• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<1> اولین صندلی داغ با حضور محسن شهبازی - mohsenshahbazi

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
با درود خدمت تمامی دوستان و آقا میلاد گل
سلام خدمت آقای شهبازی
بنده هم چند سوال از خدمت شما داشتم خوشحال میشم جواب بدید ،
1- نظرتون درمورد خرید بک لینک از بلک لینک ها چیست آیا بازدهی دارد ؟
2- سئو هم تاثیری بر افزایش بازدید دارد ؟ آیا یک سایت سئوکار مرجع سراغ ندارید ؟
3- به نظر شما آیا هنوز وبلاگ در رزبلاگ بازدهی دارد ( کپی پیست ویرایش عنوان ) ؟
در ادامه چند سوال عمومی :
3 - آیا شما فیلم خارجی در جستجوی خوشبختی (با بازی ویل اسمیت) رو تماشا کردید نظرتون درموردش چیه ؟
4 - نظرتون درباره اصطلاحات زیر :
* میهن دانلود
* علیرضا شیرازی
* درآمد بالا
* تنها چیزی که ازش متنفرید ؟
* آپارات
* درآمد گلزار یا علی دایی ؟
(آخریش جهت سرگرمی بود:) )

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
توصیه ات چیه ؟
چه راهکاری میدی که برسیم دم خط ؟
- تو پست های قبلی گفتم . شما هم باید بتونین اهداف کوتاه مدت تنظیم کنید . صبر داشته باشید و در مسیر اون اهداف کوتاه مدت باشید . به دم خط میرسین حتما

با درود خدمت تمامی دوستان و آقا میلاد گل
سلام خدمت آقای شهبازی
بنده هم چند سوال از خدمت شما داشتم خوشحال میشم جواب بدید ،
(آخریش جهت سرگرمی بود:) )
سلام

1- نظرتون درمورد خرید بک لینک از بلک لینک ها چیست آیا بازدهی دارد ؟
- اینو قبلا توضیح دادم که شمشیر دو لبه است . بک لینک با کیفیت خوبه / بک لینک بیجا و یا همون بلک هت به شدت مضر هست . از اینا که اسپم کنید تو کامنت یا روبات پست اسپمر انجمن راه بندازید یا کیلویی trackback بزنین به وردپرس ها . اینجوری مضره .
2- سئو هم تاثیری بر افزایش بازدید دارد ؟ آیا یک سایت سئوکار مرجع سراغ ندارید ؟
- بله . مطمئنا تاثیر داره . فعلا کسی که از نزدیک میشناسم امیر حیدری هست ( 3eo.ir )
3- به نظر شما آیا هنوز وبلاگ در رزبلاگ بازدهی دارد ( کپی پیست ویرایش عنوان ) ؟
- من اصلا از رزبلاگ استفاده نکردم واطلاعی ندارم در موردش . قبلا تاثیری داشته ؟
در ادامه چند سوال عمومی :
3 - آیا شما فیلم خارجی در جستجوی خوشبختی (با بازی ویل اسمیت) رو تماشا کردید نظرتون درموردش چیه ؟
- شاید اگر اسم انگلیسیش رو میگفتید بهتر بود اما با این اسم بعید میدونم دیده باشم .
4 - نظرتون درباره اصطلاحات زیر :
* میهن دانلود - از کاربرای پی تی بود ... پیشرفت فوق سریع در یک برهه زمانی خیلی کم داشت و عجیب بود !
* علیرضا شیرازی - یک مدیر ناکارآمد برای یک سیستم نیمه کارآمد
* درآمد بالا - چیز خوبیه :D
* تنها چیزی که ازش متنفرید ؟ - دورویی !
* آپارات - رقیب من اگه پول و منابع کافی داشتم :D / میتونه یک نمونه استارت آپ موفق باشه به کمک صبا
* درآمد گلزار یا علی دایی ؟
- علی دایی !

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
آقا محسن گل گلاب همیشه ما آدم ها وقتی می خوایم همدیگه رو درک کنیم کم میاریم و توی شناخت از هم معمولا نمی تونیم شناخت کاملی از هم داشته باشیم معمولا یه سری سوالات امکان داره توی ذهنت باشه که کسی از بچه های اینجا ازت نپرسیده باشه و خودت میدونی یا از خودت میپرسی که چرا کسی این سوال رو ازم نکرد

ممنون میشم این سوال های خوب کاری ، صنــــــــــــدلی داغی را از خودت بپرسی بعدم جواب بدی جالب میشه (پیشاپیش هم ممنون )

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
آقا من پیشنهاد می کنم که جهت پاسخگوئی یک تاپیک جدا درست بشه برای هر کاربر برای .سوالات در همین تاپیک و پاسخ در تاپیک مجزاء

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
آقا من پیشنهاد می کنم که جهت پاسخگوئی یک تاپیک جدا درست بشه برای هر کاربر برای .سوالات در همین تاپیک و پاسخ در تاپیک مجزاء

نه حمید جان این تاپیک باید قفل بشه چون ادمایی مثل من هستن که هنوز تاپیک رو نخوندن
من صبر کردم همه سوال بپرسن بعد برم از اول بخونم

ولی همچنان میگم سوالات رو بفرستید به میلادگراف تا اون سوالات اصلی رو گلچین کنه از پیغام خصوصی بفرسته برای مهمان و اون توی تاپیک مجزای هر مهمان جواب ها رو بگیره و درج کنه

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
سلام داش خوبی خسته نباشی

به نظرت چکار باید کرد که اینترنت ایران از این گهی خارج بشه؟
بهترین راه برای کسب درامد از اینترنت خارجی؟(بجز گوگل ادسنس)
چقدر طول میکشه که به وبمستر حرفه ای تبدیل بشیم؟
چ کارا باید کرد که به یک وبسمتر حرفه ای تبدیل بشیم؟
EQ تون در چه حدیه؟

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
آقای شهبازی
من فقط یک سوال دارم که مربوط به حوزه تخصصی شماست .
شما این سایت رو تایید میکنید ؟ http://www.4xpert.net/
و یک بخشی از متنش رو هم میزارم که توضیح میده هدفش از فروش نرم افزار اتوماتیک بورس چیه :

10 – حالا محصول سایت شما اصلا چی هست؟
همونطور که قبلا گفتم معروفترین نرم افزار ارتباط معامله گر با بازار بورس بین کارگزاری ها متاتریدر هست این نرم افزار یه زبون برنامه نویسی مخصوص تو خودش داره به نام MQL اونایی که رشته کامپیوترن اگه نوع کدنویسشو ببینن میدونن شبیه برنامه C++ هست اگر زبون برنامه نویسی شو بلد باشی میتونی یه برنامه جانبی بنویسی که تو نوع تحلیلت بهت کمک کنه یا اصلا خودش طبق روش تو اتوماتیک معامله کنه به این نوع برنامه های تکمیلی میگن (اکسپرت ادوایزر) قرار هم نیست که هر برنامه ای که نوشته بشه الزاما چون اتوماتیک هست همش سود کنه اتفاقا خیلی هاشون فقط ضرر میکنن. حالا نزدیک به 8 تا 10 سال میشه یه سری شرکتها اومدن دانش تحلیل تکنیکالشون رو با علم کامپیوترشون تلفیق کردن اکسپرت تولید کردن درصد خیلی کمیشون موفق شدن که دائما سود بگیرن حالا سایت ما این وسط اومده از بین این همه اکسپرت تو این سالها بهترین ها و مطمئن ترین هاشو پیدا کرده گذاشته واسه فروش اونهایی که با هر حسابی هماهنگی دارن و اینکه تا امروز همش سود دادن. خوب ما به خودمون گفتن حیفه اگه این محصول رو به بقیه معرفی نکنیم و اینکه خودمون هم داریم ازش سود میگیرم. با این کار کلی ارز وارد مملکت میشه نیازی هم نیست بری سالها تحلیل تکنیکال یاد بگیری خودش همه کار میکنه واسه اثباتش هم یه حساب دمو (نمایشی) رایگان گذاشتیم تو سایت که شما بتونین عمکردشو به طور لحظه ای و زنده بررسی کنید البته نتابج زنده هر کدوم از اکسپرت ها روی سرورهای بزرگی مثل سایت mt4i.com و myfxbook.com توی لینک هر محصول قرار داده شده اونجا هم باز به طور لحظه ای قابل تعقیب هست.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سلام داش خوبی خسته نباشی
به نظرت چکار باید کرد که اینترنت ایران از این گهی خارج بشه؟
- منظورتون وضعیت خود اینترنت هست یا وضعیت کسب درآمد ؟ چون فعلا بعضی افراد از همین اینترنت داغون میلیاردی در میارن .
بهترین راه برای کسب درامد از اینترنت خارجی؟(بجز گوگل ادسنس)
- به جز ادسنس زیاد روش حساب نکنید . چون اکثر سیستم ها یا الگو'ی سیستمشون ادوردز شده یا اصلا از ادوردز feed میشن .
چقدر طول میکشه که به وبمستر حرفه ای تبدیل بشیم؟
- بستگی به ضریب هوشی و علاقه و میزان قابلیت های فنی بین 2 تا 4 سال .
چ کارا باید کرد که به یک وبسمتر حرفه ای تبدیل بشیم؟
- پارامترهای بالا رو در حد خوب رو به بالا باید یاد بگیرید . اگر کدنویسی بلد باشید که خیلی جلو میوفتین .
EQ تون در چه حدیه؟
- اگر منظورتون ضریب هوشی باشه ( IQ ) اطلاع ندارم از میزان دقیقش .

آقای شهبازی
من فقط یک سوال دارم که مربوط به حوزه تخصصی شماست .
شما این سایت رو تایید میکنید ؟ http://www.4xpert.net/
و یک بخشی از متنش رو هم میزارم که توضیح میده هدفش از فروش نرم افزار اتوماتیک بورس چیه :
همونطور که گفتم من متخصص نیستم در این زمینه و از مشاوره هم استفاده میکنم .

اما mql براساس پارامترها و شرایط استاندارد استفاده میکنه که تنها چیزی که در این بازار وجود نداره و کارساز نیست پارامتر و شرایط استاندارد هست .
مثل نماد بسته میشه 14 روز بدون تغییر و کدال باز میشه . نماد تغییر با اهمیت در سرمایه میده یهو وسط روز میبندنش بدون اطلاع رسانی !
از نظر تکنیکال هم قابل اعتماد نیست این بازار که بشه با mql احتمالات و مسیر ها رو مشخص کرد . ( نه این که کلا نباشه ولی نمادهای تکنیکالی خیلی کم هستند الان ) مثلا ما در یک روز بیش از 98% نماد ها افت داشتند ولی شاخص کل به نسبت نماد های شاخص ساز , حدود 0.5% کاهش داشت .
میتونید از این موارد کمک بگیرید در تصمیم گیری تکنیکال ولی بهشون اتکای کامل نکنید .

kian20

Registered User
لایک‌ها
30
سلام آقای شهبازی
در مورد بک لینک سوال داشتم . سایتی که ازش بک لینک میخریم چه مشخصاتی داشته باشه و چه مدت خریداری بشه که ضرر نکنیم ؟
بین خرید بک لینک از سایتهای مختلف فاصله زمانی باید باشه ؟ در کل برای یه سایت چه تعداد بک لینک خریداری بشه ؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
EQ ارتباط اجتماعی؟
بد نیست ! اگر جو و فضای اطراف مورد پسندم باشه خوب توش جا میوفتم وگرنه زیاد با افراد و اون فضا نمیتونم ارتباط برقرار کنم
اوستا شما با بورس کار میکنی یا فرا بورس یا فارکس ؟
بورس و فرابورس که تقریبا در یک درگاه معاملاتی هستند . فارکس هم تا حالا کار نکردم .
سلام آقای شهبازی
در مورد بک لینک سوال داشتم . سایتی که ازش بک لینک میخریم چه مشخصاتی داشته باشه و چه مدت خریداری بشه که ضرر نکنیم ؟
بین خرید بک لینک از سایتهای مختلف فاصله زمانی باید باشه ؟ در کل برای یه سایت چه تعداد بک لینک خریداری بشه ؟
متاسفانه من اطلاعات دقیق و به روز از نحوه و میزان اعتبار بک لینک ها ندارم . این موارد رو باید از یک متخصص سئو بپرسید .

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
همم .. یه سایت تبلیغاتی معمولی به نظر میاد . من تا حالا اسمش رو نشنیده بودم اما به نظر میاد مال شما باشه :D

www.alexa.com/siteinfo/adcash.com
نه ساده نیست این همه رویا :دی
سایت 19 فرانسه هست.
و همچنین رتبه دورقمی در چندین کشور داره!
همچنین 46 ایران ! ..... :دی
www.alexa.com/topsites/countries;1/IR

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
www.alexa.com/siteinfo/adcash.com
نه ساده نیست این همه رویا :دی
سایت 19 فرانسه هست.
و همچنین رتبه دورقمی در چندین کشور داره!
همچنین 46 ایران ! ..... :دی
www.alexa.com/topsites/countries;1/IR
من نشنیده بودم اسمش رو . ممکنه از این سایت هایی باشه که زیر پوستی تبلیغ میکنن مثلا inline-text-ads یا inline-word-ads باشه شاید هم روش دیگه ای داره . یه موقعی adbrite هم بین ایرانیا محبوب بود و یا bidvertiser و ... اما زیاد دووم نیاوردند و 1-2 سال بعد از این محبوبیت افتادند .

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
من نشنیده بودم اسمش رو . ممکنه از این سایت هایی باشه که زیر پوستی تبلیغ میکنن مثلا inline-text-ads یا inline-word-ads باشه شاید هم روش دیگه ای داره . یه موقعی adbrite هم بین ایرانیا محبوب بود و یا bidvertiser و ... اما زیاد دووم نیاوردند و 1-2 سال بعد از این محبوبیت افتادند .
سلام آقا محسن حالا که شما روی صندلی داغی باید از شما بپرسیم که کار این سیستم چیه دقیقا؟؟adcash
راستی من تا دیشب اصفهان بودم دادا خرج گرونستا :)

Mr.Makki

Registered User
لایک‌ها
59
سلام اقا محسن . خسته نباشی . صندلیت گرماش چقدره ؟
بین سایت های پاپ اپ کدوم رو قبول داری یا داشتی ؟
------------------------------------

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سلام آقا محسن حالا که شما روی صندلی داغی باید از شما بپرسیم که کار این سیستم چیه دقیقا؟؟adcash
راستی من تا دیشب اصفهان بودم دادا خرج گرونستا :)
این سیستم ها میزبان تبلیغ کنندگان و تبلیغ دهندگان هستند . یعنی یک سری سایت میان توشون عضو میشن و کد این سیستم رو میزارن و به ازای کلیک بهشون پول میده ( بعضیهاشون به ازای نمایش هم پول میدن ) و امکان اینو دارن که دیگر افراد بیان به این سایت هایی که عضو هستند تبلیغ بدن .

نه بابا .. اینجا ارزونیه که :D شما حتما رفتی جاهای گرون .. اصفهانیا هم که بدجوری مهمون نوازن :D

سلام اقا محسن . خسته نباشی . صندلیت گرماش چقدره ؟
بین سایت های پاپ اپ کدوم رو قبول داری یا داشتی ؟
------------------------------------
سلام
یخ کرد دیگه ..فردا هم که روز آخره ... زود تموم شد :D
من فعلا فقط میهن استور . اگر منظورتون هم این سایتی باشه که تبلیغ کردین ... بهتره مدیرش اون پرداختی های سیستم قبلی رو که شب عید تعطیل کرد رو تسویه کنن به جای این که سیستم جدید راه بندازن . اینجوری اعتبار بیشتری داره .

لطفا اگر در مورد پاسخ بنده در مورد سیستم پاپ آپ ذکر شده جوابی دارید پی ام کنید که تاپیک منحرف نشه .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بچه ها همه با هم . سه بار . وای وای . صندلی داغ داره تموم می شه. با لحن اهنگی بخونید.
داش محسن داره. می ره تو ی خونه.
همه با هم.
نوبته داش امین . رسیده. وای وای . داش امین باید بیایید.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
داش محسن تا الان سایت خدماتی داشتی. اگر اره در چه زمینه ای
بعدم نظرت در مورد راه اندازی سایت خدماتی مثل فرستادن اس ام اس زمان دار چیه. مثلا یک دیتابیس بنویسیم.
بعد حداقل ده نوع اس ام اس برایش تعریف بکنیم. و در هر کدام از شاخه ها حداقل 365 تا اس ام اس بنویسیم. و وقتی کامل شد
در اینترنت برایش تبلیغ بکنیم. ایا به نظرت جواب می دهد. همه چیزش هم اتوماتیک باشد.

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
نظرتون در مورد سایت بازی انلاین چیه؟ ایرانی؟خارجی؟
نظرتون درمورد بک لینک گرفتن از دامین های تازه آزاد شده ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا