• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<1> اولین صندلی داغ با حضور محسن شهبازی - mohsenshahbazi

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
پ: اون یکی رو توضیح میدید (پی یر دانلود!؟) لینکی که داده بودم؟
بعضی سیستم های خارجی هستن به شما به ازای هدایت کاربر به یک صفحه و دانلود یک نرم افزار خاص ( حالا هرچی میتونه باشه . حتی اگه نصب هم نشه ) پول میدن .
دوست داشتی امروز جمعه ساعت 23:59 دقیقه بود؟
همم ... نه خیلی کار دارم . اگه الان جمعه بشه کلی عقب میوفتم :D اما از نظر تاپیک من فک کنم فشار اصلیش همین دیروز بود . حساب کردم حدود 300 تا سوال یا بیشتر جواب دادم !
درامد ماهیانه این یک سال اخیر راست و حسینی چقدر بوده ؟
ماشین داری ؟ چی ؟
درآمد رو که گفتم . گرچه به نظر میاد اشتباه بود و نباید میگفتم .
ماشین هم والا نمیدونم دارم یا نه . یه چیزایی ازش مونده که دارن میدوزنش به هم . تو 1-2 سوال قبل توضیح دادم . اما فعلا با هزینه ها نمیتونم i30 بخرم :|

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
بعضی سیستم های خارجی هستن به شما به ازای هدایت کاربر به یک صفحه و دانلود یک نرم افزار خاص ( حالا هرچی میتونه باشه . حتی اگه نصب هم نشه ) پول میدن .
سایت مطمئنی میشناسی؟
:general504:
(قطعاً با ایران مشکلی نداشته باشند!)

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سایت مطمئنی میشناسی؟
:general504:
(قطعاً با ایران مشکلی نداشته باشند!)
اکثر اینجور سایت های نیمه غیرقانونی (!!) با ایران و کوبا و طالبان و بن لادن و این چیزا کاری ندارن اصلا ! یه موقعی مثلا با e-gold پول میدادن ! در این حد دیگه !
الان حضور ذهن ندارم . اما مطمئنا در digitalpoint یا dnforum میتونید 1 یا 2 تا از رفرال هاشون رو پیدا کنید .
به طور کلی CPM/CPA/CPC ها چون به واسطه ادوردز بازار همچین خاصی ندارند سعی میکنن با سایت های درجه 3 و4 و پایین تر کار کنن و محدودیت زیادی ندارند
دوستان لطفا سوالات رو آموزشی بپرسید که چیزی هم یاد بگیریم . جسارتا مثلا قد محسن چه ربطی به ما داره .
نمیدونم والا ! شاید ایشون داره متوسط قد وبمستر ها رو حساب میکنه . به هر حال از من میپرسن من جواب میدم . البته طولانی باشه پست ها نمیتونم دیگه .

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
domain parking به این صورت هستش که شما یه دامنه دارای ترافیک و پیج رنک رو میخری و میندازی روی سیستم های خارجی مثل چیتکا و کلیک بانک و امازون و از ترافیکی که اون سایت داره استفاده میکنی

یه دامنه خوب خارجی 100 دلار قیمت پایش هستش برای این گونه افلایت

Musso

Registered User
لایک‌ها
42
اگه كسي بخواد از پايه اسكريپت بنويسه و هيچ محدوديتي هم نداشته باشه چي پيشنهاد ميشه؟
تبليغات توي ايران هنوز جاداره روش كار كرد؟ منظور سايت تبليغاتي هست
به نظرت موتور جستجوي قوي توي ايران نياز داريم؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
اگه كسي بخواد از پايه اسكريپت بنويسه و هيچ محدوديتي هم نداشته باشه چي پيشنهاد ميشه؟
- یعنی چی ؟ یعنی من بگم چه اسکریپتی بنویسه ؟ یا من بگم با چی بنویسه ؟ نفهمیدم سوال رو !
تبليغات توي ايران هنوز جاداره روش كار كرد؟ منظور سايت تبليغاتي هست
- تبلیغات جای خیلی خیلی زیادی داره . اما برای یک مرجعی مثل گوگل و سیستمی مثل ادوردز ! اما برای شبکه هایی مثل anetwork دیگه جایی برای چاپیدن نمونه و رو به اتمامه !
به نظرت موتور جستجوي قوي توي ايران نياز داريم؟
- نه ! مگه چند بار چرخ رو اختراع میکنن ؟ چه چیزی نیاز داریم که گوگل نداره الان ؟ بینگ نداره ؟ یاهو نداره ؟
این حرفای موتور جستجوی ملی و این چیزا هم بازارگرمی هست . 4نفر ورداشتن یه lucene ران کردن و میخوان موتور جستجو بزنن و بودجه بگیرن فقط !

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
به عنوان 1000 مین پیستم تو پی تی :general711:
اینجوری که مشخصه از پاسختون به سوالای قبلیo_O
شما هم موافق این هستین که وبمستری شغل حساب نمیشه ؟
حالا آینده رو کاریش ندارم اما الان که اینجوری نیست و اگه هم شغل باشه شاید در رده شغل 4ام به بعد قرار میگیره درسته ؟
شاید درآمدش از شغل های بیرون نت بیشتر باشه اما ثابت نیست و امنیت شغلیش هم پایینتره .

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
راستی نظرت رو در مورد این پستم که چند وقت پیش تو بحث و گفتوگوی وبمسترا گفتم بگو
http://forum.persiantools.com/threads/بحث-و-گفتگو-بین-وبمسترها.440895/page-4860#post-9570629

به نظر من کم کم شرایط داره عوض میشه دولت هر چقدر هم حمایت کنه من به سرمایه سهامدار جز اعتقاد دارم
به نظرت بازار تا کجا جا داره بیاد پایین و دولت هم تا کجا میتونه حمایت کنه ؟
به نظرت در شرایط فعلی کدوم گروه و کدوم سهام میتونه آینده خوبی داشته باشه ؟ و چرا ؟

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
بچه بودی دوست داشتی چه کاره بشی ؟ الان نظرت درباره اون شغل چیه ؟
نمی خوای به رویای بچگی بری ؟

Musso

Registered User
لایک‌ها
42
سلام دوست عزيز
- یعنی چی ؟ یعنی من بگم چه اسکریپتی بنویسه ؟ یا من بگم با چی بنویسه ؟ نفهمیدم سوال رو !

بله بگين چي بنويسه
سوالاي بعدي:يه ايده تبليغاتي درآمدزا براي كاربران و خود سايت دارم كه نمونه خارجي وداخلي اصلا نداره به نظرت ارزش داره از پايه شروع كنم به نوشتن؟
سايت شرط بندي داشتي تا حالا ؟و اگه داشتي چه قدر طول كشيد تا فيلتر شه

تشكر

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
به عنوان 1000 مین پیستم تو پی تی :general711:

اینجوری که مشخصه از پاسختون به سوالای قبلیo_O
- چه جوری مشخصه دقیقا ؟ :D
شما هم موافق این هستین که وبمستری شغل حساب نمیشه ؟
- نه ! من اینو نگفتم . گفتم برای من که شغل دیگه ای دارم به همین اندازه فعلی کافیه ولی میتونه حتما یک شغل باشه .
حالا آینده رو کاریش ندارم اما الان که اینجوری نیست و اگه هم شغل باشه شاید در رده شغل 4ام به بعد قرار میگیره درسته ؟
- رده بندی شغل ها رو نمیدونم چه جوریه . اما به نظر من بستگی به اون وبمستر و پشتکارش میتونه شغل و آینده شغلی هم باشه .
شاید درآمدش از شغل های بیرون نت بیشتر باشه اما ثابت نیست و امنیت شغلیش هم پایینتره
- بله . چون بخشی از این مسیر توسط افراد دیگه ای کنترل میشه امنیت شغلی با توجه به شرایط عمومی سیاسی/اقتصادی ممکنه کاهش یا افزایش پیدا کنه

راستی نظرت رو در مورد این پستم که چند وقت پیش تو بحث و گفتوگوی وبمسترا گفتم بگو
http://forum.persiantools.com/threads/بحث-و-گفتگو-بین-وبمسترها.440895/page-4860#post-9570629
والا نظر خاصی ندارم . خوندم و با خودم گفتم این نظریه هم میتونه موثق باشه .
به نظر من کم کم شرایط داره عوض میشه دولت هر چقدر هم حمایت کنه من به سرمایه سهامدار جز اعتقاد دارم
- همم .. آره . کلا بازار رو اخبار و شایعات و به دست سهامدار جزء هدایت میشه و حقوقی هم تو منفی میخره تو مثبت له میکنه !
به نظرت بازار تا کجا جا داره بیاد پایین و دولت هم تا کجا میتونه حمایت کنه ؟
- والا من تحلیلگر حرفه ای نیستم ولی به نظرم بازار الان فرسایشی شده تا حداقل تا 1-2 ماه آینده نوسانی هست مگر این که واقعا پولی بیاد توش / نه از این 4-5 هزار میلیارد که گفتن میاد و فک کنم رفتن باهاش سکه خریدن !
به نظرت در شرایط فعلی کدوم گروه و کدوم سهام میتونه آینده خوبی داشته باشه ؟ و چرا ؟
- در شرایط فعلی من فعلا فقط به غدیر و پورتفوی غدیر اعتماد دارم + کفرا

وب مستر نباشیم می تونیم سوال بپرسیم. ؟ ؟؟
قبلا وب لاگ داشتما :D
بلی . شوما اگه ایمیل هم داشته باشی کافیه :D

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
بچه بودی دوست داشتی چه کاره بشی ؟ الان نظرت درباره اون شغل چیه ؟
نمی خوای به رویای بچگی بری ؟
- دوست داشتم خلبان بشم / الان فهمیدم شغل خطرناکیه :D . چون از ارتفاع زیاد میترسم :D / نه . من بچگی خوبی داشتم ولی الان رو هم دوست دارم . ما در حال زندگی میکنیم . گذشته رفته و آینده هنوز نیومده .
سلام دوست عزيز
بله بگين چي بنويسه
سوالاي بعدي:يه ايده تبليغاتي درآمدزا براي كاربران و خود سايت دارم كه نمونه خارجي وداخلي اصلا نداره به نظرت ارزش داره از پايه شروع كنم به نوشتن؟
سايت شرط بندي داشتي تا حالا ؟و اگه داشتي چه قدر طول كشيد تا فيلتر شه
تشكر
- همم .. والا باید شناسایی بشه بازار . اما همکاری در فروش کلا 2تا داریم . میتونه بیشتر بشه با امکانات و زیرساخت بهتر . به طور کلی سیستم های مبتنی بر سرویس به تدریج میتونن موفق بشن . مثلا همین همکاری در فروش / پنل پستی / واسطه درگاه و از اینجوری قبیل سیستم های سنگین

- اگر ایده یونیک هست حتما اجرا کنید و سریع . چون فقط ممکنه به ذهن شما نرسیده باشه و شخص دیگه ای هم در حال اجرا باشه !
- نه . شرط بندی نداشتم تا حالا .

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
به نام خدا
سلام
ببخشید به نظرتون اگر ...... زنده بود چه عارمانهایی در مورد وب فارسی داشت ؟
نظرتون راجع به کسب درآمد در آینده وب فارسی با توجه به رکود و تورم و . . . ؟ ( ببخشید یکم تخصصی شد )
روزی چند ساعت وقت صرف اینترنت میکنی ؟
اگر زمان برگرده بازم وب مستری رو انتخاب می کنی ؟
حوزه مورد علاقه در کل وب ؟
راه های موفقیت در حوزه وب ؟
و در نهایت به نظرت بحران اوکراین چه تاثیری روی وب فارسی گذاشته ؟

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
عرض خسته نباشید و تشکر بابت وقتی رو که به پاسخ گویی سوالات در نظر می گیرید.
آقا محسن شما که ما رو شرمنده کردین.چشم دوباره میپرسم.البته اینبار بیشتر از یه سوال
1.فک میکنید نقطه عطف شما در قیاس با کسای دیگه که موفق نشدن چی هستش؟
2.بنظر شما مهمترین ویژگی که یه شخص جرات انجام کارای بزرگ در زمینه وب رو میده چیه؟
3.شما وبمستری رو یه شغل میدونید که نیازی به مکمل نداره؟اگه فک میکنید داره،چه شغلی رو پیشنهاد میکنید؟(متناسب با کار وبمستری)
4.یکی از ویژگیای بارزتون که فک میکنید تاثیر زیادی در موفقیتتون داشته رو چی میدونید؟اگه اون رو نداشتید الان در چه موقعیتی قرار میگرفتید؟
5.اگه بخواید سئوکاری رو در یک کلمه توضیح بدید چی میگید؟
6.برای خودتون "تا"در نظر گرفتید،مثلا تا اینجا میخوام پیشرفت کنم.یا بهتره بگم محدودیتی برای خودتون قائل شدید؟
7.فک میکنید روزی از این کاری که الان میکنید خسته بشید یا پشتکاری دارید که تا ابد همین کار رو ادامه بدید؟
8.اگه بخواید شغلی رو که دارید رده بندی کنید در چه رده ای فرض میکنید؟واز چه شغل هایی برتر میدونید؟
9.تا حالا با کسی رقابت کردید؟از اون پیش زدید یا از اون عقب هستید؟
10.یه ویژگی که فک میکنید فقط مختص شماست و شما رو از بقیه مجزا میکنه چی هستش؟
11.مهمترین تجربه یا بهتره بگم گران بها ترین تجربه ای که کسب کردید رو حاضرید به ما بگید؟اصلا دوست دارید تجربه های کاریتون رو به اشتراک بگذارید؟
12.اگه زمان به عقب برگرده باز همین مسیر و همین شغل رو برای خودتون انتخاب میکنید یا شغل دیگه ای؟
13.شغلی که انتخاب کردید مهمترین تاثیرش در زندیگیتون چی بوده؟
14.و در آخر دوست دارید که فرزندتون هم همراه خودتون همین شغل رو ادامه بده؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سلام خسته نباشی اقا

نظرتو راجب افراد زیر بگی ممنون میشم ...
سلام .. سلامت باشید ..

سجاد علیجانی : - به اسم نمیشناسم اصلا !
محمد تهرانی : - اگه این همون میهن وب ادز باشه ( چون من به یه اسم دیگه میشناسمش ) نامرد !
دی جی حسین فسنقری - یه بمب تو خالی دیگه مثل جعفر !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا