فقط کاشــــف الکــــل، رازی نبــــود مصــــرف کننــــدگان الکــــل هم راضــــی اند . . . درسته؟؟؟
ولی زر میزد کلی شیرینی داشت
خودم دیدم!!!!!
________________________________________________________________________________
بعد از شام گودزیلامون روبه من :انقدر زیاد آش خوردم دلم شکست !!!!
من0_^
ترکیدن 0_o
شکستن
)))))
_________________________________________________________________________________
یعنی به بعضی خواننده هام باید گفت:
داداش! اعتماد بنفس تو رو اگه "پشه" داشت، "پهپاد" میشد ، میرفت یه جای اسرائیلو میزد میومد!
__________________________________________________________________________________
نحوه پسته خوردن ایرانیها :
.
.
.
همزمان یکى در دهان
یکى در دست و دیگرى هم تحت نظر !!
___________________________________________________________________________________
پسره استاتوس گذاشته "جیگرم با جیگرت دو تا میشه '
جیگرتو موش نخوره که جیگرم تنها میشه"
___________________________________________________________________________________
من مطمئنم اگه موفق نشم توی این دنیا خواننده های مورد علاقه مو از نزدیک ببینم ، اون دنیا حتماً روی پل صراط با همشون گلآویز میشم ، چون آلبوم هیچکدوم رو نخریدم همشونو دانلود کردم :|
شما هم ؟
____________________________________________________________________________________
این یکی رو هیچ وقت نفهمیدم واسه چی یاد گرفتم. می خوام بدونم کسی هست «ب.م.م» و «ک.م.م» (ریاضی) در طول زندگیش به دردش خورده باشه؟
____________________________________________________________________________________
حساب کنید قیافه دخترای دوران حافظ و سعدی چه جوری بوده که خال کنج لب یار آپشن محسوب می شده!
میتونی تصور کنی با هم لب دریا نشستیم؟میتونی تصور کنی که با هم به یه سفر طولانی رفتیم؟
اما نمیتونی تصور کنی که
.
.
.
آشپزی با تک ماکارون چقدر راحته!!!
_____________________________________________________________________________________
بعد از هدفمندی یارانه ها
.
.
.
بچه: بابا معدلم بیست شده
بابا: غلط کردی تو که با 10 هم می تونستی قبول شی
حتما باید این همه خودکار حروم می کردی؟