esharje.com
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 59
- لایکها
- 32
دستتون درد نکنه ایت تاپیکو دوست دارم
لینک محک و کمیته امداد و اینا رو میشه گذاشت ؟
دستتون درد نکنه ایت تاپیکو دوست دارم
همت برای کاشت حلزون دختر ۲ساله
سلام و خداقوت
این فراخوان برای تهیه هزینه پروتز مورد نیاز کاشت حلزون یک دختر بچه ۲ساله است.
ن.ا که اکنون سومین بهار زندگی خود را پشت سر گذاشته است بدلیل یک سرماخوردگی ساده در ماه های نخست تولد دچار نارسایی شدید شنوایی شده است.
این نارسایی شدید شنوایی منجر به مشکلات حرکتی نیز شده است.
اکنون و با تشخیص پزشکان با توجه به سن مطلوب این دختر کوچولوی نازنین، او باید مهیای انجام عمل کاشت حلزون گردد به همین منظور به هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران برای واریز مبلغ ۶۰ میلیون ریال و تهیه پروتز کاشت حلزون شنوایی معرفی شده است.
پدر این دختر خانم کارگر یک کتابفروشی است.
در اندیشه شهریار مستاجر خانه ای هستند با ده میلیون ودیعه و ۱۵۰ هزار تومان اجاره ماهیانه.
با توجه به شرایط اقتصادی خانواده و همچنین تسریع در انجام مقدمات عمل کاشت حلزون همت کنید تا بتوانیم مبلغ ۶ میلیون تومان را تهیه و به حساب معرفی شده هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران به نام این بیمار واریز کنیم.
لینک کمک: http://www.hemmat110.com/1394/01/همت-برای-کاشت-حلزون-دختر-۲ساله/
سلام.خداوند عزت و آبرو بهتون بده جناب khunires.به حق حضرت علی هر چی میخوای بهت بده.دست به خاک ببری زر بشه.واقعا کار تحسین بر انگیزی انجام دادید با ایجاد این تاپیک.تمام کسایی که از طریق این تاپیک کمک میکنن بخش زیادی از ثوابش به پای شما نوشته میشه.بنده هم در حد توان خودم کمک کردم.
واقعا تاپیک خوبیه....خلیلی دوس دارم این تاپیک رو...بنده هم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم...خیلی خوشحالم که با این تاپیک آشنا شدم ...کار بسیار زیبا و پسندیده ای انجام میدید ... مرسی همگی
سلامبستگی به نیت شما داره عزیز، ملاک شما اگر واقعا رسیدن اون مبلغ به فرد هستش، اگر نیت شما یک مبلغ کم (مثلا زیر 10.000 تومان هستش) موسسه خیریه همت که بنده تبلیغاتشو همجا میکنم اونقدری که به خودم اعتماد دارم به این موسسه هم اعتماد دارم، چون واقعا مورد اعتماد قشر جوون شده!
در مورد مبالغ بالا بهترین گزینه بهزیستی هستش، شماره حساب بهزیستی رو میگیرید و میریزد به حسابشون، به بچه های بی سرپرست،بد سرپرست یا افراد سالمند کمک میشه، براشون لباس تهیه میکنن،مواد غذایی میخرن و چیزهای دیگه...
البته اگر به صورت هدفمند میخواید کمک کنید: مثلا هزینه درمان بیماری کسی رو پرداخت کنید یا هزینه جهیزیه فردی رو پرداخت کنید خیریه همت بهترین گزینه هستش...
۳۰ ماه انتظار برای جهیزیه عروس آبرومند
سلام و خداقوت
خانم ز.ا مادر عروس ۵ سال پیش با سه فرزند از همسر ش جدا می شود تا هزینه های کمتری بر خانواده بخاطر اعتیاد همسرش که هر از چندی در خانه حاضر می شد، تحمیل شود.
حضانت سه دختر ایشان نیز با مادر است.
از حدود ۱۱ سال پیش مادر کارهای مختلف خدماتی را انجام داده است و اکنون با کار در یک مرکز نگهداری بچه های معلول ذهنی مشغول به کار است و ماهیانه ۶۰۰ هزار تومان از این کار دریافتی دارد. همچنین با نظافت منازل مبالغی را دریافت می کند که برای هزینه های روزمره شان ضروری است.
چند سال پیش دختر اول ایشان در یک شرکت تجهیزات پزشکی مشغول به کار می شود و متاسفانه بخاطر سادگی و ناآشنایی با قوانین با دسته چکی که پزشک صاحب شرکت برای او می گیرد ، ضامن یک وام ۲۲ میلیونی برای شرکت می شود. این پزشک کلاهبردار اکنون مدتهاست پروانه **** پزشکی اش ساقط شده، متواری است و بانک چک ها را به اجرا می گذارد. بعد از چندین جلسه پیگیری حقوقی بالاخره بانک راضی می شود اقساط این وام را با مبالغ کمتری از ایشان بگیرد و اکنون ماهی ۳۰۰ هزارتومان اقساط این ضمانت توسط مادر پرداخت می شود.
ایشان ۳ میلیون تومان ودیعه مسکن داده و ماهی ۳۰۰ هزار تومان نیز اجاره می پردازند.
دختر اول چندسال پیش ازدواج کرده است.
دختر دوم۲٫۵ سال است که عقد کرده ولی هرچقدر تلاش می کنند با این هزینه ها چیزی برای جهیزیه باقی نمی ماند.
دختر سوم نیز در سن ازدواج است ولی با شرحی که رفت جایی برای فکر کردن به پذیرش خواستگار ندارند.
همت کنید برای آبروداری این خانواده...
لینک کمک: http://www.hemmat110.com/1394/01/۳۰-ماه-انتظار-برای-جهیزیه-عروس-آبرومند/
همت برای پرداخت بدهی سنگین درمان یک مادر
سلام و خداقوت
این فراخوان برای پرداخت بدهی های یک فرد آبرومند بابت قرض سنگین بخاطر هزینه های بستری و درمان همسر بیمار ایشان است.
آقای ف.ز سرایدار یک موسسه پژوهشی است که در سوئیتی حدودا ۴۰ متری در ساختمان قدیمی همین موسسه زندگی می کند.
بیمه تامین اجتماعی هستند و حقوقی کمتر از یک میلیون تومان دریافت می کنند.
همسر نامبرده در تاریخ ۱۶ بهمن ماه سال ۹۳ دچار سکته مغزی می شود که به دلیل نپذیرفتن ایشان توسط بیمارستان های دولتی در آی.سی.یو یکی از بیمارستان خصوصی تهران به نام یاس سپید واقع در بلوار کشاورز بستری شده است.
هزینه های بستری ایشان پس از ۲۰روز بستری که ۸ روز آن در بخش مراقبت های ویژه بوده بالغ بر ۱۴۰ میلیون ریال بوده است(فارغ از هزینه های آمبولانس و سی.تی.سی اسکن و دارو).
با توجه به وضعیت اقتصادی فوق العاده ضعیف ایشان و همچنین تهیه مجموع این هزینه از طریق قرض های کوتاه مدت از دوستان و آشنایان همت کنید تا بتوانیم بخش عمده ای از هزینه های فوق الذکر را که به بیمارستان پرداخت شده و صورتحساب آن نزد خیریه همت می باشد پرداخت نماییم.
لینک کمک: http://www.hemmat110.com/1394/01/10231
یک آرزو برآورده کنید
سلام و خداقوت
امشب لیله الرغائب است؛ شب آرزوها…
اقای ب.ج ۳۹ ساله دارای دو فرزند وساکن نظر اباد کرج است.
ایشان تا چند ماه پیش در یک گاوداری مشغول کار بوده که به علت ناراحتی کلیه و توصیه پزشک معالج به خاطر الوده بودن محیط، از کار در انجا منع شده و پس از چندین ماه بیکاری چند ماهی است که در یکی از شهرهای اطراف به عنوان کارگر ارماتور بندی مشغول به کار شده اند.
نامبرده به اتفاق خانواده در منزلی در حدود سی متر زندگی می کنند که تقریبا فاقد هر گونه وسایل رفاهی می باشد.
کل وسایل منزل شامل مقداری موکت یک بخاری .یک تلویزیون .مقداری رختخواب .یک یخچال بسیار کهنه و یک عدد گاز رومیزی است.
دختر بزرگ ایشان ماههاست عقد کرده وطبعا با این وضعیت شغلی پدر وخانواده به هیچ عنوان قادر به تهیه حتی کوچکترین وسیله یک جهیزیه حتی مختصر نیستند و تقریبا جهیزیه برایشان چیزی شبیه”آرزو” است. داماد هم کارگر است وبه دنبال اجاره یک اتاق برای شروع زندگیشان. در صورت تهیه جهیزیه عروس خانم بدون هیچ گونه مراسمی به خانه بخت می روند؛ ان شآءالله
لینک کمک : http://www.hemmat110.com/1394/02/امروز؛-یک-آرزو-برآورده-کنید/