• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<1> اولین صندلی داغ با حضور محسن شهبازی - mohsenshahbazi

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
حرف شما رو مبنی بر این که صندلی داغ فقط و فقط باید رو یه موضوع متمرکز بشه قبول ندارم ...
این صندلی داغ هم جنبه تفریحی خودش + جنبه آموزشی خودش رو داره ...
من گفتم فقط و فقط روی یک موضوع??????
عجب....
اوکی مشکلی نیست.
اینم آخرین پست بنده در بخش کسب درآمد.یاعلی

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
گوگل ادسنس محسن جان اگر بتوانی کمترین کلیک چند سنته و بیش ترین چند دلاره
به نظرم از 5 سنت تا 10 سنت شروع میشه و تا بیش از 10 دلار درسته
همم .. این محدوده رو از مرجع خاصی نمیشه گرفت ولی به طور معمول تبلیغ دهنده های مسائل مالی تا هرجایی که لازم باشه و براشون سود داشته باشه برای هر کلیک پول میدن . میتونه هر کلیک 20-30 دلار هم باشه .
بهترین جا برای فروش کتاب های خارجی که خودمان نوشتیم در کدام سایت فروشگاهی هست
ایا امازون خوبه یا ebay
من در این مورد کار خاصی تا الان انجام ندادم و اطلاعات دقیقی ندارم . ولی احتمال میدم ebay راحت تر باشه .
سلام محسن جان
من سوالی ندارم ... مشورت و راهنمایی می خوام اگر ممکن باشه
چه سایتی بزنم که با استفاده از ورودی گوگل بتونم به درامد برسم ؟ ( بجز همکاری در فروش و سایت های غیر تجاری مثل دانلود ، تفریحی و ... )
دوست دارم سایتی داشته باشم که پول مستقیم و بدون واسطه واریز شه به حسابم ولی خوب بخاطر تجربه کم تو انتخاب موضوع درمونده شدم
در آخر هم برات آرزوی موفقیت روز افزون دارم

سلام
اگر منظورتون داخلی بود که متاسفانه فعلا غیر از سایت های زرد , سایت خاصی بازدهی نداره !
اگر هم خارجی بود اصلا سایت نمیخواد ..با وبلاگ های بلاگ اسپات شروع کنید و همونطور که گفتم در زمینه اقتصادی و بیمه کار کنید . اگر به تدریج بتونید در این زمینه بازدید بگیرید , درآمد خوبی خواهد داشت .
به جز اونی که گفتی اگه پول و سرمایه کافی و وقت و نیروی خوب داشتی رقیب برای کدوم سرویس دیگه ایجاد میکنی ؟
والا خب اینو که یه بار گفتم آپارات ... اما اگر این قدر منابع داشتم سعی میکردم یه ایده پیاده کنم تا این که رقیب کسی بشم . اینجوری بازار بی رقیب رو باید میگرفتم و با این مقدار منابع حتما امکان پذیر بود .

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
همم .. یه سایت تبلیغاتی معمولی به نظر میاد . من تا حالا اسمش رو نشنیده بودم اما به نظر میاد مال شما باشه :D
عدم برنامه ریزی! نه به اون استارت که همه با کلی سوال ریختن تو تاپیک نه به الان!
کلا در همه چیز همینطور هستیم! حداقل من انتظار داشتم اینجا چنین وضعی نداشته باشه ولی خب آرزو بر جوانان عیب نیست :دی
خلاصه حرف رو هم که @mohebali گفت.
صحیح است ( به سبک اوایل انقلاب ) اما ما تجربه صندلی داغ رو نداشتیم .. حالا ایشالا کم کم مشکلاتش رفع میشه و بهتر میشه
سلام آقا محسن
خوبید؟
مرسی، یا علی
سلام . ممنون از شما .
اگه میشه خلاصه ای از زندگیتون از بچگی تا حال (2-3خط) تا اون جایی که میدونید خصوصی نیست بگید؟
- والا آخه این که نمیشه خلاصه اش کرد / بچگی خوبی بود - دوران نوجوانی سختی بود - دوران جوانی خیلی خوبی داشتم و الان نمیدونم اسمش چیه ورود به میانسالی ... بزرگسالی ... بعد از جوانی .. هرچی که هست از دوره های قبلی بهتره .
به نظرتون یه انسان چند درصد میتونه به یک انسان دیگه اعتماد کنه؟
- تا 100% جا داره !
به این اعتقاد دارید که بعضیا میگن کامپیوتر ضرر داره(مثلاً برای چشم) برای مقابله با این مشکل چیکار می کنید؟
- بله . من خودم الان تو 2سال گذشته 3 شماره چشمم بالا رفته . کار خاصی نمیشه کرد .
آواتارتون چیه؟
- عکس ! یه جا این عکس رو حدودا 4 سال پیش دیدم از رنگش و ترکیبش خوشم اومد .
چه جور آدمی هستید؟(از نظر شوخ طبعی و جدیت)
- بیشتر شوخ طبع ولی رک !
نظرتون راجع به سرویس های زیر:
پرشین بلاگ - امنیت ضعیف / تقریبا بی صاحاب
بلاگفا - امکانات خوب / مدیریت ضعیف / نظارت صفر !
رزبلاگ - باش کار نکردم .
ثامن بلاگ - اصلا اسمش رو نشنیده بودم !
میهن بلاگ - همم .. شاید اگر یه سرویس دیگه زده بود میشد مثلا استارت آپ موفق زد براش
بلاگ اسکای - اوایل خارجی بود ! ولی بعد رو آورد به ایرانیا !
نظرتون راجع به اسکریپت های زیر
وردپرس - عشق منه
جوملا - یه پیرمرد درب و داغون و تنها !
وی بولتین - سنگین و بدون انعطاف اما قابل اعتماد
مای بی بی - زیرساخت خوب / امکانات ضعیف مدیریتی
به نظرتون از اینترنت میشه پول در آورد؟چطوری؟
- بله . به سختی ! آخه این چه سوالیه خدایی ! :D
اسم صمیمی ترین رفیقتون رو بگید؟
- شخصی هست .
هدفی بالاتر از این که هستید دارید؟اگر خصوصی نیست بگید.
- بله . اهداف کوتاه مدت دارم که به تدریج تغییر میکنند . فعلا اولین هدف کوتاه مدت خرید هیوندای i30 هست .
شما در روز چند ساعت وقت آزاد دارید؟
- حدود 4 تا 5 ساعت . که شاید یه بخشیش رو خواب باشم .( این غیر از خواب شبانه است )
روزانه حداقل و حداکثر چند ساعت پای سیستمتون هستید؟
- حداقل 8 ساعت / حداکثر 14-15 ساعت / البته هفته گذشته رکورد زدم و 3روز کامل بدون وقفه پا سیستم بودم
اصالتا کجایی هستید؟
- اصفهان ( نصف جهان :D)
نظرتون راجع به دنیا؟
- کدوم دنیا . جای خوبیه اگر خوب ازش استفاده کنیم .
نظرتون راجع به آخرت؟ وجود داره؟
- بلی وجود داره . باید بهش اعتماد کرد ولی نباید ازش ترسید چون آخرش بالاخره خوبه :D
نظرتون راجع به زندگی؟
- فعلا که خوب بوده / امیدوارم ادامه اش بهتر باشه . من در حال زندگی میکنم و در مسیر آینده .
نظرتون را جع به من؟
- نظر خاصی ندارم .زیاد پست هاتون رو نخوندم . شاید هم خوندم تو ذهنم نیست .
دقیقاً الان چند سالتونه؟
- دقیقا 28 سال و 9 ماه و 23 روز ( اگه اشتباه نکنم )
بچه دارید؟ چندتا؟ ازشون راضی هستید؟
- نه خیر هنوز ندارم . بله راضی ام : ))
زیاد سوال پرسیدم؟ ببخشید.
نه . زیاد نبود ... خوب بود ولی تکراری هم داشت :D

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
حرف شما رو مبنی بر این که صندلی داغ فقط و فقط باید رو یه موضوع متمرکز بشه قبول ندارم ...
این صندلی داغ هم جنبه تفریحی خودش + جنبه آموزشی خودش رو داره ...
ایشون نگفتن رو یه موضوع خاص متمرکز بشه . اتفاقا میگن موضوعات هیجانی بیشتری رو در سوالات دخالت بدید که فضای مشاوره پیش نیاد .
منم بدم نمیاد . به هرحال هرچی نظر اکثریت باشه من قبول دارم
آقا محسن به خاطر این تاپیک یه مدته شدیدا پی تی فعال شده تا جمعه هم فرصت زیادی نمونده
بذارید طبق روال همون جمعه بسته بشه
زودتر اگه خاتمه پیدا کنه فرصت محسن شهبازی رو از دست میدیم : )
من سوالی نپرسیدم ولی شدیدا از تاپیک بهره بردم , جواب سوالات غیر مربوط هم که میدن بازم بی ربط به تاپیک نیست چون علم و اخلاق و رفتار آدم نمایش شخصیتشه و صندلی داغ هم همین هدفو داره !
شما لطف دارید به بنده آقا رضا . مطمئنا قسمت های بعدی صندلی با حضور امین / فرجاد / hitup و دیگر دوستان جذاب تر خواهد بود :D توجه شما رو به ادامه برنامه جلب میکنم :D / آنچه در هفته آینده خواهید دید ....

من گفتم فقط و فقط روی یک موضوع??????
عجب....
اوکی مشکلی نیست.
اینم آخرین پست بنده در بخش کسب درآمد.یاعلی
برادر عزیز شما سخت نگیر . بالاخره تو هر روش و سیستمی مشکل هست . اینم ایشالا کم کم حلش میکنیم .
سوال : محسن شهبازی الان اونجایی که قبلاً می خواست باشه هست یا نه ؟
همم .. جایی که من هدف داشتم یه کمی از موقعیت فعلیم بالاتر بود که حتی فرصت رسیدن بهش رو داشتم ولی به دلیل یک سری محدودیت ها نتونستم بهش برسم .
کلا تا دم اون خطی که کشیده بودم رسیدم ولی نتونستم رد بشم ازش :D اما از شرایط جایگزین راضی ام .

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
دوستان ایشالله این صندلی داغ که تموم شد تو صندلی داغ بعدی قوانینی میزاریم که تایپیک از چارچوب خوش خارج نشه ...

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دوستان ایشالله این صندلی داغ که تموم شد تو صندلی داغ بعدی قوانینی میزاریم که تایپیک از چارچوب خوش خارج نشه ...
اوه اوه تاپیک بعدی مال چه امامزاده ایم هست! یسری قوانین برای خودش بذار :دی

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
جوملا - یه پیرمرد درب و داغون و تنها !

:general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:

ای بابا جوملا شد پیرمرد درب و داغون رو چه حسابی آقا
من میگم تاپیک ببندید استارتر چیزی بارش نیست :D ( البته ببخشید ها ) من میگم بیشتر تحقیق کن یه چیزایی دستت میاد عجیب و قریب اصلا بدم اومد دست رو بزاری تو دست جوملا احساس می کنی سوپر منی

آقا این درجه صندلی دسته کیه بکشش رو 1500

جوملا یه سیستمیه سخت اما مثل یه پیر دانا میمونه

22174388527278833188.jpg

Last edited:

خلیج فارس

Registered User
لایک‌ها
126
محسن خان شما هم دل پری داری ها یه وبمستر ایرانی چی کار میتونه بکنه واقعا
گوگل ادسنس بری که هر لحظه ممکنه بگه خداحافظ خوش کردی شما تحریمید مثله ادوردزو سیستمای دیگش
میخوای بری بقیه سیستمای کسب درآمد پولو میریزن پی پال که اونم حساب به ایرانیا نمیده باید با هزار دوز و کلک بگیری اونم باز هر لحظه بفهمن کله حسابتو ببندن
باید آدم با سیستم پاپ آپ کارکنه که هفته ای 2 تا شون فراری میشن و پول وبمسترا رو نمیدن
یا همکاری در فروشا که خودتون بهتر میدونید چی میدن دست مردم و .... از هر 10 تا مشتری حداقل 5 تاش راضی نیست از چیزی که بهش میدن از ته دلش
اینو با توجه به تجربه خودم میگم
فکر کنم آمار بگیرن وبمسترهای ایرانی مظلوم ترین و بیچاره ترین وبمسترهای دنیان

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
:general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:

ای بابا جوملا شد پیرمرد درب و داغون رو چه حسابی آقا
من میگم تاپیک ببندید استارتر چیزی بارش نیست :D ( البته ببخشید ها ) من میگم بیشتر تحقیق کن یه چیزایی دستت میاد عجیب و قریب اصلا بدم اومد دست رو بزاری تو دست جوملا احساس می کنی سوپر منی

آقا این درجه صندلی دسته کیه بکشش رو 1500

جوملا یه سیستمیه سخت اما مثل یه پیر دانا میمونه
لول ... بابا اینجا که قضاوت نمیکنیم . از من نظرم رو در مورد جوملا پرسیدن منم نظرم رو گفتم . حالا شاید از نظر من یه پیرمرد درب و داغون باشه از نظر شما یه سوپرمن خوش تیپ و با حال :D ... هم نظر شما محترمه هم من نظرم رو گفتم .
مثل اون سری گفتم گوگل پلاس مزخرفه .. دوستان جبهه گرفتن .

البته من تعصبی رو این چیزا ندارم . اگر یه زمانی نیازی داشته باشم که جوملا رفعش بکنه از اون هم استفاده میکنم .... البته اگه با وردپرس نشه :D
حالا ما که به قول شما چیزی بار'مون نیست ... ایشالا بعدیا اطلاعات دقیقتری داشته باشن :D

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
محسن خان شما هم دل پری داری ها یه وبمستر ایرانی چی کار میتونه بکنه واقعا
اینا سوال نیست ولی از روش شما خوشم اومد :D

گوگل ادسنس بری که هر لحظه ممکنه بگه خداحافظ خوش کردی شما تحریمید مثله ادوردزو سیستمای دیگش
- آره خوب گوگل هم طبق قانون رفتار میکنه . اصلش اینه که ما قانون رو در همکاری با گوگل نقض میکنیم . اما نمیشه از برتری گوگل و بازدهی خوب ادوردز گذشت
میخوای بری بقیه سیستمای کسب درآمد پولو میریزن پی پال که اونم حساب به ایرانیا نمیده باید با هزار دوز و کلک بگیری اونم باز هر لحظه بفهمن کله حسابتو ببندن
- البته این راه داره و با استفاده از واسطه هایی این رو راحت تر میشه نقد کرد .
باید آدم با سیستم پاپ آپ کارکنه که هفته ای 2 تا شون فراری میشن و پول وبمسترا رو نمیدن
- لول ... اینو حق میدم بهشون که هر 2هفته یکی فرار میکنه . مشکل بدتر اینه که هفته بعدش دوباره میاد ولی با یه اسم و آیدی و سایت جدید .

یا همکاری در فروشا که خودتون بهتر میدونید چی میدن دست مردم و .... از هر 10 تا مشتری حداقل 5 تاش راضی نیست از چیزی که بهش میدن از ته دلش
اینو با توجه به تجربه خودم میگم
- در مورد همکاری در فروش ها گفتم ... اینا واقعا دارن ظلم میکنن . بدتر اینه که از هر 10 تا 5تا شون راضی نیستند ولی باز هم ممکنه خرید کنند .
فکر کنم آمار بگیرن وبمسترهای ایرانی مظلوم ترین و بیچاره ترین وبمسترهای دنیان
- نه . شما میدونستی کلیه وب سایت هایی که حتی محصول نیم یورویی ( من آلمان رو فقط میدونم ) داخل سایتشون داشته باشن باید حتما قوانین مالیات رو تو سایتشون داشته باشن و حتما مالیات اون محصول رو هم پرداخت کنن ؟ الان بیشتر وبمسترا جنس میفروشن ولی مالیات نمیدن . سایت وارز میزنن ولی کسی دنبالشون نیست . اسپم میفرستن و راحت پول در میارن ازش . کتاب میزارن دانلود و کسی گیر نمیده بهشون . فیلم میزارن و کسی نمیتونه پیگیریشون کنه . آنتی قند شکن میفروشن با درگاه آنلاین !! اونقدار نمیشه گفت مظلوم هستیم ولی میتونه بهتر از اینا هم باشه .

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
لول ... بابا اینجا که قضاوت نمیکنیم . از من نظرم رو در مورد جوملا پرسیدن منم نظرم رو گفتم . حالا شاید از نظر من یه پیرمرد درب و داغون باشه از نظر شما یه سوپرمن خوش تیپ و با حال :D ... هم نظر شما محترمه هم من نظرم رو گفتم .
مثل اون سری گفتم گوگل پلاس مزخرفه .. دوستان جبهه گرفتن .

البته من تعصبی رو این چیزا ندارم . اگر یه زمانی نیازی داشته باشم که جوملا رفعش بکنه از اون هم استفاده میکنم .... البته اگه با وردپرس نشه :D
حالا ما که به قول شما چیزی بار'مون نیست ... ایشالا بعدیا اطلاعات دقیقتری داشته باشن :D

ای بابا این ها همش شوخیه ولی ما هم تعصبی نداریم رو سیستم خاصی بر اساس نیاز هایی که داریم سیستممون رو انتخاب می کنیم
ولی خداییش جوملا خیلی سیستماتیکتر و ساختار حرفه ایی تری نسبت به وردپرس داره (وردپرس یک بلاگ هست نه یک سایت )
شما هم ببخش ما داریم شوخی می کنیم نظر شما هم خیلی برای ما محترمه ( البته جوملا میدونی مثل اصفهان میمونه که میگن اصفهان نصف جهان اگر باز خود اصفهان نباشد :D جوملا هم همینجور وردپرس خیلی ریزه در کل)

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
یه سوال دیگه هم من دارم ما یه افزونه نوشتیم برای جوملا می خوایم بزاریمش برای فروش چطوری پول رو تحویل بگیریم شما راهی سراغ داری برای این که بتونیم خودمون رو وارد پی پال کنیم

بعد یه مورد دیگه که محمد این سوال رو پرسیده بود ممنون میشم جواب بدی چون سوال بنده هم هست

سلام محسن جان
چه سایتی بزنم که با استفاده از ورودی گوگل بتونم به درامد برسم ؟ ( بجز همکاری در فروش و سایت های غیر تجاری مثل دانلود ، تفریحی و ... )
دوست دارم سایتی داشته باشم که پول مستقیم و بدون واسطه واریز شه به حسابم ولی خوب بخاطر تجربه کم تو انتخاب موضوع درمونده شدم

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
یه سوال دیگه هم من دارم ما یه افزونه نوشتیم برای جوملا می خوایم بزاریمش برای فروش چطوری پول رو تحویل بگیریم شما راهی سراغ داری برای این که بتونیم خودمون رو وارد پی پال کنیم

بعد یه مورد دیگه که محمد این سوال رو پرسیده بود ممنون میشم جواب بدی چون سوال بنده هم هست
می تونی از themeforst یا سایت های مشابه برای فروش استفاده کنی
یا خودت مستقیم برای فروش بزاری و از درگاه های واسط فروش خارجی استفاده کنی
که در هر دو صورت یه پی پال باید جور کنی حالا یا شخصی یا واسطه

جوملا و wp و اینارو هم نمی شه یرخی مقایسه کرد
ولی در مورد ساختار جوملا خیلی ساختار درستی نداره!

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
می تونی از themeforst یا سایت های مشابه برای فروش استفاده کنی
یا خودت مستقیم برای فروش بزاری و از درگاه های واسط فروش خارجی استفاده کنی
که در هر دو صورت یه پی پال باید جور کنی حالا یا شخصی یا واسطه

جوملا و wp و اینارو هم نمی شه یرخی مقایسه کرد
ولی در مورد ساختار جوملا خیلی ساختار درستی نداره!
درمورد اول تشکر
منظورت دقیقا کودوم قسمت از ساختارش هستش که یه کم اطلاعات دقیق تری لطفا بدید

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
بله ببخشید نه آقا جواب سوالات رو نمی دی مجبور میشیم تاپیک از یه حالی بش بدیم از داغی نیافته :D:D;):general703::general707:

سلام محسن جان

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
همم .. جایی که من هدف داشتم یه کمی از موقعیت فعلیم بالاتر بود که حتی فرصت رسیدن بهش رو داشتم ولی به دلیل یک سری محدودیت ها نتونستم بهش برسم .
کلا تا دم اون خطی که کشیده بودم رسیدم ولی نتونستم رد بشم ازش :D اما از شرایط جایگزین راضی ام .

توصیه ات چیه ؟
چه راهکاری میدی که برسیم دم خط ؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا