به عنوان 1000 مین پیستم تو پی تی :general711:
اینجوری که مشخصه از پاسختون به سوالای قبلی
- چه جوری مشخصه دقیقا ؟
شما هم موافق این هستین که وبمستری شغل حساب نمیشه ؟
- نه ! من اینو نگفتم . گفتم برای من که شغل دیگه ای دارم به همین اندازه فعلی کافیه ولی میتونه حتما یک شغل باشه .
حالا آینده رو کاریش ندارم اما الان که اینجوری نیست و اگه هم شغل باشه شاید در رده شغل 4ام به بعد قرار میگیره درسته ؟
- رده بندی شغل ها رو نمیدونم چه جوریه . اما به نظر من بستگی به اون وبمستر و پشتکارش میتونه شغل و آینده شغلی هم باشه .
شاید درآمدش از شغل های بیرون نت بیشتر باشه اما ثابت نیست و امنیت شغلیش هم پایینتره
- بله . چون بخشی از این مسیر توسط افراد دیگه ای کنترل میشه امنیت شغلی با توجه به شرایط عمومی سیاسی/اقتصادی ممکنه کاهش یا افزایش پیدا کنه
والا نظر خاصی ندارم . خوندم و با خودم گفتم این نظریه هم میتونه موثق باشه .
به نظر من کم کم شرایط داره عوض میشه دولت هر چقدر هم حمایت کنه من به سرمایه سهامدار جز اعتقاد دارم
- همم .. آره . کلا بازار رو اخبار و شایعات و به دست سهامدار جزء هدایت میشه و حقوقی هم تو منفی میخره تو مثبت له میکنه !
به نظرت بازار تا کجا جا داره بیاد پایین و دولت هم تا کجا میتونه حمایت کنه ؟
- والا من تحلیلگر حرفه ای نیستم ولی به نظرم بازار الان فرسایشی شده تا حداقل تا 1-2 ماه آینده نوسانی هست مگر این که واقعا پولی بیاد توش / نه از این 4-5 هزار میلیارد که گفتن میاد و فک کنم رفتن باهاش سکه خریدن !
به نظرت در شرایط فعلی کدوم گروه و کدوم سهام میتونه آینده خوبی داشته باشه ؟ و چرا ؟
- در شرایط فعلی من فعلا فقط به غدیر و پورتفوی غدیر اعتماد دارم + کفرا
وب مستر نباشیم می تونیم سوال بپرسیم. ؟ ؟؟
قبلا وب لاگ داشتما
بلی . شوما اگه ایمیل هم داشته باشی کافیه