• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<1> اولین صندلی داغ با حضور محسن شهبازی - mohsenshahbazi

وضعیت
موضوع بسته شده است.

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
نظرت درباره همکاری در فروش ها
بهترین ها به ترتیب میگی
نظرت درباره این یوزر comment و عرفان فتاحی sellme.ir چی هست
یکی از اون سایت ها خوب برای پارک دامنه معرفی میکنید؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
به نام خدا
سلام
سلام
ببخشید به نظرتون اگر ...... زنده بود چه عارمانهایی در مورد وب فارسی داشت ؟
- منظور از .... کی بود ؟ : )) چون میتونه اشخاص زیادی رو شامل بشه
نظرتون راجع به کسب درآمد در آینده وب فارسی با توجه به رکود و تورم و . . . ؟ ( ببخشید یکم تخصصی شد )
- رکود و تورم در میزان درآمد وب تاثیر چندانی نخواهد داشت چون ارزان ترین قیمت ها رو میشه روی اینترنت پیدا کرد .
روزی چند ساعت وقت صرف اینترنت میکنی ؟
- گفتم قبلا بین 12 تا 14 ساعت کار میکنم که 95 تا 98% این زمان رو مستقیم با اینترنت در ارتباطم مگر این که کلا نت قطع باشه :D
اگر زمان برگرده بازم وب مستری رو انتخاب می کنی ؟
- بلی . ولی ممکنه انتخاب هایی که در این مدت داشتم رو کمی تغییر بدم
حوزه مورد علاقه در کل وب ؟
- حوزه خاصی مورد علاقه ام نیست ولی پروژه های تحقیقاتی که باعث نوآوری میشه رو دوس دارم .
راه های موفقیت در حوزه وب ؟
- صبر / تلاش / انتخاب مسیر صحیح و همسان با توانمندی ها
و در نهایت به نظرت بحران اوکراین چه تاثیری روی وب فارسی گذاشته ؟
- همم .. تاثیر خاصی نداشته . بحراین اوکراین فعلا روی طلا تاثیر داشته . شاید از بعد خبررسانی کمی محبوبیت داشته باشه . گرچه بحران اوکراین یک بحران خودخواسته است در این کشور
عرض خسته نباشید و تشکر بابت وقتی رو که به پاسخ گویی سوالات در نظر می گیرید.
آقا محسن شما که ما رو شرمنده کردین.چشم دوباره میپرسم.البته اینبار بیشتر از یه سوال
سلامت باشید .
شرمندگی از من هست که نتونستم جواب بدم .
1.فک میکنید نقطه عطف شما در قیاس با کسای دیگه که موفق نشدن چی هستش؟
- والا موفقیت خاصی نداشتم من ! اما تو پست های قبلی گفتم که بعضی از کارایی که به نتیجه رسیده فقط صبر نیاز داشته . شما یه دونه رو میکاری و آبش میدی .. تا وقتی اولین شاخه از خاک نزنه بیرون نمیبینی چه نتیجه ای داره این آب دادن ها . ولی باز ادامه میدی و منتظر میشی .
2.بنظر شما مهمترین ویژگی که یه شخص جرات انجام کارای بزرگ در زمینه وب رو میده چیه؟
- جسارت ! اصطلاحا میگن بهش جربزه !
3.شما وبمستری رو یه شغل میدونید که نیازی به مکمل نداره؟اگه فک میکنید داره،چه شغلی رو پیشنهاد میکنید؟(متناسب با کار وبمستری)
- همم .. تو پست قبلی گفتم که وبمستری میتونه با توجه به توانایی شخص یک شغل هم باشه .
4.یکی از ویژگیای بارزتون که فک میکنید تاثیر زیادی در موفقیتتون داشته رو چی میدونید؟اگه اون رو نداشتید الان در چه موقعیتی قرار میگرفتید؟
- اینو در پاسخ سوال اول توضیح دادم .
5.اگه بخواید سئوکاری رو در یک کلمه توضیح بدید چی میگید؟
- در یک کلمه که نمیشه . ولی سئو یک تخصص هست نه یک بازار !
6.برای خودتون "تا"در نظر گرفتید،مثلا تا اینجا میخوام پیشرفت کنم.یا بهتره بگم محدودیتی برای خودتون قائل شدید؟
- "تا" در نظر نگرفتم اما باری به هر جهت هم نیستم . اهداف کوتاه مدت میتونن یک مسیر رو بسازن
7.فک میکنید روزی از این کاری که الان میکنید خسته بشید یا پشتکاری دارید که تا ابد همین کار رو ادامه بدید؟
- تا ابد که نمیشه ولی میدونم خسته نمیشم از این کار . شاید زمانی باشه که توانایی فیزیکی انجامش رو نداشته باشم
8.اگه بخواید شغلی رو که دارید رده بندی کنید در چه رده ای فرض میکنید؟واز چه شغل هایی برتر میدونید؟
- به نظر خودم شغل خوبیه . رده بندی شغل ها رو نمیدونم ولی این رو بزارید تو اونجاییش که خوبه ! :D - برتر نمیدونم ... اداری تر میدونم .. گرفتین منظورمو ؟
9.تا حالا با کسی رقابت کردید؟از اون پیش زدید یا از اون عقب هستید؟
- نه زیاد . معمولا اهل رفاقت هستم نه رقابت .
10.یه ویژگی که فک میکنید فقط مختص شماست و شما رو از بقیه مجزا میکنه چی هستش؟
- من ویژگی خاصی ندارم شاااید همین صبر که گفتم . کلا صبرم خیلی زیاده ! دهه شصتی ها صبرشون زیاده :D
11.مهمترین تجربه یا بهتره بگم گران بها ترین تجربه ای که کسب کردید رو حاضرید به ما بگید؟اصلا دوست دارید تجربه های کاریتون رو به اشتراک بگذارید؟
- این یه کم سخت بید سوالش... اجازه بدین یه کم در موردش فک کنم و جواب بدم . از اشتراک تجربه های کاریم بدم نمیاد . اگر کسی بخواد من پایه ام
12.اگه زمان به عقب برگرده باز همین مسیر و همین شغل رو برای خودتون انتخاب میکنید یا شغل دیگه ای؟
- همین شغل و مسیر .. ولی شاید انتخاب هام رو کمی تغییر بدم . تکراری بود سوال
13.شغلی که انتخاب کردید مهمترین تاثیرش در زندیگیتون چی بوده؟
- از جوانب زیادی تاثیر داشته یکی از مهم ترین قسمت هاش اعطای حس خونسردی در بدترین حالات بوده ! حفظ خونسردی وقتی که نتیجه کار 230 پرسنل بعد از 4 سال جلوی چشم های شما از دست میره سخت هست ولی تنها حفظ خونسردی میتونه راهکاری رو به شما برسونه و از اون مخمصه بیاید بیرون
14.و در آخر دوست دارید که فرزندتون هم همراه خودتون همین شغل رو ادامه بده؟
- خیلی دوست دارم . چون در زمان اون ها فضا به این سختی و پیچیدگی ما نیست و تکنولوژی با زندگیشون همراه شده .
مطمئنا سعی میکنم کمکش کنم .

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
نظرت درباره همکاری در فروش ها
- نظر خاصی ندارم . یه سری هاشون حلال و حروم سرشون نمیشه . بعضی افراد هم باهاشون همکاری میکنن تا زمانی که به نفعشون هست و بعد از این که مشکل پیدا کردن تازه یادشون میاد که باید به دیگر کاربران اطلاع داد که این سیستم داره زیر و رو میکشه . برداشت شخصی نکنید از این موضوع لطفا .
بهترین ها به ترتیب میگی
- بهترین و بدترین نداره . تقریبا عملکردشون در یک سطح هست فقط میزان درآمدشون متفاوت هست .
نظرت درباره این یوزر comment و عرفان فتاحی sellme.ir چی هست
- نظر خاصی ندارم . اوایل کار خوب بود sellme ولی به تدریج خراب شد .
یکی از اون سایت ها خوب برای پارک دامنه معرفی میکنید؟
- از bodis.com میتونید استفاده کنید . بازدهی خوبی داره . خوش اخلاقن و زیر سیبیلی با ایرانی ها هر از گاهی راه میان . ریسک ش با خودتون البته .

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
ممنون بابت جوابتون در مورد سوالای تکراری هم معذرت میخوام،چون واقعا توان خوندن همه ی پستا رو نداشتم؛همه که مث شما با حوصله نمیشن.
از گفته هاتون چیزای زیادی رو یاد گرفتم که کمکم میکنه
موفقیت در تمام مراحل زندگی رو براتون آرزومندم
در آخر تشکر از شما و استارتر محترم.

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
تا حالا توی چه سایت هایی کار کردید و وبمستر چه سایت هایی بودید ؟
( چون تازه اومدم سایت و نمی شناسم این سوالو می پرسم ؛ اگه قبلا پرسیده شده ارجاع بدید به شماره پست )

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
سلام مجدد
بابات جوابای دفعه قبل هم ممنون
1. این سایتی که معرفی کردین bodis.com نحوه کسب درآمد ازش به چه صورت هست ؟
2. به نظرتون 4 تا سایت با بازدید 10 هزار آی پی بهتره یا یه سایت با 40 هزار آی پی ؟ (هر 4 تا تو یه زمینه کار کنن)
3. آینده سایت های زرد ؟
4.اهل دانلود فیلم هستین ؟ اگه اره از چه سایتی ؟
5. تا به حال با وبمانی کار کردین ؟ مشابه بهتر می شناسین ؟
ممنون

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
آموزش درآمد از ادسنس رو هم بده :دی ( سایت خارجی ) :دی
- سایت میزنی / ادسنس ثبت نام میکنی / کد رو از داخل پنل ادسنس میگیری و میزاری تو سایتت / حسابت رو وریفای میکنی / پول رو میگیری
آخه ما یه تاپیک داریم یا داشتیم حدود 1000 صفحه بود فقط در مورد ادسنس .. چه جوری من تو یه پست بگم ؟ :D
لازم به ذکر هست که من مدیر این سایت ها نیستم پس از میزان درآمدشون اطلاع ندارم . در این حد میدونم که مدیر ورزش3 پول نداشت یه نمایندگی اس ام اس بگیره ! و هنوز هم نداره .
درآمد بلاگفا؟
ورزش3؟
صبا؟(میهن بلاگ،آپارات،کلوب و.. درآمدهای شبکه ای)؟

تا حالا توی چه سایت هایی کار کردید و وبمستر چه سایت هایی بودید ؟
( چون تازه اومدم سایت و نمی شناسم این سوالو می پرسم ؛ اگه قبلا پرسیده شده ارجاع بدید به شماره پست )
به طور کلی بیشتر مدیر سایت های محتوا محور بودم در موضوعات مختلف / آموزشی - موزیک - تفریحی - انجمن ...
1-2 سایت آپلود سنتر عکس هم داشتم + حدود 8تا دایرکتوری خارجی .

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سلام مجدد
بابات جوابای دفعه قبل هم ممنون
ممنون
علیک سلام مجدد ! , خواهش میکنم !

1. این سایتی که معرفی کردین bodis.com نحوه کسب درآمد ازش به چه صورت هست ؟
- از طریق دامین پارکینگ + واسطه گری خرید یا فروش دامین . الان یادم اومد یه سیستم پارکینگ فارسی اومد و نصفه کاره رفت . اسمش tesado بود . مال یکی از بچه های پی تی هم بود !
2. به نظرتون 4 تا سایت با بازدید 10 هزار آی پی بهتره یا یه سایت با 40 هزار آی پی ؟ (هر 4 تا تو یه زمینه کار کنن)
- 8 تا سایت با بازدید 5هزار آی پی
3. آینده سایت های زرد ؟
- فیلترینگ !
4.اهل دانلود فیلم هستین ؟ اگه اره از چه سایتی ؟
- فیلم خیلی دیگه کم میبینم . بیشتر علاقه دارم سریال ببینم . مگر فصلی مثل الان که اکثر سریال ها تو دوره توقف هستند . از moviecenter میگرفتم که اکانتم تموم شد الان از serialdl میگیرم با اکسپرس لیچ
5. تا به حال با وبمانی کار کردین ؟ مشابه بهتر می شناسین ؟
- اسمش رو شنیدم ولی باهاش کار نکردم .

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
@mohsenshahbazi @Web-Master @miladgraph @MihanV @k-boy @hitup
افتتاح وبسایت رسمی دکتر محسن شهبازی
http://mohsenshahbazi.ir/
راه اندازی و اجرا : علی احمری :D
اسپانسر هاستینگ : @Mohammad_Vazin - tikdata.ir
خوبه اینقد تو یاهو بت گفتم بیخیالش :|:D
ولی دمت گرم .. تو اگه 2سال دیگه بری تو کار تبلیغات این نماینده های مجلس حداقل میتونی 3-4 تاشون رو بفرستی مستقیم تو مجلس :D
اگر نشد بیا اصفهان من خودم پروژه تبلیغات مجلس و شورای شهر برات سراغ دارم :D

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
این امین هی تشکر میزنه بعد میاد سوالاتش رو تو یاهو میپرسه .. هرچی میخوای تشکر بزن .. فک کردی جمعه که رد بشه نوبت کیه بشینه رو این صندلی ؟
613.gif

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
Last edited:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام محسن
چطوری ؟
چی به سر پارسی باکس اومد ؟ :دی
چه طوری داش گرافیکس. خیلی وقته دیگه احوالی نمی پرسی. فدایی داری.
خیلی وقته ندیدمت. دوستان ببخشید که پست بی ربطه. ولی داش گرافیکس .
از اون بچه های با حاله
حالا یک سوالم می کنم که بی ربط نشه.
گوگل ادسنس محسن جان اگر بتوانی کمترین کلیک چند سنته و بیش ترین چند دلاره
به نظرم از 5 سنت تا 10 سنت شروع میشه و تا بیش از 10 دلار درسته

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا