست نصف پيمانه

طرز تهيه
ابتدا ژامبون‌ خردشده، كوكتل، نخودفرنگي، هويج، ماست، سس، آبليمو، تخم‌مرغ و نمك را با هم مخلوط كرده و در ظرف مورد نظر مي‌ريزيم، آن‌گاه چهار ورق ژامبون را به صورت قيف پيچيده و اطراف ظرف قرار مي‌دهيم و داخل ژامبون‌ها را با مواد سالاد پر مي‌كنيم و روي سالاد را با خيار و تربچه تزئين مي‌كنيم.


منبع
 
بالا