سلام
ببخشید به نظرتون اگر ...... زنده بود چه عارمانهایی در مورد وب فارسی داشت ؟
- منظور از .... کی بود ؟ : )) چون میتونه اشخاص زیادی رو شامل بشه
نظرتون راجع به کسب درآمد در آینده وب فارسی با توجه به رکود و تورم و . . . ؟ ( ببخشید یکم تخصصی شد )
- رکود و تورم در میزان درآمد وب تاثیر چندانی نخواهد داشت چون ارزان ترین قیمت ها رو میشه روی اینترنت پیدا کرد .
روزی چند ساعت وقت صرف اینترنت میکنی ؟
- گفتم قبلا بین 12 تا 14 ساعت کار میکنم که 95 تا 98% این زمان رو مستقیم با اینترنت در ارتباطم مگر این که کلا نت قطع باشه
اگر زمان برگرده بازم وب مستری رو انتخاب می کنی ؟
- بلی . ولی ممکنه انتخاب هایی که در این مدت داشتم رو کمی تغییر بدم
حوزه مورد علاقه در کل وب ؟
- حوزه خاصی مورد علاقه ام نیست ولی پروژه های تحقیقاتی که باعث نوآوری میشه رو دوس دارم .
راه های موفقیت در حوزه وب ؟
- صبر / تلاش / انتخاب مسیر صحیح و همسان با توانمندی ها
و در نهایت به نظرت بحران اوکراین چه تاثیری روی وب فارسی گذاشته ؟
- همم .. تاثیر خاصی نداشته . بحراین اوکراین فعلا روی طلا تاثیر داشته . شاید از بعد خبررسانی کمی محبوبیت داشته باشه . گرچه بحران اوکراین یک بحران خودخواسته است در این کشور
عرض خسته نباشید و تشکر بابت وقتی رو که به پاسخ گویی سوالات در نظر می گیرید.
آقا محسن شما که ما رو شرمنده کردین.چشم دوباره میپرسم.البته اینبار بیشتر از یه سوال
سلامت باشید .
شرمندگی از من هست که نتونستم جواب بدم .
1.فک میکنید نقطه عطف شما در قیاس با کسای دیگه که موفق نشدن چی هستش؟
- والا موفقیت خاصی نداشتم من ! اما تو پست های قبلی گفتم که بعضی از کارایی که به نتیجه رسیده فقط صبر نیاز داشته . شما یه دونه رو میکاری و آبش میدی .. تا وقتی اولین شاخه از خاک نزنه بیرون نمیبینی چه نتیجه ای داره این آب دادن ها . ولی باز ادامه میدی و منتظر میشی .
2.بنظر شما مهمترین ویژگی که یه شخص جرات انجام کارای بزرگ در زمینه وب رو میده چیه؟
- جسارت ! اصطلاحا میگن بهش جربزه !
3.شما وبمستری رو یه شغل میدونید که نیازی به مکمل نداره؟اگه فک میکنید داره،چه شغلی رو پیشنهاد میکنید؟(متناسب با کار وبمستری)
- همم .. تو پست قبلی گفتم که وبمستری میتونه با توجه به توانایی شخص یک شغل هم باشه .
4.یکی از ویژگیای بارزتون که فک میکنید تاثیر زیادی در موفقیتتون داشته رو چی میدونید؟اگه اون رو نداشتید الان در چه موقعیتی قرار میگرفتید؟
- اینو در پاسخ سوال اول توضیح دادم .
5.اگه بخواید سئوکاری رو در یک کلمه توضیح بدید چی میگید؟
- در یک کلمه که نمیشه . ولی سئو یک تخصص هست نه یک بازار !
6.برای خودتون "تا"در نظر گرفتید،مثلا تا اینجا میخوام پیشرفت کنم.یا بهتره بگم محدودیتی برای خودتون قائل شدید؟
- "تا" در نظر نگرفتم اما باری به هر جهت هم نیستم . اهداف کوتاه مدت میتونن یک مسیر رو بسازن
7.فک میکنید روزی از این کاری که الان میکنید خسته بشید یا پشتکاری دارید که تا ابد همین کار رو ادامه بدید؟
- تا ابد که نمیشه ولی میدونم خسته نمیشم از این کار . شاید زمانی باشه که توانایی فیزیکی انجامش رو نداشته باشم
8.اگه بخواید شغلی رو که دارید رده بندی کنید در چه رده ای فرض میکنید؟واز چه شغل هایی برتر میدونید؟
- به نظر خودم شغل خوبیه . رده بندی شغل ها رو نمیدونم ولی این رو بزارید تو اونجاییش که خوبه !
- برتر نمیدونم ... اداری تر میدونم .. گرفتین منظورمو ؟
9.تا حالا با کسی رقابت کردید؟از اون پیش زدید یا از اون عقب هستید؟
- نه زیاد . معمولا اهل رفاقت هستم نه رقابت .
10.یه ویژگی که فک میکنید فقط مختص شماست و شما رو از بقیه مجزا میکنه چی هستش؟
- من ویژگی خاصی ندارم شاااید همین صبر که گفتم . کلا صبرم خیلی زیاده ! دهه شصتی ها صبرشون زیاده
11.مهمترین تجربه یا بهتره بگم گران بها ترین تجربه ای که کسب کردید رو حاضرید به ما بگید؟اصلا دوست دارید تجربه های کاریتون رو به اشتراک بگذارید؟
- این یه کم سخت بید سوالش... اجازه بدین یه کم در موردش فک کنم و جواب بدم . از اشتراک تجربه های کاریم بدم نمیاد . اگر کسی بخواد من پایه ام
12.اگه زمان به عقب برگرده باز همین مسیر و همین شغل رو برای خودتون انتخاب میکنید یا شغل دیگه ای؟
- همین شغل و مسیر .. ولی شاید انتخاب هام رو کمی تغییر بدم . تکراری بود سوال
13.شغلی که انتخاب کردید مهمترین تاثیرش در زندیگیتون چی بوده؟
- از جوانب زیادی تاثیر داشته یکی از مهم ترین قسمت هاش اعطای حس خونسردی در بدترین حالات بوده ! حفظ خونسردی وقتی که نتیجه کار 230 پرسنل بعد از 4 سال جلوی چشم های شما از دست میره سخت هست ولی تنها حفظ خونسردی میتونه راهکاری رو به شما برسونه و از اون مخمصه بیاید بیرون
14.و در آخر دوست دارید که فرزندتون هم همراه خودتون همین شغل رو ادامه بده؟
- خیلی دوست دارم . چون در زمان اون ها فضا به این سختی و پیچیدگی ما نیست و تکنولوژی با زندگیشون همراه شده .
مطمئنا سعی میکنم کمکش کنم .