• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<1> اولین صندلی داغ با حضور محسن شهبازی - mohsenshahbazi

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
سرویس اینترنتت؟
- مخابرات . غیر از این مخابرات داغون جای دیگه بهمون نت نمیده فعلا
آخ، همدردیم محسن جان ...
امروز حداقل 2-3 سال از عمرم کم شد، به خاطر حرص خوردن سر قطعی اینترنت مخابرات کوفتی ...
سوالی نمیپرسم، سوالاتی که دوستان پرسیده بودن رو خوندم + پاسخ های شما رو. دیگه نیازی به سوال اضافه من نبود.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
آخ، همدردیم محسن جان ...
امروز حداقل 2-3 سال از عمرم کم شد، به خاطر حرص خوردن سر قطعی اینترنت مخابرات کوفتی ...
آقا ما هم بیچاره شدیم سر این اینترنت مخابرات پدرمون در آورده بیچارمون کرده با این قیمتاش تازه آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ آخ آخ

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
سوال ها زیاد بود آخریا رو دیگه نخوندم ...
چه ایده تو نت داشتی که وقت نکردی اجرا کنی یا ... که آخر دیگه بی خیالش شدی(پارسی/انگلیسی)
کسی که هیچی از بورس بلد نیست ولی می خواد یک حرفه ای بشه از کجا شروع کنه؟و چه مدت طول می کشه تا حرفه ای بشه؟
آیا میشه ماهی حداقل 5 میلیون از بورس دراورد؟:general703:

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
@mohsenshahbazi
فعلا 1-2 صفحه اول رو وقت کردم بخونم
فهمیدم هیوندای i30 رو دوس داری
اگه قبلاً این سوال پرسیده شده خب شده باشه یه بارم جواب بدین چی میشه :general711:
الان چه ماشینی دارن :D

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
سلام به همگی مخصوصا محسن عزیز که تازه باهاشون آشنا شدم ولی قبل این فقط hitup عزیز رو میشناختم و ازشون مشورت گرفتم خوشحالم که با بزرگوارای دیگه هم در عالم مجازی آشنا شدم و خوشحال میشم روزی دوستان خوبی در دنیای واقعی باشیم برای هم.
خب محسن جان
نظرت راجع به سایت های تبلیغاتی چیه؟و چقدر از اونا استفاده کردی؟مثلا خرید و فروش کالا و ماشین و ...
اگه میخواستی اسکریپت سایت تبلیغاتی سفارش بدی چه امکاناتی برای خودت(ادمین) و کاربرات فراهم میکردی؟
اگه یه سایت تبلیغاتی داشتی چکاری میکردی تا معروف و کارراه انداز بشه (البته با هزینه کم!)
نظرت راجع به ووکامرس چیه؟بین این فروشگاه سازای رایگان کدوم بهتره؟
و در آخر آیا فی الحال کارت با نته توی همون شرکت خصوصیتون یا متفاوت از نت؟(منظور هاستینگ و ...)
پیشاپیش از اینکه وقت میذاری برای پاسخ ها سپاسگزارم :)

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
jazmin دوست عزیز حداکثر سوالات 50 سواله
ضمنا 50 سوال مربوط به بحث ...
ما گفتیم تایپیک جنبه آموزشی داشته باشه اینجوری بیشتر جنبه خانه داری داره با این سوالات شما :l

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
آقا من یه نظری دارم که یه سری سوال ها رو که تکراری نیست بزن تو اولی گزینه تاپیک که هر کس میاد اونجا مطالعه کنه و دیگه همه یک سوال رو چند بار نپرسن

بعدم عزیزان تو مشاور خانواده که تشریف نیاوردین جناب خشنود یک عزیز یک وبمستر و یک فعال در زمینه کامپیوتر شاخه اینترنتی و شبکه و درآمد زایی از نت هستند نه مشاور بالینی خانواده که سوال های رنگی ازشون پرسیده میشه سوال هایی بپرسید که یک وبمستر بهش اتیاج داره نه یهک مرد برای تشکیل خانواده یا رنگ مورد علاقت وقتی ظهر ها از پشت سیستم پا میشه داره یه کم مراعات کنید لطفا

اگر به کسی صحبت هام برخورد معذرت می خوام

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
فکر می کتم جنبه چیزه خوبیه :) :دی ... سوالات خوب بپرسید .. !
===============================
محسن هم داره از واژه صبر استفاده میکنه که آدم موفقی بشه :دی
===============================

اون پست هایی هم که طولانی هست .. معلومه که از جایی کپی شده :دی

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
آقا من یه نظری دارم که یه سری سوال ها رو که تکراری نیست بزن تو اولی گزینه تاپیک که هر کس میاد اونجا مطالعه کنه و دیگه همه یک سوال رو چند بار نپرسن
ولا گلچین کردن این چند صفحه کاره حضرت فیله ...
به هر حال خود پاسخ دهنده اون هایی رو که جواب داده رو میگه جواب دادم و فرد هم مجبوره برده دنبالش تو پست های قبلی ...

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سلام خدمت آقا محسن گل
سلام

الف ) بورس
1.هر سهمی که نسبت خرید حقوقی به حقیقیش بالا باشه به نظرت ارزش خرید داره ؟ ( توضیح بدی ممنون میشم )
- نه . بعضی وقتا سهم حمایت میشه / بعضی وقتا بزخری میشه / بعضی وقتا هم حقوقی نوسانگیر میزنه زیر سهم (سفته بازی ) . بهترین زمان در حالت اول هست و البته جو بازار و اون سهم
2. عمر سوددهی سهام عرضه اولیه به طور معمول چه قدره ؟ ( 10 روز ؟ 15 روز ؟؟ )
- به طور معمول بسته به بنیاد سهم بین 5 تا 12 روز / یه افت کوتاه بین 2 هفته تا 3هفته ممکنه داشته باشه و بعد مجددا افزایش قیمت داره . این اعداد نسبی هستند و ممکنه با توجه به بنیاد سهم کم یا زیاد بشن .
3. اگه بخواین 3 4 تا سهم که ریسکش کم باشه معرفی کنین چه سهامی رو میگین ؟
- من اینقدرا حرفه ای نیستم که پیشنهاد بدم . ولی وغدیر هیچوقت سهامداراش رو نا امید نمیکنه و دست خالی نمیزاره .
4. بهترین راه برای افزایش تجربه تو بورس مطالعه و مشاهده فیلمای آموزشی هست یا اینکه یه پولی رو تو بورس حروم کنی ؟ (مثل من :D )
- مورد اول که حتما باید باشه / مورد دوم هم ملزوم کسب تجربه در هر کاری هست . یا باید زمان بزارین یا پول ! ممکنه سود بده ممکنه هدر بره .
ب ) اینترنت
1. تا به حال سایت خارجی داشتین ؟ ( اگه آره : درامدی هم داشتین یا نه ؟ )
- بله . آره دیگه ! پس ادسنس به سایت تفریحی پول میداد ؟ :D
2. به نظرتون زدن سایت پ.....ن که به زبان پارسی نباشه میتونه از طریق فتا پیگیری بشه ؟
- 100% و به جدیت پیگیری میشه .
3. بکلینک مفید یا مضر ؟
- چاقو رو از دسته بگیری خوبه ... از تیغه بگیری خطرناکه . بکلینک هم هر دو میتونه باشه
4.از مدیرای سایتای زیر 100 ایران کدوما رو میشناسین ؟
- هممم ... زیاد نیستند . ناقلا + 1-2 تا سایت دیگه بودن اسمشون یادم نیست . از رفقای قدیمی هستند .
پ ) تفریحی
1. از f21 خاطره ای دارین ؟
- f21 دیگه چی چیه ؟
2. از بچه های f21 فردی بود به نام عرمین !!! من آخرشم نفهمیدم کی هست ؟ شما اگه میدونین معرفیش کنین :D ؟
- f21 دیگه چی چیه ؟
3. شما تو بروکی هم هستین (بودین) یا نه ؟
- اسمش رو زیاد شنیدم ولی نبودم توش .
4. دعوتنامه بروکی اگه دارین ممنون میشم بفرستین :D
- ندارم که !

سرمایه اولیه ای که برای کار خارج از نت کنار گذاشته بودی چه قدر بوده و چند وقت طول کشید تا کارش رونق پیدا کنه؟ راهنما داشتی یا خودت رفتی جلو؟
- همم سرمایه اولیه حدود 100 هزار تومن یا کمتر بود و به تدریج جور شد . حداقل 2سال اول که رونق خاصی نداشت .

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
- همم سرمایه اولیه حدود 100 هزار تومن یا کمتر بود و به تدریج جور شد . حداقل 2سال اول که رونق خاصی نداشت .
راهنما یا شریک چی؟ دیگه از زمین خاکیم آدم بخواد شروع کنه باید دوتا تیر دروازه و یه توپ داشته باشه :دی

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سلام. (جوابش واجبه!:دی)
علیک سلام ( البته در جمع سلام کردن اگر کسی دیگه باشه و جواب بده به دیگران واجب نیست )
من خیلی سوال نمیپرسم اما دوست دارم کامل پاسخ بدید... خیلی ها هم فنی نیستند چون موهام سفیده :دی
شخصی هم نیست اما اگر فکر میکنید نمیشه عمومی باز کرد پ.خ بدید...!
- سعی میکنم اگر بلد باشم جواب بدم . چون میدونم اطلاعات خوب و کاملی دارید از موضوعات مختلف
1- فرض کنید برای درآمدهای گوگل اگر سایت 100 درصد خارجی باشه و ورودی گوگل خارجی داشته باشه + اینکه اون سایت در یه زمینه تخصصی باشه...
به نظرتون چه چیزی ریسک هست؟
- متوجه نشدم دقیق . ولی به طور کلی ریسک اصلی این هست که مالک این درآمد و گیرنده اون جزء 7 کشور ممنوعه باشه . در این صورت ریسک خیلی بالایی داره که دسترسی به سرمایه جمع آوری شده نداشته باشید و از دست بره .
2- در مورد سرمایه گذاری.
رشد سرمایه شما سالانه چند درصد هست؟ (اصلاً به مبلغش کاری نداریم!)
- این تقریبا یه کم شخصیه . این رشد سالانه رو حساب نکردم واقعا . چون تو این 1-2 سال کارای زیادی کردم و روند ثابت نداشته اما خودم حدس میزنم سالانه بین 80 تا 100% افزایش سرمایه اولیه داشتم .
آیا به صورت مشارکت با سود سی درصد روز شمار (یا 50 درصد سالانه)حاضرید سرمایه گذاری کنید؟ (همه در زمینه وب نیست!:دی)
- نه . جسارت نباشه ولی تجربه های سرمایه گذاری یا شراکت که درگذشته داشتم دیدم رو به این موضوع بد کرده . ترجیح میدم پولم جلو چشم خودم و به دست خودم از بین بره یا افزایش پیدا کنه .

3- نظرتون؟ در مورد خط به خط..
- خط به خط ؟ منظورتون رو نفهمیدم !!
این رو خیلی میپرسم و امین خشنود - علی احمری و.... میدونند که یه کارفرما هستم.. و...کارآفرین :)
خدانکنه من جای شما باشم اونوقت لازم میشه اعتراف کنم که تنها 20 درصد درآمد من خارج از نت هست :دی
- خب شما که خودت اعتراف کردی که ! :D
از اینکه 90 سایت داشتید خیلی خوشحالم اما امیدوارم بیش از 2 تا فعال بودند...:دی درآمد پراکنده گاهی بهتر از درآمد متمرکز هست! تنها مدیر میخواید!
:دی
- مسلما 1000 تراکنش 1000 تومانی خیلی بهتر هست از 2 تراکنش 500 هزار تومانی .
همین:دی
به نظرم خیلی زیاده اما خواهشاً تا میتونید ... جواب بدید!
سعی کردم تا جایی که متوجه سوال شدم جواب بدم . یه کمی سوالاتون گنگ بود برام .

محسن شهبازی سال 83 با 93 چقدر فرق کرده؟
- خیلی خیلی زیاد ! صبر و حوصله چیزی بود که در 83 اصلا نداشتم !
محسن شهبازی 1403 قراره به کجا برسه؟
- به جاهای خوب . مسلما یک درآمد ثابت بلا تغییر مطئن و فارغ از نوسانات اقتصادی خواهم داشت + این که حداکثر تلاشم رو میکنم که در 1403 خارج از ایران باشم .
تا حالا چند نفر رو دستشونو گرفتی و راه درست درآمد از نت،کامپیوتر و.... رو یاد دادی؟
- به این اعتقاد دارم که زکات علم نشر'ش هست . ولی تا حالا کسی رو به زور مجبور به یادگرفتن چیزی نکردم . به صورت مستقیم یه 10-12 نفری بودن تا امروز که خودشون از من خواستن و من کمکشون کردم . یکی از این افراد الان مدیر آی تی در فولاد مبارکه اصفهان شده و دیگه ما رو مثلا نمیشناسه ! :|
پدر و مادرت چقدر تو این راهی که میگی 98 درصد راضی هستی ازش ، کمک کردن؟
- خیلی زیاد . مخصوصا مادرم . این صبر و نتیجه صبر رو از مادرم یاد گرفتم .
الان رو چه سهم هایی هستید؟
- سبد دارم / دارویی + پتروشیمی + کمی هم غیر فلزی ( لیزینگ اصلا ندارم . خودرویی هم نوسان فقط میگیرم )

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سوال ها زیاد بود آخریا رو دیگه نخوندم ...
خب بخون شاید تکراری باشه و جواب داده باشم .
چه ایده تو نت داشتی که وقت نکردی اجرا کنی یا ... که آخر دیگه بی خیالش شدی(پارسی/انگلیسی)
- همین دومین پارکینگ ایرانی . خیلی بش فک کردم و نقشه کشیدم . ولی در نهایت به این نتیجه رسیدم که محکوم به شکست هست . مگر این که قبلش خودم یک بیزینس چند بعدی و گسترده داشته باشم به عنوان پشتوانه سیستم . فعلا رفت تو بایگانی .
کسی که هیچی از بورس بلد نیست ولی می خواد یک حرفه ای بشه از کجا شروع کنه؟و چه مدت طول می کشه تا حرفه ای بشه؟
- از کلاس های آموزشی ! بدون کلاس آموزشی نمیشه حرفه ای شد . البته منم حرفه ای نیستم و زیاد مشورت میکنم . همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاییده نشده اند .
آیا میشه ماهی حداقل 5 میلیون از بورس دراورد؟:general703:
- بله . چرا نشه ! من کسی رو سراغ دارم تو بازار منفی 1-2 ماه پیش سود پورتفو'ش ماهانه بین 8 تا10 میلیون بود !

@mohsenshahbazi
فعلا 1-2 صفحه اول رو وقت کردم بخونم
فهمیدم هیوندای i30 رو دوس داری
اگه قبلاً این سوال پرسیده شده خب شده باشه یه بارم جواب بدین چی میشه :general711:
الان چه ماشینی دارن :D
والا من سمند داشتم که تصادف کردم . درست نشد / دادیم رفت / ماشین گرون شد / یه 206 sd خریدم که دست برادر محترم سرشاخ شد با نیسان !!!:|
و الان در حال دوختن ماشین هستن به همدیگه ! ما هم عجالتا سمند پدر خانمم رو سوار میشم :D

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سلام به همگی مخصوصا محسن عزیز که تازه باهاشون آشنا شدم ولی قبل این فقط hitup عزیز رو میشناختم و ازشون مشورت گرفتم خوشحالم که با بزرگوارای دیگه هم در عالم مجازی آشنا شدم و خوشحال میشم روزی دوستان خوبی در دنیای واقعی باشیم برای هم.
پیشاپیش از اینکه وقت میذاری برای پاسخ ها سپاسگزارم :)
من هم افتخار آشنایی با شما رو نداشتم . چرا که نه !؟ منم خوشحال میشم دوست جدید پیدا کنم .

خب محسن جان
نظرت راجع به سایت های تبلیغاتی چیه؟و چقدر از اونا استفاده کردی؟مثلا خرید و فروش کالا و ماشین و ...
- تقریبا الان نت اشباع شده از این نوع سایت ها . البته هنوز کشش کمی وجود داره ولی بازدهی ندارن . مثلا من یه تور کیش ساده رو تو 50 تا سایت اول آگهی نتونستم درست حسابی پیدا کنم . همه اش کپی !
اگه میخواستی اسکریپت سایت تبلیغاتی سفارش بدی چه امکاناتی برای خودت(ادمین) و کاربرات فراهم میکردی؟
- خب این که خیلی کلی هست . اما مهمترین قسمت های یک اسکریپت تبلیغاتی بخش کنترل درآمد و گزارشاتش هست .
اگه یه سایت تبلیغاتی داشتی چکاری میکردی تا معروف و کارراه انداز بشه (البته با هزینه کم!)
- با هزینه کم معروف و کار راه انداز نمیشه ! حداقل معروف نمیشه تو نت فعلی . حذفش میکردم و جا رو باز میکردم برای سایت های دیگه
نظرت راجع به ووکامرس چیه؟بین این فروشگاه سازای رایگان کدوم بهتره؟
- سعی کردم باهاش کار کنم خیلی سخته . مجبور شدم خودم یه پلاگین شاپ ساده بنویسم که احمد ( @kooolak ) تجربه کار باهاش رو داره .
و در آخر آیا فی الحال کارت با نته توی همون شرکت خصوصیتون یا متفاوت از نت؟(منظور هاستینگ و ...)
- من کارم با اینترنت در ارتباط هست و برروی بستر اینترنت هست . هاستینگ نیست .

هیچی یه تاپیکی خدا بیامرزی بود که ما هی توش تاپیک های اینجوری میزدیم و دورهمی هی میخندیدیم :D
زکی ! من مچ دستم شیکست از بس تایپ کردم ... شما داری میخندی ؟ :D
راهنما یا شریک چی؟ دیگه از زمین خاکیم آدم بخواد شروع کنه باید دوتا تیر دروازه و یه توپ
داشته باشه :دی
- راهنما خوبه ولی شریک ... یه ضرب المثلی هست که میگه اگه شریک خوب بود خدا هم شریک میگرفت برا خودش ! :D

@jazmin : احتمالا وقت گذاشتین برای این سوالات اما جدا برام سخته که بخوام به این تعداد سوال جواب بدم . یه مروری کردم تعداد زیادیش مشابه سوالات پست 200 تایی قبلی هست . میتونید یه کلیت از جواب های اون پست به دست بیارید .

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
- متوجه نشدم دقیق . ولی به طور کلی ریسک اصلی این هست که مالک این درآمد و گیرنده اون جزء 7 کشور ممنوعه باشه . در این صورت ریسک خیلی بالایی داره که دسترسی به سرمایه جمع آوری شده نداشته باشید و از دست بره .
پ: اینکه پنل کویت باشه با آیپی آلمان برید همیشه گیر نداره؟

- این تقریبا یه کم شخصیه . این رشد سالانه رو حساب نکردم واقعا . چون تو این 1-2 سال کارای زیادی کردم و روند ثابت نداشته اما خودم حدس میزنم سالانه بین 80 تا 100% افزایش سرمایه اولیه داشتم .
پ: شرمنده ام.. دیگه از این سوالا نمیپرسم... :(

- نه . جسارت نباشه ولی تجربه های سرمایه گذاری یا شراکت که درگذشته داشتم دیدم رو به این موضوع بد کرده . ترجیح میدم پولم جلو چشم خودم و به دست خودم از بین بره یا افزایش پیدا کنه .
پ: تجربه های بد همیشه و همه جا هست. بنده رکب خوردم خودم :( ....
منظورتون قراردادی محضری رسمی بود یا شراکت رفاقتی؟

پ: سه تا خط غیر سوالی ! :دی

پ: این که اون 20 دصد چیه مهمه :)

پ: دقیقاً ... دردسر بیشتر اما در نهایت سود چند برابر! :دی

پ: اونایی که گنگ بود رو فکر کنم تصحیح کردم :دی

سوال جدید:
اگه اینجا نمیخواید بگید پ.خ بدید اما دوست دارم اینجا بگید (خودم چیز زیادی ازش نمیدونم)
http://go.ad2up.com/afu.php?id=00000
....
این لینک ها توی سایتهای ایرانی خیلی مد شده...
میزنند دانلود...
میره توی لینکی...
همون دامین پارکینگ نیست انشالله؟
اگر دامین پارکینگ رو خلاصه توضیح بدید ممنون میشم.

ویرایش : از نقل قول خارج کردم ! :دی

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
پ: اینکه پنل کویت باشه با آیپی آلمان برید همیشه گیر نداره؟
- آهان . بعید میدونم اگر آی پی ثابت باشه مشکلی پیش بیاد . ولی چون جدیدا با سیستم کار نکردم بهتره از افرادی بپرسید که الان دارن با ادسنس کار میکنن .
پ: شرمنده ام.. دیگه از این سوالا نمیپرسم... :(
- نه بابا این چه حرفیه . من که گفتم . منظورم کلی بود . آخه از صبح که من گفتم چه قدر در میارم نیازمندان پی تی در حال ظهور هستن :D

پ: تجربه های بد همیشه و همه جا هست. بنده رکب خوردم خودم :( ....
- به طور کلی شراکت رو دیگه دوست ندارم . اما اگر نیاز به سرمایه گذار دارید یا میتونید , سراغ دارم . با 50 تومن سراغ دارم با حدود 200-250 تومن هم سراغ دارم محضری کار میکنه یا ضمانت ملکی .

پ: سه تا خط غیر سوالی ! :دی
- لول .. آهان ! فک کردم منظورتون خط به خط ایرانسل بود ! گفتم شاید یه جا دیگه نوشتین اینجا یهو اومده !

پ: این که اون 20 دصد چیه مهمه :)
- یادمه یه جا وبمسترا گفتی شیشه میفروشی ...آره ؟ :D

پ: دقیقاً ... دردسر بیشتر اما در نهایت سود چند برابر! :دی

پ: اونایی که گنگ بود رو فکر کنم تصحیح کردم :دی

سوال جدید:
اگه اینجا نمیخواید بگید پ.خ بدید اما دوست دارم اینجا بگید (خودم چیز زیادی ازش نمیدونم)
http://go.ad2up.com/afu.php?id=00000
....
این لینک ها توی سایتهای ایرانی خیلی مد شده...
میزنند دانلود...
میره توی لینکی...
همون دامین پارکینگ نیست انشالله؟
اگر دامین پارکینگ رو خلاصه توضیح بدید ممنون میشم.
- نه این پارکینگ نیست . این پی پر دانلود هست و معمولا برای توزیع نرم افزارهای مخرب استفاده میشه . یا در سالم ترین حالت CPA هست . Cost per action که شما در ازای تکمیل یک عملیات ( منظورم تکمیل آفر نیست ) یه پولی میگیرین و از اون پول به referal شما هم داده میشه .

برای آشنایی دقیق تر از اینجا استفاده کنید .
https://www.bodis.com/tour#parking-tour

ویرایش : از نقل قول خارج کردم ! :دی
منم همینطور:D

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
- آهان . بعید میدونم اگر آی پی ثابت باشه مشکلی پیش بیاد . ولی چون جدیدا با سیستم کار نکردم بهتره از افرادی بپرسید که الان دارن با ادسنس کار میکنن .
پ: خیلی ممنون! (بسته شد!)
- نه بابا این چه حرفیه . من که گفتم . منظورم کلی بود . آخه از صبح که من گفتم چه قدر در میارم نیازمندان پی تی در حال ظهور هستن :D
پ: نیازمند نیستم خدا رو شکر ماهی (بیرون و خارج روی هم حداقل 5 میلیون دارم گاهی تا 15 هم هست :دی) میانگین 11 میلیون هست :D
- به طور کلی شراکت رو دیگه دوست ندارم . اما اگر نیاز به سرمایه گذار دارید یا میتونید , سراغ دارم . با 50 تومن سراغ دارم با حدود 200-250 تومن هم سراغ دارم محضری کار میکنه یا ضمانت ملکی .
پ: اگه سراغ دارید پ.خ کنید لطفاً :دی - علی احمری میدونه... جزئیاتش رو...
- لول .. آهان ! فک کردم منظورتون خط به خط ایرانسل بود ! گفتم شاید یه جا دیگه نوشتین اینجا یهو اومده !
پ: دائمیه :دی ببخشید که بد نوشتم!
- یادمه یه جا وبمسترا گفتی شیشه میفروشی ...آره ؟ :D
پ: این توطئه علی احمری بود... فعلاً جاش نیست بگم. :دی (بانکیه همین!)
- نه این پارکینگ نیست . این پی پر دانلود هست و معمولا برای توزیع نرم افزارهای مخرب استفاده میشه . یا در سالم ترین حالت CPA هست . Cost per action که شما در ازای تکمیل یک عملیات ( منظورم تکمیل آفر نیست ) یه پولی میگیرین و از اون پول به referal شما هم داده میشه .

برای آشنایی دقیق تر از اینجا استفاده کنید .
https://www.bodis.com/tour#parking-tour

پ: اون یکی رو توضیح میدید (پی یر دانلود!؟) لینکی که داده بودم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا