GraphX
Registered User
خواهشمرسی از کامنتت . . . شوما بودی کامنت دادید دیگه ؟
بله خودم بودم
خواهشمرسی از کامنتت . . . شوما بودی کامنت دادید دیگه ؟
چه طوری داش گرافیکس. خیلی وقته دیگه احوالی نمی پرسی. فدایی داری.
خیلی وقته ندیدمت. دوستان ببخشید که پست بی ربطه. ولی داش گرافیکس .
از اون بچه های با حاله
حالا یک سوالم می کنم که بی ربط نشه.
گوگل ادسنس محسن جان اگر بتوانی کمترین کلیک چند سنته و بیش ترین چند دلاره
به نظرم از 5 سنت تا 10 سنت شروع میشه و تا بیش از 10 دلار درسته
خوبم طوریم نیست. ولی چرا صندوق پیامت را از بین بردی.ارادت دارم خوبی شما ؟
کم سعادتیم
لطف داری عزیز دل :X
مشکل خاصی ندارهخوبم طوریم نیست. ولی چرا صندوق پیامت را از بین بردی.
اصلا نمیشه بهت پیام دادم. امیر
جریانش را درست. بکن.
بعدم یک سوال دیگر از محسن شهبازی.
بهترین جا برای فروش کتاب های خارجی که خودمان نوشتیم در کدام سایت فروشگاهی هست
ایا امازون خوبه یا ebay
چک کردم نمیشه. اصلا اینو نداری. گفتگوی شخصی. اره پیام میشه داد. ولی گفتگوی شخصی نداری.مشکل خاصی نداره
الان دوستان راحت پی ام میدن
دوباره چک کن
گفتگوی شخصی رو بستم حسش نیستچک کردم نمیشه. اصلا اینو نداری. گفتگوی شخصی. اره پیام میشه داد. ولی گفتگوی شخصی نداری.
بعدم سوال بعدی از محسن خان.
بهترین درامد در نت به نظرت در چه زمینه ای می تواند به دست بیایید.
سلام امیر !سلام محسن
چطوری ؟
چی به سر پارسی باکس اومد ؟ :دی
- بلی . تو پست های قبلی گفتم که اگر شرایط عقلی (!!) و کم و بیش پیش زمینه مالی دارید حتما دست به کار بشید .گفتگوی شخصی رو بستم حسش نیست
سوال از محسن : تو که ازدواج کردی به بقیه پیشنهاد میدی یا نه ؟
والا سوالات باید جوری باشه که به درد بقیه هم بخوره . من هم دیگه هرچی بپرسن جواب میدم . ولی خب حق دارید سوالات تقریبا مرتبط با موضوع خاصی نبوده تا حالا ...به نظرم این تاپیک از حالت صندلی داغ خارج شده و بهتره بسته بشه.والبته اگه آقا محسن راضی هستند یه تاپیک با عنوان مشاوره در زمینه کسب و کار اینترنتی و... یه همچین چیزی راه بندازه خیلی بهتره.
اینطوری همه چیز قاطی نمیشه.
ولا تایپیک که جمعه بسته میشه ... ولی شما حق دارید سوالات اصلا مناسب نیست ...به نظرم این تاپیک از حالت صندلی داغ خارج شده و بهتره بسته بشه.والبته اگه آقا محسن راضی هستند یه تاپیک با عنوان مشاوره در زمینه کسب و کار اینترنتی و... یه همچین چیزی راه بندازه خیلی بهتره.
اینطوری همه چیز قاطی نمیشه.
والا تا جاییکه تجربه من میگه ، قبلا دیدیم ، صندلی داغ یعنی داغ ، چیزایی ازش طرف بپرسی که هیجان داشته باشه ، جالب باشه و کلا فان باشه نه اینکه شما الان دارید نحوه کسب درآمد ، راه اندازی سایتها و... دارید آموزش میدیدوالا سوالات باید جوری باشه که به درد بقیه هم بخوره . من هم دیگه هرچی بپرسن جواب میدم . ولی خب حق دارید سوالات تقریبا مرتبط با موضوع خاصی نبوده تا حالا ...
شخصا بعد از 3-4 صفحه احساس کردم سوالات داره منحرف میشه از موضوع، و قطعا شما هم الان به این نتیجه نرسیدی ، پس این احساس یه احساس شخصی نیست و میتونه مثلا با درخواست شخص نشسته رو صندلی :دی و 5-6 نفر از عزیزان خاتمه تاپیک اعلام بشهولا تایپیک که جمعه بسته میشه ... ولی شما حق دارید سوالات اصلا مناسب نیست ...
ضمنا تایپیک رو زودتر هم ببندیم به نظرم دردی دوا نمیشه که ...
حرف شما رو مبنی بر این که صندلی داغ فقط و فقط باید رو یه موضوع متمرکز بشه قبول ندارم ...والا تا جاییکه تجربه من میگه ، قبلا دیدیم ، صندلی داغ یعنی داغ ، چیزایی ازش طرف بپرسی که هیجان داشته باشه ، جالب باشه و کلا فان باشه نه اینکه شما الان دارید نحوه کسب درآمد ، راه اندازی سایتها و... دارید آموزش میدید
پیشنهادی که دادم به نظرم میتونه بررسی بشه : شما یه تاپیک بزنه برای این مباحث و جواب بده به بقیه ، اینطوری اولا یه تاپیک همیشگی خواهید داشت که منافع خاص خودشو داره هم اینکه یه تاپیک آموزشی میشه و هم اینکه این سوالات دوستان رو میشه توش جا داد
به هر حال صلاح کار خویش خسروان دانند...
شخصا بعد از 3-4 صفحه احساس کردم سوالات داره منحرف میشه از موضوع، و قطعا شما هم الان به این نتیجه نرسیدی ، پس این احساس یه احساس شخصی نیست و میتونه مثلا با درخواست شخص نشسته رو صندلی :دی و 5-6 نفر از عزیزان خاتمه تاپیک اعلام بشه