علیک سلام ( البته در جمع سلام کردن اگر کسی دیگه باشه و جواب بده به دیگران واجب نیست )
من خیلی سوال نمیپرسم اما دوست دارم کامل پاسخ بدید... خیلی ها هم فنی نیستند چون موهام سفیده :دی
شخصی هم نیست اما اگر فکر میکنید نمیشه عمومی باز کرد پ.خ بدید...!
- سعی میکنم اگر بلد باشم جواب بدم . چون میدونم اطلاعات خوب و کاملی دارید از موضوعات مختلف
1- فرض کنید برای درآمدهای گوگل اگر سایت 100 درصد خارجی باشه و ورودی گوگل خارجی داشته باشه + اینکه اون سایت در یه زمینه تخصصی باشه...
به نظرتون چه چیزی ریسک هست؟
- متوجه نشدم دقیق . ولی به طور کلی ریسک اصلی این هست که مالک این درآمد و گیرنده اون جزء 7 کشور ممنوعه باشه . در این صورت ریسک خیلی بالایی داره که دسترسی به سرمایه جمع آوری شده نداشته باشید و از دست بره .
2- در مورد سرمایه گذاری.
رشد سرمایه شما سالانه چند درصد هست؟ (اصلاً به مبلغش کاری نداریم!)
- این تقریبا یه کم شخصیه . این رشد سالانه رو حساب نکردم واقعا . چون تو این 1-2 سال کارای زیادی کردم و روند ثابت نداشته اما خودم حدس میزنم سالانه بین 80 تا 100% افزایش سرمایه اولیه داشتم .
آیا به صورت مشارکت با سود سی درصد روز شمار (یا 50 درصد سالانه)حاضرید سرمایه گذاری کنید؟ (همه در زمینه وب نیست!:دی)
- نه . جسارت نباشه ولی تجربه های سرمایه گذاری یا شراکت که درگذشته داشتم دیدم رو به این موضوع بد کرده . ترجیح میدم پولم جلو چشم خودم و به دست خودم از بین بره یا افزایش پیدا کنه .
3- نظرتون؟ در مورد خط به خط..
- خط به خط ؟ منظورتون رو نفهمیدم !!
این رو خیلی میپرسم و امین خشنود - علی احمری و.... میدونند که یه کارفرما هستم.. و...کارآفرین
خدانکنه من جای شما باشم اونوقت لازم میشه اعتراف کنم که تنها 20 درصد درآمد من خارج از نت هست :دی
- خب شما که خودت اعتراف کردی که !
از اینکه 90 سایت داشتید خیلی خوشحالم اما امیدوارم بیش از 2 تا فعال بودند...:دی درآمد پراکنده گاهی بهتر از درآمد متمرکز هست! تنها مدیر میخواید!
:دی
- مسلما 1000 تراکنش 1000 تومانی خیلی بهتر هست از 2 تراکنش 500 هزار تومانی .
همین:دی
به نظرم خیلی زیاده اما خواهشاً تا میتونید ... جواب بدید!
سعی کردم تا جایی که متوجه سوال شدم جواب بدم . یه کمی سوالاتون گنگ بود برام .
محسن شهبازی سال 83 با 93 چقدر فرق کرده؟
- خیلی خیلی زیاد ! صبر و حوصله چیزی بود که در 83 اصلا نداشتم !
محسن شهبازی 1403 قراره به کجا برسه؟
- به جاهای خوب . مسلما یک درآمد ثابت بلا تغییر مطئن و فارغ از نوسانات اقتصادی خواهم داشت + این که حداکثر تلاشم رو میکنم که در 1403 خارج از ایران باشم .
تا حالا چند نفر رو دستشونو گرفتی و راه درست درآمد از نت،کامپیوتر و.... رو یاد دادی؟
- به این اعتقاد دارم که زکات علم نشر'ش هست . ولی تا حالا کسی رو به زور مجبور به یادگرفتن چیزی نکردم . به صورت مستقیم یه 10-12 نفری بودن تا امروز که خودشون از من خواستن و من کمکشون کردم . یکی از این افراد الان مدیر آی تی در فولاد مبارکه اصفهان شده و دیگه ما رو مثلا نمیشناسه ! :|
پدر و مادرت چقدر تو این راهی که میگی 98 درصد راضی هستی ازش ، کمک کردن؟
- خیلی زیاد . مخصوصا مادرم . این صبر و نتیجه صبر رو از مادرم یاد گرفتم .
الان رو چه سهم هایی هستید؟
- سبد دارم / دارویی + پتروشیمی + کمی هم غیر فلزی ( لیزینگ اصلا ندارم . خودرویی هم نوسان فقط میگیرم )